![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Lai gan līdz tam vēl tālu, tomēr jau tagad kompānija Warner Bros. paziņojusi filmas Harijs Poters un Jauktasiņu Princis iznākšanas datumu. Sestā filma uz lielajiem ekrāniem parādīsies 2008. gada 21. novembrī.
Tātad filmas pirmizrāde būs 16 mēnešus pēc piektās filmas (Fēniksa ordeņa) iznākšanas. Atgādināšu, ka piektā filma kinoteātros būs redzama no nākamā gada 13. jūlija. Savā ziņā tas ir jauns rekords visātrāk paziņotais Potera filmas iznākšanas datums gandrīz divarpus gadus pirms pašas pirmizrādes. Vairāk ziņu par sesto filmu pagaidām nav. Ziņo TLC. Šo rakstu rediģēja eyedam: 07.08.2006 22:19 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Jā, tagad galvenais ir līdz tam datumam nodzīvot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Nu nezinu, man tas liekas nereāli ātri!!!! Goda vārds! 5. filma jūlijā, bet nākamā pēc gada novembrī! Man tas liekas tiešām, tiešām ātri! Laikam beidzot apjēguši, ka aktieri neizskatās diez ko reāli savai lomai. (Vecuma ziņā!) Lai nu kā, gaidu nākošās filmas! Gaidu 5., 6. Visas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Ņemot vērā to, ka Potera filmas paliek arvien sūdīgākas un es nebiju arī uz 4., tad man pilnīgi vienalga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Tas tiešām ir rekords! Vēl nav iznākusi 5.filma, bet viņi jau plāno 6.!! Un galvenais, ka tik ātri.
Žēl, ka vēl līdz nākamai filmai ir jāgaida mazliet mazāk, nekā gads... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Mjā, nodzīvot, nodzīvot un vēlreiz nodzīvot līdz tam datumam, bet vispār tādā gadījumā rupji rēķinot varētu pieņemt, ka Poteriāde filmās beigsies ap 2010. gadu. Hmmmm...kaut gan tas nenozīmē, ka Kāda cita valsts neiegādāsies tiesības uzņemt kādu citu potera versiju piemēram garfilmā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
biski netaktiski npo Warner Bros., jo tag aktieiri vareetu boikoteet, un pateikt, ka vairs neviens negribees filmeeties taj filmaa etc(un jaunus aktierus un priekshpeedeejo filmu njemt, tas nebuutu paraak gudri no naudas viedoklja,tad visam tam zuud magjiskums) kas mani satrauc, ka patieshaam Warner Bros. var iedomaaties mekleet jaunu aktieru grupu, kas mani galiigi apbeedinaatu, ja nav vecie aktieri, tad pie filmas turpinaajumiem ir gruuti pierast... suuuds par vecumu, galvenais, lai visi ir tie pashi vecie chomi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) cerams sasteidzot visas filmas uznjemshanas, nezudiis filmu aizraujoshaa dalja un viss paareejais... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ta nu es gaidu 5to filmu, tad 7 graamatu, tad 6 filmu un ljoti cerams, 7 filmu ar Denu un visiem paareejiem labajiem priekshgalaa... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Trīspadsmitais jūlijs... Tā... tā... tā... pēc maniem aprēķiniem pavasarī es nedrīkstēšu kino rādīties, jo ap to laiku rādīs treilerīšus un tie sabojās man visu prieku par filmu, kuru es gribēšu redzēt.
Par to Warner Bros paziņojumu. Piedodiet, daudz tam neuzticos. Kā tauta saka: "Ja gribi sasmīdināt Dievu, izstāsti viņam savus plānus!" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
CITĀTS(Shadowstalker @ 07.08.2006 21:36) [snapback]1018408[/snapback] Ņemot vērā to, ka Potera filmas paliek arvien sūdīgākas un es nebiju arī uz 4., tad man pilnīgi vienalga. Tā notiek, draugs. Bet HP un UB dažādās jomās bija labāka par citām potera filmām. Tāpēc noskaties, un tad saki, ka filmas paliek sliktākas. (Es to nenoliedzu, bet tomēr, neredzot šitā pateikt ir... ) CITĀTS(Daniels_Redclifs @ 08.08.2006 01:06) [snapback]1018513[/snapback] mani satrauc, ka patieshaam Warner Bros. var iedomaaties mekleet jaunu aktieru grupu, kas mani galiigi apbeedinaatu, ja nav vecie aktieri, tad pie filmas turpinaajumiem ir gruuti pierast... Man gan liekas, ka viņi neriskēs. Es vismaz CERU, ka tā būs. Tas būtu neprāts pēdējās daļās ņemt un rādīt mums citas sejas, pierasto vietā. CITĀTS(Kaķurēgs @ 08.08.2006 20:16) [snapback]1019116[/snapback] Kā tauta saka: "Ja gribi sasmīdināt Dievu, izstāsti viņam savus plānus!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nu neko. Gadam noticēšu, datumam - nemūžam. Būs viņiem sarežģījumi un tad sekos:"Atvainojamies par pirms divarpus gadiem kļūdaini sniegtā datuma"... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
CITĀTS(Kaķurēgs @ 08.08.2006 20:16) [snapback]1019116[/snapback] Trīspadsmitais jūlijs... Tā... tā... tā... pēc maniem aprēķiniem pavasarī es nedrīkstēšu kino rādīties, jo ap to laiku rādīs treilerīšus un tie sabojās man visu prieku par filmu, kuru es gribēšu redzēt. Par to Warner Bros paziņojumu. Piedodiet, daudz tam neuzticos. Kā tauta saka: "Ja gribi sasmīdināt Dievu, izstāsti viņam savus plānus!" Vo, vo! Man ar liekas, ka tā nu gan nebūs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Bet vēl gads!!! Vājprāts, kā es to izturēšu?!! Jau zinu atbildi - tāpat kā iepriekšējos gadus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
nezinu vai tik viegli paredzēt 6. filmu, ja pat 5. nav uzfilmēta...nu ja viss noies gludi, tad skatīsimies!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
nju tas jau ir progress... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 22:56 |