![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Esmu tikusi pie trim jaukām un smieklīgām Bredlija Trevora Grīva grāmatiņām, kas saucas: "Grāmata draņķīgai dienai", "Vislabākajai mammai" un "Ir dzīvei jēga, ir".
Autors vienkārši lieliski pasniedzis visai zināmas dzīves patiesības apvienojot tās ar interesantām fotogrāfijām no dzīvnieku pasaules. Es smējos līdz asarām... Ko jūs par tām domājat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
CITĀTS(Neons mežģīnes un noziegums @ 02.05.2006 16:58) [snapback]623137[/snapback] O, jā! Tās tik ir grāmatiņas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Par tiem dzīvnieciņiem un tekstiņiem var smieties līdz asarām un vel tālāk... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) njā, man ar tā liekas...manā kolekcijā vēl neviena nō šīm grāmatiņām nav, bet būs tikai tad, ja kāds uzdavinās....pati savam tētim uzdāvināju grāmatiņu - "Vislabākajam tētim"......vienkārši superīgas bildītes & atbilstoši paraksti....... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 07:28 |