![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Grāmatas beigās Dumidors saka Voldemortam, ka ir lietas kas ir vēl ļaunaks par nāvi. Man ir dažas idejas, bet man interesē jūsu viedoklis. Tātad Kas ir ļaunāks par nāvi?
Tāds filozofisks jautājiens sanāca... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Ceru ka pareizā sadaļa un tāds nav bijis... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.05 Kur: šausmu un murgu pasaulē. ![]() |
Es jau drošvien piekritīšu daudzām jau izskanējušām versijām, bet domāju ka ļaunākais ir tas ka viņam nav dvēseles...un tajā tad jau arī iekļaujas viss tas par ko jūs spriedāt,ka nevar mīlēt, just...un mirt...man liekas, ka ja pat nogalinātu visus tos horkrustus viņa dvēsele nekad nenonaaktu ne debesīs(pavisam noteikti ne) ne elle...bet kaut kur pa vidu(līdzīgi kā spoks) plivinatos, tik nebūtu vairs dvēseļu daļiņas ko atjaunot...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
viņam vnk nav sirdsapziņas un es domāju ka viņam vispār nav nevienas jūtas ar kuru palīdzību viņš varētu izteikt kādu emociju...es tad jau labāk mirtu nekā dzīvotu šādu dzīvi (ja to vispār var nosaukt par dzīvi...) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) P.S. es pat nezinu vai vispār te kko par tēmu vēl muldu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 11:25 |