![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Šeit var pasūtīt abas brošūriņas, ko Roulinga uzrakstīja ''Comic Relief'', superievākojumā - http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...der#reader-link
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.03 Kur: Latvija Jekabpils ![]() |
Kads ir lasijis kadu no tam?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
jaa es labpraat uzzinaatu to passu
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Es esmu izlasījis abas! Par tām jau mēs forumā visu laiku esam runājuši.
''Kalambols laiku lokos'' un ''Maģiskie radījumi un kur tos meklēt''. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
vai tik ne vecajaa un arii tur nevisai daudz
Šo rakstu rediģēja aivvv: 05.08.2003 10:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.03 Kur: Latvija Jekabpils ![]() |
Nezvai tas tulkos Latviski?
|
|
|
Viesis_Viesis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Tulkos, tulkos! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Katra no šīm grāmatām maksā 2,5 mārciņas. No šīs summas 2 mārciņas aiziet ''Comic Relief''. Vai Latvijā atradīsies izdevniecība, kas būs ar mieru paturēt 1/5 daļu no peļņas sev? Stipri šaubos!
P.S. Skati arī kalambolam veltītās sarunas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cik tas gramatas biezas?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: pie datora ![]() |
tu viņas viegli izlasīji?
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Jā! Man laimējās atrast krievu tulkojumu Internetā. Un tā kā es to valodu labi zinu, tad izlasīju bez pūlēm. Tagad esmu pārskatījis arī angļu izdevumu. Krievu teksti no Interneta ir izņemti, jo tas bija autortiesību pārkāpums, bet es tos paguvu izprintēt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: pie datora ![]() |
Hmm......visas trīs grāmatas?
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tikai divas! Bildē pa vidu ir superkabatiņa, kurā grāmatas var ielikt.
Un tās nav garas, es Kalambolu iztulkoju un man iznāca rokrakstā 30 parastā vēstuļu papīra lapaspuses. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas gramatas ir verts lasit?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mjā.......ir vērts, vai nav vērts?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai vel kads cits ir tas izlasijis?
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Laikam eyedam ir tās lasījis?!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Man liekas, ka nava.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kura no tam divamgramatam tev patika labak Il?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Abas ir labas!
Atvaino, ka ātrāk neatbildēju! Diemžēl, man nav tik daudz laika, lai spētu visus rakstus pārskatīt regulāri. Neatradu pavedienu par Trīs maģiskajiem akmeņiem, tādēļ savas domas izteikšu šeit. Tas ir diezgan izteikts meiteņu romāns ar visai lielu sentimenta devu. Tādēļ, zēniem tas var nepatikt. Bet notikumi ir savērpti ļoti veikli, tam meitēnam ir talants. Droši varu teikt, ka izlasīšu līdz beigām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: rīga ![]() |
Pavedienu par Trīs Maģiskajiem kotur vari atrast šeit. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
taas graamatas ir labas ?? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) :blink:
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: Numenor ![]() |
es tā kā palasījos Maģiskos zvērus, nu, interesanti, ir vērts. bet kas tā par grāmateli pa vidu ils bildē - Hogwarts school of witchcraft and wizardry? Kāds tādu ir lasījis vai redzējis netā? Hmm, citādi mana draudzene rudenī dodas uz Potermāmuļas dzimto valsti, būs vaļā kanāls visādu lietu iegādei! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Baigi man vajag.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 15:38 |