![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
Vienkārši interesē. Manam tētim nebūtu iebildumu, ja es fanotu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Viņš pats skatās, kad pa tv rāda (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) bet zinu, ka ir tādi cilvēki, kuru vecākiem nepatīk, ka viņu bērns fano (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kā ir jums? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
A mana mamma pati ir izlasījusi Poteru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) .. ..un viņai patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) .....
Šo rakstu rediģēja ...dovenda...: 20.05.2008 18:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Esmu diezgan pārliecināts, ka šitāds pavediens jau bija ( vai vismaz par tēmu "ko draugi saka par TO" ).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
Esmu diezgan pārliecināts, ka šitāds pavediens jau bija ( vai vismaz par tēmu "ko draugi saka par TO" ). man gan liekas, ka nē. bija par klasesbiedriem un tas nav tas pats kas gimene (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Ja tevi ap````, tad ap````. Same thing!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.05.2025 22:44 |