Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Senās mītiskās Grieķijas LARPs
DarkJedi
iesūtīt 18.07.2007 10:19
Raksts #1

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.01.05
Kur: Kaut kur galaktikā

Btw. A kāds kādreiz ir izmantojis Senās mītiskās Grieķijas settingu LARPiem? Nu tip Iliāda, Odiseja, Amazones, Lesbas salas meitenes, pusdievi un Dievi, Zelta Aunāda u.t.t. Kādreiz tīri inčīgs likās arī seriāls Hērakls un Xena. Tur tak copy un paste var paņemt dafiga kvestus. Visi staigā satinušies baltā palagā (vismaz tā izskatās). u.t.t.

Imo šitai settingā sanāktu tīri neslikts LARPs.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
7 Lapas V   1 2 3 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 79)
Sindra
iesūtīt 18.07.2007 10:23
Raksts #2

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Mums ir bijušas kabineta spēles Olimpa panteons, bet tādu lielformāta larpu gan neatminos.

+Citēt rakstu
Dagalur
iesūtīt 18.07.2007 10:26
Raksts #3

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 28.09.04
Kur: Rīga

Pats par neko tamlīdzīgu neesmu dzirdējis... varbūt drakonistiem kaut kas tml ir bijis, bet par viņu larpiem personīgi neesmu īsti zinošs.

Bet katrā ziņā, manuprāt doma ir atbalstāma...Ja kāds uzņemtos kaut ko tādu taisīt, tad būtu atkal stimuls paskatīties hēraklu un xenu, kur varētu āplūkot vēlreiz arī to labo tirgoni, kurš tirgoja saules rokaspulskteņus sauktdams tos par Rolex (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 18.07.2007 10:29
Raksts #4

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 09.09.04
Kur: Tepat uz vietas un nekur... Kamēr neesmu aizgājis mājup.

Neatceros, kaut reizi prasot Guntai, man šķiet viņa ko minēja- bet varbūt runa bija par to kabineta speli.... Bet, ja kads uznemtos organizet, tad es noteikti "par".

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.07.2007 13:24
Raksts #5

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Ja toreiz sapratu no Lia'angias parezi, tad runa bija par romiešiem, bet, varbūt, es maldos. Vēl meklēju kādu glīti attēlu viņai palaga sakrunkošanai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Xenai un Heraklam gan nav nekāda sakara ar segrieķiem, vai senajiem romiešiem... izņemot vārdu, kas ir krietni par maz. Man noteikti nepatiktu spēle, kurā iejaukas detaļas no šiem diviem nejēdzīgajiem seriāliem. Tajos pat apģērbi ir pilnīgi "garām". Godīga un kārtīga mitoloģija būtu cita lieta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Šo rakstu rediģēja Roviela: 18.07.2007 13:28

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 18.07.2007 13:55
Raksts #6

Bet Heraklā un Xenā zāle bija zaļāka (ar datorgrafikas palīdzību imo zaļā krāsa pastiprināta). Cilvēkiem taču patīk tur kur ir zāle zaļāka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Bet jebkurā gadījumā mani sajūsminātu 100% reālismā uz atzītu autoru aprakstiem būvēts Sengrieķu pasaule, kā arī vieglprātīga, bet funīgi popsīgā Hērakla un Xenas ‘’Sengrieķu’’ pasaule. Kā būtu tā būtu labi. Galvenais, ka tipa skaitās kaut kas tipa Sengrieķisks un mītisks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 18.07.2007 13:57

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.07.2007 14:09
Raksts #7

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Galvenais, lai tie abi netiktu samiksēti vienā spēlē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja Herkuless un Xena, tad Herkuless un Xena, ja cienīgi vieglprātīgie Olimpa dievi, tad Olimpa dievi. Kopā gan nē.
Var arī sengrieķu pasauli bez Olimpa dieviem, tikai zemākajām dievībām.

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 18.07.2007 21:56
Raksts #8

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

neesmu dzirdējusi par šādu larpu, et vispār DJ, kas tā par modi, tu tikai pamet idejas un taad visiem jātaisa (pats nevari saņemties ?)

bet ja godīgi, tad manuprāt taisot kaut ko tādu, būtu jāvisrās nevis uz orģinālo Grieķiju, ar togām, senātiem un zobeniem, bet gan mītisko, un ja pracīzāk - heroisko periodu un visu dievu pantionu.tas būtu gan reālāk uztaisāms, gan interesantāks.
Tīri kā piemēru, varu minēt pēdējo Asinsnaidu, kad pasaule, bija netik autentiska, cik maģiska, kas padarīja visu interesantāku.

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 18.07.2007 22:22
Raksts #9

CITĀTS(Dinaer @ 18.07.2007 22:56) *
neesmu dzirdējusi par šādu larpu, et vispār DJ, kas tā par modi, tu tikai pamet idejas un taad visiem jātaisa (pats nevari saņemties ?)

Tāpēc, ka DJ ir slinks ````. DJ reizēm uznāk apskaidrības lēkmes, bet ar visu to viņam ir slinkums kustināt savu pēcpusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.07.2007 07:42
Raksts #10

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(Dinaer @ 18.07.2007 22:56) *

bet ja godīgi, tad manuprāt taisot kaut ko tādu, būtu jāvisrās nevis uz orģinālo Grieķiju, ar togām, senātiem un zobeniem, bet gan mītisko, un ja pracīzāk - heroisko periodu un visu dievu pantionu.tas būtu gan reālāk uztaisāms, gan interesantāks.
Tīri kā piemēru, varu minēt pēdējo Asinsnaidu, kad pasaule, bija netik autentiska, cik maģiska, kas padarīja visu interesantāku.

Tā ir Senā Roma, ko Tu apraksti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Togas, senāts... tā ir Roma. Ar termām kā sapulču vietām. Eu! Iedomājaties tādu sapulci, kad visi puiši (sievietes termās neiet) tup baseinā un apspriež valsts lietas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Jā, es arī domāju mistisko Grieķiju Odisejas stilā, nevis reālo sadzīvi.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 19.07.2007 08:31
Raksts #11

Jautrāk noteikti būtu mītiskajā - olimpiskajā stilā- taču arī es atbalstu autentisko, ne Xenas/Hērakla (Aīds kā sadistu pulciņa "Maigums" pārstāvis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) stilu. Var taču apspēlēt heroisko laikmetu- "Iliādu", "Odiseju", Hērakla, Tēseja, argonautu varoņdarbus etc. Vai kāds ņemtos organizēt ko tādu?
P.S. Un vēlams nejaukt ar romiešiem, kā saka Roviela...

Šo rakstu rediģēja skatitajs_no_malas: 19.07.2007 08:32

+Citēt rakstu
Kormaka brigade
iesūtīt 19.07.2007 12:10
Raksts #12

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 12.07.04

""Vai kāds ņemtos organizēt ko tādu?""

ta ir galvena problema (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Susuriņš
iesūtīt 19.07.2007 15:20
Raksts #13

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 17.05.04
Kur: Bedrē.

Es gan esmu pret jebkuru mēģinājumu nošķirt cienījamo mākslu no lētās Holivudas. Manis pēc lai Sokrats kopā ar Platonu cīnās iekš "death cage" pret kaujas princesi vienās apenēs. Mitoloģija ir cilvēku izdomājumi, fikcijas, kur atšķirībā no viena autora radītiem darbiem, netrūkst savstarpēju pretrunu un neskaidrību.
Piemēram, Eros var būt gan mūžvecs dievs, kas dzimis kopā ar pašu zemi, gan arī tas pats bultas šaujošais Valentīndienas simbols. Par Zeva audzināšanu ir dažādas teorijas. Mitoloģiju radīja cilvēki pēc savas saprašanas un ideāliem. Ar ko vieni izdomājumi ir sliktāki par citiem? Ar to, ka tie ir jaunāki? Tas ir tipisks viduslaiku uzskats, ka viss jaunais ir slikts.

Ar vēsturi ir savādāk. Būtu taču nepareizi pielabot vēstures daļas, kas mums nepatīk? Tad nu lūdzu neaizmirsīsim, ka pastāv teorija, kas apgalvo, ka grieķi par visskaistāko mīlestību uzskatīja mīlestību starp vīrieti un jaunu zēnu (tā man teica mans vēstures skolotājs), kā arī saskaņā ar kādu no Plīnijiem - pret galvassāpēm var cīnīties piesienot lapsas sēkliniekus pie pieres.

P.S. Aizmirsu piebilst, ka ja nu kāds gadījumā sadomā ķerties pie romiešu dzīrēm, tad būtu jāatceras par paradumu vemt kur pagadās, un jāatrod cilvēki, kas būtu gatavi spēlēt "vēmekļu savācēja" tēlu. Un romiešu delikatese bija medū cepts susurs ar magoņu sēkliņām. Autentiskuma mīļotāji - uz priekšu!

Šo rakstu rediģēja K...: 19.07.2007 15:40

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.07.2007 15:33
Raksts #14

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

A man nepatīk biezputra ar kāpostiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Neciešu vienkārši, jeb vēl vienkāršāk sakot - riebjas.

Ko te runāt un par kādu vēstures pārtaisīšanu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Mitoloģija ir pati par sevi, tā laika reālā dzīve ir kaut kas cits, un Holivuda - atkal kaut kas cits. Dažādas lietas. Kāpēc būtu jājauc? Tāpēc, ka nejēdz atšķirt, vai? No katra atsevišķi var uztaisīt kaut ko foršu, un tad jau ir trīs dažādas spēles vienas vietā.
Neredzu pamatojumu šādam sajaukumam. Un nekur neesmu teikusi, ka kaut kas no tā ir sliktāk. Tas, ka man kaut kas patīk labāk, nenozīmē, ka tas otrais ir sliktāks. Konkrētā Holivuda vienkārši ir lēta un vulgāra, ar nodrāztiem štampiem, tas arī viss. Masu produkcija neprasīgam un nezinošam skatītājam.

Tieši tā! Cik laika paietu, kamēr noskaidrotu, kurš īsti ir Afrodītes vīrs? Bet, ja atspēlētu vēsturi, tad - lūdzu! attēlo visus ticējumus pēc Plīnija ar visiem iespējamiem līdzekļiem. Neredzu problēmu.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 19.07.2007 20:33
Raksts #15

CITĀTS(K... @ 19.07.2007 16:20) *
Es gan esmu pret jebkuru mēģinājumu nošķirt cienījamo mākslu no lētās Holivudas. Manis pēc lai Sokrats kopā ar Platonu cīnās iekš "death cage" pret kaujas princesi vienās apenēs. Mitoloģija ir cilvēku izdomājumi, fikcijas, kur atšķirībā no viena autora radītiem darbiem, netrūkst savstarpēju pretrunu un neskaidrību.
Piemēram, Eros var būt gan mūžvecs dievs, kas dzimis kopā ar pašu zemi, gan arī tas pats bultas šaujošais Valentīndienas simbols. Par Zeva audzināšanu ir dažādas teorijas. Mitoloģiju radīja cilvēki pēc savas saprašanas un ideāliem. Ar ko vieni izdomājumi ir sliktāki par citiem? Ar to, ka tie ir jaunāki? Tas ir tipisks viduslaiku uzskats, ka viss jaunais ir slikts.

Ar vēsturi ir savādāk. Būtu taču nepareizi pielabot vēstures daļas, kas mums nepatīk? Tad nu lūdzu neaizmirsīsim, ka pastāv teorija, kas apgalvo, ka grieķi par visskaistāko mīlestību uzskatīja mīlestību starp vīrieti un jaunu zēnu (tā man teica mans vēstures skolotājs), kā arī saskaņā ar kādu no Plīnijiem - pret galvassāpēm var cīnīties piesienot lapsas sēkliniekus pie pieres.

P.S. Aizmirsu piebilst, ka ja nu kāds gadījumā sadomā ķerties pie romiešu dzīrēm, tad būtu jāatceras par paradumu vemt kur pagadās, un jāatrod cilvēki, kas būtu gatavi spēlēt "vēmekļu savācēja" tēlu. Un romiešu delikatese bija medū cepts susurs ar magoņu sēkliņām. Autentiskuma mīļotāji - uz priekšu!

Vai vēl labāk vergi, kuru pienākums bija ar putna spalvu paksīt rīkli siamniekam, lai izvemjas.
Bet es esmu pret Romas mitoloģiju. Būtu interesantāk ar grieķiem.... IMHO

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.07.2007 20:43
Raksts #16

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(K... @ 19.07.2007 16:20) *
Man šķiet, ka kāds te ir ieciklējies uz autentiskumu, tikai šoreiz tas nav viens otrs mums pazīstamais tēls (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Es ne vārda neesmu runājusi par kaut kādu autentiskumu. Es runāju par stila izjūtu un to, ka spēles kļūst neinteresantas, ja tās visas ir kā tāda pavāra roku darbs, kas vienmēr sajauc kopā visus produktus un tāpēc viss vienmēr garšo vienādi. Es esmu gardēdis, un gribu katru reizi kaut ko citu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Tas, cik lielā mērā tiek pieprasīts autentiskums, būs atkarīgs no spēles GM un viņu izveidotiem noteikumiem, un ne no viena cita, ja kādreiz kaut kas tamlīdzīgs notiks. Ja viņi gribēs autentisku vēsturi ar ceptiem susuriem, tad tā būs viņu vēlme. Tikai tad es, droši vien, gan nepiedalīšos.
Mitoloģija ir labāka, tur tāpat pietiek visādu nesakarību, notikumu un piedzīvojumu, un nav jāiedziļinās sīkmanīgās detaļās. Nevajag arī papildinājumus no malas, pasaule sanāk pietiekami plaša, ir, kur izvērsties.
Romiešu dzīres būtu jāpapildina ar daiļajām dāmām, kuru pie galda tāpat netrūka, tad aina būtu pilnīgāka (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet es piekrītu skatitajs_no_malas - sengrieķu mitoloģija, tā, jaunākā, kuras pamatus ielika Homērs, ir pievilcīgāka.

Šo rakstu rediģēja Roviela: 19.07.2007 20:48

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 19.07.2007 22:50
Raksts #17

CITĀTS(Roviela @ 19.07.2007 08:42) *
Tā ir Senā Roma, ko Tu apraksti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Togas, senāts... tā ir Roma. Ar termām kā sapulču vietām. Eu! Iedomājaties tādu sapulci, kad visi puiši (sievietes termās neiet) tup baseinā un apspriež valsts lietas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Jā, es arī domāju mistisko Grieķiju Odisejas stilā, nevis reālo sadzīvi.

ok - atvainojos, par nepareizu terminu lietošanu, bet arī Grieķijā bija tā sauktā tautas sapūlce (un sievietes ,protams, nepieder pie tautas), kas principā līdzinās Romas republikas pārvaldes formai.

Cita lieta ir tajā, ka (vismaz cik novēroju) ir skaidrība iekš tā, ka larpam (ja nu tiešām kāds ir gatavs) vjadzētu būt vairāk ar mitoloģijas ievirzienu un Grieķu pasauli. Domāju, ka šai adījumā interesantāk būtu paņemt pašu pasauli ez vēsturiskā trojas kara un visa pārējā. Varētu būt pat interesanti atspēlēt Spartu, kas vēl nav liela un varena, un bez vergu problēmām. tiecīgi izmantota mitoloģija varētu nebūt vēl pilnīga (Afrodīte vēl nav aprecējusi Hēfaistu un Hēravēl nav kļuvusi par raganu). Iespējams , ka šādāveidā spēle vairāk iegūst holivudas apvaidus, bet tomēr interesanti (tieši no spēles viedokļa).

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 20.07.2007 07:48
Raksts #18

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(Dinaer @ 19.07.2007 23:50) *
ok - atvainojos, par nepareizu terminu lietošanu, bet arī Grieķijā bija tā sauktā tautas sapūlce (un sievietes ,protams, nepieder pie tautas), kas principā līdzinās Romas republikas pārvaldes formai.

Cita lieta ir tajā, ka (vismaz cik novēroju) ir skaidrība iekš tā, ka larpam (ja nu tiešām kāds ir gatavs) vjadzētu būt vairāk ar mitoloģijas ievirzienu un Grieķu pasauli. Domāju, ka šai adījumā interesantāk būtu paņemt pašu pasauli ez vēsturiskā trojas kara un visa pārējā. Varētu būt pat interesanti atspēlēt Spartu, kas vēl nav liela un varena, un bez vergu problēmām. tiecīgi izmantota mitoloģija varētu nebūt vēl pilnīga (Afrodīte vēl nav aprecējusi Hēfaistu un Hēravēl nav kļuvusi par raganu). Iespējams , ka šādāveidā spēle vairāk iegūst holivudas apvaidus, bet tomēr interesanti (tieši no spēles viedokļa).
Grieķijā bija agora, bet doma ir skaidra, nav svarīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Nē, tā kā Tu apraksti, tas nekļūst par Holivudu. Apmēram tā arī domāju. Trojas karš, protams, ir vēsturiska lieta, tikai par to ir gauži maz zināms. Tā, kā tas ir nonācis līdz Homēra u.c. ausīm, tas jau ir mīts, nevis teika. Praktisku un ekonomisku apsvērumu dēļ ieņemta pilsēta, kas apkārtējiem traucē brīvi kuģot caur Dardaneļiem - tas nav romantiski un interesanti, un tautas mutē tapa stāsts par strīda ābolu un skaisto Helēnu, kas kā reāla persona nekad nav dzīvojusi, toties vietām viņa ir bijusi un pielūgta kā dieviete. Afrodīte Hēfaistu apprec ļoti agri, tas ir Olimpa dievu laiks, bet Hēra kā ragana gan nav iedomājama bez Holivudas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Homēram viņa nekādā ziņā tāda nav, un senie grieķi tādu iedomu uzskatītu par zaimošanu, kas beigtos ar piespriestu nāvessodu. Spēlē, protams, var ieviest kādu bariņu cilvēu, kas sludina Hēru par raganu, un pārējie šos medī kā varēdami. Ar Hēras atbalstu, jo viņai, pieņemsim, nepatīk, ka viņu jauc ar Hekati.
Taisni žēl, ka neviens tādu spēli netaisa. Visādas idejas pamazām rodas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 20.07.2007 08:09
Raksts #19

CITĀTS(Roviela @ 20.07.2007 08:48) *
Grieķijā bija agora, bet doma ir skaidra, nav svarīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Nē, laukums pats bija agora- un tajā sanāca tautas sapulce (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Bet spēli vajadzētu- kurš ņemtos būt par GM? Es pati nekad neesmu organizējusi, bet morālu atbalstu varētu sniegt (un mazliet vēsturisko arīdzan, ja vajadzētu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) )

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 20.07.2007 08:25
Raksts #20

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Rīga, Olaine
Labākā krievu valodas tulkojuma autore

Mums bija tOlimpa kabineta spēle. Bija loti jautri, cik atceros, vismaz mums ar Avenalu - es biju Dēmetra, viņs - Aīds, un visu spēles laiku mēs strīdējamies, kuram piederēs kaut kāda primāta galvaskauss, kurš tēloja Persefoni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ja kāds kaut ko tad organizetu, es būtu ar mieru pieteikties GM komandā par Olimpa reģinoālo. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Stapr citu, kapēc gan ne paplašāka kabineta spēle? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 20.07.2007 08:26
Raksts #21

CITĀTS(Lia'angia @ 20.07.2007 09:25) *
Mums bija tOlimpa kabineta spēle. Bija loti jautri, cik atceros, vismaz mums ar Avenalu - es biju Dēmetra, viņs - Aīds, un visu spēles laiku mēs strīdējamies, kuram piederēs kaut kāda primāta galvaskauss, kurš tēloja Persefoni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ja kāds kaut ko tad organizetu, es būtu ar mieru pieteikties GM komandā par Olimpa reģinoālo. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Stapr citu, kapēc gan ne paplašāka kabineta spēle? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Es par- kā jau teicu! Tik vajg "lielo organizatoru":(

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 20.07.2007 08:29
Raksts #22

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(skatitajs_no_malas @ 20.07.2007 09:09) *
Nē, laukums pats bija agora- un tajā sanāca tautas sapulce (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Bet spēli vajadzētu- kurš ņemtos būt par GM? Es pati nekad neesmu organizējusi, bet morālu atbalstu varētu sniegt (un mazliet vēsturisko arīdzan, ja vajadzētu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) )

Tautas sapulci, man šķiet, sauca tāpat, bet ja nē, tad atvainojos! Es tobrīd pūlējos atcerēties, kā sauc tos dziedošos grieķu tautas mūziķus, kuri šos stāstus izplatīja un romantizēja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Sliktākais, ka neatcerējos... un vēl vakar lasīju grāmatā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) aēdi? kaut kā tamlīdzīgi. Slimība saucas - "zinu, bet neteikšu" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Jā, ar morālu un teiksim, tērpu daļas atbalstu es arī varētu palīdzēt. Un ar mitoloģiju noteikti.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 20.07.2007 08:36
Raksts #23

CITĀTS(Roviela @ 20.07.2007 09:29) *
Tautas sapulci, man šķiet, sauca tāpat, bet ja nē, tad atvainojos! Es tobrīd pūlējos atcerēties, kā sauc tos dziedošos grieķu tautas mūziķus, kuri šos stāstus izplatīja un romantizēja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Sliktākais, ka neatcerējos... un vēl vakar lasīju grāmatā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) aēdi? kaut kā tamlīdzīgi. Slimība saucas - "zinu, bet neteikšu" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Jā, ar morālu un teiksim, tērpu daļas atbalstu es arī varētu palīdzēt. Un ar mitoloģiju noteikti.

Aedi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) jeb aēdi- atkarīgs no tulkotāja (pat aiodus vienā grāmatā sastapu).
Kā būtu uz Ziemassvētkiem- kā pērn Vestdeilu?

Šo rakstu rediģēja skatitajs_no_malas: 20.07.2007 08:37

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 20.07.2007 09:41
Raksts #24

Hmm! tas izklausās realizējami. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Kaza
iesūtīt 20.07.2007 09:45
Raksts #25

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 20.07.05
Kur: Sur la route

Ū ^^ Tāda LARPa dēļ es būtu ar mieru lauzt savu indevi nebraukt uz spēlēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ideja man tīk jo ļoti.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 20.07.2007 10:02
Raksts #26

Bet tad jau tagad driz jasak rikoties....

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 31.07.2007 17:12
Raksts #27

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Cerībā, ka kāds GM uzskatīs šo tēmu par sevis cienīgu, svinīgi (vai sērīgi, tas atkarīgs no rezultāta), paziņoju, ka man jau uztapa tērps (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Nav vēl pilnīgi pabeigts, teiksim, krokas nav iegludinātas, kā vajadzētu, un rotājumu vēl nav.
Šaušalīgi vienkārši pagatavojams.

Hitons ar sakrokotu himationu, ja es to lietu pareizi saprotu:
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v32/Roviela/Hitons_Lilita.jpg)

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 01.08.2007 08:08
Raksts #28

Vai, cik jauki! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Es gribu būt Dēmetra.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 01.08.2007 14:18
Raksts #29

CITĀTS(Lia'angia @ 01.08.2007 09:08) *
Vai, cik jauki! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Es gribu būt Dēmetra.

Izskatās patiešām labi! Man patīk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Nu- bet vajag kādu, kuru iecelt/piespiest par galveno GM! Citādī tik labu ideju laist garām...

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 14.08.2007 11:06
Raksts #30

Atradu nejauši pat kādu sīžetu Grieķijas gaumē, kuru attīstīt tālāk... Auuu, vai patiešām neviens neņemtos? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Zvaigžņu kari šogad rādās, ka nebūs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Šo rakstu rediģēja skatitajs_no_malas: 14.08.2007 11:07

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.08.2007 12:03
Raksts #31

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Patiesiibaa, ja Gunta arii uznjemtos riikotaajpienaakumus, es labpraat iesaistiitos organizeeshanaa.

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 14.08.2007 12:20
Raksts #32

Gunta kādus vairākus postus atpakaļ izteicās, ka labprāt uzņemtos rīkotājpienākumus ja būtu vēl kāds kurš uzņemas. So, Evijai tikai jāsatiekas ar Guntu, japaklačojas un tad jau spēle cerams taps. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.08.2007 12:24
Raksts #33

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

jaa, jaa Lettow, tas viss ir tieshi tik vienkaarshi..
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 14.08.2007 12:52
Raksts #34

Gunta man vel svetdien teica, ka butu ar mieru but par meistaru- bet ne galveno:) Vai patiesi ceribas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
AxelBladd
iesūtīt 14.08.2007 14:04
Raksts #35

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 30.01.04
Kur: ZzZ

Ja būtu kā nodrīgs arī labprāt piedalītos šāda pasākuma rīkošanā, sava laikā biju pamatīgi aizrāvies ar sengrieķu mitoloģiju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 14.08.2007 14:18
Raksts #36

Gan jau Evija ar Guntu un Axelu par kaut ko spēs vienoties (pretējā gadījuma Lettowam būs kaut riebīgs jāizdara ar Sniedzinju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Taču es varu piesviest vīzijas, ja nekas nedomājas kur apmēram kaut kas ir ņemts no aizvēsturiskas ‘’Titānu cīņas’’ filmas,. Varētu teiksim taisīt ‘’episku’’ sociālo klopi.

Piemēram ir piedzimis un izaudzis Zeva un Lēto dēls, kuram ja nemaldos bija pareģots, ka tas gāzīšot Zeva varu. Zeva dēls un vēl virkne ‘’jauno’’ grieķu dievu plāno gāzt veco papucīti no Olimpa troņa, tāpat kā Zevs savulaik gāza savu tēvu, Zeva tēvs atkal savu tēvu pirms tam.

Teiksim Zeva dēlam trūkst pietiekama atbalsta no ‘’jaunajiem’’ dieviem, tādēļ tas meklē atbalstu Tartarā kur iemests Zeva tēvs ar visiem atbalstītājiem. Zeva tēvs teiksim apsola palīdzību Zeva dēlam, taču patiesībā tam ir savi plāni. Plāns atgūt savu zaudēto varu.

Zeva dēls būdams gudrs un nojaušot, ka arī Zeva tēvs nebūt nesniegs tādu atbalstu kādu vēlās, tādēļ meklē atbalstu arī pie Zeva vectēva, kuru sensenos laikos gāza Zeva tēvs.

Nu ir pienācis sacelšanās sākuma laiks, Tartara bezdibenis ir atvērts vaļā un Olimpa kalnā ieradušies visi Dievi. (rezultātā mums jau ir gatavas 4 spēlētāju frakcijas. Zeva frakcija, Zeva dēla frakcija, Zeva tēva frakcija, Zeva vectēva frakcija, kur katrai no tām ir mērķis ir iegūt/atgūt/noturēt Olimpa troni). Cīņu neuzsāk neviens, vienojas par pamiera nakti, kurā tie gatavosies cīņai. Neviens nav drošs par rezultātu, tādēļ visi ķeras pie pēdējā brīža ietekmes paplašināšanas. Mēģina pārvervēt savā pusē atsevišķus otras puses indivīdus solot tiem labumus (teiksim ja palīdzēsi, tu varēsi ieņem Aīda vietu u.t.t. ).

Mirstīgie, mirušie, varoņi, leģendāras personas un pusdievi redzot nekārtības Olimpa kalnā, kur Olimpa kalna sargi vairs nav vietā un brīvi var piekļūt jebkurš, kā arī mirušo valstību Aīds pametis jo devies uz Olimpu, tādēļ jebkurš varonis kas miris var izkļūt brīvībā no mirušo valstības un doties kaut uz Olimpu (respektīvi šitie ir neitrālie ļautiņi kas spēles sākumā nav piederīgi nevienai frakcijai), ar meklē iespēju gūt labumu no Dievu cīņās.

Tieši tādēļ Olimpa kalnā saradušies dažādi varoņi, daži intereses dzīti, citi meklējot iespējas un piedzīvojumus arī piedalās Dievu ‘’cīņā’’. Dievi savukārt nesmādē jebkuru iespēju palielināt savu ietekmi. Pat tad ja tie ir parastie mirstīgie vai tikai necili varoņi, jo jebkurš niecīgākais atbalsts var izšķirt kurš beigās būs Olimpa troņa saimnieks, jo kā zināms Dievs kuram veselas pilsētas ziedo ziedojumus un pielūdz ir daudz ietekmīgāks par tādu kuru vienkāršie ļautiņi negodā.

Vai tas būs Zeva dēls kas iegūs Olimpa troni? Vai Zevs nosargās to? Vai Urāns atgūs bijušo spozmi? To pēc pamiera nakts izšķir Dievu cīņa. Tas kuram ietekme lielāka, kuram atbalstītāju vairāk, tas kurš spēs iedvesmot un noturēt savējos, spēs būs gana viltīgs, lai grautu pretinieku no iekšienes, tikai tas spēs uzvarēt. Uzticēties nevar nevienam, jo katrs vēlas sēdēt spožajā Olimpa tronī un izbaudīt absolūtu varu. Varu pār tiem kas bijuši vājāki par tevi jo nav spējuši būt tik ietekmīgi un vareni kā tu!

Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 14.08.2007 14:24

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.08.2007 14:23
Raksts #37

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

CITĀTS(DarkJedi @ 14.08.2007 15:18) *
Gan jau Evija ar Guntu un Axelu par kaut ko spēs vienoties (pretējā gadījuma Lettowam būs kaut riebīgs jāizdara ar Sniedzinju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
Dzirdu un paklausu.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 14.08.2007 15:10
Raksts #38

Nu- es ari varetu piemesties rikotajiem paligos ar savam zinasanam par griekju mitologiju, ja vajadzigs:)
P.S. Taa nebija Leto, bet gan Metiida (Ateenas maate), kuras delam bija jagaz Zevs:)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.08.2007 15:14
Raksts #39

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Un vēl Tetīdas dēls būs varenāks par savu tēvu, lai tas būtu, kas būdams. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Es, kā teicu, varu palīdzēt ar tērpiem. Tiem jau pat nekādu piegrieztņu nav, izņemot vīriešu tunikveida kreklus, kādus vilka karotāji.

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 14.08.2007 15:27
Raksts #40

Mums te ar Skatītāju bija doma, ka GMi varētu būt Olimpa dievi, bet pārejie spēlētāji - pusdievi, gari un varoņi. Var, p[rotams, būt arī savādāks uzstādījums, bet šis ļautu arī pašiem GMiem paspēlēt.
Hei, mums sāk vākties GMu komanda! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Laižam vaļā Ziemsvētku balli Olimpā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.08.2007 15:33
Raksts #41

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Ja ne gluži pa nakti, vai arī visu nakti ar iespēju atlūzt kaktiņā, tad es noteikti esmu "par". Gribu būt Hestija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Demētras un Hēras māsa, kuras rokās ir ģimenes laime un pavards.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 14.08.2007 15:39
Raksts #42

Nu jau pavisam cerīgi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet par ko ne- ar nakti, kad vel dažādi sirotāji pavazājas- no Tartara pasprukušie, kamēr citi guļ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet tad man jātiek GM - gribu būt dieviete (zinu kura:))

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.08.2007 15:39
Raksts #43

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nu taa kaa esnmu soliijusi Lettowam pasaakumus, tad man iisti nav izveeles.
Izskataas, ka vinjsh sho pasaakumu veelas.
Tad nu es piesakos GM'oties un veeleetos aizsist Afrodiites lomu, lai teerps nav jaagaadaa.

+Citēt rakstu
Ného
iesūtīt 14.08.2007 15:40
Raksts #44

Rex Aegyptus

Pievienojās: 15.03.05
Kur: terra incognita

šitā beigās dievi paliks vieni paši, bet mirstīgie būs tā pamazāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.08.2007 15:45
Raksts #45

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nee nu es nezinu neko par konceptu, bet man jau liekas, ka tas iipashais tajaa pasaakumaa bija tas, ka var iejusties tieshi dievu aadaas.
Tad jau redzees, kas te par konceptu izveidosies un taa, bet man liekas, ka ja ljaudis veelas buut dievi, tad vajag vinjiem ljaut buut dieviem.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.08.2007 15:46
Raksts #46

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Kādi mirstīgie? Uz Olimpu aicināti ir tikai olimpieši, vēl daži dievi, un izņēmuma kārtā visādas zemākās dievības. Vēl varoņi arī.
Viņu ir ļoti daudz, visādā ziņā vairāk nekā potenciālo spēlētāju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Katrs var tikt pie kāda dieva vai dievietes lomas.

Ar nakti es domāju prozaisku būšanu - tie, kas nedzīvo Rīgā, jau ap vieniem naktī mājās tikt nevar, tāpēc labāk spēlēties pa dienu un vakaru - starp citu, saskaņā ar visādiem eposiem utt., dievu dzīres, sapulces utt. vienmēr beidzas apmēram ap saule rietu, un neievelkas naktī. Laikam senajiem grieķiem bija tāda paraša (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Vai arī visu nakti - lai tiek uz pirmo transportu, bet tas nav tik kārdinoši, kā iespēja atlūzt kādā kaktiņā ap trijiem naktī.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 14.08.2007 15:52
Raksts #47

Es gribu vazaties apkart ar savu loku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet ta grutak ar GM lomu... Vai konsultanta ada deretu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 14.08.2007 16:05
Raksts #48

Artemīda?

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 14.08.2007 16:15
Raksts #49

CITĀTS(Lia'angia @ 14.08.2007 17:05) *
Artemīda?

Aha! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.08.2007 21:07
Raksts #50

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tērpu idejām apskatiet šo te lapu:
ANCIENT GREEK COSTUME
un te var atrast viskautko, ieskaitot matu sakārtojumus:
Ancient Greece and Environs Costume Links
Greek

+Citēt rakstu
Viesis_garamgajejs_*
iesūtīt 18.09.2007 08:52
Raksts #51

Viesi

Kā tad paliek ar šo spēli? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

+Citēt rakstu
berserks
iesūtīt 21.09.2007 19:42
Raksts #52

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 13.04.05
Kur: peļu medībās :D

Varbūt spēlei noder arī Lukiāna dialogi

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 22.09.2007 08:53
Raksts #53

CITĀTS(berserks @ 21.09.2007 20:42) *
Varbūt spēlei noder arī Lukiāna dialogi

Tad ir jāliek ierobežojums no 18 gadu vecuma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja skatitajs_no_malas: 22.09.2007 08:56

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 22.09.2007 10:26
Raksts #54

CITĀTS(skatitajs_no_malas @ 22.09.2007 09:53) *
Tad ir jāliek ierobežojums no 18 gadu vecuma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Nepiekrītu. Nav jau nekādi viduslaiku kad vārdu sekss, lezbietes un ko tur vēl nedrīkst publiski Doma laukumā pilnā rīklē nobļaut. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Viesis_Viesis_skatitajs_no_malas_*_*
iesūtīt 22.09.2007 17:50
Raksts #55

Viesi

Nu, nu- tad jau par Arejs un Afrodītes pieķeršanu arīdzan:)

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 22.09.2007 20:50
Raksts #56

Par spēli domas rosās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Līdz decembrim vēl ir diezgan daudz laika... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Cik tad būtu gribētāju kaut ko tādu uzspēlēt? Tas būtu svarīgi, skatoties telpas

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 22.09.2007 23:09
Raksts #57

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Es gribu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Man pat tērps jau ir (kā te visiem zināms), tikai vēl treses ar volūtām (vai kā sauc tos grieķiskos kantainos vijumus) virsū jāuzšuj. Vienīgais nosacījums - lai nav tik vēlu, ka mājās netiek. Man ļoti patika tie laiki, kā bija "Trīskāršajā kronī".

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 22.09.2007 23:36
Raksts #58

Manī mīt doma par pirts noīrēšanu. Tikai jautājums, kur var sabūt pirti ar attiecīgu atmosfēru? Rīgā via pie Rīgas (tad ar nakšņošanu)?

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 23.09.2007 16:47
Raksts #59

Es arī par spēli! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pirts laba doma- piestāvētu un radītu atbildstošu fonu darbībai- nu vien laikam ne īsti Olimpam, bet ij tur varētu:)

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 23.09.2007 16:54
Raksts #60

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

Ar iešanu pirtī pa pliko un izvirtušām orģijām baseinā?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 23.09.2007 16:54
Raksts #61

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Paga, paga! Tie ir grieķi nevis romieši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja Roviela: 23.09.2007 16:56

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 23.09.2007 18:07
Raksts #62

Nu jā, bet tādā telpā ir vairāk ticams dabūt temperatūru, kas atbilstu staigāšanai togās u.t.t. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Teiksim, VEF kultūras nama zāli tā piesildīt ir nonsenss...

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 23.09.2007 18:43
Raksts #63

CITĀTS(Roviela @ 23.09.2007 17:54) *
Paga, paga! Tie ir grieķi nevis romieši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Grieķi jau gan:) A palestras un agoras mes nevaram dabut:(

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 23.09.2007 20:11
Raksts #64

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tās "togas" ir diezgan siltas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Dievietes, izņemot Artemīdu, staigāja garos tērpos, tas patiešām nav auksti. Ārā, protams, decembrī būs kā būs, bet iekštelpās - normāli. Spriežu pēc savējā apģērba. Tas, starp citu, ir lins.
Mjāaaa... grieķu dzīru zāli ar zveltņiem jau nedabūt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pirts ir diezgan laba doma. Galvenais, lai tur būtu tronis Zevam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 23.09.2007 22:34
Raksts #65

hmmm - VEFā nu vismaz pagaidām vēl ir diezgan silts. aer kuru zāli tu domā ?

lai vai kā, vai tad grieķiem aŗi nebija gana brīva attieksme seksa jautājumos, lai pēcāk interesenti varētu īstenot arī etasi pamesto ideju ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 24.09.2007 08:57
Raksts #66

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(Dinaer @ 23.09.2007 23:34) *
hmmm - VEFā nu vismaz pagaidām vēl ir diezgan silts. aer kuru zāli tu domā ?

lai vai kā, vai tad grieķiem aŗi nebija gana brīva attieksme seksa jautājumos, lai pēcāk interesenti varētu īstenot arī etasi pamesto ideju ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Bija, bet ne TIK brīva. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nav jau kaut kādu nožēlojamo mirstīgo pasākums, bet gan Olimpa dievu. Un dievi "laiž pa kreisi" pietiekami slēpti cits no cita, citādi skandālu par daudz sanāk. Un ne dzīrēs, protams, ja tēma ir dievu dzīres. Priekš divvientulībām grieķu mitoloģijā izvēlas visādas grotas, alas u.tml.
Ja gribi tēlot izlaidību dzīrēs, tad jātēlo verga loma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Cienījamas personas viena ar otru TO dzīrēs nedara.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 24.09.2007 09:02
Raksts #67

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Damn.
Roviela tikko sagrāva priekšstatu par pasākumu...
Atkal stīvi, vēsa locīšanās vienam otra priekšā un liekulīgi smaidi...
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Oh.. Nāksies būt par vergu...
Dinaer, baumo, ka vergiem būs interesantāk..
M?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 24.09.2007 09:06
Raksts #68

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Nu ko Tu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Viņi taču to vien dara kā "laiž pa kreisi". Tikai - slepeni, nevis atklāti. tas nozīmē, ka vajadzētu telpas, kurās var arī nozust, nevis vienu lielu zāli.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 24.09.2007 09:18
Raksts #69

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

Gadījumā pie visa šitā arī nepiederas migrēna ar tekstu "Ak, laikam man no galvas atkal kaut kas piedzims!" un līdzjūtīgu piebildi "Tā gadās, tā gadās!"?

Un kur bija Dionīsija svētki? Vai arī tajos nevar izvērst iepriekš minētās aktivitātes baseinā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Šo rakstu rediģēja Etasi: 24.09.2007 09:19

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 24.09.2007 09:22
Raksts #70

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Dionīsijos nepiedalās Olimpa dievi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) ((
Kas žēl, protams.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 24.09.2007 09:40
Raksts #71

CITĀTS(Roviela @ 24.09.2007 10:06) *
Nu ko Tu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Viņi taču to vien dara kā "laiž pa kreisi". Tikai - slepeni, nevis atklāti. tas nozīmē, ka vajadzētu telpas, kurās var arī nozust, nevis vienu lielu zāli.

Un pēc tam viens otru pieķer - vai vismaz mēģina:) (sk. Lukiāna Areja/Afrodītes gaitas)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 24.09.2007 09:45
Raksts #72

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Protams! Puse no Olimpa dievu dzīrēm aizgāja strīdos un griezsirdības lēkmēs! (Par to parasti raizējās Hēra) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Dienaskārtība tāda, vai zinies. Vispirms visi izstrīdās, tad Zevs sadusmojas un iemet kādam ar kaut ko, un pēc par Hēfests visus nomierina. Tad mazliet parunā par Pasaules Likteņiem, un dzīres beigušās.

+Citēt rakstu
Viesis_Viesis_skatitajs_no_malas_*_*
iesūtīt 24.09.2007 09:57
Raksts #73

Viesi

CITĀTS(Roviela @ 24.09.2007 09:45) *
Protams! Puse no Olimpa dievu dzīrēm aizgāja strīdos un griezsirdības lēkmēs! (Par to parasti raizējās Hēra) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Dienaskārtība tāda, vai zinies. Vispirms visi izstrīdās, tad Zevs sadusmojas un iemet kādam ar kaut ko, un pēc par Hēfests visus nomierina. Tad mazliet parunā par Pasaules Likteņiem, un dzīres beigušās.

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un ja Zevs pavisam saskaisas, tad izrekinas ar Heru:)

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 24.09.2007 14:25
Raksts #74

dionīsijos piedalījās Dionīs, un visādas meža ninfas, fauni un pārējie līksmie mošķīši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) kas šobrīd izskatās daudz interesantāk nekā stīvie dievi, kuriem, vēl kaut kur jānoliem, lai darītu klusi to, ko visi tā pat zina.

Elune, atkarīgs no tā kam tu esi vergs, bet šobrīd tā jebkurā gadījumā ir reklāma, jo šaubos, vai esmu gana talantīga un aplinku smaidiem .... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 24.09.2007 15:48
Raksts #75

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Visādām bakhanālijām īsta zaļa pļava ir daudz piemērotāka. Telpās tas nav interesanti, turklāt tauta gribēja spēlēt Olimpa dievus, cik atceros.
Pie tam... neredzu tur neko spēles vērtu. Svētki kā svētki, visi bizo apkārt un bļaustās un dzer vīnu, un slavina Dionīsu. Un viss. Pie kam tur spēle? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
To var ierosināt nākamā hobitlarpa vietā.

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 24.09.2007 16:00
Raksts #76

Lol, ja pareizi saprotu, tad spēlē būs Dievu gals kur Dievi stutēs sienas un teiks pieklājīgus ‘’Labdien’’ un ‘’sveiki’’, taču domās padomādami ‘’kaut tu izputētu’’ un ‘’labāk tevi redzētu mirušu’’. Vienkāršāk sakot mirs nost no garlaicības. Un būs vienkāršo ļautiņus gals, kas pliki vazāsies apkārt, reibināsies no ambrozija un ieslīgs izvirtušās, bet veselīgās daudznozīmīga rakstura orģijās. Liks mīksto uz visādiem augstiem mērķiem un ambīcijām, vienkārši priecāsies pēc labākās patikšanas… un izvirtības pakāpes? Khe, khe es laikam ar gribu būt orģijās iesaistīts vergs kurš darīs visu ko pavēlēs, nevis nolūkoties pa gabalu kā Dievs un garlaicības mākts purpināt ‘’zemiskie ļautiņi’’. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 24.09.2007 18:04
Raksts #77

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Kādas blēņas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Gan jau GM sadomās pietiekami daudz nepatikšanu. Visiem pietiks. Es tikai aizrādīju, ka tas, ko vēlas Dinaer, nav nekādā sakarā ar sākotnējo ideju. Tā ir cita ideja, kuru, droši vien, kaut kā var iedabūt iekšā galvenajā pasākumā. Ja ir kāds, kam ir vēlēšanās pilnīgi noteikti un neatsaucami attēlot orģijas no romiešu dzīrēm, un ja GM to gribēs.
Nejauciet, lūdzu! Ja sengrieķu mitoloģija, tad sengrieķu, un, ja romiešu tad romiešu. Slinkums noskaidrot, kādas atšķirības, vai? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tās, varbūt, nemaz nebūs nekādas dzīres, bet pilnīgi cits pasākums, ko es zinu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

P.S. DJ - prastiem ļautiņiem ambrosiju neviens nedos. Viņiem pietiks ar vīnu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet pēc tava apraksta tas izklausās pēc pasākuma, uz kādu es noteikti neparakstos, ja tur ir tikai tik vien. Garlaicīgi!
P.P.S. Un, ja būs bakhantes, un Orfejs, tad Orfeju bahkhantes, droši vien, drīkstēs saplucināt gabaliņos.

+Citēt rakstu
skatitajs_no_mal...
iesūtīt 24.09.2007 20:24
Raksts #78

CITĀTS(DarkJedi @ 24.09.2007 17:00) *
Lol, ja pareizi saprotu, tad spēlē būs Dievu gals kur Dievi stutēs sienas un teiks pieklājīgus ‘’Labdien’’ un ‘’sveiki’’, taču domās padomādami ‘’kaut tu izputētu’’ un ‘’labāk tevi redzētu mirušu’’. Vienkāršāk sakot mirs nost no garlaicības. Un būs vienkāršo ļautiņus gals, kas pliki vazāsies apkārt, reibināsies no ambrozija un ieslīgs izvirtušās, bet veselīgās daudznozīmīga rakstura orģijās. Liks mīksto uz visādiem augstiem mērķiem un ambīcijām, vienkārši priecāsies pēc labākās patikšanas… un izvirtības pakāpes? Khe, khe es laikam ar gribu būt orģijās iesaistīts vergs kurš darīs visu ko pavēlēs, nevis nolūkoties pa gabalu kā Dievs un garlaicības mākts purpināt ‘’zemiskie ļautiņi’’. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Un neviens neliedz dieviem tos lautinus pa bridim iesaistit pie sevis vai izmantot ka dzivo vairogu- vai galu gala izklaidem:) Sie tak nav nekas- ka Iliada teica "nabaga mirstiogo labad, kad lidzigi vistosam lapam, sodien vel zalo, bet ritu bez dzivibas elpas iet bojaa". (aptuvens citats!)

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 24.09.2007 21:49
Raksts #79

CITĀTS(Roviela @ 24.09.2007 19:04) *
Kādas blēņas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Gan jau GM sadomās pietiekami daudz nepatikšanu. Visiem pietiks. Es tikai aizrādīju, ka tas, ko vēlas Dinaer, nav nekādā sakarā ar sākotnējo ideju. Tā ir cita ideja, kuru, droši vien, kaut kā var iedabūt iekšā galvenajā pasākumā. Ja ir kāds, kam ir vēlēšanās pilnīgi noteikti un neatsaucami attēlot orģijas no romiešu dzīrēm, un ja GM to gribēs.
Nejauciet, lūdzu! Ja sengrieķu mitoloģija, tad sengrieķu, un, ja romiešu tad romiešu. Slinkums noskaidrot, kādas atšķirības, vai? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tās, varbūt, nemaz nebūs nekādas dzīres, bet pilnīgi cits pasākums, ko es zinu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

P.S. DJ - prastiem ļautiņiem ambrosiju neviens nedos. Viņiem pietiks ar vīnu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet pēc tava apraksta tas izklausās pēc pasākuma, uz kādu es noteikti neparakstos, ja tur ir tikai tik vien. Garlaicīgi!
P.P.S. Un, ja būs bakhantes, un Orfejs, tad Orfeju bahkhantes, droši vien, drīkstēs saplucināt gabaliņos.

pag, pag - te nekur nav izteikta mana vēlēšanās. šeit tiek izteikti tikai komentāri par tēmu un kāmēr GM nav pateikuši neko konkrētu, tikmēr mēs šeit varma komentēt, fantazēt, izteikties un rupji sakot no````t visu (ko ga manuprāt neviens vēl netaisās) cik sirds uziet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ar klusu cerību, ka GM ņems vērā mūsu klusos pīkstienus.

īsāk sakot - decembris nav tik tālu, un ja jau šis pavediens vēl joprojām ir aktuāls, tad cilvēkiem ,acīm redzot, ir interese un tiek gaidīta infa, vai arī savādak, mēs vēl paspēsim šeit sarakstīt visādas dieva zīmes sākot ar masveida vergu orģijām, beidzot ar Zeva pašnāvību.

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 24.09.2007 23:17
Raksts #80

Nu ja. Es piemēram vienkārši garlaicības dzīts nodarbojos ar izvirtībām forumā, kamēr nav ko prātīgāku darīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Tā, ka nevajag ņemt nopietni manis rakstīto. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu

7 Lapas V   1 2 3 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 17.06.2025 12:42