![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Beidzot visi esam sagaidījuši piekto filmu par Hariju Poteru sākot ar šodienu to ir iespējams skatīties arī Latvijas kinoteātros. Savas emocijas un komentārus pēc filmas noskatīšanās esi aicināts izklāstīt mūsu forumā pavedienā "Harijs Poters un Fēniksa ordenis - apskati un vērtējumi".
Savukārt svētdien, 15. jūlijā no plkst. 10:00 līdz 11:00, kinoteātrī Forum Cinemas līdz Harija Potera filmu seansa sākumam tiek rīkots bērnu rīts Harija Potera faniem. Tiem, kuri ieradīsies uz pasākumu, būs iespēja kārtot SĒRGus kalambolā, mikstūrās, pārvērtībās, maģisko būtņu kopšanā u.c. Tie, kuri nopelnīs vismaz "troļļus" visās ieskaitēs, saņems mazas piemiņas balvas no kinoteātra filmas uzlīmes, plakātus u.c. Par Uguns biķera bērnu rītu vairāk vari apskatīties šajā rakstā. Sevišķi ērcinošos un riebīgos galapārbaudījumus uzraudzīs bijušie Harija Potera fanu nometņu dalībnieki. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.07 ![]() |
mda ja es dzivotu riiga 100% aizietu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
laikam jau ka aiziešu...varētu būt interesanti...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Talsi ![]() |
Baigi stulbi, ka netiku uz pirmizrādi. Tā kā nedzīvoju Rīgā, nebūs arī iespēja tikt uz bērnu rītu. Žēl. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Bet gan jau, ka tikšu citreiz noskatīties visas filmas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Interesanti gan kā tad izpaudīsies tā SĒRGu kātošana (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Helēna: 14.07.2007 16:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: jūrmala (: ![]() |
es varēju iet, jo man līdz Rīgai 15 min, bet galīgi negribējās.
mani arī interesē tā sērgu kārtošana. un vēl KALAMBOLĀ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) interesanti, interesanti... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
jūtos nedaudz stulbi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
aizbraucu. speciāli ! par velti iztērēju naudu .. :/ vajadzēja kkur vairāk painteresēties kas tieši un kā .. bet nē .. vajadzēja man obligāti aizbraukt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) nu nekas. lieku reizi Rīgu apskatīju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) vispār izklausījās interesanti. cerams, ka tiem, kas tur bija un piedalījās, arī BIJA interesanti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.07 Kur: Burkānu dobē. ![]() |
Njā... Ārpus Rīgas nekas nenotiek. Nekad. Hrr... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
Bellinda - kur tad tu biji aizbraukusi? Jānis kā kur ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) uz to "rītu" .. vnk man personīgi tas pasākums izpalika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 22:52 |