![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.04 Kur: nava ne jausmas... kreeslaa ![]() |
es nobalsoju pati par cits...
es pamēģinātu vai tas tieehsām ir tik drausmīgi un ja veel nebuutu nospraagusi veel padomaatu un varbuut arii varbuut pievienotos varbuut vinjam varbuut.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
Es esmu diezgan paļāvīga un nevēlos lai ar mani kas notiek (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) tādēļ es droši vien padotos Voldijam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) un pārietu viņa pusē. Man nebūt nekādas problēmas nesagādātu būt arī slikto pusē, jo esmu ļoti (vardūt ne ļoti), bet tik un tā pakļāvīga un arī par ambiciozau mani īsti nevar nosaukt. Man būtu diezgan vienalga kurā pusē es esnu, ka tikai ar mani vis ir kārtībā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 21:07 |