![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.06 Kur: Tur kur mani gaida...bet dzīvesvieta- Bauska ![]() |
Kuru tu izvēlējies? Vai tu gribētu lai tava draudzene ir kāda no šīm dāmām...vai piemēram draugs- spoks... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es piemēram noslēpumainā vietā atstātu zīmīti...ja nu paveicas un atbild? Tad lai tik saturas un man kaut ko izdara...mēnesi no vietas rādīsies murgi, un Baltā dāma... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
CITĀTS(utiks @ 20.06.2006 15:50) [snapback]658509[/snapback] es viņu vēlreiz nogalinātu un pēc tam, drošs paliek drošs, izvarotu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) da ne takš (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) iepazītos un staff un tad mēs visi laimīgi tusētu bulkas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nu , ja es kaut ko tādu ieraudzītu, tad ganjav nespētu neko izdarīt, ne iekliegties, ne pakustēties, bet tad, kad man rastos sajēga par to, kas vispār notiek, tad es varētu arī izsekot, bet tikai tad, ja vēl kāds nāktu līdzi, bet viena gan nē...ja nebūtu, ar ko iet, tad vienkārši kaut ko vairāk paprasītu gidei... Šo rakstu rediģēja lightness_flame: 05.07.2006 09:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 29.05.2025 01:32 |