![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Tātad (atvainojiet, ja šāds pavediens jau ir bijis) es vēlētos zināt - kādi ir jūsu mīļākie seriāli (ja tādi ir) un kāpēc?
Man pašai tie ir Kyle XY (ļoti patīk seriāla doma) un Roswell ( mistika un drāma - labs apvienojums).' Tātad kā ir ar jums? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Black Adder ( Melnā čūska TV tulkojumā ).
CITĀTS Edmund: Baldrick, your brain is like the four-headed man-eating haddock fish-beast of Aberdeen.
Baldrick: In what way? Edmund: It doesn't exist. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
PSI faktors, X-failu pirmās sezonas,bet jo īpaši The Sopranos
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Ugly Betty, jo man vispār patīk šī veida seriāli un šis ir jautrs un smieklīgs.
Prison Break House M.D. jo viņš ir vienkārši vienreizējs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
Tagad tacu pa TV3 un TV6 rada visus serialus lielaka dalja man patik un ir incanti taka...!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
manējais ir El cuerpo del deseo. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.04.07 ![]() |
CSI, Noziegumu skelets u.t.t.!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 ![]() |
es skatos:
kyle xy jericho 24 eureka house m.d. (doktors hauss) greek prison break (izlaušanās) bones (nozieguma skelets) un protams CSI ja tie nebūtu labi seriāli, tad es viņus neskatītos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja weasel: 24.07.2007 22:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
Sex and the city. Lielisks seriāls - pilnīgi sagribējās būt Ņujorkietei un visu gadu staigāt augstpapēžu apavos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS House M.D. jo viņš ir vienkārši vienreizējs un tik apburošs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.07 Kur: tālāk no tevis ![]() |
pievienojos Sex and the city cienītājiem.
Prison break- gaidu turpinājumu. tb 3. sezonu pagaidām gan šie. bet domājams, saraksts tiks papildināts. es nemēdzu skatīties visus reizē. man labāk patīk dabūt visas sērijas no sākuma līdz beigām un skatīties visas pēc kārtas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
Jericho jeb kā mans onkulis saka jērikas bazūns (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Prison break arī gaidu trešo sezonu, jo otro novilku. Doktors Hauss. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Nozieguma Skelets. Visi CSI. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Man pašai patīk šādi no ongoing seriāliem iekš TV:
Hauss Šaurā zilā svītriņa Smalkais stils no kādreiz rādītiem: Psi faktors (ik pa reizei kompī pastos kādu epu) Roswell |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
Hauss. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif) Brigada. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif) Izlaušanās. Amulets. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif) C.S.I Smailkais stils. Džima dēļ. Šo rakstu rediģēja Bell@: 27.07.2007 14:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Sex and the city
Draugi Felicita Viens, kas patīk krāšņuma un "mācies pasmieties par mūsdienu attiecībām" dēļ, otrs asā un trāpīgā humora dēļ, trešais nopietnā un izkoptā scenārija dēļ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.04 Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D ![]() |
F.R.I.E.N.D.S priekš manīm jau ir klasika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) :D:D nekas vairs nepārspēs, pēc manām domām šito seriālu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
House M.D. ir vnk izils. nespēju beigt skatīties. CSI, kuru sanāk to skatos, visi labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Seriāli? Vairāk nekā vajag... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
PSI faktors Poltergeists Renegāts Ātrā palīdzība Sasisto lukturu ielas Neglītais pīlēns Melnais Orākuls Seks un lielpilsēta Amulets |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Seriāli kurus vairs nerāda vai arī neatliek laika skatīties, bet kuri tik un tā ir vnk lieliki.
Dr. Hauss (Nav vārdu lai aprakstītu) CSI Lasvegasa Sekss un lielpilsēta Amulets Draugi Felicita Džima dēļ Bafija pret vampīriem Mjā, vēl izlaušanās tīri tā neko Rozvela Nozieguma skelets (nu vnk dievinu izmeklēšanas seriālus) Džeriko |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Muahahaha, cik maz gan te ir cilvēku, kuri zina arī tādus seriālus, kurus pašlaik nerāda pa televizoru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
Vel ir viens tads ,man teica ka normals! Noskatijos pirmas 2 serijas un iesakumam labi ,tikai diez vai talak but incanti! Tatad "The 4400" !
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
CSI
Nozieguma skelets Dakters Hauss Četri tankisti un suns(veca bet laba) Sex un lielpilsēta Kadeti |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Muahahaha, cik maz gan te ir cilvēku, kuri zina arī tādus seriālus, kurus pašlaik nerāda pa televizoru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ...teica Shadowstalker un nosmējās. Nu tad apgaismo mūs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Atcerējos par "Četri tankisti un suns" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kad biju maziņa, negāju gulēt un spītējos, jo dievināju šo seriālu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem ![]() |
In no particular order. Tiek skatīts vai tika skatīts pēdējā gada laikā.
Kyle XY - pašlaik velku un skatos. Robin Hood - velku un skatos. The IT Crowd - 6 sērijas britu humora. House MD - tiek gaidīta 4. sezona. Jericho - tiek gaidītas 7 jaunās sērijas. Heroes - nav ne jausmas, vai un būs vēl kāda sezona. Dexter - galvenais varonis ir sērijveida slepkava - policists, kurš slepkavo tikai "sliktus cilvēkus". Kindred: The Embraced - vienīgā ziepene, ko jebkad esmu skatījusies. Un tikai tāpēc, ka pasaule ir daļēji ņemta no Vampire RPG settinga. Battlestar Galactica - ir novilktas visas sezonas, laiku pa laikam kādu noskatos. Tad vēl laiku pa laikam mēdzu noskatīties kādu no novilktajām Potergeist: The Legacy pirmās sezonas sērijām. Pa TV dažkārt mēdzu noskatīties kādu CSI sēriju. Šo rakstu rediģēja Eiše: 03.08.2007 17:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Universālais kedmāsters ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: skype ![]() |
Kyle XY
The weeds Heroes Lost Drive Jericho The 4400 Eureka Day Break StarGate Veronica Mars Robin Hood |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 ![]() |
Dead like Me
Carnivale Dexter Lost Heroes House MD ER Weeds Friends Sex and the City |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
CSI. Visi veidi.
Doktors Hauss. Džima dēļ. Un kadreiz rādīja Rebu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . &&& ja pie seriāliem var pieskaitīt Simpsonus, tad tie arī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 Kur: Riga ![]() |
Daudzi:
Lost- labākais. Heroes- gaidam 24 septembri Prison Break- labs, bet domaaju 3 sezona vairs nebuus tik laba. 24- Jack Bauer 7. sezona jau buus BattleStar Galactica - patīk un būs noslēdzošā sezona Shield- arī labs Jericho- cerams, ka daudzi skatīsies un būs vairāk par 7 sērijām. 4400- vasarā ir ko skatīties. Un vēl divi realitātes šovi Survivor un The Amazing Race- abi labi |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.08.06 Kur: Valmiera ![]() |
Doktors hauss (es tā skatos viņš daudziem patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
Ātrā palīdzība (mans mīļākais seriāls, tikai vēlu rāda un nolādējams ar reti kur (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) ) Smalkais stils Psi faktors - pēc šī man naktīs murgi rādās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) X faili Amulets (pirmās sezonas, pēdējās manai gaumei par murgainu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Cīnās par maģisko radību līdzvērtības tiesībām... ![]() |
Nu te nu būs...
Doktors Hauss Nozieguma skelets Veronica Mars Tru calling Ēnu čuksti Bafija pret vampīriem Amulets Draugi How I met youre mother Man ir tikai viens lūgums, es atceros kaut kad skatījos seriālu, kas man patika, bet neatceros nosaukumu. Kāds no jums nezin kā sauca seriālu ar jaunu FIB aģenti, kas sāka tur strādāt, jo bija ekstrasense, kas redzēja vīzijās slepkavas un viņu upurus. Nu es neprotu labi pastāstīt, bet tas kurš kādreiz ir skatījies to izmeklēšanas seriālu drošivien atcerēsies. Es gribu zināt, jo to pārtrauca rādīt un mani neliek mieru tas, ka neatceros nosaukumu. Es jau sāku ilgoties pēc meldiņiem kas neiet ārā no prāta... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja terapsina: 29.09.2007 14:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.07 ![]() |
Viennozīmīgi 24 hours-iesaku skatīties visiem kuri vēlas spraigu darbību visa seriāla laikā. Pati pirmā sērija vienmēr ir ievads ar personāžiem utt. un tad vēl īsti nevar spriest par seriālu, tā nu intereses pēc gribēdams zināt kas notiks paskatījos vairās, un pēc otrās un trešās sērijas sāk nenormāli aizraut un jau nemanot esmu vienā mierā noskatījies visas sezonas un gaidu Janvārī septīto sezonu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Makgaivers.
Leģenda par pazudušo pilsētu. Zelta rozes ala. Konans. [tas bija tāds seriāls, kur burbuļvannā sēdēja skelets, kuram nesa sarkanus rubīnus, droši vien tas seriāls bija Konans, bet neesmu droša] Centos atsauk atmiņā vienīgos seriālus, kurus tiešām vienmēr skatījos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
iekopēju no www.imdb.com
CITĀTS "24" (2001) "8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter" (2002) "Alias" (2001) "Criminal Minds" (2005) "CSI: Crime Scene Investigation" (2000) "CSI: Miami" (2002) "CSI: NY" (2004) "ER" (1994) "House M.D." (2004) "In Justice" (2006) "The Invisible Man" (2000) "Jericho" (2006) "Just Shoot Me!" (1997) "Lost" (2004) "Prison Break" (2005) "Rescue Me" (2004) "The X Files" (1993) un tie nav visi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Sci-Fi
Visi Star Treki it īpaši pēdējais Enterprise Stargate SG1 un Atlantis Battlestar Galactica Andromeda Farscape Babylon 5 un Crusade 7 days Heroes Threshold Space 1999 Torchwood Smallville Bionic Woman Quantum Leap Viešņa no nākotnes Citi Jericho Early Edition Persuadesrs 17 pavasara mirkļi 4 tankisti un suns Oficeri Doktors Živago |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Mani mīļākie seriāli diezgan bieži mainās, bet pašlaik man patīk ''Izredzētie - pasauli glābjot'', kā arī mūsu pašu jaunais seriāls ''Svešā dzīve''!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
Sex and the city, Reba (un citi komēdijseriāli), Prison Break, doktors Hauss, My name is Earl, Darma un Gregs, Vils un Greisa, reizēm, bet tikai tad, ja ļoti gribās redzēt Spaiku, Bafija pret Vampīriem. gan jau vēl, bet uz sitienu šie.
ak, kā gan es varēju aizmirst - Draugi - mans mīļākais, laikam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Tējas Tantiņa: 02.12.2007 17:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Esmu MAJOR House M.D. un Bones fane! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Doctor Who. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
House M.D. Prison Break. pašlaik. ak, bet "Luisa un Klārks" "MakGaivers" "Ceļojošais bruņinieks". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Nevar būt. Doctor Who beidzot ticis arī līdz kāda cita latvieša
Nu labi, tad jau es varētu ierakstīt arī savējos: I Doctor Who | Torchwood House MD LOST Grey's Anatomy | Private Practice Prison Break The X-Files (nemirst, nākamgad būs 2. filma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) ) Life on Mars (t.i. BBC versija) II Blood Ties Californication Pushing Daisies |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
SKINS. Zinu jau, ka stulbi, bet kaut kā tā ir aizgājis. it kā no vienas puses tik ļoti klišejiski, bet tomēr nožēlojami precīzi veidots tas viss. savā ziņā iesaku.
Šo rakstu rediģēja Antons Ego: 03.12.2007 01:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
tagad saradušies daudz jauni:
Gilmore Girls - joprojām pats, pats mīļākais. How I met your mother - nu tiešām feini joki Private Practice - manuprāt, daudz labāks par Grejas anatomiju Eli Stone - par advokātu, kura dzīve izmainās, kad viesistabā uz galda parādās Džordžs Maikls dziedot ''Faith'' (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
tagad saradušies daudz jauni: How I Met Your Mother - nu tiešām feini joki Piekrītu. Ideāls. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
mans pašreizējais favorīts ir MD House....vnk burvīgs un neatkārtojams seriāls..
aa..un vēl CSI....pašlaik NY..... un vēl daudzi daudzi citi, pa pusei aizmirsti, bet tomēr... Šo rakstu rediģēja Nephrite: 31.07.2008 20:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Gossip Girl (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ar nepacietību vislielāko gaidu septembri, kad būs jaunā sezona!
Doktors Hauss pārbaudītas vērtības (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ā jā, Soli pa solim var vienmēr skatīties un neatskatīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) wub Koudiju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Rome, Primeval
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Supernatural.
<3 Visas četras sezonas noskatoties, var pat iemīlēties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Hauss (protams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ), Heroes... erm...
CSI jau visi ir apnikuši, kaudze citu tieslietu vai medicīnisko seriālu nestāv klāt Hausam. LOSTu vairs nespēju skatīties, vēl citi neaizrāva. Laikam tie pirmie divi arī ir, manuprāt, skatāmi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
Nū -
Amulets, CSI, Doktors Hauss, Detektīvs Krūzs, Kaila kods, SIMPSONI. SIMPSONI. SIMPSONI. Šo rakstu rediģēja Kindergārdēns: 29.08.2009 21:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.09 Kur: Liepāja ![]() |
Mīļākie:
Charmed, CSI (Las Vegas, New York, Miami), Two And A Half Men, House M.D., Heroes, The Invisible Man, The O.C., Bones, Get Smart, Prison Break. /Patiesībā listi varētu pat papildināt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) / Pašlaik tiek sekots šādiem seriāliem: Charmed, CSI: NY, Heroes, The O.C., Bones, Two And A Half Men. Šo rakstu rediģēja Madafix: 30.08.2009 10:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
- 24 (kaut arī pēdējās sezonās jau diezgan stipri lien ārā demokrātijas eksporta āža kāja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
- Jericho - X-Files, ciktāl tur runa gāja par sazvērestībām, nevis par mistiku. - LOST, vismaz pirmā sezona, tālāk jau aizgāja nonsenss drusku par traku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Supernatural un Dexter
Ā un vel The Big Bang Theory. Šo rakstu rediģēja Sindra: 30.08.2009 11:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.09 ![]() |
The O.C
The Simpsons Charmed Džima dēļ Sirdsmīļā monika (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Izredzētie! (turpinājumu ziniet paši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.09 ![]() |
Dr.Hauss. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)
C.S.I. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/fear.gif) O.C. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pirmais.gif) Divarpus vīri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Precējies.Ir bērni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kid.gif) Sargeņģeļi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif) American Pie. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja SitDibenuPretZemi: 30.08.2009 14:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.03 Kur: Latvija, Rīga. ![]() |
No seriāliem, kuri tuprinās, iesaku:
Life Greek Lie To Me Supernatural 90210 Un no tiem, kuri jau beigušies: The O.C. The Shield Step by Step According To Jim |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
La Femme Nikita - slepenās misijas, spiegu spēles, love it!
The Pretender - genius that helps other people Prison Break - izlaušanās The Unit - slepenā vienība, misijas, training, family and stuff Kyle XY - Kyle - cilvēks staigājoša encikolpēdija, guļ vannā, zīmē punktojot ar pasteļu krītiņiem, superman. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) One of my favorite shows ever! Battlestar Galactica - realistiskākais sci-fi seriāls, ko pagaidām esmu redzējusi. Seven days - Traveling back in time. Stargate SG1 - mīļākais sci-fi seriāls, vienmēr ir par ko pasmieties, palauzīt galvu, vienā vārdā - fun. Stargate Atlantis - kaut kas dikti līdzīgs SG1 tikai citā vietā. Heroes - komiksu varoņi dzīvē, superspējas, labie un sliktie. Šo rakstu rediģēja Andromeda: 07.11.2009 13:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
Izņemot tos, kas šeit ir pieminēti(vai netika pārskatot pamanīts):
Sons of anarchy spārda un pamatīgi, ticiet man Atdzīvināt vecus pavedienus ir forši, jā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
no pēdējā laika mīļākajiem --
the vampire diaries. daudzi saka, ka līdzīgs krēslai, bet man liekas daudz foršāk un interesantāk. ne tik jēli. californication. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) tagad iet trešā sezona, bet joprojām nav zaudēts nekas. smieklīgi joki un airaujošs sižets. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Šobrīd:
House Lie to Me Supernatural Dexter Heroes CSI:NY FlashForward The Mentalist Līdz šim/iespējams vēlāk: X-files Chuck Eleventh Hour Mental Life F/X Jericho Reaper Pushing Daisies Keen Eddie Miracles LOST Just Shoot Me Rescue Me 24 Buffy Prison Break 8 Simple Rules The Invisible Man Harper's Island Gray's Anatomy The Pretender ER Stargate Atlantis CSI The Shield In Justice Criminal Minds Alias Eli Stone (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) daudz. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Pan Am
BBC Sherlock The Vampire Diaries CW Nikita Game of Thrones House M.D. Caprica Šo rakstu rediģēja Andromeda: 31.07.2012 23:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
M31, tu tik ātri maini savus avatarus, ka šito ierakstu lasot brīnījos, kā tā nākas, ka gandrīz visu sarakstu varētu pārkopēt.. tad tikai ieskatījos kā tā esi tu un sasmējos. Viss skaidrs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Varētu sarakstam vēl piemetināt klāt tikai - How I Met Your Mother Big Bang Theory Covet Affairs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
White Collar
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 ![]() |
BBC Sherlock - veiksmīgi uzrakstīts un labi uztaisīts. Nākas gan pieslēgties pilnībā un nav fona seriāls.
Doctor Who - viens no visu laiku labākajiem, bet tas ir tikai mans viedoklis Torchwood - Jack Harkness Person of Interest - Patika ideja, patiesībā arī aktieru sastāvs un tamlīdzīgi Criminal Minds Midsomer Murders Werehouse 13 Fringe |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Skins [UK versija]
Misfits Shameless Parks and Recreation Community Californication Carnivàle Game of Thrones Fringe Six Feet Under Nip / Tuck Dead Like Me manā skatījumā, šie varētu būt labākie [aktierspēle, sižets, kadrējums] ja gribas kaut ko just for fun How I Met Your Mother True Blood Tales From The Crypt |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
šobrīd šie seriāli iekarojuši manu sidri:
the walking dead american horror story breaking bad game of thrones sherlock visi kā viens ir lieliski, manuprāt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
THE WALKING DEAD!!!
*Nepacietīgi tirinās un gaida sezonas turpinājumu* Bet kas gan ir TWD , ja nav lasīts komikss ? Jāpaspēj vēlreiz visu pārlasīt ^^ BrBa tiešām ir viens no labākajiem vai pat labākais seriāls.Nupat pabeidzu skatīties S5 pirmo pusi. Overdose of awesomness. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Iesaku Suits - up class, labs humors, Catch me if you can stiliņš ! ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.12 ![]() |
Game Of Thrones
Supernatural Last Resort Arrow Grimm Dexter The Big Bang Theory 2 Broke Girls Last Man Standing New Girl |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pēc pavisam nelielas seriālu skatīšanās pieredzes. Man jau patīk, kad mazāk samākslotības.
Labākie: Game of Thrones (pirmā sezona the best) Freaks and Geeks (tikai viena sezona) My So-Called Life (viena sezona) The Walking Dead (visas sezonas iespārda) Twin Peaks (Linča meistardarbs) Viduvēji: Supernatural (tikai trīs sezonas) Lost (pirmā sezona ir laba) The Vampire Diaries (tikai pirmā sezona) American Horror Story (tikai pirmā sezona) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 ![]() |
Freaks and Geeks
Dead Like Me Game of Thrones Twin Peaks Carnivàle Hex Homeland Roswell Eastbound & Down Miranda Downton Abbey My-So Called Life Oz Eerie, Indiana Band of Brothers no jaunajiem patika My Mad Fat Diary |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
Pēdējie divi TEH seriāli priekš manis:
"My Mad Fat Diary" http://www.imdb.com/title/tt2407574/?ref_=fn_al_tt_1 Iesaku visiem, kuriem patīk tīņu seriāli un notiekti tiem, kuriem patīk "Skins" "Utopia" http://www.imdb.com/title/tt2384811/ Vienkārši lielsisks, stilīgs un aizraujošs... bieži mirst bērni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Viens no darbiem ir interneta kafejnīcā - skatos DAUDZ seriālu. Esmu PRO. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
In The Flesh.
Angļu zombijseriāls jauns. Angļu. Tas daudz ko izsaka. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Šobrīd mans mīļākais seriāls ir Downton Abbey, ko silti iesaku noskatīties..
Seriāls ir par pagājušā gadsimta pirmās puses laikiem, aristokrātiem, ievijot mīlestību un intrigas. Sāku skatīties dēļ tā, ka aizdomājos, ka ir pagājuši vien 100 gadi, bet kāda tolaik bija kalpotāju dzīve... Jā, labi, es apklustu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ir saņēmis daudzu kritiķu pozitīvu vērtējumu un vairākas balvas. Iesaku noskatīties Homeland (latviski ir Svešais starp savējiem). Bija apnikuši visi tā stila seriāli, bet šis piesaistīja. Vēl esmu iesākusi skatīties Game of te Thrones (jā, beidzot, jo man apnika ka visās malās ir spoileri. izlēmu pati noskatīties.) un tās pāris sērijas, kas ir redzētas šķiet ļoti aizraujošas. Protams, vēl mana sirds pieder jaunajam Šerlokam, bet līdz tā nākamajai sezonai vēl jāgaida. Kopumā neesmu seriālu mīļotāja, bet šiem četriem ir izdevies iekarot manu sirdi. Šo rakstu rediģēja Dženeta: 22.07.2013 15:45 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
"Under the Dome" - šobrīd iznāk, par pamatu ņemts tāda pašanosaukuma Stīvena Kinga romāns.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
rekomendācijas:
drāma/mistērija/scifi/nopietnie seriāli orphan black breaking bad elementary revenge tīņu drāma veronica mars the bedford diaries skins uk tīņu drāma + scifi/supernatural teen wolf kyle xy komēdijas parks and recreation the mindy project community don't trust the b---- in apartment 23 will & grace |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Parade's end "I'm not an English gentleman who'd let the country go to hell and never stir himself except to say, 'I told you so'." - Skaisti, aizraujoši un kvalitatīvi
Kā arī, tikko pamanīju, ka ne reizi nebiju šeit ieteikusi Generation Kill - good one Šo rakstu rediģēja Andromeda: 23.07.2013 00:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Outlander Aizraujoši, skaisti, vardarbīgi un ceļojums laikā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.10 Kur: Skaistākā vieta uz pasaules ![]() |
Skatos, ka daudziem patīk Doctor Who! Es arī pievienojos faniem, bet tikai nezinu, kur varētu noskatīties visas sērijas! Vai tiešām var tikai iegādājoties DVD u.tml. versijās? Vai, varbūt, kādam no jums ir kādas iespējas, kur to noskatīties? (Interesē modernās sērijas sākot ar Kristoferu Eklestonu).
Tad vēl ļoti patīk: The Flash Supergirl Merlin Full House Fuller House No bērnu seriāliem: Mans mazais ponijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Redzēju vēl pieminam Viešņu no Nākotnes, bet es to vairāk uztveru kā daudzsēriju filmu, tāpat kā Kapteiņa Granta bērnus (krievu versija - tā ir vienkārši izcila!) Piekrītu, ka izklaidei bišķi der arī How I Met Your Mother. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 15:00 |