![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/info/images/0/07/HPJPrr2.jpg)
Trailer Addict vietnē ir ticis publicēts filmas Harijs Poters un Jauktasiņu Princis starptautiskais reklāmrullītis. Tajā redzamas ainas ar Dumidoru un Hariju alā, Harija dzīšanos pakaļ Strupam un Rona saviesīgo dzīvi. Fonā vairāk runā Dumidora balss, kas vēstī par pieaugošajām briesmām un lūdz Harijam palīdzību. Jauktasiņu Prinča pirmizrādes datums ir 2009. gada 17. jūlijs; Latvijā filmu sāks rādīt 24. jūlijā. Šo rakstu rediģēja eyedam: 29.10.2008 00:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.05.05 Kur: maskējos par šokolādi uz cepuma ![]() |
Vāks, tagad pilnīgi nevaru sagaidīt, turklāt šķiet, ka nāksies pārlasīt.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
man patikās beigas. ar Hermioni.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 Kur: Rīga ![]() |
man patīk. daudz labāks, nekā pirmais treileris vai kas viņš tur bija.
es tikai nesaprotu, kāpēc treilera beigās parādās 'this year', ja filma iznāk 2009. gadā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.09.08 Kur: Pārvērtību kabinetā ![]() |
Es patiešām nevaru sagaidīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Lai ātrāk pienāk 2009! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
and yet again - tas ir tikai tīzeris (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
bet vienalga foršs. It īpaši baigas ar Hariju un Hermioni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Jeee, beidzot kaut kas jauns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Sākums tāds drūms, cerams, ka visa filma tāda nebūs. Īstenībā 6, manuprat, bija viena no ne-drūmajākām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) grāmatām , protams, ja neskaita beigas.
Beigas man gan patika, noskatījos vairākas reizes un pārsmējos. Tikai vai kādam ir kada nojausma, kas tā par meiteni? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.08.08 ![]() |
Ja godigi, protams gaidu filmu, bet neesmu sajusmaa! Viss tadel, ka gramatas ir dziljakas, ka filma un lielas interses nav, vienigi pats ekranizejums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Pašai par ļoti lielu pārsteigumu, man šis reklāmrullītis tiešām patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Cerams, ka atkal visa filmas labākā daļa nav tikusi tajā ielikta. Bet beigas ar Hermioni tiešām spārda. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 Kur: Rīga ![]() |
tā meitene, visticamāk, ir Romilda Veina.
beigas ir labās 8)) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
filmu gaidu ar nepacietību, jo tas man atgādinās, ka potera ēra nebūt vēl nav beigusies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
reklāmrullītis patika, grāmatu gan netaisos pārlasīt. nav vajadzības. beigas lika pasmieties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.09.08 Kur: Pārvērtību kabinetā ![]() |
Piekrītu Randel par to ga grāmatas ir dziļākas, bet tā vispār patiktu, ja filma būtu patiešām laba (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.08 ![]() |
kas tas par apsurdu - 2 gadus ražo vienu filmu! bet ceru ka tā būs tiešam labaes un šīs gaidišanas vērta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) *klusi nolādē visus hp režisorus un vel sazin ko*
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
patiesībā, es sapratu, ka no grāmatas maz atceros, viss aizmirsies, jo īsti nesapratu, kas notika kurā brīdi. (sun)
bet savādāk, nevaru sagaidīt filmu. jā, un arī man patika beigas - piemīlīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.06 Kur: Meklē pusgarās zeķes zem krēsla. ![]() |
Tā vieta ar Dumidoru ir Gendalfa cienīga, tas skads vnk es nezinu gribās pateikt, nu kur viņiem vēl vairāk nu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ...ja kas tad tā degošā māja, nav grāmatā tā ir atseviški izdomāta epizode filmai.
Baltusam smuka roka. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Vai tad tā degošā māja nebija Hagrida būda? Jo grāmatā Nāvēžu to aizdedzināja.
Un vai tur vienā epizodē neparādijās Voldemorts? Nu, it kā arī cīnītos, jo izskatījās, ka plikpauris ar bālu ādu atvaira kaut kādu lāstu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Vai tad tā degošā māja nebija Hagrida būda? Jo grāmatā Nāvēžu to aizdedzināja. Un vai tur vienā epizodē neparādijās Voldemorts? Nu, it kā arī cīnītos, jo izskatījās, ka plikpauris ar bālu ādu atvaira kaut kādu lāstu. Dumidors aizdedzina skapi bērnu namā, lai pierādītu jaunajam Melsudoram, ka viņš ir citādāks. Epizode ar Voldemortu rādījās reizē ar Melsudoru, tā parādot, ka viņš ir tikai jaunāks Voldemorts. Ja es nebūtu lasījusi un redzējusi visu, kas bijis iepriekš, reklāmrullīša iespaidā uz filmu ietu neapšaubāmi. Ticēsim labākai HP filmu nākotnei, jo viss taču aug un attīstās. Šo rakstu rediģēja Apaču tuksneša rēgs: 02.11.2008 12:50 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.04 Kur: ...citur... ![]() |
jā, bet es arī neatceros, ka Dumidors būtu vicinājies ar uguni... un ja tas kristālu kalns ir domāta alas saliņa... ok... bet tur pazemjus (hi hi hi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) - zemūdeņus) ar uguni atvairīja Harijs, jo Dumidors bija pārāk vārgs...
un ja degošā māja ir Hagrida... kas tas par blakus šķūnīti... es noskatījos rullīti vairākas reizes - vienlaga palika neatpazīstamas ainas... bet tas jau kā zināms nekas - jāgaida, līdz viss kļūs skaidrs... Šo rakstu rediģēja lirella: 05.11.2008 10:52 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nē, šķiet, tieši Dumidors bija tas, kas uzbūra uguni. Harijs neiedomājās.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.08 Kur: kkur starp debesīm un zemi... ![]() |
tikai dumidors neizmantoja labo roku pēc tam, kad tajā tika iesprostots lāsts... bet treilerī viņš buras ar labo..
pa vidu tešām dega hagrida namiņš, bet pirms tam māju tiešām neatceros.. nu, nekas. šodien pārlasīšu 6. grāmatu, varbūt atradīšu. ja kas būs, ziņošu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.04 Kur: ...citur... ![]() |
sorry mana vaina... tik tiešām uguni uz salas būra Dumidors... Pārskatīju "HP un JP" (506lpp - "Dumidors bija pacēlis savu zizli kā lāpu - no tā gala bija izlaušās liesmas, kuru sevelme ieskāva saliņu kā milzīgs laso.") arī būda laikam skaitījās Hagrida...
noskatījos vēlrez mājās ar vienu aci ielūrot grāmatā... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.03.08 ![]() |
Izskatās baigi labi. Uz brīdi padomāju, ka Ronu apķēra Hermione, nevis Lavendera. Beigas vislabākās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.04.08 Kur: juuras tuvumaa ![]() |
Ja buutu iespeejams nopirktu biljeti jau tgd. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Es brīnos, ka neviens vēl nav neko uzrakstījis par jauno treileri, kas iznāca vakar.
Es novilku HD versiju, uzliku uz lielā ekrāna ar tumbām...fantastika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/halfblo...pion_D_1080.mov |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 22:07 |