![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
Bija agrs rīts un protams Danti atkal pamodināja nevaldāmās Maruhi cilts rīta dejas..Dantes spožās acis lūkojās telts pelēkajā sienā...viņa dzirdēja kā no blakus telts sāk rosīties Gibola un Bella,bet no Kaoko telts nebija ne skaņas...
"Eu,Kaoko,rīts"Dante sauca gari nožāvājās un izvēlās ārā no telts. "Labrītiņ"viņa teica un izstaipījās visā savā augumā,viņa skaisti pārmeta matus pār plecu un teica"Es domāju,ka šeit mēs vairāk neuzkavēsimies,pēc kartes šajā teritorijā nav nekādu klinšu ar alām"viņa teica un jau lūkojās pēc brokastīm. P.s.drīz sastādīšu karti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja gruntjella: 06.04.2004 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
Bella piecēlās, izstaipījās..."Lbrīt" viņa noteica, vēl tā ne īsti pamodusies..."Kas šodien būs brokastīs?"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
OOC-Nē...ja t tur uzraxtīji tad nav!Tie kas grib pieteikties iet uz ATD pavedienu!
"Nezinu,vajadzētu līdz ciemam aizbraukt,ja mēs domājam šeit vairs nepalikt..Un ja kas,es domāju,ka vajadzētu vel pēdējo reizi pārbaudīt Z džungļu pusi,kā jūs domājat?"Dante teica un sāka rakāties pa pelēku somu"Lūk,šeit mūsu kārtējās brokastis,diemžēl nekas cits mums vairāk nav!"viņa rokās turēja bundžiņu ar uzraxtu augļu mikslis.. Šo rakstu rediģēja gruntjella: 06.04.2004 18:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
"Nu lai tā būtu, tomēr cerēju, ka šorīt būs kas cits."drūmi noteica Bella.
Šo rakstu rediģēja Paipera: 06.04.2004 18:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC-Baby tu vispār izlasīji ko es raxtīju??Mēs visi jau esam kopā!
Tu vairs nevari krist ar lidmašīnu! Ali-tavs saīsinājums,ja? "Nu,es saku,mums vajadzētu tikt līdz ciemam,bet tad mums nesanāks pārmeklēt vel džungļu Z pusi...es nezinu,laikam jau labāk braukt uz ciematu,un cik var redzēt nekur neredz lielos kalnus..."Dante teica un nu jau šķoboties bāza sev mutē karoti ar musli.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC: nee...mani sauc vienkaarshi par bellu, man sajuka, jo visaas citaas ls esmu Ali.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
"Hmm, es ar nezinu kur labāk iet...piekritīšu vairākumam..." viņa paskatījās uz musli ar pretīguma sajūtu pakrūtē, bet tad paņēma un sekoja Dantes piemēram, un lēnām, negribīgi lika karoti mutē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.04 Kur: Geju aplis ![]() |
Ginola arī piekrita Dantes teiktajam...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
Pēkšņi, telts priekšā noleca vilcene. Pelēka vilcene ar baltu astes galu. "Sveiki!" viņa teica cilvēku valodā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Ak dies,tu mani pārsteidzi"Dante noteica un paskatījās savā somā..
"Tu vari mums piebiedroties ēst..vēe...musli"viņa teica un izņēma vel vienu bundžu no somas un deva vilcenei... "Tu mums šodien arī pievienosies?"Dante vaicāja |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
''Žvīks! Žvāks!'' čaukst lapas un koki lokās. Bet kā? Vēja ta nav. ''Žvīks! Žvāks!'' atkal čaukst lapas un koki lokās. Re kas! No viena koka uz citu, šurpu turpu lēkā pērtiķis Nino. Pērtiķis kā vējš no viena koka lec uz otru un tad ar skaistu salto piezemēja uz Dantes pleca, paķēra viņas musli un atkal uzlēca kokā. ''He he he, nevīža. Raukt seju, ēdot šādus labumus.'' pasmējās Nino. Pagriezās un apsēdās uz koka pret Danti ar muguru un sāka bāzt savā māgā musli. ''Phēēē...kā tu tādu vari ēst?'' Nino sarauca seju. ''Dienas divdesmit vecs vismaz. Še atpakaļ.'' pateica pērtiķis un iemeta Dantei ar musli.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Sveiks Nino,kā vienmēr uzvedies?"Dante smiedamās teica"Es izlēmu un ceru,ka jūs piekritīsit,ka dosimies uz ciemu,neviens negrib ēst šo draņķību"viņa teica"Nino tu vari braukt,bet diez vai vilks gribēs braukt ar mašīnu"viņa teica"Nino beidz mētāties"Dante sadusmojās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
''He he he. Šodien apšmaucu vienu čūsku. Pusdienām iesmērēju akmeni, kurš izskatījās pēc strausa olas. He he he. Vēders viņai kādu laiku vēl pasāpēs. Viņai tas par to, ka mani gribēja apēst pagājušajā nedēļā. He he.'' nolēca lejā no koka uz Dantes pleca. ''Lai jau vilcene arī brauc mašīnā. Jālaiž tikai sēdēt priekšā. Esmu dzirdējis, ka suņiem tā patīk,... varbūt arī vilkiem iepatiksies. He... tas tik būs skatiņš kad vilcene izbāzīs galvu laukā pa logu...viņas mēle noteikti plīvos kā sarkana šalle. Hā ha ha. He he...man jau asaras riežas acīs.'' gardi smējās Nino tupēdams uz Dantes pleca.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nino,tu esi nepieklājīgs!"Dante nikni noteica un nodzina no sava pleca.
"Nu zini,tad ko mūsu karaliskā kobra par to teiks?"Dante noteica un nopūtās.."Labi,pietiks nu runāt par to trakumu ko Nino atkal savārījis. Tātad,mēs tagad taisamies uz ciemu ja?Un es nedomāju,ka tā būtu prātīga doma,ka vilks brauktu līdzi,tu,Nino,arī nebrauksi,brauksim tikai mēs...."viņa teica un jau lūkojās kuras mantas krāmēt kopā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
''Lūdzu!'' pasmaidīja mazais mīļais pērtiķītis. ''Nu nekas. Viņai neienāks prātā, ka es braukšu viņām līdz, protams, pa kluso.'' nodomāja Nino. ''Ahā re ku i soma.'' viņš ieraudzīja palielu Nike somu. ''Ielīdīšu tajā un paslēpšos zem drēbēm.'' izdomāja Nino. Kamēr Dante un citi neskatījās, Nino ņēma un ielīda somā. ''Lai jau tā vilcene sēž un noskatās kā mēs aizbraucam,...bet mani jau šeit neviens neiedomāsies meklēt. Vienīgi jāsēž klusu un kād būšu ar somu ielikts mašīnā un sāksim braukt, tad arī izlīdīšu no somas laukā.''
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dante lika somās teltis un katliņus un salika pilnīgi VISAS somas mašīnā/džipā...viņi visi sāka braukt uzz ciema pusi vērojot savannas ar tukšiem vēderiem.Dantei vel vairāk gribējās atrast zelta alas,bet laikam tas vienkārši nebija lemts....
Tad viņi dzirdēja,ka aizmugurē kāds sāk grabināties...no somas kurā atradās drēbes izlīda Nino. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
''He he he. Jūs redzējāt tās vilcenes purniņu? Es neredzēju, jo biju somā. Noteikti viņa izskatījās ļoti bēdīga jeb dusmīga.'' noteica Nino no galvas noņemdams Dantes kreklu. Nino pārlēca no pakaļējā sēdekļa uz priekšējo, kur sēdēja cita sieviete. Viņš iekārtojās viņas klēpī un sāka ēst banānu, kuru bija paķēris līdzi somā. ''Jūsu klēpis ir tik maigs.'' glaimoja Nino priekšā sēdošai sievietei. ''Nu tad laižam uz pilsētu ja? Es nekad tur nebiju bijis. Kā tur ir? Vai tā pat kā džungļos?'' Nino apbārstīja sievietes ar saviem jautājumiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Niiinooo!"Dante dusmīgi teica."Tu nebrauksi uz ciemu,tūliņ pat vedīsimtevi atpakaļ!Viņi nedrīkst uzzināt,ka tu proti runāt!"
Dante strauji pieturēja stūri,ka visi pakrita uz priekšu un Nino izlidoja no klēpja,bet banāns atsitās pret stiklu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pērtiķis piecēlās un sāka berzēt galvu. ''Auu! nākamreiz pabrīdini kad strauji bremzēsi.'' Nino uztaisīja lūdzošu grimmasi. ''Lūdzu, lūdzu! Ļauj man braukt. Es runāšu pērtiķu valodā. Neviens neuzzinās, ka es māku runāt cilvēciski. Nevajag lieki tērēt benzīnu vedot mani atpakaļ.'' Nino paņēma daļu no banāna, kas rotāja mašīnas priekšējo stiklu un gardi notiesāja. ''Mmm garšo pēc banānu kokteiļa. Vienreiz uzticies man... es nepievilšu tevi. Es tiešām gribu redzēt ciemu. Lūdzu.''
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nino,tu saproti kas notiks jac citi uzzinās?Tu saproti,ka cilvēki sāks meklēt un džungļos vairss nebūs droši"Dante dusmās šņāca un bēra pār Nino ausīm lekciju"un neceri,tev mani neizdosies pierubnāt"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nino apdomājās... ''tavā vietā es ļautu man braukt jums līdzi, jo ja jūs neņemsiet mani mašīnā es pats došos pa šo ceļu līdz nonākšu ciemā un tad jau nebūs neviens, kurš pieskata kādā valodā es tur runāju.'' smaidīja Nino par savu izcilo domu. ''Labāk būtu, ja man būtu sievietes plecs, kur es varu sēdēt, jo tad es arī atcerētos, ka jārunā ir pērtiķu valodā.''
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.03 Kur: pie datora ![]() |
savannas garajā, dzeltenajā zālē parādījās tumšs, lokans stāvs. tā bija melna pantera. viņa rikšoja uz mašīnas pusi, ar spēcīgajām ķepām pieliekdama zāli, taču tik un tā viņu neviens nepamanīja...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
"Nino, pievaldi mēli," vilcene uzrūca pērtiķim. "Starp citu, tur zāle kustas." vilcene norādīja uz savannu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.04 Kur: Geju aplis ![]() |
Bet Ginola tik ēstdama musli, gribējusi izteikt savs domas, pieklusa, viņa domāja:''Labāk te neijaukties....."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Klau, Dante, tev palika vēl kādi musli?"iejautājās vilcene.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
Kaoki beidzot bija pamodusies. Meitene izstaipījās un tad pieleca no guļvietas jo konstatēja, ka ir " nedaudz " aizgulējusies... Viņa izskrēja no savas telts vienīgi lielā, zilā T-kreklā un iešļūcamajās pludmales čībās... "Dzīļi atvainojos...peace out !!!.... kur skriesiet bez manis ???!!! " viņa sašutusi runāja bolot acis....
OOC: pavisam drīz OOC pavedienā es ielikšu to savu bildi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ali arī pamanīja, ka zāle savannā kustās... "Kas tur varētu būt?"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"kaut kas melns. Visticamāk dzīvnieks," teica vilcene pieglaužot ausis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ginola klusi iesaukusies:"Uzmanies tā var būt bīstama radība..."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.03 Kur: pie datora ![]() |
pantera pieplaka pie zemes un sagatavojās lēcienam. pavisam nemanīti viņa bija piekļuvusi pie mašīnas un piekala savu dzelteno acu skatu cilvēkiem. ar vienu atspērienu viņa ieleca mašīnā, paķēra zobos somu ar pārtiku un aizrikšoja tālāk savannā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ginola nometa lejaa musli, kurss neizlija//par laimi// un teica:"Es teicu uzmanaties tagad tai melnajai pamterai ir muusu paartika..."Eradniela dusmiiga nobllaava un iekaapa massiina un saaka dziities pakall melnajai panetrai..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC-kapēc dzīties pakaļ panterai (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Un vilcene palika takšh mājās nu tas ir telts vietā un Kaoki laikam vienīgā palika,nu bišku nesakarīgi ir,bet tas jau tikai sākums (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) "Nau jau nekāds lielais zaudējums,tā pārtika,nu ja to vispār var saukt par pārtiku"...Dante pabeidza savu sakāmo ar mērenu sašutumusejā. "Nino,es nezinu,tev būs jāpaliek mašīnā...ko jūs domājat?Mēs taču nevaram ņemt viņu līdzi,un centīsimies ilgi nebūt lai teu nebūtu garlaicīgi"Dante t teica pa velti,jo viņa zināja,ka Nino tiki un tā izbēgtu no mašīnas.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
melnā pantera pār plecu palūkojās uz mašīnu un sejā parādījās pašapmierināts smīns. nolīdusi kādā savannā izraktā alā, viņa ar zobiem atplēsa somu vaļā un ar kāru skatienu uzvandīja visu tās saturu uz alas grīdas. '' musli, '' viņa nicinoši izgrūda, taču apdomājās. jau ilgi viņa nebija ēdusi - un ja nekas labāks nebija, varēja ēst arī šo. visu laiku viebdamās, viņa notiesāja musli. pussaplēsto somu iznesa no alas un nometa kaut kur savannas garajā zālē. tad tik pat nemanāmi, viņa aizrikšoja tālāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ginola paņēma savu bisi un sekojosi pantērai bija sekojusi līdz pašai alai, viņa piesardzīgi piegāja pie pantēras kura mieloja musli....bet aizdomājās:"Ko es daru tas taču ir tikai ēdiens", un lēni un piesardzīgi izgājusi ārā no alas....."Āaaa!!!", kristdama lejā no bedres kurā netīšām bija iekāpusi, bļāva....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Ginola," norūca vilcene un metās uz bļāviena pusi. Sasniegusi alu, viņa pamanīja panteru, bet pēc tam bedri kurā bija Ginola. "Tev viss kārtībā, Ginola?" vilcene jautāja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Laikam jā, tikai kāja ļoti sāp, es varu to pakustināt, un tā nav lauzta, bet ļoti sāp.....te es laikam netikšu ārā, ļoti slidīgs...būs vien šeit jāmeklē izeja.....- Ginola teica
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Zāle sakustējās, stiebri noliecās un atskanēja šņāciens. Tā bija Bea. "Kas šeit notiek?" viņa iešņācās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Sveika!" vilcene sveicināja Bea un palocīja galvu,"bea, vai tu nevari man palīdzēt. Mana draudzene ir iekritusi bedrē un netiek ārā."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
"Palīdzēt? Es? Kā gan?" viņa viltīgi prasīja. tad gaidīdama paskaidrojumus saritinājās un paslēja galvu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"nu nezinu. Es tikai iejautājos," atbildēja vilcene un apsēdās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Es iessu mekleet izeju..bet juus pasakiet paareejiem....gan jau kaut kaa tikssu araa...- Ginola druumi teica
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Klau, Ginola, es varētu aizskriet uz telti un atnest virvju trepes. Derēs?" vilcene jautāja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Labi ātri...ak nē šeit sāk pacelties ūdens..laikam kāda aka..vai kas cits...ātrāk...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Es tūlīt būšu atpakaļ!'" nosaucās vilcene un aizskrēja uz nometni. "Virvju kāpnes," viņa murmināja, un kad beidzot atrada tās. Atpakaļ nesaktīdamās viņa skrēja atpakaļ kāpnes zobos saņēmusi. Pieskrējusi pie bedres, viņa virves vinu galu iemeta bedrē, bet otram galam uzgūlās virsū.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ginola kāpa ļoti ātri, un kamēr izkāpa:"Paldies", viņa teica...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"nav par ko," atrūca vilcene un turpināja gulēt skatoties uz panteru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ginola ar vilaci brauca atpakaļ kopmītnēm
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"ko mēs darīsim tagad?" jautāja vilcene un pagūlās ēnā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nu redz cik labi viss beidzās..." Bea apmierināta iešņācās. "Nez ko varētu atrast?" viņa ar čūskai raksturīgo skatu pavērās apkārt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"varbūt dažus palikušus musli," ieminējās vilcene.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Mums ja drīz būs jādodas ceļā- Ginola teica- Es iesaku iet uz ziemeļiem, jo kad es biju vēl maza mans vectēvs teica..:"Meklē dārgumus uz ziemeļiem"- varbūt tas ir tikai mana vecātēva izteicins, bet varbūt tomēr dārgumi ir uz ziemeļiem...-Ginola stāstīja
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea paskatījās uz vilceni. "Man nav ne jausmas par ko tu runā, bet man tas patīk..." viņa jautri iešņacās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nu tad dodamies," teica vilcene un piecēlās kājās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Sssss" viņa tikai atbildēja un aizlocījās pa zāli līdzi vilcenei.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Bea, tu dosies mums līdzi?-Ginola jautāja
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"lai teč viņa dodas. tev ir pretenzijas?" jautāja vilcene palūkojoties atpakaļ.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Mjā?" viņa paraudzījās atpakaļ. "Tev ir kādas pretenzijas pret čūskām?" viņa klusi iešņācās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Nē, es jau prasīju vai tu gribi, es jau labprāt gribētu...-Ginola pasmaidot teica
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"tad ejam. Nav ko lieki kavēties," vilcene teica un turpināja iet.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea piekrītoši palocīja galvu un slīdēja cauri zālei.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
pantera ilgi noskatījās viņiem pakaļ, taču izlēma sekot. viņā vārds ''dārgumi'' bija iedeguši mazu liesmiņu, dažbrīd viņai pašai likās, ka viņa ir kā žagata - ķerta uz visādām spīdīgām lietiņām. uzmanīgi viņa rikšoja caur izkaltušo savannas zāli.
(tur, savannā, laikam žagatas nemaz nav! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) Šo rakstu rediģēja sinda: 08.04.2004 13:45 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ginola gaaja sarunaadamies ar vilceni....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Klau, tev kāja nesāp?" tā pajokam apjautās vilcene.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Tagad jau mazaak....diezin kas bija tajaa alaa...-Ginola domiigi teica
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Varbūt kāds ass kauls. Kā nekā tajā alā dzīvoja pantera," teica vilcene un skatījās uz priekšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Nee, ne jau tur, tur taalaak alaa...no taa naaca kaut kaada seera smaka..varbuut vuulkaans.....bet varbuut karstie avoti, bet varbuut daargumi....-Ginolas acis iespiideejaas kad vinna pateica sso vaardu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea saausījās, bet palika mierīga. Dārgumi nu gan netraucēs mierīgas medības.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Ginola, tu tiešām esi mantkārīga?" iejautājās vilcene, bet neko vairāk neteica.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Nu ne ju peec daargumiem...varbuut tikai...bet peec piedziivojumiem gan....-atkal Ginolai iespiideejaas acis
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
pantera nemanāmi rikšoja viņām pakaļ. pieskrējusi viņām tuvāk, pantera teica:'' labdien, dāmas! drīkstu pievienoties šajā... ē.... bīstamajā ceļojumā? '' viņa uzmeta uzjautrinošu skatu Ginolai. '' kā jau redzat, šeit ir diezgan izkaltis, ūdens atrodas mazliet tālāk. ja apsolat mani ņemt līdzi, tad es apsolu jūs aizvest pie ūdens krājumiem. mazliet tālāk būs tuksnesis, tajā jums tie būs vajadzīgi. ''
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Sveika! Tu drīksti pievienoties," teica vilcene un apgriezās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
'' paldies, paldies, tencinu! un es dziļi atvainojos, ka... diezgan negodīgā ceļā atņēmu jums barību, taču pie upes vienmēr ir daudz dzīvnieku. '' viņa domīgi pakustināja ausi, tā aizdzīdama kādu mušu, kas uz tās bija nosēdusies.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"tas nekas. Tie musli nevienam negaršoja. Vai drīkstēšu tev pieveinoties medībās?" iejautājās vilcene un viņas acis iezibsnījās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
'' protams. '' arī panteras sejā iezagās dīvains smaids. '' lai gan viņus ir pagrūti noķert, nu zini, viņi pie upes auguši, tādi spēcīgi un ātri. dažbrīd, kad par brīnumu nevienu dzīvnieku nevar noķert, nācies iztikt ar nosprāgušiem. '' viņas sejā parādījās dziļš riebums.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.04 Kur: Itālija. pie viņa. ![]() |
Ja labi grib, tad var viskautko, noteica kāda balss.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea īgni skatījās uz jaunpienacejiem. "sssss..." tas bija viss ko viņa pateica un uzgriezusi muguru lēni līda un priekšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"kas tu esi? Parādies!" vilcene palūkojās apkārt un sajuta vilka smaku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pantera palūkojās apkārt, viņa pamanīja vilku ar rētu pār purnu. '' kas tu esi? vēlviens vilks? '' nu jau viņas balsī bija dzirdams uzjautrinājums.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.04 Kur: Itālija. pie viņa. ![]() |
No krūmiem iznāca balts vilks ar tumšu svītru pār purnu. Še es esmu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"vilkiiiii... daudzzzz..." viņa šņāca. Lai nenoklīstu no parejiem bija vien japaliek.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mūsu ir daudz, kaut kur upes augštecē ir pāris bailīgu dzīvnieciņu kuri netiek ārā no manas alas, ja gribat varat aiziet un apskatīt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 17:49 |