![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Grāmatas beigās Dumidors saka Voldemortam, ka ir lietas kas ir vēl ļaunaks par nāvi. Man ir dažas idejas, bet man interesē jūsu viedoklis. Tātad Kas ir ļaunāks par nāvi?
Tāds filozofisks jautājiens sanāca... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Ceru ka pareizā sadaļa un tāds nav bijis... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
augstais kungs, nedomāju, ka neizjust mīlestību ir tas ļaunākais. tādu baigo nekad īsti neemsu izjutusi un nekad neesmu saistījusies mīlestībā ar kādu džeku. nuja, nav vēl bijis tas klikšķis.
tad jau ļaunāk būtu mīlēt kādu, kurš tevi nicina līdz sirds dziļumiem; tu viņu pielūdz, bet viņš pret tevi kājas atslauka. vismaz es domāju, ka tā varētu būt. pašai nav gadījies kādu tā mīlēt, tik pašaizliedzīgi, nu jā.... Šo rakstu rediģēja juura: 29.06.2006 18:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 11:53 |