![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Nu var uzelpot visi tie, kas vēlējās Danielu Redklifu redzēt visās septiņās filmās par Hariju Poteru kā vēsta vietne DanRadcliffe.co.uk, aktiera reklāmaģents ir apstiprinājis, ka Daniels ir parakstijis līgumu par dalību sestajā filmā Harry Potter and the Half Blood Prince un noslēdzošajā filmā, Harry Potter and the Deathly Hallows.
Aktieris ar nepacietību gaida septembri, kad sāksies darbs pie Jauktasiņu prinča ekranizācijas šī filma gaidāma uz lielajiem ekrāniem 2008. gada beigās. Vērtīgo lomu Daniels ieguva 2000. gadā, kad viņam bija tikai 11 gadu. Ap to laiku, kad viņš beigs darbu septītajā filmā, viņš būs pavadījis aptuveni desmit gadus, tēlojot slaveno burvi. Tātad Redklifs ir realizējis savu vēlmi piedalīties visās filmās par Hariju Poteru. Bet kas būs ar abiem viņa labākajiem draugiem filmā Rūpertu Grintu (Ronu) un Emmu Vatsoni (Hermioni)? Abi aktieri, protams, ir izteikuši vēlmi piedalīties šajā filmā, tomēr oficiālu ziņu par viņiem pagaidām nav. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Jea! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) .
Ceru, ka paliks arī Rūperts un Emma līdz galam. Ū jā. Es arī gaidu filmu ar nepacietību. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
aktieri varbūt nav tie labākie,bet citu aktierus negriu nebūtu tas,tāpēc-urāāāā``a...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Varbūt varēja tomēr samainīt uz pēdējām divām, tās tomēr tādas svarīgākas, pieaugušākās. Lai gan nenoliegšu, ka arī aktieri pieaug gan kā cilvēki, gan aktiermākslā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Un laikam jau pēdējās filmas nebūtu prātīgi atšķirt no pārējām, taisot tās labākas, nevis šādas tādas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Gribētos jau nu redzēt otru variantu, kad aktieri ir citi, bet ne vienmēr var izvēlētis divus variantus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Ja jau Redklifs pabeigs savu HP ceļu, tad to tiešām vajadzētu darīt arī Rupertam un Emmai. Tas būtu lieliski. Kopā iesāka, kopā nobeigs. Ar citiem aktieriem tas viss būtu svešāds un nepierasts.
Aktieru vecums jau arī netraucē, ar mūsdienu kosmētikas un grima iespējām! Turklāt, piemēram Severusam Strupam būtu jābūt vienā vecumā ar Harija vecākiem, un cik tad ir pašam Alanam Rikmenam? 60? Tādas lūk manas domas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
forshi, ka Dens paliek, Emmai un Rupertam ar jaapaliek, savaadaak muuvijs paliktu neinteresants, uz peedeejaam 2 filmaam, kko mainiit, tas buutu vnk neapdomiigi!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
es arī domāju, ka, ja jau viņi tik ilgi bijuši kopā, viņiem visiem vnk jāpabeidz tas viss .. =] kgan Daniels ir diezgan pieaudzis burvju izdarībām, citu aktieri viņa vietā nebūtu bijusi priecīga ieraudzīt :] par Emmu un Rupertu nekad neesmu šaubījusies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
He,he...vienmēr esmu teikusi,tas,kas iesākts jāpabeidz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Kaut gan būtu interesanti paskatīties citu aktieru tēlojumu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Es tā esmu pieradusi pie viņiem, ka nemaz savādākus iztēloties īsti nevaru.
Tiesa es Poteru kā grāmatu sāku lasīt tikai tad kad biju noskatījusies Azskabanas gūstekņa filmu (pirmo un otru redzējusi nebiju...laimīga sagadīšanās) Es priecājos, ka Dens paliek, bet ja nebūs Emmas un Rūperta, tad es vnk raudāšu. Viņi visi ir superīgi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
lai arī grāmatas man patīk labāk, arī es negribētu lai viņi nomainās it īpaši pēējās, svarīgajās daļās, tā būtu nejēdzība, bet viss tak ir o.k.!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 18:23 |