![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
Man ļoti gribas zināt, ko es darīšu pēc tam, kad būšu izlasījusi pēdējo HP grāmatu. Ko darīsiet Jūs?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.10.05 ![]() |
Izturēšos kā parasti.
HP drudzis jau parasti sākas pēdējajās nedēļās pirms jaunās grāmatas, gaidīšanas laikā izturos kā parasti. Tas būs gluži vai kā gaidīt nākamo grāmatu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.05 Kur: Zem zvaigžņotas debess ![]() |
Zinaashu ka varu mirt laimiiga!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.05.05 Kur: Drūmkaktē ![]() |
Izturēšos kā parasti.Un varbūt vēl vākšu informāciju par HP.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Tā kā nav "cita varianta", es nemaz nenobalsoju, jo mana atbilde ir savādāka. Es nebūt neaizmirsīšu visu par HP, un nebūt neizturēšos kā parasti, jau no kādu astoņu gadu vecuma katru savas dzīves mirkli gaidot jauno grāmatu. Man liekas, ka sajūta būs mazliet savāda, jo es neatceros laikus, kad nefanoju par HP. Es, visticamāk, mazliet noraudājusies, ja grāmatā būs kaut kas bēdīgs, un drusku pasmējusies par jokiem, nolikšu to plauktā un nodomāšu "Viss ir beidzies". Tad ar to būs tāpat, kā ar citām grāmatām - es to ļoti labprāt lasīšu, kaut gan šaubos, vai vēl būšu tāda fanātiķe. Manu fanošanu lielā mērā nosaka tas gaidīšanas kaifs, un brīdis, kad tu grāmatu izlasi dažās stundās, nedomājot ne par ko citu... Tiesa, vienīgais kaifs vēl būs palicis no filmām, tās varēs gaidīt un skatīties, kaut arī HP man filmas nav pārāk nozīmīgas.
Es pat nezinu, vai tiešam vēlos to beigt... Varbūt septīto nemaz nelasīt, bet es zinu, ka to nespētu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Latvija ![]() |
Es zinātu ka varu mirt laimīgs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) , ja vismaz grāmata beigsies laimīgi!!!Kautgan es tā domāju ko dies Dž.K.Roulinga darīs pēc HP grāmatām??? Drošvien nauda viņai ir pa pilno, un tādēļ vairs neko nerakstīs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Kad izlasīšu 7. grāmatu, es kļūšu visticamāk bēdīga, jo pa visiem šiem gadiem esmu raudājusi un smējusies līdzi visiem HP varoņiem un notikumiem. Būs tukšums. Bet tad gaidīšu filmas, kas paspilgtinās grāmatās izlasīto. Būs vēl lielāka laime un tad vēl lielāks tukšums. Visticamāk, ka es pārskatīšu visas filmas pēc kārtas. Un dzīvošu tālāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Nju7 zunāšu ka varu mirt laimīga...!
Tikai žēl ka beigsies...noteikti ik pa brītiņam ņemšu un viņas pārlasīšu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
nu, ko dzīve turpinās un uzvedīšos kā parasti...diez vai mani tas ietekmēs, vnk nebūs vairs to domu, kas rodas izlasot grāmatu un gaidot turpinājumu.šoreiz turpinājuma nebūs..un varēšu domāt, par to, kāpēc, kas un kā..?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
Varēšu mirt laimīga!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) nezinu, manuprāt, nekas diži manā dzīvē nemainīsies, vienīgi pietrūks tās grāmatu gaidīšanas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) ....un būs vēl tā stulbā sajūta, ka viss ir beidzies, tad pamāšu grāmatā un atļaušu tām gulēt plauktā līdz reizei, kad atkal izdomāšu pārlasīt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
CITĀTS(rivchiks @ 09.05.2006 19:33) [snapback]627423[/snapback] Es zinātu ka varu mirt laimīgs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) , ja vismaz grāmata beigsies laimīgi!!!Kautgan es tā domāju ko dies Dž.K.Roulinga darīs pēc HP grāmatām??? Drošvien nauda viņai ir pa pilno, un tādēļ vairs neko nerakstīs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Roulinga ir raxtnece uz goda, un esmu pārliecināta, ka viņa turpinās to darīt, jo viņa taču raxta sew + īsti raxtnieki turpina raxtīt visu mūžu...viņa teica, ka neko tādu kā HP ganjaw neraxtīs, jo grib, lai šis ir viņas vislabākais darbs šajā žanrā!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.05 Kur: liepāja ![]() |
man jau butu zeel,ja Roulinga vairs neraxtiitu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
tas ir atkarīgs no tā kā beigsies 7. grāmata..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Nāksies lasīt citas grāmatas. Poters jau nav vienīgais. Droši vien, ka pēc laiciņa zudīs interese un es aizmirsīšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
aaa....es lasiishu atkal poteru no jauan visas graamtas...tad atkal...un tad atkal uin ta liidz dziives beigaam..vinsh man enkad neapniks..:]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.09.05 Kur: vecrīga ![]() |
iztureetos kā parsti jo tas laiks kad harijs Poters bija manas dzīves neatņema sastāvdsaļa jau ir aiz muguras, bet man vienalga tiik paarlasiit graamatas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
Vis drīzāk izturēšos kā parasti jo neesmu apsēstā HP fanīte man patīk vienkārši lasīt
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Izskatās, ka es emsu vienīgā, kas atbildēja, ka pēdējo grāmatu nemaz nelasīs.
Un tā arī būs. Pagaidām pēdējo nemaz netaisos lasīt. To, kura pagaidām ir pēdējā. Nedomāju, ka vispār kādu HP grāmatu vēl lasīšu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.04.06 ![]() |
domaju ka mana dziive iipashi nemainiisies un turpinashu dzivot ka parasti!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Nošaušos.
Vai arī turpināšu darīt to pašu, ko parasti, tikai ar to atšķirību, ka vairs nebūs jāgaida nākošā grāmata. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
Man nemaz negribas par to domāt, ka reiz tas bums beigsies. Reizi pa reizei jau vēl pārlasīšu tās grāmatas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.05 Kur: maaja ![]() |
jaa, es arii nemaz negribu par to domaaat, kas buus tad kad nebuus vairs neviena jauna hp graamata, ko gaidiit! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) bet es tomeer zinaashu, ka mirstot es vismaz buushu izlasijusi visas hp graamatas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Ak. Kā parasti, grāmata ir grāmata, jādzīvo realitātē, bet skaisti jau skaisti, patīk lasīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
izturēšos kā parasti...
tā taču ir tikai grāmata (!) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
Zināšu, ka miršu alimīga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Nedomāju ka kaut kas mainīsies.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
visām grāmatām, filmām, spēlēm u.c. fantāzijas augļiem reiz pienāk beigas.
vai tādēļ būtu jāizturas kautkā īpaši? Vienīgi izpaliks turpinājuma gaidīšanas process. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 Kur: Nav iespējams precīzi noteikt. ![]() |
Noteikti izturēšos kā parasti bet visas grāmatas noteikti pārlasīšu vēl pāris reizītes..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
nu, izturēšo kā parasti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.06 Kur: Kaste. ![]() |
Izturēšos kā parasti!... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
droši vien jutīšos savādi. laikā, kamēr gaida jaunu grāmatu, ir tāda intriga, vari izdomāties pats krustām šķērsām par to, kas notiksies un kas droši ka nenotiksies.
droši vien būs tāda sērīga sajūta. nē, es neesmu baigā fane, bet stāsts par HP dzīvi, piedzīvojumiem tagad vnk veido daļu no tā, kas un kāda es esmu. sāku lasīt kaut kādos 12, 13 gados, manuprāt. HP bija kaut kas tik atšķirīgs, tik ļoti foršāks par meiteņu romāniņiem, kriminālajiem stāstiem un arī no Sabrinas, ka mani vnk aizrāva. man bija tā, ka es nevis fanoju, bet vnk biju ļoti aizrāvusies. es nepārkrāsoju istabu oranžu vai violetu, neskraidīju apkārt garos paltrakos vicinādama nūjiņu, nemeklēju izmisīgi dažādu info par to žurnālos (ja nu nejauši uzskrēju). bet trakums bija gan tas, ka es par to sapņoju, turklāt tajā nakts posmā, kad ir visdziļākais miegs un tos sapņus neatceras. mana māte stāstīja, ka es esot pa miegam runājusi un pat ļoti skaļā balsī teikusi tādas lietas kā ''nē, Harij, glābies uu.tee.tee.'' droši vien būs sērīgi. bet dzīvošu kā parasti savā neparastajā ikdienā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Mirshu ar smaidu uz luupaam.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Noteikti, ka pārdzīvošu.
Voldemorts, visticamāk , pagalam, Malfoji - pagalam. *dreb apakšlūpa* (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
nu kaarties jau neiešu!!! taču pardziivoshu gan....forshas graamatas taks bij!!!
...tacu no otras puses...vel buus jasagaida visas filmas....un gan jau atradiishu ari cittas - NeHarijPotergrāmatas par kuraam fanot... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: LV ♥ ![]() |
Domājams, ka izturēšos parasti. Protams nedaudz nepierasti būs tumšos ziemas vakaros - ka nav ko biezu izvilkt no grāmatu plaukta un palasīt. Pieļauju, ka būšu nedaudz dusmīga uz Roulingu (kaut gan saprotu viņu - HP tak' nevar turpināties līdz Poters ies pensijā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ), bet varbūt dažkārt pārlasīšu interesantākās vietas, un tā. Iespējams, ka HP tomēr līdz kādam noteiktam vecumam varētu palikt mana mīļākā grāmatu sērija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
A kā gan interesanti var izturēties? Nu protams, ka par HP noteikti neaizmirsīšu un tajā pašā laikā neko fanātiski jau nekrašu. Turpināšu vienkārši dzīvot uz priekšu tā pat kā agrāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
es noteikti skumšu pēc viņa. es pat nezinu vai varēšu atrast kādu interesantāku grāmatu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Droši vien dzīvošu kā parasti. Laiku pa laikam gan iegrīzīšos arī Kurbijā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Nobalsoju par to, ka zināšu, ka varu mirt laimīga. Nu faktiski tā jau arī būs, jo pagaidām tas ir viens no maniem nepebeigtajiem darbiem. Būtu tizli nomirt un neuzzināt, kā tad viss beidzās Poteram. Bet kopsumā, kā būs pēc tam nezinu, jo es nekaunēšos atzīt, ka esmu dedzīga fane, mana istaba ir aplīmēta ar dažādiem plakātiem no trešās un ceturtās filmas. Kad biju mazāka, no zara izgrbu sev nūjiņu, bet tagad tā diemžēl kaut kur pazuda (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Bet nav jau tik svarīgi.
Bet kopsumā es noteikti dzīvošu ar cerību, ka Rolinga vai nu uzrakstīs kādu darbu, kas būs tā kā ieskats nākotnē burvju pasaulē, vai kaut kādu citu darbu par šo pasauli, vai pilnīgi kaut ko citu, bet tik pat lipīgu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Es izturēšo kā parasti. Kas utr īstenībā ir tik traks. Es esmu tikai pieķērusies, bet tikuntā varēšu pārlasīt ja vēlēšos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Nu tak... izturēšos kā parasti.. varbūt vēl kaut ko pameklēšu, bet diez vai.. aizmirst jau ar neaizmirsīšu, jo tak..ja es esmu forumos tad jau aizmirst nevar..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Jutīšos dīvaini. Tas būs neparasti, kad lasīšu pēdējās grāmatas pēdējo rindiņu. Būs žēl, bet tā es domāju, ka dzīvošu kā parasti. Nāks un ies citas grāmatas. Bet šī būs īpašā - bērnības (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Domājams, ka pārlasīšu vēl nezcik reizes un glabāšu šīs burvīgās grāmatas saviem bērniem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Šaubos,vai mana dzīve pēc tam mainīsies.HP nav tā grāmata,kas mani ļoti ietekmē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
pirmajā mirklī jutīšos, kā mirtu laimīgs. pēc tam izturēšos kā parasti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
nu pasaules gals tas nav, svētība ar ne. Laikam būs tāda viegluma sajūta, kā parasti-grāmatu sērija pabeigta, tātad fiksi jāķeras pie inčīgu fiku rakstīšanas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Bet vēl taču jāpaskatās filmas... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.07 Kur: Somewhere in the sky... ![]() |
Protams izturēšos kā parasti, manā dzīvē nekas īpaši nemainīsies.Harija Potera grāmatas protams reizēm pārlasīšu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
es dzīvošu kā parasti.varbūt kādu nedēļu pēc 7.grāmatas izlasīšanas padomāšu, kā gan būtu, ja Roulinga tomēr izdomātu uzrakstīt vēl kādu grāmatu par HP.bet es vienkārši turpināšu dzīvot.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Isturēšos kā parati un gaidīšu Jaunākās filmas par grāmatu!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
dziivosu laimiiga taalak...viens posms buus beidzies unj viss!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
vareshu ik pa laikam noskatiities kaadu filmu vai ko taadu bet tas arii viss!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
CITĀTS Kā apsēsts vākšu informāciju par HP (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) laba atbilde... un patiesa arī..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
Izturēšos kā parasti, jo kā teica devil reiz tas bums būs garām. Un gan jau nāks jaunas citas grāmatas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
izturēšos kā parasti - pasaules beigas tās nav naz kāds dižais atvieglojums arī ne.. rakstīšu fikus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Nu to mēs jau diezgan drīz uzzināsim...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
Pie pēdējās grāmatas pēdējās lappuses varu derēt pār manu vaigu noripusos viena asariņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) un tad es iešu dzert. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ko nu tur turpināt ārdīties... protams žēl, ka tik jauku grāmatu sējums būs noslēgts, bet tomēr es ik pa laiciņam palasīšu un tā, bet turpināšu dzīvi kā parasti...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Rīga ![]() |
Jā, es arī droši vien noglabāšu savu Potera plauktu kaut kur nākotnei. Bet es šaubos, ka būs tāpat kā ir tagad - arī maniem vecākiem ir daudzas grāmatas, kas, viņuprāt, ir ideālas, interesantas un kādas vēl ne, taču man tās tādas neliekas, iespējams, tādēļ, ka nepazīstu. Un tieši tāpat būs ar maniem bērniem. Tas būs mans izsapņots sapnis, taču viņiem būs jauni, piemēram, Dikipokemoni, un mans Poters viņiem būs vienaldzīgs. Žēl jau, bet ko lai dara....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Darīšu to pašu ko parasti .
Ēdīšu. Gulēšu. Spamošu!!! Yeah biouch!!!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Citejot slaveno sarkano čali no "Govs un cālis",
"Tagad es varu mirt laimīgs!" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
"Now i can die free!!!"
Bet tas tā. _________________________ Pateiktu: Pothead the best, ```` da rest. And then i will kill myself. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Jutīšos dīvaini. Tas būs neparasti, kad lasīšu pēdējās grāmatas pēdējo rindiņu. Būs žēl, bet tā es domāju, ka dzīvošu kā parasti. Nāks un ies citas grāmatas. Bet šī būs īpašā - bērnības (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Domājams, ka pārlasīšu vēl nezcik reizes un glabāšu šīs burvīgās grāmatas saviem bērniem. Manā gadījumā - sanāks, ka lasīšanas saldmi vēl paildzināšu - gan pārlasot latviski, gan beidzot pirmās 6 izlasot angliski - cik redzu, ir atšķirība gan valodā, tulkojumā, gan sajūtās - oriģinālvaloda fascinē vairāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.04 ![]() |
Zinu, ka varu mirt laimīgs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bija taču jāzin beigas, tagad jau tas vienalga, kas tālāk dzīvē notiek, drīkstu nomirt. ;D |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Jūs te visi mirsiet...
Neticu es tam,netiicu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Pievērsīšos citu interesantu grāmatu lasīšanai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
dzīves vairs nav.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
palēnām, palēnām, tuvojoties vecuma marasmam, un vēl nez kādam kaitēm + ikdienas gaitām, darīšanām un domām drošvien aizmirsīšu 97% no tā, kas šajās grāmatās noticis. Dzīvošu tālāk kā vienmēr.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Protams, ka izturēšos kā parasti. Man HP grāmatas nemaz nav īpašākas par kādām citām. Ir pat interesantākas lasītas, ja kas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Es Harija Potera grāmatas sāku lasīt, kad tika izdota otrā grāmata. Visus šos gadus, es gaidīju katru nākamo grāmatu, tikko tās iznāca, es jau biju pie grāmatu plauktiem. Visus šos garos gadus. Un tad iznāca trešā grāmata, es domāju viss vēl tikai ir priekšā. Un tad iznāca ceturtā grāmata, vēl jau ir trīs garas grāmatas. Un tad iznāca piektā grāmata, un es jau sajutu, ka beigas pamazām tuvojas, iznāca sestā grāmata, es vēl vairāk sāku just, ka Harijs pieaug, un drīz viņš prom vien būs.
Un tad iznāca pēdējā grāmata, septītā. Es to lasīju ar dziļu interesi, kā visas iepriekšējās grāmatas. Katra nodaļa tuvojās beigām, un te pēkšņi virsraksts "Pēc deviņpadsmit gadiem". Es lasīju lēnām, izbaudīju katru vārdu, jo zināju, beigas ir gandrīz jau klāt... "Rēta nebija smelgusi jau deviņpadsmit gadus. Viss bija labi." es izlasīju pēdējos vārdus. Mani pārņēma svešs tukšums. Man gribējās kliegt, raudāt. Man likās, ka daļa no manis ir izzudusi. Man vienkārši bija skumji. Es nespēju saņemties un pamāt ardievas Harijam. Es vēlreiz pārlasīju visu grāmatu sēriju, un vēlreiz. Es pieņēmu šo tukšumu, un sadzīvoju ar to. Mazliet vēlāk mēs uzsākām remontu. Kad tas tika pabeigts, es kastēs uzraku manas grāmatas, un ieliku tās plauktā, lieki piebilst ka goda vieta ir tikusi Harijam, tās ir tikpat kā vienīgās grāmatas, kuras es ienesu savā istabā. Pēc ievākšanās atpakaļ savā dzīvoklī, es centos google.lv atrast informāciju, vai nebūs astotā grāmata, draudzene kaut ko minēja par Harija piedzīvojumiem pēc cūkkārpas. Es netīšām uzgāju kurbijkurne.lv stāstu "Tas ir lielāks par mums". Un man tas likās smieklīgs. Un tā pamazām es uzdūros virsū ārzemju fanfiction. Todien es lasīju daudzus stāstus, es smējos par absurtajām idejām tajos, es tā ilgi pirms tam vēl nebiju smējusies. Es sapratu Harijs nav miris, vienkārši Roulinga vairāk nevēlas par viņu mums stāstīt. FanFiction raksta arī ļoti daudz talantīgi jaunie rakstnieki. Es beidzot esmu atradusi īsto sevi, es sirds dziļumos vienmēr esmu zinājusi, ka man patīk rakstīt, tikai vienmēr kad es biju domājusi par grāmatu, man kā paraugs domās stāvēja Harijs Poters. Lasot Fanfic stāstus es atvadījos no Roulingas Harija. Es saskatīju savus individuālus personāžus, kuri vairs nebija Harija Potera tēli. Tie bija mani tēli, kuri nebaja saistīti ar Potera pasauli. Tagad es katru dienu sev līdzi nēsāju piezīmju blociņu, kur pierakstu to, kas varētu noderēt man nākotnē, kad es sākšu pavisam nopietni rakstīt. Harijs Poters man iemācīja mīlēt grāmatas, lasīt, un galu galā arī rakstīt.. Es par viņu atceros, visu to labāko, viņš bija ar mani visus šos gadus, un beidzot mēs ejam katrs savu ceļu. Viņš ir pieaudzis, es arī. Beidzot es saņemos lai izteikšu šos vārdus... ...paliec sveiks Harij Poter! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.07.08 ![]() |
Es izlasīju viņas visas un nekādas īpašas pārmaiņas nejūtu. Ir patīkami, ka visas grāmatas stāv plauktā. Tuvākajā laikā plānoju lasīt atkal no pirmās līdz beigām.
Izturos kā parasti, bet sāku aizmirst. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 ![]() |
izturēšos kā parasti - un tā arī daru, jo es bieži mēdzu pārlasīt grāmatas, un fanošana par kaut ko arī ir mana ikdiena (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) HP mani mainīja jau no pirmās (manā gadījumā - otrās) grāmatas izlasīšanas. un tagad tā es izturos vienmēr.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 06:57 |