![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Sveicināti, S.U.X interesenti!
Līdz Jums noteikti ir nonākusi ziņa, ka pirms lielās spēles ik pa laikam tiek rīkoti spēles izmēģinājumi jeb PreSUX sērija, kas piesaukta, lai spēles vadītāji ietrennētos un sagatavotos lielajai spēlei un spētu novērst dažādas problēmas, kuru, kā rāda pieredze, nekad netrūkst. Līdz šim ir notikušas jau divas sērijas spēles - PreSUX1 un PreSUX2. PreSUX1 izvērtās par apšaudi ar role-playing elementiem (kurus samanīju laikam tikai es un varbūt 2 PC). PreSUX2, piesaukts kā "kvestu PreSUX" iezīmējās ar .... pamatīgu apšaudi un daudz daudz reideriem, dažiem narkašiem un drusku NPC, kā arī vairākiem saplīsušiem un ļoti daudz neizpildītiem kvestiem. Skaidrs, ka pēc PreSUX2 diemžēl nav iespējams rīkot pilno spēli, jo, ja tāda izskatītos pilnā, tad ... tad nebūtu labi. Līdz ar to es, spēles GMs, esmu uzaicinājis vēl vienu vai vairākus konsultantus, kas man palīdzēs izveidot PreSUX3 ar moto "narrative LA". Tagad pāris lietas, kas PreSUX3 atšķir no citām sērijas spēlēm. PreSUX3 būs neliela reideru grupiņa (nevis vairākums) ap 3-4 cilvēkiem, atkarībā no kopējā apmeklējuma. Tāpat, arī par "narkašiem" visi gribētāji nevarēs būt, kvota būs ap 30% no visu spēlētāju skaita. Apmēram tikpat būs "zemnieku". Pārējie tālāk jau nonāks citās lomās. Līdz ar to rēķinieties, ka Jūs varat nenonākt sociumā, kur gribat tikt. PreSUX3 būs jau tīrs "storyLARP" nevis "crossover", tas ir, pilnīga rīcības brīvība būs tikai PC, pārējie visi ir NPC, ar ierobežotām iespējām rīkoties uz savu roku. Šāds lēmums tika pieņemts pēc PreSUX2, kur pierādījās, ka ļaut vaļu visiem un mēģināt veidot storiju ir grūti. Esmu slinks cilvēks, līdz ar to turpmāk NPC saņems "misijas" no GM puses, kuras mēģinās īstenot tālāk jau kā paši to vēlēsies. Starp misijām NPC varēs darīt ko vēlas, ievērojot GM ieteikumus. Tāpat arī NPC tiks lūgti ievērot GM rīkojumus ("pagaidām neuzbrukt PC!" etc.). Nomirstot NPC būs jādodas uz bāzi (kur mīt GMs, es), lai "atdzimtu" par citu NPC. Atkarībā no Jūsu tēla "karmas", Jūs atdzimsiet ar noteiktu skaitu kgp, par kuriem varēsiet izveidot tēlu..vai arī, Jūs norīkos tiešā uzdevumā ar jau fiksētu tēlu. "Karmu" veido Jūsu darbi "dzīvam" esot - ja Jūs nošaujat kādu, kas nav apbruņots vai netaisās nemaz uzbrukt, karma pasliktinās, nošaujat kādu tikai prikola pēc nevis tādeļ, ka vajag munīciju - karma pasliktinās vēl trakāk. Līdz ar to kāds psihopāts reiders, kurš slaktē ikvienu ko redz var atdzimt ar..15 kgp? Un tad bruņots ar nazi doties roamot pa suxlandu. Saprotu, ka dažiem nepatīk šāda brīvības ierobežošana, bet alternatīva būtu padarīt S.U.X tuvāku TN principam un to es negribu, jo uzskatu, ka Latvijā vajag arī storyLARPu. Un tik traki jau nav, misijas garantē to, ka vismaz nodarbošanās un notikumi būs garantēta (teorētiski), misiju laikā ir atļauta pilnīga ideju brīvība kā paveikt uzdevumu un starp misijām var nodarboties ar pašam tīkamām lietām. Spēlei pamatā būs sagatavots scenārijs ar dažādiem izvērsieniem - piemēram, pēc scenārija tikos un tikos "reideri" mēģina izlaupīt "narkašu" peinkilleru krājumus. Divi varianti - tas viņiem izdodas vai ne. GM tikai nodod misiju "reideriem" (Bet neinformē narkašus.), "reideri" paši izdomā kā ko risināt - "narkaši" paši ir spiesti būt gataviem kam tādam. Atkarībā no tā, kā risinās notikumi, attīstās arī sižets - ieņem, tad viens zars, neieņem - otrs. Pieņemu, ka tas varētu būt interesanti arī pašiem NPC, jo viņi ir ierauti (un var ietekmēt) tajos notikumos un kopējo scenāriju nezina. Savukārt PC tas dod "dzīvās pasaules' iespaidu, kur notikumi risinās neatkarīgi no tiem, viņi var ierasties pie narkašiem pirms uzbrukuma, pēc uzbrukuma vai uzbrukuma laikā un paši ietekmēt sižeta attīstību. CharGen jeb tēla veidošana paliek tā pati un to dara arī NPC. Tīrie kvestdevēji NPC īsti nav - ir misijas. Būs rūpīgāks peinkilleru un ložu balanss. Noslēdzot šo ievadvēstuli, vēlos PreSUX1, PreSUX2 dalībniekus un citus interesentus izteikt savas domas par PreSUX2 un konkrēto PreSUX3 vīziju, kā arī laiku, kad rīkot PreSUX3. PS: PreSUX3 PC vietas joprojām(27.02.2005) ir pilnīgi brīvas un tajās var nonākt pilnīgi ikviens gribētājs, neatkarīgi no tā vai tas ir vai nav bijis PC, NPC vai freelanceris iepriekšējās spēlēs. PS2: Tiem, kuri noteikti grib būt kādā konkrētā grupā, jāņem vērā sekojoša lieta - priekšroka tiks dota tiem, kas garantēs augstāko procentuālo iespējamību tam, ka piedalīsies spēlē, atsūtīs fotogrāfiju pilnā ekipējumā(vai vizuaalaa teela tekstuaalu aprakstu) un izveidotu (kgp sadalījums) tēlu. Konkurss tiks rīkots tikai tādu cilvēku starpā, pārējiem jābūt gataviem spēles dienā saņemt jebkuru lomu (kura GMam šķitīs vajadzīgākā). Tātad, īsumā - ja gribi būt reideris, narkašs, zemnieks, PC - garantē, ka būsi spēlē un sagatavo visu nepieciešamo jau laikus. Un tagad komentārus - viss ir procesā un var mainīties. Šo rakstu rediģēja Kamazs: 27.02.2005 21:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
es piesakos un garanteeju 100% ierassanos
es veelos buut pc domaajams ka es vareetu buut zallaa meetelii (ko neteiksi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) zallos cimdos ar zallu ssalli un zallu somu un visticamaak ekipeets ar divaam nelielaam pistoleem.... esmu pilniigs bunkura fanaats taa vis sliktaakajaas izpausmees..... apmeeram taa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 24.08.04 ![]() |
es ari piedalos es gribu but vainu narkas vai ari pc atkariba pec izveles ieterps apmeram tads pats ka ieprieks respektivi psrs sinelis metinataju briles mednieku zabaki dazadi cimdi un galvenais objekts udenspipe
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Es arī piesakos uz narkaša vietu. Nu cik var skraidīt raidera ādā?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.02.05 ![]() |
piedodiet ja variet, ka nebiju uz PS2. nu vienkaarshi nevareeju piecelties tik agri peec smagas darba nedeeljas. pilniiga koma.
nu ko, provees tikt uz PS3. varbuutiiba ka tikshu kaadi 80%. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
sveeti un sviniigi apsolos otreiz neslimot, raapeec jau laiciigi piesakos uz narkashu komandu (vai arii kaadu citu, atkariigs no nepiecieshamiibas).
par pc gan es vairs neveelos buut (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.04 Kur: braalja gulta :P ![]() |
ermm ja veselība atļaus tad vispār vienmēr esu gribējusi tikt pie tiem narkašiem, bet nez vēl, jo... nu jā nez...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Nu jā, kaut kā ļoti populāras ir gan "redieru", gan "narkašu" grupas. Laikam jau tādēļ, ka "zemnieki" un "bunkurieši/pilsētnieki" iepriekšējos presuxos īsti nevienam netika (kā NPC un "reiderpilsētnieki" neskaitās). Principā katrai grupai būs(ir) savi plusi un mīnusi un spēle izvērtīsies dažāda atkarībā no tā, kurā pusē jūs būsiet.
Taču ne "narkašu", ne "reideru" nebūs daudz, tāpēc esiet gatavi nonākt citos sociumos. Gribu brīdināt, ka meitenēm dalība "narkašos" vai "reideros" izmaksās papildus kgp (un es nerunāju par 10). Kā notiks konkurss par iekļūšanu kādā grupā? No sākuma grupās nonāks tie, kuri pretendēja uz grupām bez konkursa. Pēc tam tiks novērtēts katrs spēlētājs un viņa atbilstība attiecīgajam grupējumam (tāpēc labāk ir sūtīt tomēr to foto, jo, ja apraksts nav gana izsmeļošs, tas var aizvērt durvis uz grupu). Gan apģērbs, gan ekipējums, gan leģendas, gan pieredze un darbie iepriekšējās presux spēlēs var izrādīties noteicošie faktori. Priekšroka tiks dota tiem tēliem, kuru leģenda maksā vismazāk kgp (tātad visreālistiskajiem tēliem). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
vai tas noziimee kas es tiessaam vareetu buut pc (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ???
ja jau neviens taa isti negrib un ee ja es nemaldos es vareetu buut pagaidaam vieniigais kas ir izteicis velmi speeleet tiessaam ar bunkura religgiju npilniibaa paarnnemtu cilveeku...... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
piesku pasaakumam veel ccetrus cilveekus vecums 19 noskannoti agresiivi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) respektiivi vinni vareetu buut no kautkaadas armijas atliekaam ka jaauna grupa
tikai dereetu piespeeleet kaadu lomuspeeluu prateeju jo vinniem nav pieredzes.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.04 Kur: Rīga ![]() |
Es arii vareetu buut narkashs, jo visi saujamie sapliisushi ;D
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Pretendeeju uz bunkurieshiem? 98% ka buushu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.05 Kur: Lielie ljaunie ledus lauki( skapis ) ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) vai apsaudeem izmatosim bumbinpistoles?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.05 Kur: DANKIN ![]() |
Es piesakos bet nevaru soliit ka buushu gribeetos buut narkosham bet var jau vienalga kas galvenais jau jautriiba........... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) ( Yeey)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vajag tos zemākos radījumus nolikt pie vietas!
hehe. Da nē, no sākuma tā bija tāda kā konkrētās spēles sižeta līnija, bet redzot totālu fleksibilas uztveres trūkumu (hint: te es braucu jums augumā), droši vien nāksies atteikties. Nekad nav bijis padomā veidot kaut kādu diskrimināciju, PreSUX1, PreSUX2 no tās tak nebija ne smaka, abu dzimumu pārstāvji bija visos iespējamos sociumos. Kāpēc to būtu jāuztver kā diskrimināciju? Kāpēc to nevar uztvert kā vēl vienu story-telling rīku? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
Ar tiem rīkiem uzmanīgi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ierosinu, lai visiem pārprastajiem feministiem būtu mierīga sirds, izveidot kādu frakciju (lai cik arī neloģiska tā nebūtu), kurā var būt tikai sievietes.
Piemēram, sarkanā krusta un pusmēnes hardkore medmāsu izdzīvošanas brigādi. Viņas jau iepriekš ir gatavojušās katastrofai, trenējušās izdzīvošanai necivilizētos apvidos, izveidojušas ieroču un pārtikas slēptuves dažādās attālās vietās. Par cik viņu vidū valda uzskats, ka "visi vīrieši ir cūkas" , tad vīrieši viņu grupā tiek pieņemti tikai uz laiku kā vergi vaislas vajadzībām. Pēckatastrofas pasaulē viņas ir apņēmušās dzemdēt un uzaudzināt pēc iespējas vairāk bērnu ar pareiziem ideoloģiskiem iestatījumiem. Tā arī ir šo sieviešu pamatrūpe - bērnu dzemdēšana un pareiza audzināšana postapokaliptiskā vidē. Un nekādu vīriešu cūku ar absolūti nederīgiem pre-apokalipses-maldu-saindētiem uzskatiem! Mēs pašas radīsim savus vīriešus un viņi būs tādi, kādus mēs viņus gribēsim! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
Hmmm rodas veelme pieteikties uzreiz kaa vergam, sarkanā krusta un pusmēnes hardkore medmāsu izdzīvošanas brigādē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.05 Kur: DANKIN ![]() |
jautaajums kaadas buus cenas (equip'am) un aj es teiksim atstiepju liidzi aadas jaku taa jau skaitiisies kaada liela ljauna brunja????????????? kad tas viss vareetu notikt ( lai varu jau ieprieksh sarunaat ka braucu ) un vai tieshaam ar bumbeneem shaui????????/
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
LaucianNailo, Juu ar pumpeneem shaujam. Nav diez ko juutami, bet adrenaliins ir. Aadas jaka nu noteikti nav nekaads armours:). Vieniigais armours ir iista (zemessargu or whatsoever) brunjuveste, iista armijas kjivere vai, viszemaakais liimenis, motociklista kjivere. Un cenas ir jau izliktas Dzelmee (linku uz sitiena nevaru atrast, sorry).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
n u diemzeel man never valjaa dzelmi varbuut tu vari man atsuutiit PZ ( ja nav gruuti ) man liekas ka tieshaam buushu uz SUX#. tikai taas cenas domaaju ka vareetu tikai ar pistoli bun ja esmu narkosh tad visu paareeejo painkiller'os izteereet (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko jūs teiktu, ja es piedāvātu sarīkot PreSUX3 šajā nedēļas nogalē?
[drīkst izmantot lamuvārdus, lai argumentētu savu viedokli] Domāju, ka ilgāk par 3-4 stundām spēlei nevajadzētu ieilgt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Es apjautātos par vietu un dotu 90%, ka nepiedalīšos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Un ja piedāvātu aiznākamo nedēļas nogali?
Vieta - Ikskile, bet ne turpat, kur PreSUX2, lai gan apmeeram tikpat taalu no stacijas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Liidz tam veel jaanodziivo.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.07.04 ![]() |
Dodiet tik iespēju tikt pie ''gaļas'' un es būšu jebkurā komandā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Es esmu banāls un visai sekls tips kas būs ģērbies laikam kā kaut kas līdzīgs kādam bomzim vai arī pagrimis bounty hunter. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Kamaz - tevis dēļ jebkurā laikā un vietā. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Aiznaakamaa nedeeljas nogalee vareetu ( pietiks laika nopirkt bumbeni utt.)
Esmu dzirdeejis ka tur par paartiku arii punkti jaamaksaa vai tas taa ir ??????? Un vai paartika ir obligaati nepiecieshama ( negribas speeles gaitaa badaa nomirt)??????????????? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atšķirībā no daudziem citiem LARPiem vai RPG, S.U.X-ā virtualitāte ir pavisam zemā līmenī (cik tas iespējams). Nomirt badā tu vari tikai tad, ja tu..nomirsti badā (īstenībā). Man šķiet, ka 3-4 stundu laikā neuzņemot pārtiku nomirt badā tomēr ir grūti, tādēļ neieteiktu tev par to uztraukties. Tas ir domāts tādiem, kas grib ēst spēles laikā, ja domā, ka neēdīsi neko, tad droši vari iztikt bez pārtikas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Yeey!!!!!!!!! tad liidz naakamai nedeeljas nogalei............... 70% iespeeja ka buushu......... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.04 Kur: Bibliotēka(21.00-8.00) Mājas(16.00-21.00) ![]() |
Nākamnedēļ, ja spēle neilgs ilgāk kā līdz 16.00, tad būšu. Šo nedēļas nogali varētu arī... nu ko, Kamaz, uzlaižam divatā?
Šo rakstu rediģēja Berlog: 31.03.2005 21:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.05 Kur: Lielie ljaunie ledus lauki( skapis ) ![]() |
jaa es vareet piedaliities tikai kur tieshi Ikskilee notiks ?????????? es vienkaarshi sava veida vieteejais tur esmu.......
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 24.08.04 ![]() |
cik es zinu pre sux atkal jau ir atcelts
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 14:12 |