Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
> Miljons kabatas naudai?
ils
iesūtīt 24.10.2007 07:59
Raksts #1

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/vsezvjozdi.jpg)

Miljons kabatas naudai? Nekā tamlīdzīga – jaunie burvji praktiski neredz savu naudu, un viņus tas īstenībā arī maz uztrauc. Par to un arī citām lietām Poterfilmu trijotne stāsta žurnāla Vse zvjozdi 219. numura intervijā.

Ne katrs pusaudzis var palepoties ar kabatas naudu, kas rēķināma tūkstošos un pat miljonos sterliņu mārciņu. Kā jūs tērējat savu honorāru no filmām par Hariju Poteru?

D.R.: – Mana nauda atrodas bankā. Es nevaru ar to rīkoties līdz savai pilngadībai. [Anglijā pilngadība iestājas, sasniedzot 21 gadu vecumu – red. piez.] Nu, man tā nauda vēl īpaši nav vajadzīga. Vienīgās lietas, kurām es tērēju daudz naudas, ir grāmatas un kompaktdiski. Man ļoti patīk diski ar krāsainiem bukletiem.

E.V.: – Mana nauda glabājas bankā un glabāsies tur, līdz man paliks 18 vai 25 gadi, precīzi nezinu. Pagaidām es tērēju sīkumiem: piemēram, iPod pirkšanai. Visur ņemu līdzi savu pleijeri.

R.G.: – Nauda – tas ir labi, īpaši tad, kad tā ir. Par naudu, ko es saņēmu no Harija Potera, es nopirku vienu no saviem mazajiem kvadrocikliem. Daudz naudas iziet, pērkot visādu sīko tehniku. Pagājušajā gadā mēs braucām uz Japānu. Tā ir vispiemērotākā vieta modernās tehnikas iegādei. Es tur nopirku sev apslēpto kameru cigarešu paciņas formā. Pēc manām domām, ģeniāls izgudrojums!

Katru reizi, kad iznāk kārtējais poterromāns, grāmatu veikalos izveidojas garumgaras rindas ar cilvēkiem, kas vēlas iegūt savu jaunās grāmatas eksemplāru. Kur jūs pērkat šīs grāmatas?

D.R.: – Pēdējo grāmatu es pasūtīju Amazon vietnē. Liekas, ka man to piegādāja tieši oficiālajā iznākšanas dienā. Es zinu, ka cilvēki ir stāvējuši rindās ne vienu vien stundu! Domāju, ja tajā rindā stāvētu arī es, tad man nāktos vēl kādas sešas stundas tur pavadīt, dodot autogrāfus.

E.V. : – Kā visi, ieņēmu vietu rindā veikalā. Parasti paiet divas dienas, līdz izlasu grāmatu.

R.G.: – Tiklīdz iznāk jauna grāmata, tā es tūlīt skrienu uz grāmatu veikalu. Es jau biju Harija Potera fans, pirms sāku filmēties.

Visas intervijas tulkojumu lasi Kurbijkurne bibliotēkā!

Šo rakstu rediģēja eyedam: 04.11.2007 18:55
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
Laushi de Lychan
iesūtīt 04.11.2007 19:19
Raksts #2

Attīsta savu iekšējo Aci

Grupa: Biedri
Pievienojās: 08.06.04
Kur: Manchester, UK.

CITĀTS
[Anglijā pilngadība iestājas, sasniedzot 21 gadu vecumu – red. piez.]

Anglijā nea. Anglijā 18. Amerikā 21.

Šo rakstu rediģēja Laushi de Lychan: 04.11.2007 19:21

+Citēt rakstu
NaeosPsy
iesūtīt 05.11.2007 07:44
Raksts #3

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 12.03.07
Kur: Mazliet augstāk..
Forumiešu bieds 2007

Jauki.
Tiešām neredz.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 05.11.2007 15:45
Raksts #4

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Ko var gribēt, žurnāls izdots Krievijā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Vispār ir iespējami arī visādi papildus ierobežojumu naudas izņemšanā arī pēc pilngadības, sīkāk es nezinu.

Izklausās jau baigi pieticīgi un prātīgi, sak mēs dadz netērējam un arī nealkstam. Nu redzēs, cik viņi būs prātīgi, kad beidzos tiks pie savas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) naudiņas.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 08.11.2007 14:44
Raksts #5

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

CITĀTS
Izklausās jau baigi pieticīgi un prātīgi, sak mēs dadz netērējam un arī nealkstam. Nu redzēs, cik viņi būs prātīgi, kad beidzos tiks pie savas naudiņas.

šausmas. es pat nespēju ko es varētu iesākt ar tādu naudu... ne jau nu pirktu kvadraciklus:) bet viņi tiešām to naudu nopelnīja...

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 08.11.2007 22:27
Raksts #6

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

Nu attiecībā pret to visu summu, kvadracikls tāds sūds vien ir.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 09.11.2007 10:38
Raksts #7

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

CITĀTS(Shadowstalker @ 08.11.2007 22:27) *
Nu attiecībā pret to visu summu, kvadracikls tāds sūds vien ir.

Attiecībā pret visu summu, viņiem tagad pieejamā summa tāds sūds vien ir.

+Citēt rakstu
Bell@
iesūtīt 12.11.2007 22:37
Raksts #8

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 15.05.07
Kur: Rīga.Kroņauce.

CITĀTS
E.V.: – Es dievinu savu varoni! Mēs ar viņu esam ļoti tuvas. Katru reizi, kad lasu grāmatu, es jūtos tā, it kā Hermione būtu mana patronese.

You`re right!
Vēl tikai nesen kkur lasīju, ka viņa no tās lomas gribot atteikties,ir pilnīgi vienaldzīga un, ka viņai ar Hermioni nav nekāda līdzība.
Jamm.!

+Citēt rakstu
Daniels_Redclifs
iesūtīt 18.11.2007 19:45
Raksts #9

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 28.10.05
Kur: Viduszeme

forsha intervija, kaa vienmeer Rupertam vislabaakaas atbildes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 09.05.2025 20:33