Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Cīņas akadēmija, viss vēl tikai sākas...
Aeris
iesūtīt 15.05.2005 17:23
Raksts #1

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Grupa: Biedri
Pievienojās: 17.01.05

Tā, vispirms vēlos teikt, ka ceru aktīvu jūsu piedalīšanos. OK? Okzzz. Sākam.

* Tātad: ir 1. septembris un jūs ierodaties akadēmijā un ejat iekārtot savas istabas. Par tālāko darbību tiks ziņots.

* Spēles laikā katram tēlam tiks piešķirtas maģiskas spējas...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
13 Lapas V   1 2 3 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 79)
Psychotic Though...
iesūtīt 15.05.2005 21:14
Raksts #2

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 13.10.03

Selene, kas tika atvesta ar melnu Porsche, apluukoja akadeemiju ar neizskaidrojamu skatienu. Shkjita, ka tas ir prieks, bet tajaa pashaa laikaa - veelme atgriezties vasaraa. Tomeer, pa vasaru vinja bija samaaciijusies pietiekami daudz papildus lietu, lai shogad buutu veel labaaka nekaa pagaajusho gadu. Vinja no mashiinas bagaazhnieka izceela lielu, melnu somu. Selene paluukojaas debesiis - saule tomeer shkjita paaraak silta, lai gan iespeejams, ka karsti bija arii deelj vinjas melnajaam dreebeem. Noskatiijusies, kaa mashiina aizbrauc, Selene kaadu gabalinju panesa somu liidz tika liidz eenai. Nosviedusi to zemee, meitene no somas priekshkabatas izvilka cigareshu pacinju. Iznjeemusi no taas cigareti, vinja to aizsmeekjeeja un gaidiija liidz ieradiisies kaads cits no Rieutmu spaarna, lai nebuutu turp jaadodas vienai.

Šo rakstu rediģēja Prue: 15.05.2005 21:14

+Citēt rakstu
Mākoņkaķis Aurēl...
iesūtīt 15.05.2005 21:21
Raksts #3

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 15.03.05
Kur: Jaukā vietiņā.

Rey ar motociklu piebrauca pie lielās ēkas.Viņa to uzmanīgi aplūkoja ar nedaudz skumīgu skatienu.Īstenībā viņia tāds skatiens bija gandrīz vienmēr.Cerams,ka šeit bērni par mani nesmiesies...Rey nodomāja un atcerējās sāpīgās bērnības atmiņas.Tomēr viņa saņēmās,cik varēja redzēt pēc ārienes,bet iekšienē viņai vēl aizviens sāpēja.Rey sāka lūkoties pēc vietas kur varētu atstāt savu motociklu.Viņa ieraudzīja speciālu motciklu piestātni (OOC:Neiebildīsiet pret tādu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ) un tur arī nolika motociklu.Rey arī sāka gaidīt pārējos no Austrumu spārna.

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 15.05.2005 21:22
Raksts #4

Skolotāja Helēna izgāja no akadēmijas telpām. Viņai gribējās ievilkt svaigu gaisu. Bija skaists laiks un skolotājai likās, ka tā ir laba zīme.
Tad viņa ieraudzīja kādu meiteni, kura smēķēja. Tā kā Helēnai nepatika smēķētāji, viņa tūlīt pat devās pie nepazīstamās meitenes:
-Skolas teritorijā aizliegts smēķēt.
Helēna nostājās pretim meitenei ar nopietnu skatienu.
-Nosauc savu vārdu, uzvārdu un spārnu.

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 15.05.2005 21:30
Raksts #5

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 19.12.04

Laienas māja bija pavisam netālu no Cīņas akadēmija, tāpēc viņa uz turieni gāja kājām. Viņai patika cīnīties un ievainot citus, tieši tāpēc viņa te bija pieteikusies. Viņas vecākiem gan pret to bija lieli iebildumi, tāpēc Laiena, bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem, viņiem sameloja un teica, ka ies mācīties uz frizieru skolu. "Ja vien viņi zinātu patiesību..." Laiena nodomāja un pasmaidīja, iedomājoties vecāku reakciju. Tā domājot viņa jau bija nonākusi līdz durvīm. Tur, viena koka (pieņemsim, ka koka (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) ēnā viņa pamanīja dažus gadus vecāku meiteni. "Tā, ģērbusies melnās drēbēs, ar melniem matiem, melni uzkrāsotām acīm... Acīmredzot, kaut kāds gots." Laiena nodomāja un pasmaidīja. Viņa pirms pāris gadiem bija izmēģinājusi visvisādus stilus - panku, rokeru, arī gotu. Tieši gotu stils viņai patika vislabāk, tāpēc viņa nolēma ar šo meiteni sadraudzēties. Sveika, mani sauc Laiena. Bet tevi? Viņa teica. Tad viņa pamanīja pieaugušo, acīmredzot skolotāju. Sveiki! Viņa pieklājīgi teica skolotājai, jo jau no bērnības dienām viņa zināja, ka skolotāji var sagādāt nopietnas galvassāpes, ja viņus nesveicina.

Šo rakstu rediģēja jazaa: 15.05.2005 21:33

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 16.05.2005 05:18
Raksts #6

Selene, paluukojusies skolotaajaa ar mazliet aizvainotu skatienu, nometa zemee cigareti un uzkaapa tai ar kaaju, lai nodzeestu to. "Selene Callisto, Rietumu spaarns." Vinja teica, skatiidamaas uz skolotaaju. Lai gan Selene zinaaja, ka nekaadas lielaas probleemas par sho visu nevar sanaakt - kaa nekaa, vinja bija pilngadiiga. Arii ieprieksheejos gados vinjai bija gadiijies skolas teritorijaa uzpiipeet, tachu shkjiet, ka par to nekaadas probleemas nebija sanaakushas. Tad Selene noveersaas no skolotaajas un paluukojaas uz tikko atnaakusho meiteni. "Domaajams, ka uz tavu jautaajumu atbildi tu jau dzirdeeji." Vinja noteica, viegli pasmaidot.

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 16.05.2005 08:27
Raksts #7

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 05.07.04
Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī

Darina izkāpa no sava drauga automašīnas un devās uz priekšā redzamo ēku.Viņa ieraudzīja ka netālu stāv 3 cilvēki un devās uz viņu pusi.Pienākusi klāt un apskatījusi viņas tuvāk Darina ierunājās:Hello from hell.Mani sauc Darina.Jūs būtu...?viņa paskatījās uz skolotāju(kautkan nezināja ka viņa ir skolotāja.)tad uz Laienu un beidzot uz Selenu.Ak jā esmu no rietumu spārna!no kuriem jūs?

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 16.05.2005 13:43
Raksts #8

Kārto SLIM-us

es esmu Laiena no rietumu spārna. Tā ir Selene Callisto, arī rietumu spārns. Laiena garlaikotā balsī teica

+Citēt rakstu
AgnosticAngel
iesūtīt 16.05.2005 16:09
Raksts #9

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 06.01.05
Kur: Tur kur tu mani neatradīsi

Nikola devās uz akadēmijas ieejas pusi. Viņa visu ceļu bija nogājusi ar kājām. Meitenei līdzi bija tīri paliela mugursoma, kurā atradās visas vajadzīgās mantas. To nebija daudz. Viņa pietuvojās pārējiem, taču palika pāris soļu attālumā, kāda koka mestā ēnā. Nikola noņēma mugursomu no sāpušajiem pleciem un nometa to sev pie kājām. Viņa ielika rokas sava garā mēteļa kabatās un ļāva lai vējš viegli sijā meitenes melnos matus priekšā acīm. Palūkojusies vēl uz ceļu pa kuru uz šejieni atnākusi, viņa pievērsa savu skatienu pārējiem

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 16.05.2005 17:34
Raksts #10

Es esmu skolotāja Helēna Boila.
Helēna stingri noteica. Tad pēkšņi viņai iezvanījās mobilais telefons. Viņa sāka runāt. Zvanīja skolas direktors, kurš sauca Helēnu uz skolotāju istabu. Kad Helēna beidza sarunu, viņa veltīja meitenēm vieglu smaidu un teica:
Atvainojiet, bet man tagad jāiet. Tiksimies stundā.
Skolotāja devās prom.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 16.05.2005 17:58
Raksts #11

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

Alekss leni iebraucis pagalam ar savu moci Harling un uzmanigi nolukoajs skolotaja kura aiziet.Tad novietojis savejo braucamo vns ar somu devas pie parejiem un neko neteikdamas nostajas barinja

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 16.05.2005 18:00
Raksts #12

Hey meitenes moška ejam uz mūsu spārnu?tikai kā lai tur nokļūst?tā učene(sorry Aeris)neko nepateica tikai labdien mani sauc...kā lai mēs atrodam to spārnu?Darina vērsās pie Selenas un Laienas.

Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 16.05.2005 18:01

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 16.05.2005 20:15
Raksts #13

"Es sheit maacos jau tresho gadu, taa kaa zinu, kur mums jaaiet..." Selene noteica un panjeema zemee staavosho somu. Paarlikusi to paar plecu, vinja saaka leeni iet uz skolas durvju pusi. "Pienjemu, ka mums ir atljauts nolikt mantas." Vinja teica, mazliet pagriezusies atpakalj uz abaam meiteneem. Vinja mazliet pasmaidiija un turpinaaja leeni doties uz ieeju.

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 16.05.2005 20:31
Raksts #14

Kārto SLIM-us

Ja arī nav atļauts, tad kuru gan tas interesē? Mani nē. Laiena teica un sekoja Selenei. Tu nāksi? Viņa uzprasīja Darinai. Pēkšņi viņa pamanīja vēl divus pienākušus cilvēkus. "Interesanti, kāpēc viņi nenāk pie mums? Eh, bet man par to nospļauties; lai jau katrs dara ko grib." viņa nodomāja.

Šo rakstu rediģēja jazaa: 16.05.2005 20:32

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 17.05.2005 06:13
Raksts #15

Aleks klusi novaikstijas par meitenju attieksmi.Viena visticamak iederejas tikai un vienigi pie tiem gudrisiem no austrumu sparna kurus Aleks necieta.Taka vins pats seit bija macijies nu jau divus gadus tad taisni devas ieksa eka

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 17.05.2005 11:24
Raksts #16

Es jau nāku!Paklau Selena kā šeit ir mācīties?Normāli?Darina sāka iet blakus meitenēm.Tiešām ko viņi tur stāv?Droši vien iznāks skolotāja pateiks dažus vārdus un aizies!Darina novaikstījās.

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 17.05.2005 12:36
Raksts #17

"Nu, man jau patiik. Katraa zinjaa manaa tornii, shkjiet, ir daudz sakariigaaki cilveeki nekaa otraa... Ieniistu cilveekus, kam truukst dromses kaut ko izdariit." Selene teica. Vinja, kaa jau vareeja noprast, par savu torni bija daudz augstaakaas domaas nekaa par otru. Iegaajusi skolaa, vinja mazliet nodrebinaajaas, jo saliidzinot ar aara spilgto sauli un karsto gaisu, sheit shkjita diezgan veess.

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 17.05.2005 14:10
Raksts #18

Kārto SLIM-us

Laiena sekoja Selenei pilī. Tur bija diezgan auksts, bet Laiena pie tā bija pieradusi - mājās viņa, kad bija dusmīga, sēdēja pagraba tumsā un aukstumā. Salīdzinājumā ar pagrabu, šī pils ir siltākā un saulainākā vieta pasaulē. Kur īsti mums ir jāiet? Laiena prasīja Selenei

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 17.05.2005 15:47
Raksts #19

Darina nodrebinājās.Nejau aiz aukstuma,bet aiz prieka.A Selene kādi te ir učuki?Sakarīgi vai galīgi ķīselī sagājuši?Darina domās piekrita Selenei par otru torni,jo viņai arī ne pārāk patika "drosmīgie" un gudrīši.Darina pielika soli un ieelpoja pils dzestro gaisu.

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 17.05.2005 18:20
Raksts #20

Skolas gaiteņos atradās skaļruņi. Pēc brīža tie sāka čerkstēt un tad sāka runāt balss. Tas bija direktors.
Mīļie skolēni! Šajā pusgadā jums nāksies diemžēl iztikt bez manis, jo braukšu komandējumā. Par manu vietnieci kļūs skolotāja Helēna Boila.
Fonā atskanēja klusi čuksti. Kāds apspriedās un tad atskanēja klusi ņirdzieni.
Es atvainojos par šo misēkli... tātad, šodien jūs visi iekārtojaties istabās. Šī ir pirmā reize šajā skolā, kad jūs nevarat izvēlēties istabas biedrus. Pie skolas ziņojuma dēļa var atrast sarakstu ar istabu numuriem un to iemītniekiem.
Klusums.
Paldies par uzmanību.

(OOC: Tagad pēdējais laiks iepostot tiem, kuri vēl nav iepostojuši, lai es varētu jūs salikt istabās. Pašlaik jums ir jādodas pie ziņojuma dēļa).

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 17.05.2005 19:39
Raksts #21

Kārto SLIM-us

"Kaut nu mani ieliktu vienā istabā ar kādiem normāliem cilvēkiem." Laiena nodomāja un teica: Labi, tad ejam pie ziņojumu dēļa! Viņa jau bija pagājusi pāris metrus, bet tad atcerējās, ka nemaz nezin kur ir ziņojumu dēlis. Kur īsti ir ziņojumu dēlis? Viņa, nosarkusi sarkanāka par bieti, prasīja Selenei.

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 17.05.2005 20:27
Raksts #22

Arī Darina izdzirdējusi paziņojumu,pagriezās pret Seleni un Laienu.Kaut nu mūs saliktu kopā.Kaut gan labi būtu arī blakus istabās.Darina pašķielēja uz meitenēm un nedaudz piesarka.Tad viņa paskatījās apkār cerēdama ieraudzīt ziņojumu dēli.

Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 17.05.2005 20:27

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 18.05.2005 20:05
Raksts #23

Selene ar galvu pamaaja uz labo pusi. "Zinjojumu deelis ir tur." Vinja teica, uz iisu briidi pasmiineedama. Atminjaa atausa tas, kaa vinja pati sheit bija pirmo gadu. Lai gan tad vinja veel bija diezgan iisa augumaa, saliidzinot ar vecaakajiem skoleeniem, tachu tie driiz vien aatri vinju pienjeema un respekteeja. Zheel, ka laiks tik aatri skreeja uz priekshu... Vinja piegaaja pie zinjojumu deelja un, nolikusi zemee somu, apstaajaas.

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 18.05.2005 20:12
Raksts #24

Kārto SLIM-us

Laiena, vēl arvien nosarkusi, sekoja Selenei pie ziņojumu dēļa. Tad viņa apstājās un paskatījās uz sarakstu ar istabu numuriem un to iemītniekiem.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 18.05.2005 20:13
Raksts #25

Taka Alekss aju pirmais bija iegajis skola,tad jau ari atradas pie zinjojumu dela.Vinjs nepatikam saviebas izdzrdedams Direktora zinjojumu.Si skolotaja kura tikai aizveitoja direkotru Aleksam.Nepatika.Tad vins vesi uzlukoja meitenes kas bija piegajusas pie dela un ierauzija Selenu.Meiteni no otra kursa

+Citēt rakstu
AgnosticAngel
iesūtīt 18.05.2005 22:19
Raksts #26

Cep speķi Dūdijam
*

Kad Nikola ārā bija palikusi vairs pēdējā, arī viņa devās iekšā ēkā. Uzmetusi mugursomu uz pleciem, viņa pavēra smagās durvis un iegāja telpās. Gaiss iekšā bija nedaudz vēsāks kā ārā. Tas priecēja. Daudz nedomādama Nikola devās uz ziņojuma dēļa pusi.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 19.05.2005 06:53
Raksts #27

Hmm..Alekss vel aizvien nopetija Selenu.Vinja nebaz nav mainijsuies.Puisa galva iesavas domas.Ta,ta,ta.Aleksss vesi noteica pieiedams klat Seleinai.Selena Calisto,tatad atkal tiekamies?

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 19.05.2005 07:57
Raksts #28

Darina kas bija lasījusi ziņojuma dēli,tagad pievērsās zēnam kurš uzrunāja Selenu.Darina paskatījās vai Selena kautko atbildēs.Tad viņa iečukstēja ausī Laienai-Kas tas tāds?No otra spārna?

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 19.05.2005 15:05
Raksts #29

Selene noliedzieshi pamaaja ar galvu uz Darinas pusi, taa, lai vinja saprot, ka arii shis puisis ir no Rietumu tornja. "Vinjs patiesiibaa ir kautkaads idinjsh, kas no sevis nezkaadu panku iedomaajas." Meitene chuksteeja tik klusu, lai to speetu sadzirdeet Darina, bet ne Alekss. "Makdon, iesaku pievaldiities." Selene teica. "Kaa jau pagaajusho gadu tev teicu, es ar siikajiem nepinos. & tu esi vienkaarshi stulbs pozeris." Meitene teica, diivaini smiineedama. "Vai arii tu neatceries, kaa pagaajusho gadu tevi noliku pie vietas?" Vinja teica ar manaaku paaraakumu balsii.

OOC: Esmu no treshaa kursa, duuh (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)

Šo rakstu rediģēja Prue: 19.05.2005 15:07

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 19.05.2005 15:33
Raksts #30

Aleks sarauca peiri tomer saglaba vesu acu kontaktu.Tas kad es esmu tikai divus menesus jaunaks par tevi nenozime ka esmu sikaks.Aleks vesi atcirta.Un par to teicienu bija ta ka tas bija tikai gada sakuma.Beigas jau es tev paradiju ka neesmu ar pliku roku nemams.Aleks pasmineja
occ:Sorry

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 19.05.2005 16:37
Raksts #31

Ja esat beiguši vārdu apmaiņu,moška vācamies iekšā?NU es domājum mūsu telpās.Un tad ja neibilstat gribētu ar jums(Selenu un Laienu)apskatīt pili!Darina sacīja un pasmīnēja.Tad viņa paskatījās un Selenu un tad uz Laienu un lēnām stiepjot somu un uzmezdama skatu Aleksam devās pa telpu uz priekšu.

+Citēt rakstu
dainuks
iesūtīt 19.05.2005 16:38
Raksts #32

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 05.03.05
Kur: riiga, aagenskalns

heidija izkaapa no piesmakushaa autobusa, un labpatikaa ieelpoja svaigo gaisu. autobuss, izpuuzdams smirdiigu duumu maakuli, aizbrauca. vinja pagriezaas, un devaas galvenaas ieejas virzienaa. iegaajusi patiikami veesajaa vestibilaa, vinja nopeetiija telpu. pie zinjojumu deelja bija sapulceejies neliels cilveeku barinjsh. vinja ieveeroja aleksu no sava tornja, un meitenes, kuras staaveeja nedaudz atstatu, laikam bija no rietumu spaarna. vismaz selena noteikti. vinja bija ljoti uzpuutiiga, un heidija, uzmetusi vinjai veesu skatienu, pieveersaas zinjojumu deelim, jo tur aciimredzot bija kaut kas svariigs. ar nepatiku vinja ieraudziija, ka visi jau sadaliiti pa istabinjaam.

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 19.05.2005 19:05
Raksts #33

(OOC: Lūk, istabu un to biedru saraksts!!! Var arī gadīties, ka ir salikti divi personāži no dažādiem spārniem, tāpēc nebrīnaties.)

Saraksts:

Meiteņu istabu spārns:

36.istaba - Selene Callisto, Rey Dīsa
51.istaba - Laeina Sgorre, Heidija Gandona
49.istaba - Nikola Ouvena, Dorina Fela

Zēnu istabu spārns:

29.istaba - Alekss Makdons, Daniēls Fausts (šo tēlu spēlēšu es, jo mums ir zēnu deficīts.)

Skolas vadība atvainojas, ja skolēnu dati ir ievadīti ar kļūdām.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 19.05.2005 19:23
Raksts #34

Ne es vel neesmu beidzis.Alekss atcirt.Un ja jau tu saki ka ar sikajiem nenodarbojies ,ko tad tu dari paslaik.Aleksa seja paradijas smins nopetot vienu no meitenem kura izskatijas apmeram 16 gadus veca.Tad Aleks palukojas iz tafeli
Jauki es ceru ka Faustam nav iebildumu pret cigaretem.Aleks nodomajis gaja uz savu izstabu

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 19.05.2005 19:48
Raksts #35

Kārto SLIM-us

Sveika, kā tevi sauc un no kura torņa esi? Laiena prasīja meitenei, kas tikko bija atnākusi (Heidijai). "Interesanti, kāda ir tā Heidija, ar kuru man kopā būs jādzīvo?" Laiena nodomāja

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 19.05.2005 21:40
Raksts #36

"Labi, man taa kaa buutu veeleeshanaas aiziet uz savu istabu un nomest tur savas mantas." Selenes teica un, panjeemusi no zemes somu un paceelusi to, saaaka iet pa gaiteni uz priekshu, lai tiktu uz savu istabinju. "Laien, Darin, tiksimies veelaak." Vinaj teica, uz iisu briidi uzsmaidiijusi meiteneem.

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 20.05.2005 09:35
Raksts #37

Labi čav meitenes!Es iešu un mēģināšu atrast Nikolu.Bet vispār kāpēc?Iešu iekārtošos savā istabā un tad Tu Selene varētu parādīt pili!Darina paskatījās apkārt un devās iekšā kādā gaitenī meklēdama savu istabu.

+Citēt rakstu
trobelius
iesūtīt 20.05.2005 11:09
Raksts #38

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 30.03.04
Reģis 2008

Horācijs bezjēdzīgi klīda pa pili. Viņš īsti nezināja kur atrodas tomēr juta šejienes patīkamo gaisotni. Viņš bija nolēmis sākumā iepazīt pili un tikai pēc tam meklēt kādu kas viņam ierādīs vietu kur palikt un pastāstīs visu ko nepieciešams zināt.

+Citēt rakstu
dainuks
iesūtīt 20.05.2005 17:49
Raksts #39

Cep speķi Dūdijam
*

Sveika! Mani sauc Heidija un es esmu no Ausrtumu spraana.Bet tu laikam esi.... Heidija atbildeeja un ashi ieskatiijaas sarakstaa ar nemanaamu skatienu un turpinaaja Laiena un esi no...Heidija uzmeta skatienu Laienai, lai vinja turpinaatu.

Šo rakstu rediģēja dainuks: 20.05.2005 18:08

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 20.05.2005 18:19
Raksts #40

Kārto SLIM-us

...Rietumu spārna Laiena pabeidza. "Bāc, vajadzēja mani ielikt kopā ar otra spārna meiteni. Cerams, ka viņa man vismaz neuzplīsies." Laiena īgni nodomāja.

[OOC: Lūdzu, patraucē man dzīvot - uzplijies man ar viskautko (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ]

+Citēt rakstu
dainuks
iesūtīt 20.05.2005 18:28
Raksts #41

Cep speķi Dūdijam
*

Nu ko, Laiena, ejam uz istabu? Heidija domiigi pajautaaja, jo no savas pieredzes jau zinaaja, ka Rietuma spaarna meitanes ir mazliet sazveerejushaas pret Austrumu spaarna meiteneem. " Es ceru ,ka vinjai vismaz ir vairaak smadzenju nekaa citaam." vinja smiineejot nodomaaja.[b]Un starp citu, kaa tev patiik shii pils? Skaista, vai ne?Kad pirmo reizi sheit ienaacu, es apbriinoju sho pili, cik taa skaista.[B]Heidija staastiija un jutaas laimiiga, ka sheit ir vismaz kaads, kursh vinju uzklausa.

Šo rakstu rediģēja dainuks: 20.05.2005 18:47

+Citēt rakstu
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 20.05.2005 18:41
Raksts #42

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Grupa: Daiļdarbu vadītāja
Pievienojās: 22.12.04
Kur: uz dārgumu kaudzes
Tīstokļu pūķis

Mīļā, jaukā akadēmija! nodomāja Lukass ieiedams pa durvīm. Viņš bija stopējis, bet pēdējos trīs km nācās iet kājām, tāpēc viņš ieradās ar nelielu nokavēšanos.
Uzmeklējis ziņojumu dēli, puisis sāka vērīgi to pētīt.
Pirmajā mirklī viņš sarakstā savu vārdu neatrada, tāpēc pārlasīja to vēlreiz...

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 20.05.2005 18:55
Raksts #43

Un kas tad bija rakstīts uz ziņojuma dēļa???

Zēnu istabas:

37. istaba - Lukass Faierverks, Horācijs Spiednis

(OOC: no Fausta tēla es vēl neatteikšos. Okzz, tagad jūs iekārtojaties istabās. Pēc kāda laika sekos tālākie norādījumi)

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 20.05.2005 19:01
Raksts #44

Kārto SLIM-us

Jā, Heidij, ejam. Jā, pils ir skaista. Laiena diezgan vienaldzīgi atteica. "Ja viņa būs zubra, tad es laikam nomiršu. Bet ja viņa būs normāls cilvēks, tad mēs varētu iedraudzēties." viņa nodomāja un paprasīja : Starp citu, kuru gadu tu te jau mācies?

Šo rakstu rediģēja jazaa: 20.05.2005 19:13

+Citēt rakstu
AgnosticAngel
iesūtīt 20.05.2005 19:12
Raksts #45

Cep speķi Dūdijam
*

Nikola apskatīja ziņojumu par istabu sadalījumu un viegli nopūtās. Labāk viņa būti gribējusi dzīvot viena. Aplūkojusies sev visapkārt viņa gāja tālāk pa gaiteni cerībā aizkļūt līdz savai istabai. Kur iet, Nikola īsti nezināja, tapēc pagāja kāds laiciņš līdz viņa atrada istabu ar pareizo nummuru. Iegājusi tajā iekšā Nikola nometa savu mugursomu uz gultas, kas atradās tālāk no durvīm. Apsēdusies tai līdzās viņa gaidīja otru meiteni un pie reizes kārtīgi aplūkoja istabiņu.

+Citēt rakstu
trobelius
iesūtīt 20.05.2005 19:37
Raksts #46

Reģis 2008

Horācijs klusītēm kaut ko bezsakarīgu pie sevis svilpodams devās uz norādīto istabu..
Viņš pašam nezināmā veidā bija atradis ziņojuma dēli..un tas viņu atbrīvoja no vajadzības meklēt kādu cilvēku kas viņu informētu par istabu sadalijumu... dēlis pateica visu ko Horācijam vajadzēja zināt.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 20.05.2005 19:42
Raksts #47

Alekss iegaja istaba.Tad uzmetis isu slatiu istabai kautko igni noruca un ienema gultu pie loga.Uzmetis velvienu skatu izstabai nolema ka te deretu istabas sadalisana

+Citēt rakstu
Mākoņkaķis Aurēl...
iesūtīt 20.05.2005 20:54
Raksts #48

Likās ka neviens Rey neievēroja.Viņa bija paskatījusies ziņojumu dēli,un tagad meklēja 36.istabu.Meitene bija iegājusi kādā tumšā gaitenī.Tepat blakus Rey bija 34.numurs,tāpēc viņa aizgāja līdz gaiteņa galam pue sava numura.Iegājusi iekšā Rey saprata ka ir pirmā.Neviens nebija viņu iepazīstinājis,bet viņa jau bija pie tā pieradusi.Tomēr,tas mazliet sāpēja sirdī.VIņa nolika un sakārtoja savas mantas,un apgūlās savā gultā.

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 20.05.2005 21:21
Raksts #49

Darina iegāja savā istabā un ieraudzīja otru meiteni.Darina nolidināja savas mantas pie gultas un piegāja pie meitenes.Sveika!Tu laikam esi Nikola.Mani sauc Darina!No kura spārna tu esi?Darina pie runāja un pie reizes noliecās pie somas,attaisīja to un sāka vilkt ārā mantas.

+Citēt rakstu
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 21.05.2005 09:32
Raksts #50

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Tīstokļu pūķis

Nu ja tepat jau viņa vārds bija, kur tad citur tas varēja būt. Izlasījis vēl istabas biedra vārdu, Lukass lēnā garā, uzmetis plecos smago somu un rokā turēdams savu zobenu, devās uz 37. istabu. Brīdi paklaiņojis pa gaiteņiem, viņš to uzgāja.
Lukass iegāja iekšā, izskatījās, ka otrs puisis vēl nebija ieradies. Nu ko tas ļāva izvēlēties, ko puisis arī darīja, iekārtodamies tuvāk logam.

Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 21.05.2005 09:33

+Citēt rakstu
AgnosticAngel
iesūtīt 21.05.2005 10:36
Raksts #51

Cep speķi Dūdijam
*

Nikola ātri aplūkoja meiteni, kas tiko iegāja istabā un nedaudz apmulsusi par straujo uzrunu atbildēja -Sveika... Jā, esmu Nikola, Austrumu spārns.- Nikola arī pievērsās savām mantām un sāka tās palēnām ņemt ārā no mugursomas. -Prieks iepazīties. No kura spārna esi tu?

+Citēt rakstu
Zobena iznēsātāj...
iesūtīt 21.05.2005 10:43
Raksts #52

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 21.05.05

Hiliss tiko bija šeit nokļuvis.
Kur es esmu? Vai kāds no jums var pateikt kur man jāiekārtojas? Hiliss bija ļoti apjucis.
Viņš vilka savu lielo somu lādi.
Vai kāds var pateikt kur man ir jānokļūst?

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 21.05.2005 10:55
Raksts #53

CITĀTS(Zobena iznēsātājs @ 21.05.2005 11:43)
Hiliss tiko bija šeit nokļuvis.
Kur es esmu? Vai kāds no jums var pateikt kur man jāiekārtojas? Hiliss bija ļoti apjucis.
Viņš vilka savu lielo somu lādi.
Vai kāds var pateikt kur man ir jānokļūst?
*

Vairs pieteikties nedrīkstēja. Nākamreiz izlasi ATD sadaļā attiecīgās LS postus.

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 22.05.2005 09:45
Raksts #54

Darina nedaudz samulsa ka viņu salika ar austrumnieci bet tad viņa atbildēja:Esmu no Rietumu spārna!Nu labi.Vai tu te esi jauniņā vai pāris gadus jau mācies?Darina jau sāka iztukšot savu somu.

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 22.05.2005 11:43
Raksts #55

Selene ievilkaas savaa istabaa. Nometusi somu pie gultas, vinja apseedaas uz gultas malas. Paskatiijusies uz savu istabas biedreni, vinja, neko neteikdama, saaka apluukot savu istabinju. "Jaa, pagaashgad man mana istabinja patika labaak..." Vinja nodomaaja. Tad Selene saaka izkraameet mantas no savas somas, neviizhiigi taas likdama savaa skapiitii.

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 22.05.2005 12:21
Raksts #56

Kārto SLIM-us

Laiena kopā ar Heidiju bija aizgājušas līdz 51. istabai. Laiena apsēdās uz vienas gultas un sāka krāmēt laukā savas mantas. Viņa līdzi bija paņēmusi maz mantu - mazliet apģērbus, mobilo telefonu, maku, mājas atslēgas un fotogrāfiju ietvarā, kas izskatījās kā bērna taisīts. Fotogrāfijā bija redzama viņa bērnībā ar vecākiem. "Toreiz man bija tik laba dzīve - vecāki vienmēr bija palīdzējuši un aprūpējuši, man bija daudz draugu. Bet tagad, es esmu sastrīdējusies ar vecākiem un visi mani draugi nu ir mani ienaidnieki... Tieši tāpēc es nolēmu sākt mācīties cīnīties - jo es vairs nevienam neļaušu sevi ievainot - ne garīgi, ne fiziski. Tieši tāpēc visi uzskata, ka es esmu ļauna." Laiena skumji nodomāja skatīdamās fotogrāfijā. Tad viņa nolika fotogrāfiju uz naktsskapīša un palūkojās Heidijā. Tu man tā arī nepateici, kuru gadu tu te mācies? viņa prasīja.

Šo rakstu rediģēja jazaa: 22.05.2005 12:23

+Citēt rakstu
dainuks
iesūtīt 22.05.2005 15:36
Raksts #57

Cep speķi Dūdijam
*

Heidija paskatiijaas uz Laienu un atbildeejaEs jau maacos otro gadu, un shajaa istabinjaa, kur mees tagad esam, parasti notika tusinji.Nezinu vai shogad arii taa buus.Bet vai tev vispaar patiik tusinji?Heidija prasiija Laienai kaartodama savas mantas araa no lieelaas piebaaztaas somas ciitiigi taas salikdamas skapiitii. Liidzi vinja bija panjeemusi daudz graamatu, bet zinaaja, ka visas shiis graamatas vinja neizlasiis. Veel vinja bija panjeemusi savas mammas talismanu - gredzenu.

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 22.05.2005 17:24
Raksts #58

Selene, mantas taa arii nepabeigusi izkraameet, pieceelaas un izgaaja pa gurviim. Pagaajusi uz priekshu pa garo gaiteni, vinja apstaajaas pie 51. istabas durviim. Triis reizes paklusi pieklauveejusi, vinja iegaaja istabaa. "Piedodiet, ka taa ielauzhos, bet man tomeer tur palika garlaiciigi." Vinja saciija un pasmaidiija. Aplaidusi istabai veerteejosju skatienu, vinja noteica: "Heh. Tusinju istaba. IZskataas tiesji taapat kaa divus pagaajushos gadus."

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 22.05.2005 17:28
Raksts #59

Darina paskatījās uz meiteni un gaidīja atbildi.Tad viņa salika savas mantas: dažas grāmatas, blociņu, rakstāmpiederumus, lādīti un mīksto rotaļlietu- mazmazītiņu zaķīti, ielika tos visus skapītī un ievērojusi mulso klusumu atvainojās Nikolai un izgāja no istabas gribēdama apskatīt pili,bet no sākuma atrast Laienu un Seleni!

Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 22.05.2005 17:29

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 22.05.2005 17:49
Raksts #60

Pēkšņi gaiteņos iezvanījās zvans. Bija jau 22.00. vakarā un tas nozīmēja, ka visiem bija jāiet gulēt.

(OOC: tātad: no rīta jūs ejat ātri brokastīs un tad it kā dodaties uz stundām (uz kurām, varat nepieminēt). Vēlos, lai jūsu tēli uzzina vairāk viens par otru. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tālākie norādījumi sekos...)

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 22.05.2005 17:52
Raksts #61

"Nu gan..." Selne noshkjendeejaas. "Jau 10:00... Ok, piekaapsju kaadu citu reizi. & sho istabinju nedriixt aizmirst." Vinja izgaaja no istabasm atcereedamaas, kaadi tik tur tusi nenotika... Laikam jau taapeec, ka taa istabinja bija mazliet lielaaka par paareejaam... Bet nu tie laiki bija labi. Atlika tikai cereet, ka arii shogad atradiisies pietiekami laba kompaanija, ar ko tur uztureeties.

+Citēt rakstu
Mākoņkaķis Aurēl...
iesūtīt 22.05.2005 18:05
Raksts #62

Kornēlija redzēdama,ka viņas istabas biedre tik ātri aizgāja,mazliet noskuma.Tomēr viņa turpināja krāmēt ārā viņas mantas.Tad Kornēlija apgūlās savā gultā,un,par spīti vakaram,iesāka lasīt grāmatu "Austrumu cīņas mākslas".Tā varēja viņai noderēt mācībās.Kornēlija vienmēr lasīja grāmatas savā gultā līdz vēlam vakaram.Tiesa gan,vecāki tādu ieradumu neatbalstīja,bet viņa vienalga spītīga to turpināja darīt katru vakaru.Viņa vnk nevarēja iztik bez lasīšanas.

+Citēt rakstu
Lestat
iesūtīt 22.05.2005 18:45
Raksts #63

Kārto SLIM-us

Laiena izdzirdēja zvanu. "Dīvaini, šeit ir zvans kas norāda cikos jāiet gulēt..." Viņa nodomāja, un redzot kā Selene aiziet, pārģērbās naktskreklā un ielīda gultā. Ar labu nakti! viņa noteica Heidijai un jau pēc mirkļa bija aizmigusi.

+Citēt rakstu
AgnosticAngel
iesūtīt 22.05.2005 18:58
Raksts #64

Cep speķi Dūdijam
*

Esmu šeit pirmo gadu. Nikola atbildēja uz istabas biedrenes jautājumu un noskatījās, kā viņa iziet no istabas. Pēc mantu izkārtošanas uz gultas, meitene tās rūpīgi salika skapīti. Tā kā nebija vairs ideju par to ko darīt, Nikola nogūlās savā gultā un drīz vien aizmiga.
--
Te zvans iztraucēja sapņus un Nikola pietrausās sēdus. Viņa pārlūkoja istabu un saprata, ka Darina joprojām nav atpakaļ. Taču tas Nikolu neuztrauca. Miegs vairs nenāca, tapēc bija jāatrod kāda nodarbe. Viņa izņēma no skapīša kādu grāmatu ar tumšiem vākiem un iekārtojusies sēdus gultā, sāka to šķirstīt.

+Citēt rakstu
trobelius
iesūtīt 22.05.2005 20:12
Raksts #65

Reģis 2008

Horācijs bija atradis savu istabu un šobrīd apgūlies brīvajā gultā nekustīgi blenza griestos. Griesti viņam nepatika/ (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) /. Viņš apsvēra domu par gulēt iešanu tomēr izlēma vēl kādu brīdi pakavēties griestos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 22.05.2005 20:26
Raksts #66

Darina izdzirdējusi zvanu nedaudz nošķendējās taču vilkās atpakaļ uz istabu."Kā var 10 iet gulēt?" Darina nodomāja.Čav!Vai zināji ka 10 jāiet gulēt?Stulbi ne?Es jau nu nelīdīšu uzreiz gulēt!Un tu? Darina paskatījās uz Nikolu.Tad ieraudzījusi Nikolas rokās grāmatu tumšajos vākos viņa iejautājās: Kas tā par grāmatu?

Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 22.05.2005 20:26

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 22.05.2005 21:45
Raksts #67

Selne jau bija pieradusi, ka 10 noskan zvans. Tacju parasti neviens taa pat negaaja tajaa laikaa guleet. Tomeer - taa kaa bija 1. septembris, vismaz vienaa dienaa vajadzeeja ieveerot noteikumus un iet uz savu istabu laiciigi. Iegaajusi istabinjaa, vinja paskatiijaas uz savu istabas biedreni. "Neiebilsti, ja es pie loga uzpiipeesju?" Vinja jautaaja un, atbildi pat nesagaidiijusi, izvilka no somas cigaresju pacinju un sjkjiltavas un tad piegaaja pie loga. Atveersui to valjaa, Selene uzseedaas uz palodzes un aizsmeekjeeja cigareti.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 23.05.2005 07:39
Raksts #68

Aleks bija jau izkramejis savas mantas un apskatijeis apkart secinaja ka otra izstabas biedra vel nav.Jo man labak.Vins sava ierastaja balsi noruca un jau klsuiba cereja ka sis Daniels neieradisies vispar.Jau gulet...Vins pie sevis noteica Kas tas pa mulkibam un tad izgaja uz balkona kas bija pie loga

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 23.05.2005 18:31
Raksts #69

Aleksa istabā.

Pēkšņi Aleksu kāds saķēra aiz pleciem un parāva uz atpakaļ. Aiz puiša stāvēja kāds smaidīgs puisis ar ceļasomu pie kājām.
-Nu ko, prieks iepazīties! Mani sauc Daniels. Esmu tavs istabas biedrs.
Viņš pagriezās un piegāja pie otrās brīvās gultas un nolika tur somu.
-Ceru, ka mēs sadzīvosimies. Ja nē, tad labi nebūs...
Daniels viegli pasmaidīja.
-Starp citu, jāiet gulēt. Parunāsimies rīt no rīta.
Viņš apgūlās gultā un uzreiz aizmiga.

(OOC: tagad visi gulēt!!!)

Šo rakstu rediģēja Aeris: 23.05.2005 18:32

+Citēt rakstu
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 23.05.2005 19:24
Raksts #70

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Tīstokļu pūķis

Lukass novērtēja istabasbiedru - iskatījās, ka ir. Saraucis uzacis Lukass skaļi noteica: "Labdien!"
Pirmais iespaids nebija labs - bez sasveicināšanās, bez iepazīšanās. Taču puisis daudz nesaskuma - mazums gadās, varbūt neievēroja, varbūt... Eh, ko tur, dzīvos redzēs.

+Citēt rakstu
AgnosticAngel
iesūtīt 23.05.2005 19:44
Raksts #71

Cep speķi Dūdijam
*

Dzirdot kādu ienākam istabā, Nikola pacēla acis no grāmatas un lūkojās uz Darinu. -Domāju, ka es gan drīz došos pie miera. - To pateikusi meitene pašķīra dažas gŗāmatas lapaspuses atpakaļ, noklausījās pēdējo Darinas jautājumu, un sapratusi par ko tas ir, vēsi atbildēja -Tas...nekas. Nekas nozīmīgs.- Nikola viegli aizvēra grāmatu un ielika to atpakaļ skapītī cerēdama, ka nebūs vairs jāatbild uz jautājumiem. Labi...Tad līdz rītam. Viņa vēl pateica pirms nolika galvu uz spilvena un drīz vien jau atkal gulēja.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 23.05.2005 19:50
Raksts #72

Nja.Sveiks.Alekss noruca un palukoajs uz izstabaas biedru.Vins nemaz nebija nobijies no si puisa tvereina.Alekss iegaja izstaba un pec kada laicinja ari bija aizmidzis

Šo rakstu rediģēja buffy13: 23.05.2005 19:52

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 23.05.2005 21:36
Raksts #73

Nosmeekjeejusi cigareti, Selene izmeta benchiku aaraa pa logu un, nokaapusi no palodzes, aizveera logu. Panjeemusi no somas naktsreklu, vinja aizgaaja uz vananas istabu un uzvilka to. Melnais ziida naktskrekls, kas stuepaas gandriiz liidz potiiteem, meitenei atgaadinaaja par maajaam un mazliet uznaaca miegs. Taa kaa arii dariit nebija ko, vinja iekaapa savaa gultaa un, uzsegusi segu, aizveera acis.

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 23.05.2005 22:15
Raksts #74

Darina noskatīdamās kā Nikola aiziet gulēt, grūtsirdīgi nopūtās par skolas bargajiem noteikumiem un noģērbusies ielīda aukstajā gultā.Taču miegs nenāca. Uzmācās nepārvarama ziņkārība par Nikolas grāmatu un viņas izvairīgajām atbildēm.Darina mēģināja iemigt un domāja par nākošo skolas dienu.Pēc 20 min. viņa bija aizmigusi!

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 24.05.2005 13:14
Raksts #75

Rīts sākās ar melodiju gaiteņos. Bija 9.00. no rīta un visiem bija jādodas brokastīs. 10.00. sākās stundas, tāpēc visi lēnām posās brokastīs.

Aleksa istabā:

Daniels piecēlās un smaidīdams sāka modināt Aleksu.
-Celies, miegamice! Laiks brokastīs!!!

(OOC: Uzdevums: doties brokastīs un iepazīties tuvāk vienam ar otru.)

+Citēt rakstu
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 24.05.2005 13:32
Raksts #76

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Tīstokļu pūķis

Lukass bija vienā stiepienā laukā no gultas, viņam celšanās nesagādāja nekādas problēmas un, ja tas vēl notika tikai 9.00. Turklāt vakar bija agri aiziets gulēt, jaunais istabas biedrs izradījās visai nerunīgs.
"Hei, labrīt, jāceļās!" viņš iesaucās, ģērbdamies. Tad devās brokastīs.

Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 24.05.2005 13:33

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 24.05.2005 14:09
Raksts #77

Alekss neduadz miegaini piecelas un sev ka par brinumu Danielm neko neteica jo parasti puisis bija pret agru celsanos.Starp citu no kura torja tu esi.Alekss pavaicaja jo pagajusaja vakara to nebija paspejis

+Citēt rakstu
Aeris
iesūtīt 24.05.2005 18:06
Raksts #78

Daniels plati jo plati pasmaidīja.
-Es esmu no Austrumu, bet visi saka, ka man vajadzētu mācīties Rietumu spārnā. Arī daži skolotāji tā uzskata. Tāpēc, ka mani brāļi, mans tēvs un pat vectēvs ir mācījušies šeit un ir bijuši Rietumu spārnā.
Viņš saklāja gultu un devās uz izeju.
-Ejam, savādāk brokastis atdzisīs!

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 24.05.2005 18:10
Raksts #79

MM Skaidrs.Alekss noruca pa to laiu vins jau bija sagerbies un uzklajis gultu.Vel mirkli parlaidis skatu telpai pusiis izgaja ara

+Citēt rakstu
Psychotic Though...
iesūtīt 24.05.2005 20:34
Raksts #80

Selene iegaaja vannas istabaa un paargjeerba naktskreklu uz dreebeem. Uz brokastiim vinja ieradaas ar mazu nokaveeshanos, tachu par to lieki neuztraucaas. Apseedusies pie galda, vinja negribiigi saaka eest un cereeja sagaidiit kaadu no divaam meiteneem, ar ko ieprieksjeejaa dienaa bija iepazinusies.

+Citēt rakstu

13 Lapas V   1 2 3 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 23.06.2025 09:04