![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Nu Dumidors varēs snauduļot arī turpmāk esot tikai vairs portretā. Tikai "stacijā" domājot pa savu "The greater good"
Vai man liekas, vai Redkilfs patiesi iet ar tik līku muguru. Vai arī tas ir, lai radītu mocekļa ainu filmā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
Vienreiz piedzīvoju reklāmas filmēšanu [Bija tāda meitene, sēdēja starp lellēm un deva tām rokas], domāju, ka tas speciāli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: Filča slotu skapī, dažreiz pie Vinkijas vai Dobija ![]() |
He, kādi jauki bilžuki. Es gan biju iedomājusies, ka Hermionei tā kleita bija tāda uzkrītošāka un cakaināka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
Es arī. Bet vai grāmatā nebija rakstīts, ka kleita ir balta?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.04 Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D ![]() |
Jā, to kleitu arī biju iztēlojusies citādāku, bet nu nav jau slikti.
Vispār bildes diezgan labas izskatās, ceru, ka filma arī attaisnos grāmatu. Vienīgi jocīgi, ka ar to arī tas viss beigsies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.09 ![]() |
Nu Hermiones kleitu biju iedomājies citādāku. Tagad viņa izskatās "uzkrītoši" . Un pēc bildēm spriežot, Hermione iejutās pozētājasa lomā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Beidzamajās bildēs, viņi visi izskatījās vēl "uzskrītošāk" . Gaišā dienas laikā, ar mēteļiem. Ja piemēram, man tādi tipiņi nāktu pretī, es no viņiem turētos pa gabalu.
Fredijs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.08 Kur: Planēta Zeme ![]() |
es arī biju iedomājusies savādāku.
enīvej. paldies par bildēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.03.08 ![]() |
Man šķita, ka Hermiones kleita bija ceriņu krāsā, vai violeta, vai kaut kā tā... Bet man jau baigi patīk, kā Dumidors snauduļo savā portretā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 15:42 |