![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Tātad.
Kaut kas līdzīgs jau mums ir. Bet šis ir savādāk - šoreiz nika un paraksta sadeība jāvērtē 1- 10 baļļu sistēmā. Tātad. Katrs vērtē iepriekšējāspēlētāja mantu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Sākam. Es pirmā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Sviestaini jau bezgala. Bet man gribas dzirdēt kāda pamatojumu manai saderībai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
8 Romantikas centieni? Un atkārtojums tulkojuma veidā. Ja to var nosaukt par saderību. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Par nožēlu 2..
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Neko līdzīgu nesaskatu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
5 parakstu pārlasot vairākas reizes sapratu tā jēgu, bet man nepatīk(diemžēl) ne paraksts ne niks un kopā neder (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Šo rakstu rediģēja kedudraugs: 29.10.2006 23:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
8. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Jo.. Krāsas saskan, bet prasās parakstu treknāku un lielāku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
8 Man nepatīk punkts pēc tava nika, bet ir O.K. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.06.06 ![]() |
8... nevisai paraksts ..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
1. Sakarība? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Bet vispār diezgan muļķīgs topiks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.06.06 ![]() |
kāds vēl topiks?
5 nepatīk niks |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
9 man patīk (silhouette)
P.S. Man kaut kā patīk, ka arī niks ir saskaņots ar parakstu (arī ar avataru)... Kad es mainīšu niku, tad man arī būs pavisam citas bildes, bet, kamēr mans niks ir tāds, tikmēr es likšu tam atbilstošas bildes. Tāpēc man pavediens liekas normāls. Kaut gan lielai daļai forumiešu starp niku un parakstu nav liela saistība. Vienīgais piemērs, kas nāk prātā, ir Mazais Princis. Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 30.10.2006 20:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Nav saderības - 3
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
8/9
P.S. Vispār jau tiešāka saderība starp manu niku un parakstu nevar būt, jo viņu sauc Dark Phoenix. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 30.10.2006 22:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
mhm.
nesaprotu, kas te var būt līdzīgs. paraksts man viennozīmīgi nepatīk - es pat īsti nesaprotu, kādēļ, gan tu nevarētu pacensties uztaisīt vai sadabūt kaut ko tumšāku, līdzīgāku? niks - ir ok. 6 Šo rakstu rediģēja zūm.: 30.10.2006 22:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
heh 7 Man protams liekas ka varētu saderēt labāk jo katram tak savas asociācija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nevaru īsti paskaidrot kāpēc, bet man liekas, ka sader perfekti! 10 Vispār man ļoti patīk gan niks, gan avatars, gan paraksts - viesiem liktu augstāko vērtējumu.
P.S. Tāpēc, ka man patīk tā, kā ir. Bet ar laiku varbūt iepatiksies kaut kas cits un nomainīšu. Īstenībā tuvāku sakarību starp niku un parakstu var saskatīt tikai tie, kuri zina, par ko tajos ir runa. Es zinu un man patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 30.10.2006 22:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
10,noteikti!
Ja ir redzētas visas 3X-men sērijas šaubu nav. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 Kur: Kaut kur zen ūdens. XD (Zivtiņu spēles) ![]() |
n/v nav paraksa un tav ko vērtēt
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Mhm. Īstenībā neredzu nekā īpaši saskanīga. 5. Jo es tajā textā neredzu neko, kas būtu vienāds, saskanīgs ar "Kary". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Šo rakstu rediģēja Liliya: 04.11.2006 17:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
līdzīgi ir, bet nepatīk.
7. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
niks jau burvelīgs, bet saskaņa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) 4
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Nu. *ahem* Normāli.
6 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Saskanīgi. Jā. 8.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.10.06 Kur: Balvi, Balvu rajons. ![]() |
manupraat ir OK! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
es dotu .. 8... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Par saderību - 9.
Bet mans subjektīvais viedoklis - nepatīk.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
10 vienkārši ideāli, vot šitādu saderību ir jāpapūlas panākt (un tas viss tikai pavisam neliela ironija) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
9-labi sader kopā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
normal...8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: ..zvaigžņu spieta izpūstajā košļājamās gumijas burbulītī lidinoties!! ![]() |
astoņi ar plusiņu
Patīk sakombinējums un kopā ar avataru arī samērā labi piedienas, bikuc noņēmu atzīmi, jo prasītos līdzīgāki toņi priekš pilnīgas saskaņas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.07 Kur: Pa jumtiem... ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.05 Kur: in da smitty. ![]() |
8 saskanigi pat ar atskanam
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
labss.. 8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
9
vismaz manā slimajā prātiņā kopā der tīri labi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.06 Kur: Tur pat... ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) 9 Laba krāsu saskaņa. Teksts? (who cares it anyway) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
9 ar plusiņu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Bildes ir abas labas, bet paraksts kaut kā ar avataru neiet, piedod (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 ![]() |
Nice, soad tīk 9,9999999999999990 xD
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
normāli...7
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Texts ar avu saskan,bet ne pilnīgi.
9 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
7,4
krāsus pēle, bet aukšējais ir mazliet īpatnējs(tas būt labi), bet apakšējais - garīgi garām(un nē, es nepārrakstījos.) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Avs saskan ar parakstu 8 baļļu vērtība.Pat ar plusiņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.05 Kur: in da smitty. ![]() |
ja par saskanību tad savi 8 jaliek.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Diemžēl nevaru to teikt arī par tevi.
Khemm. 5,5. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 ![]() |
Jautrītis.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
9,9 balles (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jauki (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tik tas teksts tāds neatbilstošs.... Tātad 8,5 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
umm. 7
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Nu paraksts tev ir vienkārši burvīgs,bet saderība.......
6,5 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
5... man nepatīk tavs niks, bet avatars un paraksts ir skaisti un saderīgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Whoops,es jau neteikšu ka te runa ir tikai par parakstiem un avatariem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Ok,anyway tavs avs ir mīļš bet ne saderīgs. 5,5. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
ja? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) kapēc tad te visi saka arī kko par nikiem? ups, nu tad piedodiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif)
ok, tad 8, jo ir saderīgi un smuki. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
5
nesaderās tas pārējais teksts, izņemot to, kur ir par trollīšiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nez kapēc piesaista.Mazliet pietrūkst līdz labākajam.
9,999999..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 02.04.07 ![]() |
9.Paraksts ļoti patīk, bet niks ne iipashi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Bea#CS @ 23.04.2007 18:14) [snapback]1134788[/snapback] Huh. I say diemžēl-3,5 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.08.06 Kur: .starp debesīm un zemi. ![]() |
4
kkā galīgi neiet |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu neiet bezgala....1,5....
Tikai tagad pieleca ka te runa ir par nikiem nevis par aviem..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.05 Kur: Pasaules malā virs lietus mākoņiem ar dvēseļu tikliņu ķeru tās kā tauriņus ![]() |
3.5
ja būtu cits niks noturetu par mazu meitenīti |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 02.04.07 ![]() |
`8.`Man liekas kaut kas pietrūkst, bet tā patiik gan niks, gan paraksts!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.05 Kur: Pasaules malā virs lietus mākoņiem ar dvēseļu tikliņu ķeru tās kā tauriņus ![]() |
4 - niks galīgi nepatīk, pantiņš so so, bet tā frāze gan norm
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 ![]() |
Sorry Bet 6,3... Parakstiņš Ne manā Gaumē... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
1, avatars nav redzams.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 13:34 |