![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Vai jūs lasot grāmatu, domāju, ka tas vairāk attiecas uz grāmatām, kas pilda izziņas sniegšanas funkcijas (vairāk nekā lielais vairums daiļliteratūras žanru), lapaspušu malās izdarāt kādas atzīmes, pierakstāt komentārus utt.
Vai jums nešķiet interesanti vēlāk pārlasīt remarkas? Kā jūs domājat, kādu remarkas padara grāmatu? *** Es pa retam esmu tikai atzīmējis citātus, neko vairāk. Vienīgā grāmata - pareizāk gan brošūra - , kurā es pierakstījus komentārus (arī komentārus par opīša izveidotajām remarkām - viņš bieži tādas veido lasot grāmatas, kas saistītas ar reliģiju) bija par latviešu teologa atspēkojumiem pret Da Vinči koda izteiktajām tēzēm. Jāsaka, ka tas bija ļoti neprasmīgi izdarīts. Šo rakstu rediģēja Noa: 09.06.2006 21:11 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Hmm... ja tā ir 100% man grāmata, tad protams! Vnk ieradums. Patīk izrakstīt citātus redzamā vietā, lai kaut kur viņus vēl varētu ierakstīt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Komentārus gan nē. Ja vajag par kādu stāsta varoni kaut ko, tad atzīmēju kurā vietā par viņu rakstīts.. Bet tā īpaši neķēpāju grāmatas, tikai burtnīcas, un visu kas ķēpājams. Īpaši skolas dienasgrāmatu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Protams patīk palasīt, par ko es tad domāju... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 16:15 |