Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
> Džulija Votersa apmeklē "Braukšanas stundu" pirmizrādi Īrijā
ils
iesūtīt 21.02.2006 14:49
Raksts #1

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Es, Ciaran, tikko atgriezos no Braukšanas stundu (Driving Lessons) pirmizrādes, filma, par kuru es jau iepriekš ziņoju MuggleNet un mūsu Ruperta lapā, RupertGrint.net.

Filmā tēloja arī Ruperts Grints (Bens) un Džūlija Valtersa (Evija). Kinoseanss bija daļa no 4. Džeimsona Dublinas Starptautiskā kinofestivāla (Jameson Dublin International Film Festival) un to apmeklēja arī iepriekš minētā Džūlija Valtersa, kas tēloja Vīzlija kundzi pirmajās trīs Harija Potera filmās.

Pēc ļoti aizkustinošās filmas Džūlijai bija 40 minūšu ilga, publiska intervija uz teātra skatuves. Te būs daži izvilkumi no viņas teiktā:
  • Džūlija pastāstīja, ka viņas meita, liela Potera fane, ir pierunājusi viņu pieņemt Vīzlijas kundzes lomu, kad tā viņai ir piedāvāta
  • „Ruperts ir izcils aktieris”.
  • Atbildot uz jautājumu par to, ka viņa pēc 3 Poterfilmām vairs nav bijusi 4., viņa teica, ka ļoti daudz fanu viņai raksta par to, izsakot nožēlu un baidoties, ka viņa nebūs arī 5. filmā: „Paldies, paldies, rakstiet arī uz Warner Bros. Un izsakiet savas vēlmes!”.
  • Aicināta pastāstīt ko interesantu, viņa atcerējās arī, ka tēlojot Vīzlija kundzi, viņa valkājusi ar sēklām polsterētu brā. Tāpēc Kingskrosa ainās viņai esot bijis šoks, ka viņai visur sekojušas pūces un baloži. Filmējot trešo dubli, izbrīnījies Dens Redklifs pat pajautājis: „Ar ko jūsu brā ir pildīts?”.
  • Aprīlī sākšoties filmas Becoming Jane uzņemšana Īrijā. Viņa Fēniksa ordenī filmēšoties vasarā.
Filmā Driving Lessons Rupertam Grintam ir pirmais skūpsts uz ekrāna ar sievieti.
Ziņa no MuggleNet.com.

Šo rakstu rediģēja erty: 21.02.2006 16:57
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
Daniels_Redclifs
iesūtīt 21.02.2006 20:12
Raksts #2

Kārto SLIM-us

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.10.05
Kur: Viduszeme

haa haaa haaa, Rupertam pirmais skuupsts uz ekraana ... lol (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) nu lai veicas taalaak ar to pashu ...

+Citēt rakstu
Viesis_Viesis_*
iesūtīt 22.02.2006 10:09
Raksts #3

Viesi

njaa vienaa es piekriitu....."Ruperts ir izcils aktieris" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 22.02.2006 20:15
Raksts #4

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

hmmm..tad tagad tas priekšmets saucas šitā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

+Citēt rakstu
Meitēns
iesūtīt 23.02.2006 11:04
Raksts #5

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 06.10.05

Es to filmu noteikti gribu redzēt!!! Vai šo filmu kautkad drīzumā(nu pēc kāda mēneša varbūt) rādīs Cocacola-plaza?
Jā...es domāju,ka pirmais skūpsts Rupertam uz ekrāna būs Harijā Poterā.Arī Dans jau December Boys skūpstījās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif) Nu ko,Harija Potera filmās tagad viņi būs aktieri ar pieredzi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Hareki
iesūtīt 23.02.2006 11:51
Raksts #6

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 12.01.04
Kur: Vientuļa klints kore bieza meža vidū

CITĀTS(Kedriks @ 22.02.2006 20:15) [snapback]564073[/snapback]

hmmm..tad tagad tas priekšmets saucas šitā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

mjā - es ar sākumā prātoju, kas tā par dīvainu sēklām pildītu ierīci (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Turpmāk lūdzu visi krūšturus sauksim par brā!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 07.05.2025 22:26