![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
Nu sāksim jaunu spēli - uh šī ir diezgan jauna doma. Neesmu vsimaz nekur tādu redzējusi un leikas, ka tā ir interesanta! Nu tad jau redzēs.
Spēle jāspēlē tā: Pirmais spēlētājs: Mans pirmais mēģinājusm nodarboties ar slēpošanu beidzas ar... Un atbild otrais:..lauztu prikstu. Nākamais - mans pirmais mēģinajums paglaudīt miskastes kaķi beidzās ar... Man leikas, ka visi ir saprastuši! Spēlē jāraksta TIKAI patiesība. Un centieties izdomāt oriģinālas domas! Un neraxtiet tā, lai atkārtojas Tas mēģinājuma veids. Sāksim ar... Mans pirmais mēģinājusm braukt ar riteni beidzās ar... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.05.05 Kur: maskējos par šokolādi uz cepuma ![]() |
..punu pieree.
Mans 1. meegjinaajums lekt ar lecamauklu beidzaas ar.. --- man domaat forshaak buutu, ja mees turpinaatu ar pilniigo nepatiesiibu.. ja shis pavediens buus populaars, noveelu, lai taa notiek, neviens negribees lasiit VISUS teikumu saakumus, lai tikai neatkaartotos.. Šo rakstu rediģēja Flēra: 12.01.2006 20:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
..nokrishanu uz pakaljas. (laikam parak stipri atsperos no mates zemes. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) )
mans pirmais megjinajums kadam atzities milestiba beidzas ar... -------------- ja godigi es pat neatceros ka es iemacijos lekt ar lecamauklu...tapec izvelejos turpinajuma teikumu kuru gan jau katrs atceras. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.04 ![]() |
Pazemojumu un visas klases ņirgāšanos
Mans pirmais mēģinājums izveidot pavedienu kurbijkurnē beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.03.04 Kur: jau pēc brīža nākotnē :D ![]() |
totaalu krahu(saprotiet kaa gribiet...)
mans pirmais meegjinaajums suukaat ledu beidzaas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
tārpiem vēderā (1999.gada janvāris.Ui,kā sāpēja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Nevarēju paēst neizvēmusies. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) )
mans pirmais mēģinājums sadraudzēties ar pusi beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
pamatīgu kaunu
mana pirmā uzstāšanās uz skatuves beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
sabojātu plaukstas datoru. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
Mans pirmais izrunātais vārds beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: Vajadzību istabā ![]() |
pamatīgu sitienu pa degunu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/glare.gif)
mans pirmais mēģinājums melošanā vecākiem par "palikšanu pa nakti pie draudzenes/drauga" beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ar lielisku vakaru ar kāud jauku cilvķeu spēlējot ģitāru. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Bet pēc tam es tomē rpārnakšņoju savās majās...
Man pirmais mēģinājums piereģistrēties Kurbijkurnē beidzās ar... Šo rakstu rediģēja TaureņmeiteneAur': 13.01.2006 21:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
izdošanos
mans pirmais mēģinājums uztaisīt vakariņas beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
apmieirnātiem vecvēcākiem un gardu vārītu kartupeli mizās. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Mans pirmais mēģinājums ēst bērzlapītes beidzās ar.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.05 Kur: sapņu valstība ![]() |
ar saindešanos un nakts pavadiisanu slimnicas palata...
Mans pirmais mēģinājums dejot tango beidzās ar...... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nolauztu kurpes papēdi
mans pirmais mēģinājums adīt beidzās ar Šo rakstu rediģēja joua: 14.01.2006 12:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
salauzstu adāmadatu.
Man pirmais mēģinājums dabūt autogrāfus beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.05 Kur: sapņu valstība ![]() |
ar samiicitaam kermenja dalam un visa veida zilumiem
Mans pirmais meginajums spēleet trompeti beidzaas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
trompetes īpašnieka šoku
mans pirmais mēģinājums uzzīmēt ko skairstu beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
ziimeejumu kuraa bija daudz shviiku, bet neskatoties uz to vecaaki ar mani lepojaas uns aglabaaja manu pirmo ziimeejumu;)
mans pirmais meeginaajums kaadu noskuupstiit beidzaas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
pārsistu degunu
Mans pirmais mēģinājums lekt ar izpletni beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
vēl ne ar ko
mans pirmais mēģinājums strādāt ar internetu beidzās ar Šo rakstu rediģēja joua: 14.01.2006 14:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
iemaaciishanos straadaat ar internetu
mans pirmais meeginaajums skriet barjeras beidzaas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
veiksmiigu tikshanu skolas atlasee.
Pirmaa potera lasiishana beidzaas ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
.....atkarību no grāmatām.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Mans pirmais mēģinājums slēpot beidzās ar.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
saskriešanos(burtisku) ar tā laika simpātiju
pirmā,reize,kad sāku kaut ko tulkot,beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Biedru+ atļauju! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
pirmā reize,kad es mēģināju ķemmēt matus 06' gados beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
izķemmētiem matiem
pirmā reize,kad ierados Kurbijkurnē,beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
...Rowlingas intervijas lasīšanu un kurbikurnes bannera noseivošanu.
Man pirmais mēģinājums meklēt sietā Hariju poteru beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
šausmīgu slash stāstu
mans pirmais mēģinājums izlasīt obligāto literatūru beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
2 nedēļām reanimācijā
Pirmā reize kad mēģināju negulēt,beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
aizmigšanu septiņos no rīta un pamošanos ap 14.00
pirmā reize,kad es nonācu slimnīcā beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
ar davinatu abolu. es biju apciemot teti. man bija 4 gadi es vinjam nodziedaju dziesminju un palatas biedri bija tik prieciga ka saka man davinat abolus. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
pirma reiza kad ta pamatigi (lidz "melnai bildei") piedzeros, beidzas ar... nu ar ko tad beidzas? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ar pamošanos draudzenes koridorā pāri viņas rotveileram. viņš bija RIKTĪGI aizmidzis un pat nejuta enko. laikam dabūjis vīnu - vai ko tādu, 16 gadu dzimenē ne tādu vein pieredzēsi... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
pirmais gaajiens (nu saakshana postot) i-skolaas beidzaas ar..... Šo rakstu rediģēja X-girl: 15.01.2006 13:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ar pirmo postu(un pēdējo)
pirmais mēģinajums lidot beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 23.02.04 Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku... ![]() |
iešļūceņu meklēšanu. ziniet, lidojot no kūtsaugšas ne to vien pazaudēsi
Pirmais mēģinājums doties skolas viezienā beidzās ar... Šo rakstu rediģēja eziic_miglaa: 15.01.2006 15:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nesapratu tava posta domu. šā vai tā - spēle jāturpina.
tavs pirmais mēģinājums izglābt slīkstošus kaķēnus, ezīti vai ko tamlīdzīgu(ko tieši) beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 23.02.04 Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku... ![]() |
MAns pirmais mēģinājums izglābt pelīti no kaķa beidzās ar priecīgu peli, saskrāpētu roku un desu kaķa zobos.
Pirmais mēģinājums ieskrūvēt spuldzīti lampā beidzās ar... P.S. Un ko tieši tu nesaprati? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ieskrūvētu spuldzīti
mans pirmais mēģinājums aiziet uz lielu diskoteku beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Zilu aci un pārrautu ķēdi.
Mans pirmais mēģinājums braukt ar snovbordu beidzās ar.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
pamošanos slimnīcā!
Mans pirmais mēģinājums dziedāt korī beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Solo dziemsu svētkos... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) patiesība!
Pirmais mēģinājums šāda veida forumos ievietot bildīti parakstā, avataru, banneri vai bildi postā beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
stulbu dzeltenu purnu
pirmais mēģinajums melot par savu vecumu beidzās ar Šo rakstu rediģēja joua: 17.01.2006 16:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.03.04 Kur: jau pēc brīža nākotnē :D ![]() |
pirmais mēģinajums melot par savu vecumu beidzās ar to, ka mana draudzene pateica cik man patiesiibaa gadu... (sliktaa)
pirmais meegjinaajums izcept pankuukas beidzaas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
mammas paziņojumu, ka tā ir pirmā unpēdējā reize, kad es viņas virtuvē kaut ko tādu daru.
Pirmais mēģinājums špikot beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
nesekmīgu atzīmi liecībā!!!!
Pirmais mēģinājums iegādāties alkoholu beidzās ar.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nelielu palīdzību no lielo džeku puses un aliņu,kas bija pretīgs
pirmā reize,kad iemīlējos beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
telefona izmirkšanu vannā un salauztu sirdi krūtīs(paties atgadījums).
Pirmais mēģinājums runāt pretī skolotājaij beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
To ka skolotājai vajadzēja steidzami iedzert nervu zāles jo sacēlās visa klase (Purni 20).
Mans pirmais mēģinājums braukt ar velosipēdu beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
beidzās ar ielidošanu kokā..
Mans pirmais mēģinājums gludināt veļu... beidzaas ar.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nedaudz apsvilusu kreklu
mans pirmais mēģinājums bastot beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
pusotru stundu sīva Counter- strike mača.
Mana pirmā iepazīšanās ar vēsturisko paukošanos beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
pārsistu lūpu
mans pirmais mēģinajus uzrīkot ballīti ,kad vecāku nav mājās,beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
...to, ka wecāki wairs neatpazina māju pēc tam...
Mans pirmais mēģinājums atrast draugus beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
divām krievu meitenēm, kurām paejot garām j'taisa ausis iet, jo viņas rēca un ķiķināja kā ````s. (nu man tad bija gadi četri, bet viņāmkādi desmit - varb vairāk...)
Pirmais mēģinājums izšūt kautkādu spilvenu vai kaut ko leilu beidzās ar.... CITĀTS Mans pirmais mēģinājums braukt ar velosipēdu beidzās ar... šis jau bija. neatkartojies, mr bl@ck! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
..sadurstītiem pirkstiem un sliktu atzīmi mājturībā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Mans pirmais mēģinājums saklāt gultu beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ielishanu parvalka un bezmaz vai ara netikshanu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
mans pirmais megjinajums nobastot kadu stundu, beidzas ar.... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
...Idiotisku piezīmi un izsaukšanu pie direktora..
man pirmais mēģinājums noregulēt Satelīt antenu beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
kaut kādu franču kanālu
mans pirmais mēģinājums slidot beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
...pāris zilumiem uz kājām un atbrīwojumu no sporta..
Mans pirmais mēģinājums braukt pa "zaķi" autobusā beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.06 Kur: kosmoss,vecs kosmosa aparāts ![]() |
ar "Ludzu,kapiet ārā."
Pirmais mēģinajums pielikt mēli pie metāla roktura lelā salā beidzās ar |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Pirmais mēģinajums pielikt mēli pie metāla roktura lelā salā beidzās ar visai asiņainu un nu ļo-oti sāpīgu skatu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) muhahahahā...
Pirmais mēģinājums noskūpstīt otro pusīti beidzas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
..pļauku sejā.. ha ha..
Pirmais mēģinājums ieslēgt gāzes plīti beidzās ar.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
raudošu māsu un ārstes izsaukšanu. Jā - manu pirkstu skats nebija jauks. Man bija kādi gadi 4... ja ne mazāk - plus mīnus 1.
Pirmais mēģinājums sarunāties ar (ja esi meitne) zēnu/meiteni(ja esi zēns) visu laiku skatoties acīs beidzās ar.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
...puslidz normalu sarunu. [es parsvara vienemr skatos acis cilvekiem kad ar vinjiem runaju, zinu ka ta nevajag. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) ]
pirmais megjinajums dziedat publikas prieksha beidzas ar... Šo rakstu rediģēja resella: 20.01.2006 00:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
... to, ka publika ļoti gribēja iegādāties ausu korķus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Mans pirmais mēģinājums sēdēt pie neta 24h beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 Kur: Jelgava ![]() |
..ar stipri biezām birllēm (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
man pirmais mēģinājums lekt ar izpletni beidzās |
|
|
![]()
Raksts
|
|
...Ļoti daudziem gadiem slimnīcas ,pēc zālēm smirdošajā, palātā.
Mans pirmais mēģinājums peldēt ziemas vidū beidzās ar.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
.. trulu lekashanu meteli gar ezera malu un megjinashanu sev ieskaidrot ka nav jau nemaz tik auxts ka liekas.
mans pirmais megjinajums uzpust burbuli no kozhljenes, beidzas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Matu nogriešanu, jo košļenes burbulis uzsprāga tev uz galvas.
Mans pirmais mēģinājums nosaukt brāli par stulbeni beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
.....dažiem zilumiem, jo brālis gribēja mani piekaut. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Mans pirmais mēģinājums bastot skolu pāris mēnešus beidzās ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bezmaxas ceļojumu uz Sibīrijas ogļu raktuvēm.
Mans pirmais mēģinājums lidot no 5 stāva beidzās ar.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mans pirmais mēģinājums lidot no 5 stāva beidzās ar.. ar ierautu gultas parklaju kaiminja balkona redelas un mani kliedzot pilna kakla ka es ta vairak nedarishu un lai kads mani nosit ja velreiz ko tadu megjinashu... bez ista izpletnja. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) pirmais megjinajums noshkjaudities, beidzas ar.... Šo rakstu rediģēja resella: 22.01.2006 16:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
...jaunu pieredzi lidošanā un secinājumu ka lidot no 1.stāwa ir patīkamāk! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Mans pirmais mēģinājums izpildīt mājasdarbus mājās beidzās ar.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sodīšanos uz visu pasauli par tādu laika pavadīšanas veidu.
Mans pirmais mēģinājums iztīrīt garāžu beidzās... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
...teta bljaushanu par to kur velns paravis es atkla esmu nogrudusi vinja amuru. nu ja es berniba biju tada mazliet puiciska, tapec es lapbrat pievacu nepavisam meiteniskas lietas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
mans pirmais megjinajums sarunaties ar kadu sveshvaloda, beidzas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
..... shljupsteeshanu un sava braalja nosaukshanu par palaistuvi, un sekojoshu kautinju.
Mans pirmais meigjinaajums cept kuuku beidzaas ar ...... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
..To ka visi kas to nogaršoja nokļuva slimnīcā ar saindēšanos ar ēdienu.
Man pirmais mēģinājums dziedāt dušā beidzās ar.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
ar kjirkjinaashanu no braalja puses...
Mans pirmais nedarbs beidzaas ar.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
.. ja godigi, tad ar policijas izsaukshanu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) bet tas laikam jums nebija jazin. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
mans pirmais megjinajums ielist kadam skolotajam ````a, beidzas ar... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piezīmi dienasgrāmatā un niknu tēvu, kas iznācis no direktores kbineta ņēmās mani sūtīt uz visām iespējamām vietām.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Pirmais mēģinājums diskotēkā pavedināt puisi beidzās ar....... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
pārsistu degunu no viņa draudzenes
Pimais mēģinājums uzvilkt puantes beidzās ar Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 23.01.2006 09:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.06.2025 23:25 |