![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Troļļu Nakšu organizēšana turpinās, un te tagad tiks pastāstīts par TN2 maģiju koncepciju, kas varētu būt svarīgi visiem ieinteresētajiem burvjiem.
Kā jau zināms, burvjiem galvenā manta ir amuleti, kuri nodrošina viņu spēju izsaukt maģiju. Tātad pirmkārt katram burvim būs nepieciešami atbilstošā burvestību tipa amulets. Kad burvis mēģina izsaukt kādu maģiju (ne paša mazākā līmeņa), ierodas pusdievs (aka gamemasters), kurš izpildīs attiecīgo maģiju, ja burvis (vai šamanis, ja labpātīk) veiks šādas lietas:
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Tā kā Troļļu Naktīs es būšu viens no pus-dieviem (ciematnieku aizstāvis, kā šķiet), tātad, GM, piedāvāju visiem potenciālajiem shamanjiem/burvjiem/magiem iespēju izmēģināt aptuveni buršanās sistēmu, kas tiks izmantota TN.
Mans piedāvājums ir sekojošs: sadaļā "Spēles" izveidoju jaunu pavedienu "TN shamanju duelis", uz spēli piesakās shamanji, kas grib savā starpā duelēties (1vs1 vai 1vs1vs1 vai 1vs2 vai 2vs2 utt), viņi turpat uz vietas arī izveido savu shamaņa characteru (pēc TN noteikumiem), izvēlās maģijas (pēc TN noteikumiem), un tad ar GM starpniecību sāk viens otru ..hm..."beidzēt"(pēc TN noteikumiem). Gribētāji jau var sākt pieteikties, vēl tikai jāsagaida, kad Andza iemetīs kādu žūksnīti pieejamo burvestību un nedaudz apskaidros detaļas. Gaidām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Jaa es piesakos. Laasti buus?
|
|
|
![]() ![]() |