![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.08 ![]() |
vai arī patiesībā viņi Cūkkārpā plēsās un viens otru neieredzēja? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
vai tā tikai ir iedomājušies un vēsta gandrīz visi fanfiki par abiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) cik varēja saprast no 7. grāmatas, tad Džeimsam viņa patika.... bēēt vai viņa tiešām viņu tik ĻOTI neieredzēja??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.01.07 ![]() |
palasi, kur jāveido šādi pavedieni.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
šī jau nu noteikti nav īstā vieta, kur to runāt. to vajadzētu likt hp sadaļā - diksusijas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
bet man liekas (ja pa tēmu), ka lai gan līdz piektajam gadam viens otru necieta (precīzāk lilija džeimsu), bet kā jau sīrius teica, ka ar septīto gadu viņi kļuva nopietnāki, kārtīgāki un varūt tieši tad viņi sapazinās no citas puses.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
neņemiet ļaunā. tas bija man otrais vai trešais posts! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
tagad zinu, kā jāposto!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) nu jā, bet kādā grāmatā konkrēti bija teikts, ka Lilija viņu necieš? man šķiet, ka es nekur neko tādu nemanīju, bet varbūt vienkārši neuzmanīgi lasīju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
CITĀTS nu jā, bet kādā grāmatā konkrēti bija teikts, ka Lilija viņu necieš? man šķiet, ka es nekur neko tādu nemanīju, bet varbūt vienkārši neuzmanīgi lasīju. jā. ir bijušas tādas vietas. piem, kur siriuz piektajā daļā stāstīja, kādi bija bērnībā un tur varēja noprast, ka lilijai džeims nav īpāsi simpatizējis. strupa atmiņās to arī varēja redzēt un arī pa brītiņam ta pavīdēja pēdējā daļā (arī strupa atmiņās, bet nu jau pēc nāves) pat ja piešām nav bijušu konktētu teikumu, to tik un tā lieliski varēja saprast.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Fēniska Ordenis.
Strupa atmiņas domnīcā, kurā Lilija pret Džeimsu izturas ar nicinājumu. Vēlāk Vilksons un Siriuss apstiprina ka viņi nesapratās. Kopumā Lilija neienīda Džeimsu, viek uzskatīja viņu par lecīgu, iedomīgu idiotu, kas viņs arī bija. Viņš viņu valdzināja, tomēr Lilija apzinājās, ka viņam ir pārāk daudz sliktu īpašību. Tikai 7. gada laikā Džeimss kļuva prātīgāks un Lilijai iepatikās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
skaidrs. paldies, Elony, paldies, washuli! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
tagad man kļūst skaidrāks, jo vienkārši visu laiku lasot fanstāstos, kā viņi tikai visu laiku plēsās un plēsās, jāsāk domāt, no kurienes miljoniem fanu to ir grābuši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) bet nu man skaidrs, no kurienes. pamatoti! PALDIES! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 20:42 |