![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nesen iznākusī filma Harijs Poters un Fēniksa ordenis nu var lepoties ne tikai ar spožiem panākumiem kā kases grāvējs, bet arī ar vienu no labākajiem reklāmrullīšiem, jo ieguvusi balvu "Golden Trailer Awards", kuru pasniegšana norisinājās Ņujorkā.
Tātad par labākās filmas-kases grāvēja reklāmas rullīti balvu saņēma Harijs Poters un Fēniksa ordenis (2007). Labākais trillera reklāmas rullītis 300: Termopilu kauja (2006). Labākais komēdijas reklāmas rullītis Borats (2006). Labākais pilnmetrāžas animācijas filmas reklāmas rullītis Simpsonu filma (2007). Labākais drāmas reklāmas rullītis Atkritēji (2006) Labākais melodrāmas reklāmas rullītis Sieviešu zemē (2007). Visoriģinālākais reklāmas rullītis Bee Movie (2007). Labākā aizkadra balss reklāmas rullītī Nāves pierādījums (2007). No neatkarīgajām filmām par labāko atzīts reklāmas rullītis filmai Sapņu zinātne (2006). Ziņa no apollo.lv Šo rakstu rediģēja eyedam: 14.08.2007 14:08 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
ja reklāmrulītis ir labs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Protams! Kad sēdēju kinoteātrī un pēkšņi parādīja HP5 rullīti! Ak! Es biju kārtīgi iespiedusies krēslā, un mana mute bija puspavērta. Tas bija varens.
Un tie visi pārējie filmu treileri, protams, mani tik ļoti neinteresē. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 01:40 |