![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
Lūk, kā tas strādā.
Pirmais spēlētājs uzraksta kādu dzejoli vai mīklu par šo forumu, un otrais min. Pēc tam tas otrais pats uzraksta mīklu/dzejoli. Sapratāt? Ja ne, tad piemērs: 1. Aši, knaši Skaitļus rakstām braši Kādu simtu nedēļā Četrus simtus mēnešā 2. Aizskaiti līdz miljonam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ikviens steidz rakstīt, tulkot, jokot šajā smukā vietiņā. 3. Gondoras tīstokļi/daiļdarbi kaut kas kaut kas kaut kas Labi? Pārmaiņas pēc es nesāku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Hermī-Džinnī-Luna: 23.04.2021 14:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Man kaut kas ir jāmin kā pirmajai? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Sanāk, ka nē? Vai es ko palaidu garām?
Nu pamēģināsim kaut ko izdomāt, lai gan smadzenes kustināt man nesanāk. 4. Kur lai rodu domubiedrus? Vajag satikt jaunus biedrus! Ir kāda vieta, kur ir jāsāk - Tur pirmais "čau" šeit jāpasaka! Ko mēs darām, ja nepareizs atminējums? Ja nākošais domā, ka iepriekšējais atminējums nav korekts, varbūt var pierakstīt savu versiju? Tāpēc labi būtu numurēt šīs mīklas/dzejoļus, lai var viegli pierakstīt savas versijas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
oki, varam numurēt. un darām tā- uzdevumā kā spoileri varam ierakstīt, kāda pareizā atbilde- kā spoileri, ar to balto pāri.
5. ''Cūkkārpas ekspresis''? Kur visi arbūziņi steidz, kur čalot, papļāpāt nebeidz? Sarunas un vēl- šī ir vairāk daiļrades, ne minēšanas spēle (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 13:20 |