![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Neatkarīgo no tā, vai ticat, vai neticat dažādu mītisku vai maģisku būtņu eksistencei, kuru no tām jūs biedē visvairāk, ar kuru jums nekādā gadījumā negribētos sastapties?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.11.07 Kur: sapņos... ![]() |
Noteikti zombiji.Ar tiem pārējiem vēl kaut ko var sarunāt vai arī aizbēgt un tie jūs aizmirsīs vai arī viņi man patīk(pūķi piemēram).Bet zombiji...nu tas ir šaušalīgi.Bez savas domāšanas.Neietekmējami.Neapstādināmi.Gadās tiem noticēt garās naktīs kad nenāk miegs, bet tā dzīvoju mierā neticot un nedomājot.
Šo rakstu rediģēja Ievucite_2007: 09.12.2007 17:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
pusei no minētā neticu. pat viarāk kā pusei. biedējošākie no šiem, šķiet, ir spoki un ļaunie gari, bet nu.... viarāk mani tomēr biedē slepkavas, izvarotāji. vismaz 100% zinu, ka tādi eksistē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
slikti ārsti. tiešā nozīmē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Man laikam buutu bail no visiem, bet spoki man rada nelaagu sajuutu duushaa, tas laikam taapeec ka vinjus nevar redzeet, bet gan just... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
no šīm mistiskajām būtnēm visvairāk man bail būtu no zombijiem, bet mani vairā biedē tas, kas 100% pastāv - slepkavas, spihiski nelīdzsvarota cilvēka. kaut kā kas patiesi varētu man kaitēt.
Demigod. par tiem ārstiem pilnīgā piekrītu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Universālais kedmāsters ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: skype ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
uzmācīgi kurmji un tanels pidars(sun)
[vāvere zina, kāpēc] Šo rakstu rediģēja The Shine: 10.12.2007 01:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.12.07 ![]() |
Nu man, personīgi, vairāk ir bail no dzīvajiem cilvēkiem, nekā no šeit minētajiem mošķīšiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Mēs jau nemaz nezinam, kas ir mums apkārtējie cilvēki. Varbūt kādu dienu man ir pagājis garām kāds maniaks-slepkava, vai izvarotājs, vai vēl nezin kas.. Ar cilvēkiem nekad neko nevar zināt, tā pat kā ar bitēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Neticiet, taču man jau no agras bērnības ir dziļa fobija pret citplanētiešiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Laikam nepareizi noformulēju jautajumu.
Mani interisē kādas maģiskas būtnes šķiet visvairāk biedējošākas. Mani biedē rēgi. Kaut arī to eksistencei vispārīgi neticu, tomēr psihaloģiski izjūtu bailes. Tas arī mani interisē uzzināt, kuri radījumi biedē vairāk, pat ja tiem netic. Tā nu sanāk, ka slepkavas un slikti ārsti pieskaitāmi pie mītiskām būtnēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ° Žēl, ka aizmirsu par citplanētiešiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Ja kuram kas liekas stulbi, tad neviens atbildēt nespiež. Šo rakstu rediģēja Elony: 10.12.2007 15:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.07.07 ![]() |
no spokiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) baismiga lieta,,daudz stastu ir dzrirdets,,,protams,nezinu vai tam ticu,bet butu bail ja tadi butu isteniba... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Tā nu sanāk, ka slepkavas un slikti ārsti pieskaitāmi pie mītiskām būtnēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ° tā gan. nu, es iedomājos psihiski nojūgušos ārstus. tādu, domājams, nav diezko daudz, lai arī tās nav mītiskas būtnes. nez, neviena no nosauktajām lietām nešķita atbilstoša - tas viss redzams šausmu filmās, un man bail nav. vairāk biedē tas, kas reālāks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
No Cilvēkiem.
Šo rakstu rediģēja Bell@: 12.12.2007 11:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
neviena no iepriekšminētajām būtnēm.. esmu laikam pārskatījusies visādas filmas ar šamējiem, ka man ne silts, ne auksts..
es baidos no pavisam niecīģām, mazām radībām - Zirnekļiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Atzīmēju pirmo, kas iešāvās prātā. To, no kā es baidījos bērnībā. ''Bubulis, briesmonis no pagultes/skapja'' mans bija no neapgaismota, pamesta lauku mājas gaiteņa. No viņa es baidos/baidījos. Viņš dzīvoja tumsā un atgādināja kaut ko līdzīgu vilkam un izkropļotam cilvēkam. Ja tā padomā, man vēl joprojām bail no šī briesmoņa. Bet pašlaik nav aktuāla tēma man, esmu pārāk pārņemta ar realitāti. Vēl varētu laikam atķeksēt zobijus. Tos no 28 dienas (nedēļas) vēlāk. Brr... Bet tā kā neticu, ka tāda kataklizma varētu piemeklēt zemi, tad par to īpaši nedomāju. Nedomāju arī ne par kādiem maniakiem un trakajiem. Vismazāk man bail ir no tieši šīm reālajām personām, kuras var ievainot, pagrūzt, iesist viņiem. Arī tas, ka man kaut ko nodarītu... laikam, esmu pazaudējusi bailes. Patiesi nezinu. Bet uzskatu, ka no parastajiem maniakiem nav ko tur... aij. Tss. Nav ko vienai staigāt pa tumšām ielām un stopēt mašīnas. Tas lielākoties ir izraisītājs visiem tiem negadījumiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
es neesmu satikusies ne ar vienu no tiem (kā par pārsteigumu!) un tiešām nezinu, no kura es varētu bīties vairāk. no tā, ko var redzēt filmās, nevar gūt īsto iespaidu, lai varētu nobīties... nobalsoju par citu varinatu, jo tiešām nezinu, kurš no tiem būtu man vissbaisākais... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) :
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.01.08 ![]() |
Zombiji, nemirušie, tie, kas ēd dzīvo miesu, visnotaļ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
Sātans, dēmoni, ļaunie gari, Zombiji, nemirušie, tie, kas ēd dzīvo miesu, vilkači...Tā, kā viņi aprakstīti dažās grāmatās, tīri nejauki, kas vel būtu maigi teikts...nepatīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
[size=4]No Cilvēkiem. Piekrītu...Tiešām reizēm cilvēki var būt ļaunāki par visiemm monstriem .... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
Šo rakstu rediģēja Pipardilliite: 04.02.2008 15:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
no minētajiem es ticu tikai sātanam, dēmoniem un ļauniem gariem, bet nebaidos no viņiem, jo Dievs ir stiprāks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.01.08 ![]() |
ja es ticētu tādu zombiju esamībai, mani visticamāk viņi biedētu visvairāk. agrāk teicu, ka zem manas gultas dzīvo rūķīši ar cirvīšiem, jo man nepatika, ka nevaru gulēt pie mammas. bet es noticēju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) pati savām stulbībām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
ja es ticētu tādu zombiju esamībai, mani visticamāk viņi biedētu visvairāk. agrāk teicu, ka zem manas gultas dzīvo rūķīši ar cirvīšiem, jo man nepatika, ka nevaru gulēt pie mammas. bet es noticēju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) pati savām stulbībām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) cik tev bija gadu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Atbilde: cits.
Man bail no maziem rēgiem, zombijiem, dēmoniem bērniņiem. Viņi slēpjas pat atvilktnēs, kur tās verot vaļā izlaužas sīka, saturnējusi rociņa un saķer pirkstu. Viņi visur atstāj lelles un baisus klaunus bez acīm un ar smaidu līdz ausīm. Viņi slēpjas zem krāsnīm, reizēm skatās ar milzīgām, nevainīgām acīm. Viņi ir zem segas, kur ejot gulēt, pieskaras kaut kas mazs un auksts. Mazi smalki smiekliņi, šņukstēšana un zīdaiņu buldurēšana nāk no stūriem. Viņi aicina spēlēties un viņu spēles ir šausmonīgas, jo nepastāv atteikums. Bērniņi ar baisām rētām. Reizēm es neskatos istabas stūros, lai neredzētu šos bālos bērniņus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.07 Kur: melnās plaukstas ēnā ![]() |
Vilkači. Tieši viņu brutālais spēks. Ar rēkoņu kāds tev ar visām četrām skrien virsū, zobus atņirdzis. Palēciens, izstieptas nagainas ķetnas, un tu vairs neko nevari izdarīt. Tevi saplosa dzīvu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.01.08 ![]() |
cik tev bija gadu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) biju maziņa, kādi 3 varbūt.... pēc tam gribēju gulēt izvelkamajā krēslā, bet tam nebija maliņu un es kritu ārā, tāpēc atgriezos vien pie savas rūķu gultas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
biju maziņa, kādi 3 varbūt.... pēc tam gribēju gulēt izvelkamajā krēslā, bet tam nebija maliņu un es kritu ārā, tāpēc atgriezos vien pie savas rūķu gultas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet rūķīši ir forši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
No tā skatu punkta, ar ko negribētu satikties, es saku- vilkachi. Saplosīs gabalos, tā ka skrandas nepaliks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Nu, mani visvairāk biedē sātans un dēmoni. Manuprāt, tie ir viss baisākie. Bet katrs jau vairāk vai mazāk ir briesmīgi
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nemirušie. Jo tiem nav (funkcionējošu) smadzeņu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Zombiji. Negribētu nonākt filmā ''Resident Evil" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/fear.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Es nobalsoju par sātanu - viņam tradicionāli piemīt praktiski neierobežota vara, nu, kaut kas līdzīgs `god mode`, un tas nozīmē, ka viņš ir kā lauznis, pret kuru ir pagrūti ar pretlīdzekļiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Neticu nevienam no uzrakstītajiem, bet nobalsoju par bubuļiem un pagultes skapja briesmeklīšiem, jo bērnībā tie biedēja visvairāk.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Mani tas nebiedē, bet man nepatīk spoki, jo viņi visu laiku staigā apkārt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Man patīk vampīri. Ā un spoki ir auksti. Spokiem piemīt raksturīgs īpašība - biedēt citus un mani pašu tas biedē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
Mani biedē manas iedomas un ar tām es negribu saskarties, ja tās tiešām materializētos, jo tajās pastāv pilnīgi viss no pieminētā + vēl daudzi citi nenosaucami, neiedomājami briesmoņi, kuri nes elles mokas un neizturamas sāpes.
Šo rakstu rediģēja Klusētājs.: 04.01.2009 22:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Labprāt ar visiem šiem sadraudzētos un ierautu pa aliņam(ok,atskaitot draņķa vampīrus)
A tā..sesija |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
kad biju beerns, man müzjiigi bija bail no tä, kas slepjas tumä zem gultas un aiz aizveertäm durviim. (nepaliidzeeja arii tas, ka mums tai laikä tualete bija laukä un, ja tev vajadzeeja, vareeji kaut 3 naktii soljot päri puspagalmam liidz tai.) tam, kas bija zem manas gultas, bija zila äda un gara, kaulaina roka, gariem, tumshiem nagiem. bailees aiz tä es säku piepildiit savu pagulti ar lieläm kasteem (grämatas, rotaljlietas un citi noderiigi siikumi), lai vinjam tur fiziski nebütu vietas.
tagad...man bail no cilveekiem un veel vairäk no tä, ka es ljaushos baileem. täpeec mäacos bailju sajütas vietä sevii dabüt dusmas. labäk dusmoties un ciiniities pretii (vai beegt, ja sanäk), nekä ljauties baileem un panikai. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
He he, neesmu diez ko oriģināla, baidos no tā paša, no kā vairums - zombijiem. Tas ir, dzīvē jau nu diez kā nebaidos, jo nedomāju, ka tādi eksistē. Tomēr filmās man visneomulīgāk kļūst, kad parādās tādi atdzīvojušies līķi (aaaa, kā dzīvu atceros Stargate sēriju, kur tā ierīce atdzīvināja mirušo.. un viņš tikai nāk virsū un viņu nošauj vienreiz, otrreiz, desmitoreiz.. brrr.). Tas ir visneomulīgāk. Labāk, ja kāds ir miris, lai tāds arī paliek.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Patiesíbu sakot kaut kur zemapziņā ticu visiem iepriekš rakstītajiem, jo vienmēr esmu uzskatījusi- cilvēks nevar izgudrot to, kas nekad nav pastāvējis. Tā piemēram laumiņas- es saprotu, ka kāds mazs bērns varētu būt izdomājis, ka cilvēks pluss ods ir laumiņa un tomēr...
Uz aptaujas jautjumu atbildēju ar cits. Visvairāk man ir bail no tām padomju laiku lellēm, kas visas bija no plastmasas un kurām tās acis mirkšķinājās. Vienmēr liekās, ka tūlīt, tūlīt viena tāda piecelsies un pat nepamanīsi, ka būsi knikts un gatavs. Un vēl viena mežonīgi, šausmonīgi baisa doma man ir par klauniem. Ne tik ļoti cilvēkiem klauniem, kā mantiņām klauniem. Tie manuprāt ir lielākie elles radījumi. >_> |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.09 ![]() |
man bail ir voldemorda (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Man tā kā ir bail no Zombijiem. Skaidrāk - nemirušajiem.
Bet ja runājam kā reālajā dzīvē, tad no izvarotājiem. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Man tā kā ir bail no Zombijiem. Skaidrāk - nemirušajiem. Bet ja runājam kā reālajā dzīvē, tad no izvarotājiem. Kā, vairāk, nekā no slepkavām? Tad jau tev fantasy vairāk no vampīriem vajadzētu baidīties. Tie taču mēdz asinis izsūkt ar stilu, tā teikt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Kā, vairāk, nekā no slepkavām? Tad jau tev fantasy vairāk no vampīriem vajadzētu baidīties. Tie taču mēdz asinis izsūkt ar stilu, tā teikt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nu, katram pa savai modei. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Ir arī tādi, kas, baidās no klauniem un lellēm vairāk, nekā, no piemēram izvarotājiem. Jo viņi vienkārši netic, ka, kautkas tāds var notikt. Un reālā dzīvē, tak, tomēr nav nekādu vampīru vai sazinkasturvēl. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Toties slepkavotāji ir pavisam reāli.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.08 ![]() |
Tā kā neviena no minētajām lietām, manuprāt, nav reāla un īsta, tad "Cits variants" der vislabāk. Kā jau biedrs Mattiass saka, tad cilvēki, maniaki, noziedzinieki ir tie, no kā tiešām vajadzētu bīties.
Šo rakstu rediģēja mOnO: 14.08.2009 19:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.09 Kur: Zem kļavas, rudens pērkons laikā. ![]() |
tāda lieta treniņbiksēs un ar smenēm kabatām.
saucās urla. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
No visa dotā klāsta izvēle'jos zombijus, jo ar visiem pārējiem es kaut kā vismaz teorētiski zinātu kā tikt galā.
Ja runā par reālo dzīvi. rad ir tādi, kas klīst apkārt formas tērpos. viņi nav mazāk būistami par visādiem fantastikas briesmoņiem un saucas viņi policisti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.09.09 ![]() |
Man gan visvairāk bail ir no spokiem, rēgiem. Laikam. Jo.. nu.. Par pārējiem ir skaidr - kaut kādi brismo un tā. Bet spoki un rēgi jau var būt arī labi. Bet tik un tā. Man visvairāk bail no viņiem. Gribētu kādu redzēt. Droši vien, ka nenormāli pārbītos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet varētu būt interesanti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.09 Kur: Mierīgā, klusā tukšumā... ![]() |
No putekļu kaudzes zem manas gultas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
bet ja nopietni- no klauniem. Jā, vairāk nekā no slepkavām. Jo es vismaz teorētiski zinu kāpēc man jābaidās no slepkavām un kā ar tādiem tikt galā Bet neizskaidrojamas bailes no klauniem... brrr (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/nobijas.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.07 ![]() |
Sātans, dēmoni, ļaunie gari, jo tie pārējie pieminētie no šiem visticamāk ir tikai atvasinājumi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 04:13 |