![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.10 ![]() |
Kas īsti notiek spēlē?
Raele ir ieknākusi jaunā skolā, pārvietojusies no Las Vegasas Nevadas štatā uz Preskotu (mazpilsētu) Arizonas štatā. Viņa šķiet tikai mazdrusciņ neparasta, jo viņai ir zilganpelēki mati un zilizaļas acis. Šķiet, ka tā ir pilnīgi parasta skola, kāda tā arī ir, līdz kādai liktenīgai dienai sporta stadionā. Darbības vieta un laiks. Spēle vispār ir balstīta uz mana 'daiļdarba' Pārvarot sevi:Zibens (kurš nezināmu iemeslu pēc ir izdzēsts) Darbība (spēles) sākas 2005. gada ziemā (janvārī) , un beidzas 2006.gada pavasara beigās (aprīlī) Skolas sistēma ir tāda kā Latvijā, jo neesmu informēta par amerikāņu skolām. 2005.gada 10. aprīlī notiks sporta diena stadionā, un tur Raele iegūs spēju valdīt pār elektrību. Darbības vieta notiek pilsētā Preskotā Arizonas štatā, skolas atrašanās vieta ir Pludmales avēnijā. Varat apskatīties google kartē. Ainava ir vairāk kalnaina, ar skujkoku skrajmežiem un dažiem ezeriem. Apkārtne ir mazliet tuksnesīga ar īsu, retu zāli. Tēli. Būtu vēlams, lai jūsu tēli būtu 13-16 gadus veci cilvēki, un mācītos 8. klasē (tāda ir tikai viena.) Var būt arī daži cilvēki no 7. vai 9. klases. Ar īpašu pieteikumu es varu arī pieņemt skolotājus-as. Negribu nekādas īpašas spējas, vienīgās iegūs Raele, netīšā veidā skolas sporta stadionā. Noteikti nav vēlams lai visi būtu jauniņie, vajadzētu lielāko daļu spēlētāju kā dzimtajiem. Anketā noteikti jāiekļauj- )Pilnais vārds: (vārds, uzvārds, var būt arī otrais vārds. Taču noteikti nevajag 5 vārdus.) )Iesauka: )Vecums: (13-16, atskaitot īpašus gadījumus) )Klase: (7.,8. vai 9.) )Dzimšanas datums: (gadu var neminēt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) )Talanti: (piemēram, zimēšana, dziedāšana, izdoma..) )Raksturs: (vismaz trīs teikumi. Nekādā ziņā nepieņemu šādu veidu: jauka. asprātīga. smieklīga.) )Zīmējums vai bilde: )Izskata apraksts: (arī trīs teikumi.) Var pievienot vēl kaut ko, bet ne atņemt. Visu vajag aizpildīt pilnībā, pie dzimšanas datuma nederēs: es nezinu, vai kaut kas tamlīdzīgs. Un izdzēsiet liekās lietas iekavās. Jaunumi un citas lietas. Sākumā atsūtiet man pa PZ anketu, pēc tam ar manu atļauju ievietojiet to šeit. Šo rakstu rediģēja Raele: 06.06.2010 11:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Vai var spēlēt Raeli?
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.09 Kur: Uz viena no Mēness krāteriem. ![]() |
)Pilnais vārds: Mārdžerija Džonsone
)Iesauka: Mārdža )Vecums: 15 )Klase: 8. )Dzimšanas datums: 6. februāris )Talanti: spēlē oboju )Raksturs: Mardža noteikti nebija pieskaitāma pie jaukākajiem cilvēkiem - viņa bija gatavā izlecēja, jo uzskatīja, ka tieši viņa savas obojas spēlēšanas mākas dēļ bija labākā, stilīgākā utt. Nenoliedzami apveltīta ar augstu pašvērtējumu un vienkārši drausmīgu humora izjūtu - notiek brīnums, ka Mārdža līdz galam izprot kādu joku. Mārdža labprāt pazemo netik ievērojamus vai cilvēkus, kam vienkārši ir kāds vizuāls defekts. )Zīmējums vai bilde: (IMG:http://www.scene-hair.net/wp-content/uploads/2008/06/blond-scene-hairstyle.jpg) )Izskata apraksts: Īsa un slaida blondīne, kuras mati sniedzās pāri pleciem, bet priekšpusē bija sasukāti uz vienu pusi. Mārdžas acis bija gaiši zilas, bet viņas sejā bez acīm atradās arī glīts deguntiņš, uz kura bieži rēgojās saulesbrilles, un glītas lūpas. Jauniete reti no mājas izgāja, ja nebija uzlikusi kārtīgu tonālā krēma kārtu vai vismaz izmantojusi skropstu tušu. Ja uz ādas nebija tonālā krēma, tad tā bija samērā gaiša. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai var spēlēt Raeli? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Diemžēl, es būšu Raele (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet vari būt kas cits. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.04 Kur: starp likumu un dvēseli ![]() |
CITĀTS(Virsraksts) Pārvarot sevi: Zibens, [GM][C][PZP][ATD] CITĀTS(Noteikumi) spēles vadītājs nedrīkst ar nespēlētāja tēlu (NPC) piedalīties pats savā spēlē tā, it kā tas būtu viņa spēlētāja tēls (PC); |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Pilnais vārds: Endija Deividsa
Iesauka: ED (eidī), māšuks, Edis Vecums: 15 gadi Klase: 8. klase Dzimšanas datums: 3. septembris Talanti: skeito jau kopš 6 gadu vecuma, kad vecākie brāļi viņu paņēma līdz uz skeitparku, padodas zīmēšana, kaut arī nav to nekur apguvusi, pašmācības ceļā iemācījusies spēlēt ģitāru. Skolā padodas visi priekšmeti bez sevišķām grūtībām. Raksturs: Ļoti patstāvīga, jo vecāki bieži ir projām no mājām darba darīšanās, saprotas labāk ar puišiem nekā ar meitenēm, jo Endijai ir divi vecākie brāļi Džošuā un Mets, kurus viņa ļoti mīl. Mēdz būt draudzīga ar visiem īpaši ne vienu nešķirojot. Ļoti apņēmīga, ja kaut ko iesāk, tad arī paveic līdz galam. Stingrs raksturiņš, nemēdz iespaidoties no pūļiem. Zīmējums vai bilde: (IMG:http://i113.photobucket.com/albums/n227/nata13_3/bad_day_by_StopPanicIsJustMe.jpg) Izskata apraksts: Vidēja auguma meitene ar gariem, tumši brūniem, lokainiem matiem, tumši zaļas acis, glītu seju. Ļoti laba fiziskā sagatavotība. Nēsā džinsus ar šauriem galiem, DC šūzus, cepures un šallītes. Uz labās rokas neliela rēta, kura viņai ir kopš viņa to salauza, nokrītot 11 gadu vecumā, lecot ar dēli pār trepēm. Brīvajā laikā: Klausās daudz mūziku, bez kuras viņa nevar iztikt nevienu dienu un vienmēr nēsā līdzi savu Ipod. Ļoti patīk spēlēties ar savu suni Džerodu, vācu aitu suni. Skeito ar saviem draugiem, kuri lielākoties ir viņas vecuma un vecāki puiši. Spēlē ģitāru, kad vien ir kāds brīvs brīdis kopš viņas tētis viņai to uzdāvināja uz 14 gadu dzimšanas dienu |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Ļoti atvainojos par dubultpostu.
Manuprāt, ņemot vērā, ka tas ir pašas Raeles rakstītais stāsts, ko viņa grasījās izmanot par pamatu, kādam citam Raeli attēlot būtu diezgan nereāli. Un kāpēc gan GM nevarētu ko spēlēt? Man jāsaka, reizēm tas ir diezgan kaitinoš noteikums. GM vnk uzņemās papildus pienākumus un viņa tēlam varētu vienkārši uzstādīt tādus pašus noteikumus kā citiem spēlētājiem - nekādu papildus bonusu vai īpašās attieksmes. Jā, nu būs tas kaut kāds nedaudz crazy fantāzijas sotrijs, bet man dikti patiktos padzīvoties kā tīnim pa amerikaņu skolām ar visiem amerikāniskajiem izgājieniem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Offtopik Man gribas spēlēt, bet jaunas spēles te bieži neparādās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Ne jau par noteikumu ir runa. Vienkārši izlasot aprakstu ir skaidrs, ka šeit ir novērojams vistīrākais Mērijas Sjū fenomens. Autore ieliek sevi par supervaroni un pārējie tiek izmantoti tikai, lai jūsmotu par galveno varoni. Tā teikt fonam.
Nevienam nekādu citu spēju nebūs, tikai autorei. Tā nekad spēlēs nedara. Spēlēs ir svarīgs balans. Pasaulē, protams, var būt personāži, kas ir spēcīgāki par grupas biedriem, bet ne jau tā, ka viens supervaronis, kas ir GM klejo apkārt ar savu svītu. Ko tad tie pārējie darīs? Jūsmos kā Raele tiek galā ar visām problēmām? Mīlēs viņu, apskaudīs vai ienīdīs un apskaudīs? Cik ilgi Tu atspēlēsi tās stundas skolā? Un romances pret puišiem. Mērijas Sjū (Mary Sju) un Martija Stjū (Marty Stu) fenomens. Mērija Sjū ir parasts personāžs, kurš parādās fanfikā no malas. (tas ir viņu izdomāts pats fika autors). Parasti autors tādā veidā fanfikā ievieto pats savu prototipu. Tā kā visbiežāk fanfikus raksta dāmas, tad viņu Mērijas Sjū ir neiedomājami skaistas, gudras, kautrīgas un vispār visā visumā ideālas būtnes. Martijs Stjū ir Mērijas Sjū brālis. Par viņu var teikt visu to pašu, ko var teikt par Mēriju Sjū Pats skaistākais, gudrākais un mīļākais. Viņš uzvar visu ļaunumu ar vienu rokas mājienu. Tāpat kā Mērija Sjū ir autoru izdomāts. Bet citādi, lai veicas ar spēli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man šī doma par vienu varoni, kam ir superspējas atgādina seriālu Kyle XY un ja ļoti interesanti var savērpt stāstu ar visvisadiem noslēpumiem, kas iesaista pamazām visus pārējos tad tas supervaronis var arī nebūt kā galvenais personāžs.
Un kāpēc, lai manam varonim interesētu Raele tik ļoti, kad viņai visu laiku būtu jāvazājas nopakaļ? Nevajag nobiedēt jaunos GM you'll never know, varbūt viņiem pat kas jēdzīgs var sanākt (kas, jā, parasti gan nenotiek) Bet lai taču pamēģina. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, ko...
Tas nebija domāts tā... Es zinu kas ir Mary Sue, un tas ir patiešām garlaicīgi. Ne jau viņa vazāsies ar savu svītu, kur nu. Es taču saprotu ka tas būs super-duper garlaicīgi. Pateikšu priekšā. Raelei sākumā nav neviena spēja, nekā, bet skolas sporta dienās viņai trāpa zibens. Viņa iegūst elektrības spējas, kas ar laiku izgaist, ja netiek saņemts cits zibens spēriens. Un cik zināms, Arizonā īpaši daudz lietus nelīst. Viņa nebūs ne mīļā, ne labā, tur tas āķis. Viņas raksturs pamatīgi mainīsies, viņa kļūs ļoti stresaina, uzvilkta, vairāk nikna, garīgais svārstīgs. Viņa būs tāda vidējā, kura paliek nesaprasta. Cīnās ar zibens doto vēlmi iznīcināt un norobežoties un ar visai cilvēcisko vēlmi būt sociālai un saudzēt. Tā kā... Es vienkārši gribēju zināt ko viņa varētu darīt vienkārši pa vidu visam. Man nav tāda rakstnieces talanta lai es varētu to visu tā vienkārši izgudrot, turklāt gribās mazliet... kā lai pasaka? Pamainīt stāstu. Jo, citādi var gadīties ka ir patiešām garlaicīgi, es jau īpaši to stāstu nemāku koriģēt. ARĪ! Tā kā pa vasaru dzīvoju Saulkrastos, iekšā netā tikšu apmēram 2-3 reizes nedēļā uz 2 stundām, turklāt šī jau nav vienīgā RP mājaslapa kurā es esmu piereģistrējusies, tā kā man sanāks tā tik tā tik. Uz Rīgu braucu nedēļā vienreiz, tad es varēšu tā kārtīgāk apsēsties. Pēc vasaras gan regulāri katru dienu būšu on. Šo rakstu rediģēja Raele: 14.06.2010 14:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Man jāsaka, reizēm tas ir diezgan kaitinoš noteikums. GM vnk uzņemās papildus pienākumus un viņa tēlam varētu vienkārši uzstādīt tādus pašus noteikumus kā citiem spēlētājiem - nekādu papildus bonusu vai īpašās attieksmes. Tieši tāpēc tas noteikums tur ir, ka GM ilgstoši spēlēt līdzi spēlētājiem ar NPC ir sliktais tonis, kamēr vien šis NPC nav tīri kā ceļvedis vai kas tamlīdzīgs (un tādos gadījumos tas parasti, salīdzinot ar grupu, nav pārlieku spēcīgs / spējīgs). Tas tāpēc, ka, ilgstoši atspēlējot NPC līdzīgi kā PC, GM diemžēl ar to zināmā mēra personificējas kā ar savu tēlu un viņam ir ļoti grūti saglabāt objektivitāti, vai, kā tu raksti, izvairīties no "papildus bonusiem vai īpašās attieksmes", pat ja pats GM to nemana, un vislielākās iespējas šādi izfeilot ir tieši GM-iesācējiem. Pasaulē, protams, var būt personāži, kas ir spēcīgāki par grupas biedriem, bet ne jau tā, ka viens supervaronis, kas ir GM klejo apkārt ar savu svītu. Spēlēs ar reālistisku pieeju (pretstatā heroiskajai) tādu pat ir diezgan daudz, vismaz sākumā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
)Pilnais vārds: Gabriels Veistons
)Iesauka: BoX )Vecums: 16 )Klase: 9. )Dzimšanas datums: 15. Jūlijs )Talanti: Tēvs viņu jau no 4 gadu vecuma trenējis kikboksa, pats būdams izbijis profesionalis, tagad treneris vietēja sporta centrā, Gabriels ir sportisks taču skolas sporta dzīvē nepiedalās, sporto tikai kopā ar tēvu. Ir arī visai gudrs bet skolā neizceļas ar izcilām atzīmēm tikai nedaudz virs viduvējā. )Raksturs: Viņš ir pārsvarā ļoti runātīgs bet tikai savu draugu lokā, viņam nepieciešams laiks lai iepazītos ar jaunatnācējiem, kamēr viņš nav iepazinies ir visai nerunīgs, taja laikā uzmanīgi vērojot un vērtējot vel nezināmo personu. Tie kas viņu pazīst zinās ka viņš ir uzticams draugs, brīžiem nedaudz muļķīgs bet kad vajadzīgs vienmēr nāks palīgā, un tam ko dara nododas par visiem 100%. )Zīmējums vai bilde: (IMG:http://www.gastonhouse.com/wp-content/uploads/2009/04/secret-american-teenager.jpg) )Izskata apraksts: (arī trīs teikumi.) Brūna acu krāsa. Nedaudz garāks par vairumu savu vienaudžu (ap 185cm), trenējoties arī ieguvis pamatīgāku muskuļu masu nekā vairumam, caur drēbēm labi var ievērot ka viņš ir muskuļains. Tumši brūni krāsoti mati, dabiski viņš ir rudmatis. Parasti ģērbies diezgan klasiski, kā attēlā, nekad neredzēsiet viņu platās biksēs, vai citās hip-hopa ērai raksturīgās drēbēs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Yes, kaut kas kust uz priekšu. Cik spēlētājus vēl gaidam? Šo rakstu rediģēja Andromeda: 28.06.2010 17:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.10 ![]() |
Man arī nepatīk, ka Raele ir supervarenā, un pārējie vnk viņas pavadoņi. Pārāk garlaicīgi. Bet es pamēģināšu paspēlēt tā.
Vēl var pieteikties? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man arī nepatīk, ka Raele ir supervarenā, un pārējie vnk viņas pavadoņi. Pārāk garlaicīgi. Bet es pamēģināšu paspēlēt tā. Vēl var pieteikties? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Uzģenerē tēlu un nosūti Raelei uz privāto pastkastīti, tādā veidā ietaupīsies laiks un kad viņa būs online varēs izvērtēt tavu tēlu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.10 ![]() |
Labi. Jāiet uz tēlu labratoriju eksperimentēt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uh. Viņa nebūs supervarena, bet nu okej, netaisos otrreiz visu skaidrot. Ar nepacietību gaidu Werewolfa ziņu, tad sāksim. Es gan iesūtīšu savu personāžu... Es gan mēģināju iesūtīt, bet neiznāca- neļauj vairs man rediģēt.
Cik labi ir rakstīt latviski... parasti es esmu angļu lomu spēļu saitos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Yes! Beidzot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Gaidu ar nepacietību.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 18:36 |