![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Vakarnakt es pamodos, jo man skjita, ka kaads klauvee pie istabas durviim. Es atveeru acis un savaa priekshaa ieraudziiju kautko spociigu-tas bija kaads reegs vai kas tamliidziigs, kas mainiija izskatu un es tajaa uz paaris sekundeem noluukojos. Biju paaraak paarsteigta, lai nobiitos. Tagad domaaju, varbuut es to nosapnjoju... bet nee, es tachu peec tam veel pieceelos un izdzeeru glaazi udens, par to liecina tukshaa glaaze!
Ko juus par to sakaat? Esat redzejushi ko tamliidziigu?? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Nu foršas ir tās nesaprotamās lietas! Ir jau arī zinātnisks izskaidrojums.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Es tos gan neatbalstu,bet...
Ir iespējams,ka tava māja atrodas uz kādas āderes un tur ir dzīvojis kāds,kas līdzinās tai parādībai ko tu redzēji! Nu cilvēks vai kāds cits.. Un ir iespējams,ka tavas mājas sienas atstaro kādu vēstures notikumu,kas noticis ar iepriekšejajiem iemītniekiem.Visbiežāk,ja tas saistīts ar kādu slepkavību.. Nu to saka zinātnieki.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) ..par šādām lietām. Skatījos vienu raidījumu un tur šitā muldēja.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Galīga nepatiesība! P.S.Meitene no piekšpilsētas! Par tām tavām pazudušajām atslēgām,kas tev atradās pie kājām atbild pavisam nekaitīgs mājas gariņš,kam patīk ''palīdzēt'' mājas iemītniekiem pārvietot mantas....NEKĀDI X-FILES! P.S.S. Un tādām būtnēm, kas ir ārpus mūsu saprašanas es ticu!Tās ir reālākas par mums pašiem! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Šo rakstu rediģēja Liliya: 12.07.2006 08:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 02:06 |