Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
> Cludeo - HP versija
Elony
iesūtīt 15.07.2008 20:23
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Cluedo - tā ir galda detektīvspēle, radīta jau sen. Un tagad tā ir arī Harija Potera versijā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Vācijā spēle iznāks 31. novembrī. Citur nav zināms. Iepakojums uz kārbas liek domāt, ka tā tomēr ir angļu valodā.
Spēlē kā liekas, balstīta uz 6. grāmatu, jo tur iet runa par mistēriju kurā kāds kaut cenšas nogalināt kādu Cūkkārpā. (Kas lasījis grāmatu, zinās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) )
Tikai liekas, ka ja tas tiek pasniegts tādā formā, nez vai būs interesanti tiem, kas grāmatu ir lasījuši, bet tie, kas nav, nez vai pirks.
Linki, kur par to runāts, ir šeit un šeit.

(IMG:http://www.snitchseeker.com/gallery/albums/userpics/80743/cludo.jpg)

(IMG:http://www.snitchseeker.com/gallery/albums/userpics/80743/5120F43FGDL__SS500_.jpg)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
Demigod.
iesūtīt 18.07.2008 02:44
Raksts #2

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 24.08.05

izskatās jau dikti smieklīgi, bet garlaicības mākta arī es to spēlētu.

+Citēt rakstu
Claire
iesūtīt 08.11.2008 17:08
Raksts #3

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 29.03.08

Šādas spēles pirktu tikai Potera fani, taču pārsvarā visi fani ir izlasījuši sesto grāmatu. Kāda jēga man spēlēt, ja zinu, ka tas grib nogalināt to? Būtu kaut kādu turpinājumu uztaisījuši, vai kādu nodevību izdomājuši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Lai gan ja iedotu, spēlētu, Potera fane būdama. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 08.11.2008 17:38
Raksts #4

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Nu šaubos, vai tur viss ir tā pat, kā sestajā grāmatā. tur varēu būt līdzīgi, kā sestaja, bet ar citiem tēliem.

Bet es nezinu, vai pati pirktu sev šādu spēli. Jau tā ir pilns ar visādām krājamkartiņām, uzlīmēm un vēl sazin ko. Nepirktu tikai tāpēc, ka tam ir kāda saistība ar Poteru. Protams, ja spēle izrādītos tik ģeniāla, tad gan varbūt, bet mājās galda spēļu iztrūkuma nav.

+Citēt rakstu
NaEoS_oWn-08
iesūtīt 08.11.2008 18:29
Raksts #5

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 29.10.08

Orģinālā spēle jau mājās ir, nah man kādu tur greizu variantu, ja man pat tā nepatīk.

..
....
....
Nepirktu.

+Citēt rakstu

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 24.06.2025 01:31