![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra" CITĀTS "Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"
Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.04 ![]() |
CITĀTS(Nihil @ 17.11.2003 00:14) "Ko noziimee pieradinaat?" "Tas ir paaraak aizmirsts jeedziens, - atbildeeja lapsa - tas noziimee nodibinaat cieshas saites..." "Cieshas saites?" "Protams - saciija lapsa - pagaidaam tu manaas aciis esi tikai mazs zeens, kas liidziigs simt tuukstoshiem citu. Un tu man neesi vajadziigs. Bet arii es tev neesmu vajadziiga. Tev esmu tikai lapsa, kas liidzinaas simt tuukstoshiem citu lapsu. Bet, ja tu mani pieradinaasi, mees buusim viens otram vajadziigi. Tu buusi man vieniigais visaa pasaulee. Es buushu tev vieniigaa visaa pasaulee...." Visu laiku labaakais citaats no mazaa princha ( visu laiku nopietnaakaas un gudraakaas beernu graamatas - ja to vispaar var saukt par beernu graamatu ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 08:27 |