Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Personāžu lietas

Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
> Rita Knisle, Rita un viņas ''Smukstāstu spalva''
ČoČanga
iesūtīt 20.07.2007 19:45
Raksts #1

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 20.07.07

Man Rita neliekas diez ko simpātiska, bet viņas ''Smukstāstu spalva'' ir īsts brīnums! Es arī tādu gribētu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) Tad es visus skolotājus un klasesbiedrus apvestu ap stūri! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) Nu, labi, atgriezīsimies pie Ritas. Vai jūs ticat, kā viņa varēja uzrakstīt par Hagridu, Hariju un Hermioni, kaut ko TIK nereālu un aizvainojošu?! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Ja man būtu teikšana, tad es viņu ieliktu Azkabanā! Un tā viņai arī vajag! Lūdzu, izsakiet savas domas par Ritu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
Lianjuks
iesūtīt 20.07.2007 19:56
Raksts #2

Jenotu brālības arbūza sargs

Pievienojās: 15.04.07
Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē

Es pārbaudīju meklētāju un varu teikt, ka šāds pavediens jau ir. Pirms iesūti kādu jaunu pavedienu pārbaudi meklētājā vai kāds nav jau tādu pavedienu uztaisījis. To ievēro un tu vēl esi jauniņā..Uzmanies... Mods būs tas kurš izlems vai pavedienu turpināt.. Tas vecais laikam bij baigi garšs.. Nu nez..

Bet Rita manā uztverē ir dīvaina. Gadās arī tādi cilvēciņi kas mēģina sabojāt citiem dzīvi... Un to draņķīgo ķurķi viņa gan nav pelnījusi, lai nu kāda būtu..

+Citēt rakstu
Duksis
iesūtīt 20.07.2007 20:50
Raksts #3

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 19.07.07
Kur: Lv

kas tur īpašs tajā spalvā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
nu vienmer atradīsies tādi cilvēki, kuri apmelo citus
varbūt viņai skauda, vai bija kāda smaga bērnības trauma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 26.05.2025 04:10