![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Par astrālo projekciju... nu, pāris reizes ir sanākusi out of body experiance... bet ne uz pārāk ilgu laiku... kad būs maķenīt vairāk laika iemetīšu savas pieredzes pierakstus...
Arī par lucid dream... tie gan bišku vairāk bijuši. Te viens OBE pieraksts... "Paareedos grauzdeetas kafijas pupinjas shokolaadee, shii neapdomiigaa riiciiba protams atstaaja sekas... nevareeju vairs kaa parasti ielikties gultaa un vnk atluuzt kaa parasti. ilgi nevareeju aizmigt, groziijos, shkjita , ka nav gultaa taadas vietas, taada iespeejamaa staavoklja, kuraa vareetu aizmigt... Bet tas bija kkas WOW! Sapnjoju, ka man jaatiek uz autobusu. Pieturaa kaareiz viens staaveeja un es, zinaadama, ka tas ir iistais noleemu pieskriet, lai nenokaveetu. Paaris soljus paskrienu, tad ar slaidu leecienu paareju uz lidoshanu... Tad visa struktuura atkal pazuud... pazuud pietura un autobuss... viss pazuud, palieku tikai es ar savaam izjuutaam. Palika mazliet baisi, veeljoprojaam paliek baisi... bet taas ir uzspiestas sajuutas, to var labi just. Bet taa fiziskaa sajuuta... kkas tik neiedomaajami reaals, novicinaaju rokastaa, kaa bokseejoties un sajuuta patieshaam taada, kaa es to reaali dariitu, tachu tai pashaa laikaa apzinos, ka gulju gultaa un nepakustinu pat mazo pirkstinju... Ausiis nepanesama shnjaakonja. Ar raadiitaajpirkstiem aizspiezhu ausis. Nekas nemainaas. Shnjaakshana ir manii iekshaa. Pamostos un shnjaakshana attiet tikai ar laiku..." Šo rakstu rediģēja Roviela: 05.02.2009 09:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 15:25 |