![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Kādus festivālus apmeklē vai esi apmeklējis? Ja neapmeklē, tad kāpēc? Kas patīk, kas nepatīk šāda veida pasākumos?
Jauku visiem Positivusu šajā nedēļas nogalē (kas dodas), Andromeda |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Neapmeklēju, jo nepatīk cilvēku pūļi. Mūziku labāk baudu savādākā veidā un netraucēju izklaidēties tiem, kam patīk tieši festivāku formāts.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Neapmeklēju. Līdzīgu iemeslu dēļ, ko aprakstīja Romija, plus tas, ka elementāri nesekoju līdzi festivāliem. Nav arī īsti kompānijas, ar kuru aizbraukt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Esmu apmeklējusi Positivus un Fonofest (diemžēl beidzis darbību). Šogad nesanāks. Visas festivālu pieredzes ir bijušas patiešām vairāk kā labas un pozitīvas. Jā, ir daudz piedzērušos cilvēku, daudz dīvainu cilvēku, bet ja ir pareizā kompānija, tad viss ir fantastiski. Vai ja nav kompānija, tad to visnotaļ var atrast arī festivālā pavisam nejauši. Pūļi dīvainā kārtā pat diez ko netraucē, vismaz man. Iespējams tāpēc, ka festivālos tie šķiet miermīlīgāki kā koncertos, kur gan ir bijuši daudz trakāki gadījumi ar gandrīzu paģībšanu un kaulu brakšķēšanu.
Festivālos arī vieglāk aizsneakot uz pirmo rindu un daudz vairāk gaisa. Kādreiz gribētos tikt uz kādu lielāku festivālu, iespējams ārpus Latvijas robežām vai, piemēram, comic coniem (kas gan nav mūzikas festivāls, protams). Šo rakstu rediģēja Andromeda: 19.07.2013 23:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es neapmeklēju mūzikas festivālus, ja vien pie tādiem, vismaz pūļu izmēra ziņā, nav pieskaitāmi Dziesmu svētki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Jā, sajūta ir fantastiska, bet! es vienmēr esmu gribējusi būt izpildītāju pusē, nevis skatītāju. Ā! Jā, es apmeklēju seno grupu un viduslaiku festivālus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kā dalībnieks. Man ir žēl, ka nedēļu garais Visbijas kaujas pasākums (festivāls-tirgus 14.gs. tematika) Visbijā man šogad iet garām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: vispaar Riigaa, reizeem arri kur citur ![]() |
Savulaik braukāju uz Blomi, Metal Open Air. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Viduslaiku festi, Dziesmusvētki.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Šogad gribēju braukt uz Positivus, bet tajā laikā sanāca būt Liepājā, tādēļ izpalika. Festivāli kā tādi man patīk, piemēram tajā pašā Positivus ir iespējams dzirdēt mūziķus, kādus var citkārt nerasties iespēja redzēt dzīvē. Pret cilvēku pūļiem man nav iebildumi, jo nav jau tiiiik traki kā daudzi mēģina iestāstīt. Svaigs gaiss un vari aiziet prom no burzmas tad, kad vēlies, atšķirībā no lielas daļas koncertu. Neiekulies nepareizajā kompānijā un viss būs labi.
Īsumā - šogad nē, vispār jā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Dženeta: 05.08.2013 21:45 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Neapmeklēju, kaut kā nespēju saskatīt tur nekā tāda, kā dēļ būtu vērts iespringt un čakarēties ar braukšanu uz turieni.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Šogad nekur īsti nebiju. Bija nedaudz mierīgāka vasara, salīdzinoši ar citām. Tādi lielie festivāli kā Positivus mani neinteresē. Dodos uz mazapmeklētiem metāla un roka festiem (kur ne velna nevajag maksāt), kur arī sanāk traki izdauzīties, gulēt piedzērušam teltī un nākamajā dienā paģirainā stāvoklī stopēt mājās. Māku trakot tikai vienu vakaru (toties no sirds!), nākamajam jau vienkārši vairs nav enerģijas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es reti apmeklēju festivālus, jo man nepatīk lieli cilvēku pūļi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Alkoholismu nepraktizēju, arī ne grupveidā.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 01:35 |