![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.06 Kur: ne tur kur vajag >< ![]() |
Rakstot manu ff nonācu grūtībās ar to kas viņam būtu jādara tālāk un nolēmu pajautāt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu es nezinu...Man šķiet, ka viņš nomirs ar Voldemortu reizē, bet es ceru, ka tā nenotiks! Viņš varētu ar Džinniju aprecēties!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 Kur: Jelgava ![]() |
Vispār atbilžu varianti ir smagi debīli. Pričom tik daudz precības, domā, ka Poters uzreiz pēc skolas apprecēsies ,un laidīs klajā mazos Poterīšus? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Protams, ja viņš izdzīvos, tad manuprāt pirmā lieta ko viņš darīs būs kļūt par auroru. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
a man liekas ka apprecēs Džinniju.... un tad kļūs par auroru... un jā-varianti ir diezgan debīli...
Šo rakstu rediģēja Potera_fane=): 11.04.2006 14:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
Viņš nomirs vienlaicīgi ar Voldemortu es nobalsoju pa šo te. Bet to es negribētu.Man liekas ka viņš varētu aprecēties ar Džiniju.Bet, kas to lai zin.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.06 Kur: ne tur kur vajag >< ![]() |
Sory sory...par mulkigajiem atbilzu variantiem bet man to vajag prieks mana ff (mulkigs paradums pa parieksu paprasit visu vedoklus...). starpcitu paldies ka atgadiajat pa auroriem... pati biju aizmisusi. beztam nejau uz reiz vinjs taisis mazus poterisus... mana stasta pec skolas paiet 9 gadi. velreiz atvainojs par daudzajam precibam...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
Es uzskatu, ka viņam janolien kādā kaktā 80.gadu vecumā un jānosprāgst pēc tam kad viņš būs aprecējies ar Džiniju izšķīries ,aprecējis Hermioni un atkal izšķīries ,(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) un pēc tam aprecējies ar Čo Čangu un atkal izšķīries. Un pēc tam būs bijis cienīgs vecpuisis.
P.S. varu derēt, ka visi kritizēs manu domu gājienu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Šo rakstu rediģēja lilion: 20.04.2006 13:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Jānolien kādā kaktā un jānosprāgst - tāds ir mans pieņēmums, jo viņu nāvīgi ienīstu - laikam Redklifa debīlās uzvedības dēļ ( "Ko jūs klausaties to stulbo Vatsoni, viņa jau neko nesaprot.." (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ````s)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Jāuzvar Voldemorts un jaņodzīvo cienīgu vientuļnieka dzīvi. Cits variants - apprecēties ar Džinniju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Man tāda sajūta, ka viņš mirs reizē ar Voldemortu... Bet vispār šie varitanti ir tādi pastulbi, kāpēc obligāti jāapprecas? Labāk kļūt par labu un uzticamu auroru.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.06 Kur: Tur kur mani gaida...bet dzīvesvieta- Bauska ![]() |
Jāprecas...jāprecas...jāprecas...bet ja tā tad NOTEIKTI ar Džinniju! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smartass.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/bow_arrow.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
pardon pardon par dauzajām precībām!!!! bet kā jau teicu man si aptauja ir vajadziga manam stasam....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Viņam jāprec Džinija, viņi sestajā grāmatā saprata cik ļoti mīl viens otru un tagād neprecēties būtu muļķīgi, bet vē domāju ka Roulinga neatstās laimīgas beigas, domāju ka harijs nomirs un Džinija viņu apraudās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
kapee uzreiz ar kadu japrecas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ja vinjsh tomer uzveiktu Voliju, pirmkart vinjsh varetu but aurors un pec tam domat par preceshanos. bet ja obligati japrecas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) tad izveletos Dzinnniju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
jānodzīvo laimīga un pārticīga dzīve,kopā ar saviem mīļajiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Vins vareetu appreceeties ar Dzinniju
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
nebutu jau ne vainas ja vins aprecetos ar Džinniju, stipri vien shaubos ka ar Hermioni...un protams es ceru ka vins nenomirs kopā ar Voldiju, bet gan izdziivos , klus par auroru un smuki satvarstiiis visus ļaunos burvjus....(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
Manuprāt, viņam jāmirst kopā ar Voldemortu...Varoņa nāvē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Gan jau, ka jaapprecas ar Hermioni... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Es nebalsoju jo kādēļ viņam obligāti jaaprecās? Viņam pirmkārt jāpaliek dzīvam!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 02:37 |