![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.07.04 Kur: Latvijas nostūris ![]() |
njā.... bet arī man ir dažas grāmatas kuras vienkārši es saprotu, ka ir garlaicīgas!!! piemēram sūnu ciema zēni - es nekad neesmu varējusi šo grāmatu izlasīt.....tik tiešām nespējU! bet ir grāmatas kas tieša'm aizrauj un tādas man nav bijušas daudz...varbūt kādas 50 no 200 lasītajām..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
jā,arī mums tā bija iekļauta obligātās literatūras sarakstā. tā pat kā ''Staburaga bērni''. sākumā biju šokā, jo visi stāstīja cik briesīgi garlaicīgas un vecmodīgas ir abas grāmatas, bet kad pati sāku lasīt,pieķēru sevi pie domas, ka man pat patīk! nu laikam jau esmu vien no tiem nedaudzajiem literatūras mīļotājiem, kas novērtē grāmatu ne tikai pēc nosaukuma un anotācijas, bet arī pēc satura.
atzīšos, ka vispār jau klasikas stila grāmatas mani ne visai saista,lai gan lasu arī tādas, bet nu ''Sūnu ciema zēni'' man tomēr patika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 15:49 |