![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.01.07 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/cukeksFO.jpg)
Lielbritānijas populārā dzelzceļa modeļu ražotāja Hornby mājas lapā parādījušies jauni produkti, starp kuriem, poterfaniem-vilcienu entuziastiem par prieku, ir arī modeļi no filmas Harijs Poters un Fēniksa ordenis. Bildēs varat redzēt Cūkkārpas ekspreša vilciena komplekta kasti, Cūkkārpas ekspreša lokomatīvi, kā arī parasto pasažieru un bremžu vagonus. Šos produktus varēs iegādāties vēlāk šajā gadā. Šo rakstu rediģēja eyedam: 22.02.2007 23:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pati dzīve ![]() |
Smuki. Man vienmēr ir patikušas visādas glītas spēļmantiņas.
Reizēm pat ir tā, ka šitie Collection Items ir domāti pieaugušajiem, kam bērnībā smuku mantiņu nav bijis. Man patiktos tāds. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
ha, es tādu gan nepirktu. tiktu izsviests. un domāju, ka maziem bērniem ir bīstami tādas spēļlietas vispār dot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Man patīk šādas lokomotīves. Tādas antīkas. Pievilcīgas. Ne tā kā mūsdienu vilcieni.
Bet tas, ka tos var pirkt maza modeļa izmērā man leikas bezmērķīgi. Lieka nauda izšķērdēta, turklāt muzeja apmeklēšana iznāktu daudzreiz lētāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) bet nu, nauda arii jaaprot pelniit... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Beidzot! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Tik ilgi gaidīju, kad būs šāda iespēja! XD you know why? kad sēžu uz grīdas ar knupīti mutē un skatos "dekstera labratoriju" pa savu iemīļoto dizneja kanālu, man gribās ar kaut ko paspēlēties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Nja...sen jau pagājuši tie gadi,kad es vēroju rotaļlietu veikala skatlogu un sapņoju par mazu vilcieniņu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) .Atkal nabaga vecākiem nāksies patukšot savus maciņus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.04 ![]() |
heh...izklausaas loti interesanti....lai gan naudu tereet pa taadu mantinju negribeetos!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.07 ![]() |
CITĀTS(Gustavs @ 26.02.2007 18:59) [snapback]1109737[/snapback] heh...izklausaas loti interesanti....lai gan naudu tereet pa taadu mantinju negribeetos! ew es ar' tādu gribu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 ![]() |
jaukas jau ir šādas mantiņas, tikai ar nieka piepildi, ka tās ārpus ASV netiek izsūtītas. He he, jau sadūros ar šo problēmiņu pāris reižu, kad biju nobriedusi savu sūri grūti nopelnīto naudiņu atstāt par šādu amīšu prieciņu. Žēl, ka šo jauko mantiņu ražotāji vai nu piemirsuši, ka pasaule nebeidzas ar Ameriku, vai arī domā, ka mēs dzīvojam kokos un nepazīstam ne tādu burvju puiku Hariju, ne skanošus galeonus, atvainojiet, dolārus un latus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 01:39 |