![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Nu man pirms ļoti ilga laiciņa bija šāds gadījums;
Es aizgāju gulēt un tad kaut kur pa rīta pusi es itkā piecēlos un devos cauri sienai, kas atdala mūsu dzīvokli no kaimiņu dzīvokļa, kad es paskatījos atpakaļ es redzēju sevi vēl aizvien guļam. Tad es itkā pati neapzinoties sāku virzīties cauri sienai, bet es drausmīgi pārbijos un šis sapnis, vīzija, astrālā projekcija beidzās. Es atceros kā es sevi redzēju no malas nevis kā no projekcijas stāvokļa, bet kā es skatījos uz savu astrālo projekciju es izskatījos tāda blāva un caurspīdīga. Un es pati ieskatījos savās caurspīdīgi brūnajās acīs! Sajūta bija tāda, ka es no sākuma jutu kā dodos uz sienas pusi un tād es it kā pagriezos un es biju savā ķermenī un redzēju savu projekciju tā pārlēcu no viena uz otru! Un tad es momentāli aizmigu! Tā arī nezinu vai tas bija sapnis vai realitāte. Bet godīgi sakot es ticu dažādām burvestībām un visam ar to saistītajam! Tā ka varētu būt ka tā ir taisnība! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.04 Kur: Latgale ![]() |
Ko tur pierādīt, ja visi jau sen zin, un ir pierādīts, ka astrālā vide eksistē. Jā, mēs sapņojot, iespējams, astrāli attālināmies no mūsu fiziskā ķermeņa. Jā, ir bijušas tādas sajūtas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Streipuļo ārā no Vepra galvas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā Rakstnieks 2005 ![]() |
Nu, laikam jau reizēm tāda sajūta rodas, nezinu, ko īsti tas pierāda, bet, uzskatu, ka tas patiešām ir iespējams. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.04 Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D ![]() |
iisti tam neticu, jo ar maniim nekas taads naw gadiijies... sawukaart ja citiem taa ir gadiijies, tad wareetu buut, ka kaut kas taads pastaaw un ir iespeejams shaads gadiijums, wispaar interesanti...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.04 Kur: Latgale ![]() |
CITĀTS(Halina @ 19.08.2004 11:55) Laimīgi ( vai nelaimīgi) ir tie ,kas to spēj sajust un saprot ,ka tas nav sapnis... Ne viens, ne otrs. Viņi ir vienkārši cilvēki ar augstāku apziņas līmeni. Un, vispār, to var iemācīties. Vienkārši visu dienu staigā un domā "Sapņi, sapņi, šis ir sapnis, lalala" vai arī "apskaties uz rokām, apskaties uz rokām" un skaties uz rokām. Ja tu to izdarīsi sapnī (kas visdrīzāk notiks, jo sapņi veidojas pēc dienas pieredzētā), tad tu pamodīsies (sapnī) un sapratīsi, ka tas ir sapnis. Un tad ies vaļā jautrība! Nu šis ir neliels padoms, kā apmānīt zemapziņu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Zinātnieki gan domā, ka sapņi analizē dienas laikā uzņemto informāciju, bet viņi jau parasti domā daudz par ko... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Ha! Vai kāds ir lasījis Roberta Munro grāmatas vai redzējis pa discovery raidījumu par Munro institūta veiktajiem pētījumiem ārpusķērmeņa pieredzes sakarībā? Šie tagad jau ir izstrdādājuši īpašus ieraktsus, pat veselu sēriju, ar kuru palīdzību cilvēku var "izvilkt" dažādos attālumos no fiziskā ķermeņa.
Es pats puslīdz apzināti esmu bijis ja nemaldos tikai "punktā desmit", tas ir stāvoklis, kad ķermenis guļ, bet prāts ir nomodā, nekādas bildes arī apkārt nav. Ir tikai melns tukšums, bet tu lieliski zini, ka vari dot komandu "atvērt acis" "vai pakustināt pirkstus", t.i. pamosties. Baigi jokainā sajūta, bet prasa koncentrēšanos, jo apziņa itkā izplūst visu laiku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tās grāmatas ir Lativiski? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Es esmu jutusi "cauros sapņus", kad tu itkā guli, bet tajā pašā laikā, visu apzinies. Itkā Tu dzīvotu uzreiz divās realitātēs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
CITĀTS(Halina @ 17.09.2004 13:49) Tās grāmatas ir Lativiski? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Es esmu jutusi "cauros sapņus", kad tu itkā guli, bet tajā pašā laikā, visu apzinies. Itkā Tu dzīvotu uzreiz divās realitātēs. Nee, praats ir pilniigi nomodaa! No sapnja to uzreiz var atshkjirt! Nekaadu "itkaa". Taas graamatas ir krieviski, izdotas vairaakos izdevumos, izdevnieciibaa ''Sofija", ap 1999 - 2000 gadu. "Putishestvija vne tela" "Daljokije putishestvija" "Poslednije putishestvije" Pirmaa ir tapusi seshdesmitajos gados, peedeejaa - neilgi pirms Munro naaves astonjdesmito gadu beigaas. Iesaku visiem! Saliks sho to pa plauktinjiem! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pats esi devies astrālos ceļojumos?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Boņa @ 19.09.2004 13:33) Pats esi devies astrālos ceļojumos? Mēs visi viņos dodamies, tikai ļoti reti kurš tos atceras pēc pamošanās! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Turklāt tur ir dažādas vietas kur var iežauties. Viena no tādām vietām esot kaut kas līdzīgs skolai, kurā tālāk tikušie māca tos, kas guļ. Ko īsti viņi tur apgūst tā arī nesapratu, jo Munro pats to nepiedzīvoja, viņš tur vazājās pilnīgi apzināti :)Kautkādas elementāras lietas kas jāzina. Tur katru nakti nonākot lielākā daļa guļošo cilvēku. Kā jau teicu, apzināti esmu bijis tai starpstāvoklī starp nomodu un miegu, kad fiziskais ķermenis guļ, bet prāts strādā perfekti. Tikai bildes nekādas nav. Žēl....(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ir tikai tāda forša tumsa. Vienreiz likās, ka lidinos pa istabu, bet neesmu pārliecināts, vai tas nebija manu pārkairināto smadzeņu darbības efekts pārlasoties pa dienu par tiem pašiem astrālajiem ceļojumiem un pēc tam sekojošā izlāde. Visticamāk ka pēdējais. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.04 Kur: Cēsis Janvāra fotogrāfs ![]() |
jaa es arii ticu tam, ka sapnjos cilveeks aizceljo uz paraleelo pasauli, dazreiz uz naakotin, taadeelj dazreiz sapnjos redz to, kas notiks(man piemeeram taa dazreiz ir). veel var aizceljot gars tad, kad cilveeks znaudzjoties nonaak transaa, taadeelj tajaa staavoklii var murminaat kaut ko bezsakaraa... vai dariit kaut ko nepakeksi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.04 ![]() |
Par šiteim saucamajiem OoBE (Out of Body Experience) klausījos ļoti interesantu raidījumu pa BBC. Īsumā atāsts tāds, ka ķirurgi, taisot sievietei mugurkaula operāciju ar daļējo narkozi, netīšām piebakstījuši kaut kādu nervu. Pēcāk sieviete stāsta, ka tajā brīdī izgājusi no sava ķermeņa un varējusi vērot operāciju no malas. Pēcāk ar tādiem pašiem rezulātiem atkārtoti eksperimenti ar citiem cilvēkim. Tajā pašā raidījumā runāja arī par indiāņu šamaņiem, kas it kā varot atstāt savu ķermeni un staigāt apkārt. Tie cilvēki, kas par OoBE pētījumu taisīja, uzskata, ka tas varētu būt līdzīgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ārstējas Sv. Mango dziednīcā ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 17.10.04 ![]() |
Ta varetu but taisniba..jo visi par to runaaa......un ir stvoklis Somati kad cilveks(bet tas ar cilvekiem ir reti) var iekonserveties uz miljoniem gadiem......
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.04 ![]() |
Astrālā projekcija patiešām eksistē, un to jau vairākus gadsimtus pielietoja Tibeta mūki. Cilvēkiem (ne visiem) tāda iespēja tiek dota, lai viņi ieraudzītu pasauli, no citas puses, "citām" acīm. Ar mani tā ir gadījies vairākas reizes un es to prakstiski jau maku kontrolēt. Mūsu dzīvet nekas nenotiek tāpat vien.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 ![]() |
Esmu lasījis grāmatu, kur šis tas bija par astrālajiem ceļojumiem.
Grāmatas autors stāsta, ka tas ir viegli un to var ātri iemācīties jebkurš. Pats arī esmu mēģinājis, bija tāda ļooti dīvaina sajūta it kā tu vairs nejustu savu ķermeni, bet garu, bet bija bail turpināt. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Bet tas nekas, noteikti mēģināšu vēl (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu mēs visi miegā pametam savu ķernmeni un ārpus tā pavadām 1/3 sava mūža (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Ja to varētu ātri iemācīties jebkurš, tadmēs jau visi to vien darītu kā lidinātos apkārt un nebūtu vajadzīgi nekādi sakaru līdzekļi! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.02.05 ![]() |
Nu, gogiigi sakot, es ticu shitajam, ko tu staastiiji par to sapnju pasauli...
Man tas liekas pat ljoti reaali... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sapņu pasaule ir viena laba lieta...ja Tu iemācies to kontrolēt, tad vari ldināties savās domās kur ivien vēlies!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Munro instituuts ir izstraadaajis savdabiigus audio ierakstus ar kuru paliidziibu cilveekiem it kaa tiek sinhronizeeta abu smadzenju puslozhu darbiiba kaa rezultaataa dalja nonaak pat pie aarpuskjermenja pieredzes. Taa metode un izmantojamie ieraxti saucas "Hemi-sync". Ieksh DC shis tas drusku daziem ir - taa pa var paexperimenteet (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.05 Kur: Latvija, Saldus ![]() |
Nu pastāstat man kautko par astrālo projekciju!! Kā sākt, kautkādus padomus ko darīt ko nē! Es gribu pamēģināt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Ok... Njemam projektoru, piesleedzam caur VGA portu kompim un iznesam uz balkona. Palaizham kompii screenseiveri ar zvaigsniiteem un pagaidam, luudz projektors saak straadaat. Tad pagriezham to pret debesiim un skatamies, kas notiks! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)
Neiesaku jokot ar taadaam lietaam, labaak pameklee kaadu labu graamatu, aizej uz biblioteeku. Vai arii prasi ko konkreetaaku, savaadaak normaalu atbildi nedabuusi! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.05 Kur: Latvija, Saldus ![]() |
nuu es nemaz negribu jokot... ir kaada graamata latviski kur vareetu pamekleet?
Vai kaada laba adrese kur ir par to rakstiits kkas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Nezinu ko tu domā ar astrālo projekciju, bet zinu ka astralos celojumus gan mēs katrs varetu veikt un to pat ir darījuši senos laikos teju vai visi.Pirms miega jaatslābinas un jāiedomajas kur tu vēlētos nokļūt , jaiedomājas ka tavs gars atraujas no miesas, pēctam jāiztēlojas visa sava ceļa(līdz noteiktajai vietai) katra māja un katrs ielas pagrieziens utt.Tā jātrenējas visulaiku pirms miega kamēr reiz tev var sanākt patiesām īsts ceļojums.Es tikai nezinu vai tu esi citiem redzams tādā veidolā vai nē bet katrā ziņā tas tiktiešām ir iespējams.Ja izdodas nevajag pārbīties un ķermenī jāatgriežas lēnām un uzmanigi. Šie nav nekādi pesteļi, par to visu stāsta tibetas lamas savas gramatas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es tomēr ieteiktu paļauties uz Etasi padomu nejokot. Mums pasniedzējs jogas nodarbībās stāstīja par astrālo projekciju un tas nav nekāds joks. To nekādā gadījumā nedrīkst darīt, ja vien neesi vismaz trešajā vai labāk ceturtajā meditāciju līmenī. Nu tas tā, atkarīgs no paša cilvēka. Ir zināmi gadījumi, kad cilvēks pats un pilnīgi nejauši iziet no sava ķermeņa, bet tas arī ir ļoti bīstami, jo, ja gars zaudē vājo saikni ar ķermeni- cilvēks mirst! Neiesaku...
Tā var būt ļoti nepatīkama pieredze, jo Tu visu spēj novērto tas gan, bet pakustēties vai dot kādu ziņu par sevi nespēj, jo tavs gars ir stapr realitāti un garu pasauli un šādā stāvoklī ir ļoti retais, līdz ar to, ir iespējams, ka var iekrits komā ( nu, ne burtiski, bet kāds tā var padomāt...) Nu, es vienalga neiesaku... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Kāpēc cilvēkiem vienmēr ir jālien tur, kur nevajag...?! Un vēl, šaubos, ka Tev tas tā tik viegli izdosies, ja jau pat jogas labākie speciālisti to nespēj... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Jaa man lirekas, kas taa ir paaraak riskanta leita...taa tieshaam avr nokluut psihenee...iesaku nejokojies ar taadaam lietaam...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Ir, ir tā astrālā projekcija. bet jābūt ļoti garīgi attīstītam un apdāvinātam, lai spētu ko tādu izdarīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
njā, ir tāda lieta --> astrālā projekcija, un pietam ļoti interesanta, bet arī es tev iesaku vienai pašai NEMĒĢINĀT!!!!!Lai, ko tādu sāktu darīt ir daudz jāmeditē (protams, ar kāda speciālista palīdzību), bet, ja tu patiešām vēlies ko tādu iemācīties, tad to tev var iemācīt tikai speciāls skolotājs, kurš tad savus audzēkņus trenē šajā ieiešanā, lai varētu sākties astrālais ceļojums......Ja tu izdomā to darīt uz savu roku, tad tu tiešām vari atpakaļ vairs neatgriezties, jo ir jāmāk itkā aizvērt un atvērt durvis starp šīm pasaulēm....es saku nopietni --> Tā nav joka lieta ar, kuru var paspēlēties jebkurš, kuram ienāk prātā, labāk neizaicināt likteni...... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
ĀĀāaaa... tipa tas ir tas matriksa prikols ja? Mega giga astrālā projekcija.
Nu nez... es ne ticu tadai, ne gribētu mēģināt ko tādu darīt, kur nu vēl citiem ieteikt. Kaut arī es skatījos ginesa rekordu raidījumu... tur viens džeks tikai ieslodzīts mazā kastītē, kurā nevarēja piekļūt gaiss... un viņš tur notupēja labi ilgi... pat pārāk ilgi nekā vajadzētu, bet šim nekas. Izlīda laukā kā svaigs gurķītis no tiko atvērtas burkas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) Tad visiem pūta miglu acīs par astrālo projekciju... ha ta jau labāk es eju noskatīties Vīrus melnaa... ataa visiem! |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.06 Kur: Tur kur mani gaida...bet dzīvesvieta- Bauska ![]() |
Manai draudzenei bija tāda grāmata(jeb grāmatā bija tāda nodaļa), viņa man stāstīja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Laikam viņai tādu uzdāvināja, jo viņai patīk tādas lietas par burvestībām. Iesaku tev paprasīt biblotēkā, moš zinās...var pameklēt arī kādā veikalā, ja tiešām gribi to var atrast arī piemēram googlē, visā plašajā pasaulē gan jau būs tas ko tu meklē... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Par astrālo projekciju esmu lasījusi vienā grāmtā (autoru neatceros, bet saucās "Burvji, maģiskais ceļojums" tur vispār daudz interesantu lietu.)
Tajā astralā projekcija bija aprakstīta kā gara pārvietošana telpā. Gars nevar runāt, kaut ko zidartīt, vienīgi augstākā līmeņa maga gars varētu kaut ko. Bet astrļkā projekcija prasa daudz spēka. Bet par iespējām reālajā pasaulē, eiskau ņemt vērā Row padomus un ar to nespēlēties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Par astrālo projekciju... nu, pāris reizes ir sanākusi out of body experiance... bet ne uz pārāk ilgu laiku... kad būs maķenīt vairāk laika iemetīšu savas pieredzes pierakstus...
Arī par lucid dream... tie gan bišku vairāk bijuši. Te viens OBE pieraksts... "Paareedos grauzdeetas kafijas pupinjas shokolaadee, shii neapdomiigaa riiciiba protams atstaaja sekas... nevareeju vairs kaa parasti ielikties gultaa un vnk atluuzt kaa parasti. ilgi nevareeju aizmigt, groziijos, shkjita , ka nav gultaa taadas vietas, taada iespeejamaa staavoklja, kuraa vareetu aizmigt... Bet tas bija kkas WOW! Sapnjoju, ka man jaatiek uz autobusu. Pieturaa kaareiz viens staaveeja un es, zinaadama, ka tas ir iistais noleemu pieskriet, lai nenokaveetu. Paaris soljus paskrienu, tad ar slaidu leecienu paareju uz lidoshanu... Tad visa struktuura atkal pazuud... pazuud pietura un autobuss... viss pazuud, palieku tikai es ar savaam izjuutaam. Palika mazliet baisi, veeljoprojaam paliek baisi... bet taas ir uzspiestas sajuutas, to var labi just. Bet taa fiziskaa sajuuta... kkas tik neiedomaajami reaals, novicinaaju rokastaa, kaa bokseejoties un sajuuta patieshaam taada, kaa es to reaali dariitu, tachu tai pashaa laikaa apzinos, ka gulju gultaa un nepakustinu pat mazo pirkstinju... Ausiis nepanesama shnjaakonja. Ar raadiitaajpirkstiem aizspiezhu ausis. Nekas nemainaas. Shnjaakshana ir manii iekshaa. Pamostos un shnjaakshana attiet tikai ar laiku..." Šo rakstu rediģēja Roviela: 05.02.2009 09:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 31.03.2006 11:31) [snapback]598138[/snapback] Nezinu ko tu domā ar astrālo projekciju, bet zinu ka astralos celojumus gan mēs katrs varetu veikt un to pat ir darījuši senos laikos teju vai visi.Pirms miega jaatslābinas un jāiedomajas kur tu vēlētos nokļūt , jaiedomājas ka tavs gars atraujas no miesas, pēctam jāiztēlojas visa sava ceļa(līdz noteiktajai vietai) katra māja un katrs ielas pagrieziens utt.Tā jātrenējas visulaiku pirms miega kamēr reiz tev var sanākt patiesām īsts ceļojums.Es tikai nezinu vai tu esi citiem redzams tādā veidolā vai nē bet katrā ziņā tas tiktiešām ir iespējams.Ja izdodas nevajag pārbīties un ķermenī jāatgriežas lēnām un uzmanigi. Šie nav nekādi pesteļi, par to visu stāsta tibetas lamas savas gramatas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) vienam man pazīstamam cilvēkam tas pa īsto sanāk, bez īpašas trenēšanās, droši vien vienkārši jābūt kaut kādām spējām.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Neizklausās pazīstami ?
Es kaut kad sen lasīju par šo avīzē, mēģināju izdarī, bet nesanāca, vismaz man tā liekas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
ES PIEŅEMU KA ŠĀDS PAVEDIENS JAU IR BIJIS UN JA TĀ TAD ATVAINOJOS, BET TIEŠĀM NEKUR NEVARĒJU ATRAST NEKO PAR ŠO TĒMU. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
TĀTAD-GRIBU ZINĀT VISU KO JŪS ZINĀT PAR ASTRĀLAJIEM CEĻOJUMIEM, ITSEVIŠĶI CERU SAGAIDĪT ATBILDI NO TIEM KAM TAS IR IZDEVIES, TĀTAD PIEREDZE, IZJŪTAS, KO REDZĒJI, KUR BIJI, CIK ILGS LAIKS PAGĀJA TO IEMĀCOTIES UN VISU CITU SĪKUMOS, JA KĀDS KAS TO DARA NEGRIB TO TEIKT VISIEM REDZOT TAD ATRAKSTI LŪDZU MAN PERSONĪGI UZ Netmouse@inbox.lv . (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) UN VĒL- TIE KAS NETIC VISAI ŠAI PADARĪŠANAI VARAT NEATSAUKTIES JO JŪSU VIEDOKLI ES TĀPAT JAU VARU IEDOMĀTIES UN NEVIENS JUMS TĀPAT TAM NESPIEŽ TICĒT VAI NETICĒT. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Cilvēki ir materiālas būtnes tie nevar astrāli pārvietoties!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(ievuks @ 28.10.2006 08:56) [snapback]1056299[/snapback] Cilvēki ir materiālas būtnes tie nevar astrāli pārvietoties!!! Taisnība, paši cilvēki nē, bet viņu astrālais ķermenis gan! Reiz lasīju kādu rakstu par vienu vecīti, kurš iemācījās sapņos astrāli pārvietoties un pilnībā kontrolēt to, uz kurieni viņš dodas un sapņos apceļoja visu pasauli. Pats bijis nabadzīgs, bet limīgs, jo bijis spējīgs apceļot plašo pasauli neiztērējot ne santīma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pati par šo pieredzi neatceros, bet ir bijis pāris reizes, kad ir tāda dīvaina sajūta. Tu guli un dzirdi un sajūti, kas notiek apkārt, bet nespēj pakustināt ne locekli, gribi atbildēt, bet lūpas ir pilnībā slēgtas, neizkustās no vietas. Diezgan bailīgi. |
|
|
Viesis_Learner_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Cilveecinji! Palasiet taksh par to no saakuma un tad runaajiet!!! Tas nav nekas paardabisks un traks arii! biistams arii nav, jo neviens nespees to apguut ja nebuus tam gatavs un piemeerots. Pasaulee ir diezgan daudz specialistu, kas to apraksta un ar to nodarbojas: roberts Alans Monroe, Richards Vebsters, Lobsangs rampa u.c. ta kaa, ja interesee, lasi, maacies, izproti un attiisties!!!
|
|
|
Viesis_cosmoal_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Tiesa gan, ka slikti mekleji! Ir ljoti daudz info par sho teemu, graamatu! Ja proti lasiit krieviski, tad vispaar nekaadu probleemu nevajadzeeetu buut: te links uz vietu, kur vari shiis graamatas nokachaat: http://book.ariom.ru/.
Saakumaa ieteiktu izlasiit Vebstera Richardsa graamatu "astraalie lidojumi iesaaceejiem", tad paariet uz Monro Roberta graamataam "Aarpus kjermenja celjojumi" un "Taalie celjojumi", pecc saliidzinaashanai un interesei vari izlasiit Rampas graamatu "Triis dziives" Peec sho graamatu izlashiishanas radiisies pilniiga skaidriiba, kas ko un kaa. Varbuut mainiisies uztvere par dziivi un lietaam apkaart, neuztversi visu paaraak nopietni, ikdieniskjas cilveeku probleemas un bailes liksies mulkjiigas un nevajadziigas. Iesaku arii nokachaat programminju: brain wave generator un presetus saistiitos ar astraalajiem lidojumiem! lai nu kaa, ja nezini krievu valodu, info buus atrast diezgan gruuti. Otrs variants ir english. googlaa jaameklee (out of body experience) tad ar daudz ko samekleesi. Pats jau sen par sho visu saaku intereseeties, kaadus gadus 4 atpakalj. Treneejoties peec kaada laika pametu sho nodarbi, bet tagad atkal atsaaku. izlasiiju augshup mineetaas graamatas un saaku treneeties. Un juutu, ka tuliit driiz vareeshu piedziivot savu 1. astraalo pieredzi. Galvenais ir velme, ticiba un prakse. Tad peec kaada laika vareesi piedziivot to, kas vaardos nav izsakaams! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Njā, nesaprotu kāpēc jūs visi domājat, ka tas ir kaut kas nereāli bīstams..., laikam informācijas trūkuma dēļ.
Es runāju ar savu jogas pasniedzēju un viņš pastāstija, ka ja vien tu pats ne no kā nenobīsties, tad nekā tāda tur nav |
|
|
Viesis_Viesis_Miss Apoka Lipse_*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Nu tak (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) , aktīvāk! par to tak nevar runāt par daudz,gaidu gaidu gaidu, vairāk vairāk vairāk atbilžu un klau, Cosmoal, esmu izlasījusi gandrīz visas Rampas grāmatas un vēl šur tur šo to, bet man vajag vairāk dzīvu cilvēku piemērus un pieredzes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Es ļoti gribu astrāli ceļot bet man ir arī ellīgi bail to darīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) , jo man daudzi saka ka tas esot ļoti bīstami un ka astrālā mani var sākt klapēt kaut kādi tur domformu briesmoņi un ka var neatgriezties savā ķermenī un ka var apmaldīties ja aizlido pārāk tālu un vēl visāda lāža var notikt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) .Varu padalīties savā niecīgajā pieredzē- tātad pēc visādu grāmatu un informācijas izlasīšanas izgudroju noteikti to sākt mācīties. darīju visus tos iztēles un atslābuma paņēmienus un lūk kas ar mani, reiz, kad es biju pusmiega/pusnomoda stāvoklī notika- es sāku just ka kkas no manis plūst prom, sajūta it kā caur manu ķermeni vilktu caurvējš un neizturama skaļa skaņa visulaiku skanēja man ausīs. Es, protams, pārbijos, jo man nelikās ka tas ir normāli, tā skaļā skaņa un ka tas notiek brīdī kad es vispār to nedomāju darīt, tā jau gluži neviļus var nolikt karoti, brrr... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Ķermeni sāka pārņemt tāda kā paralīze un es sāku par visām varēm kustēties un visas dīvainās sajūtas pazuda.Es pieļauju ka mans astrālais ķermenis sāka atdalīties, bet man nepavisam nepatika, ka tas notiek bez manas kontroles, tagad kādu laiku to nemēģinu mācīties, jo ir diezgan lielas bailes no tā atdalīšanās momenta, ja nu kkas notiek ne tā kā vajadzētu,eh... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
Viesis_cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Tas labi, ka esi lasiijusi rampu, bet vinja aprakstoshais neliekas pilniigi ticams un paarliecinosh, tapee iesaku izlasiit arii citus manis pieminettos rakstniekus. Ja runaajam par biistamiibu, tad noteikti tas ir peedeejais, no kaa var baidiities. Un vispaar, bailes arii ir tas bremzeejoshais faktors visaa shitaajaa. Es taas gandriiz esmu izniideejis vienkaarshi vairaak par to visu aizdomaajoties, aizdomaajoties kas ir te un kas tur. Un vispaar, vai tad tu paziisti jaunus cilveekus, kas miega ne no shaa ne no taa vienkaarshi ir nomirushi??? Diez vai taadi gadiijumi vispaar ir bijushi! Un arii, esot tur, ja tev ir bail un tu domaa par visaadiem tur briesmonjiem, tad tu tos arii sastapsi un redzeesi, jo domas ir atspulggs tam, ko tu piedziivo...starp citu, arii reaalajaaa dziivee pastaav shaads princips- mees esam tie, ko mees domaajam!
Par pieredzi: ir bijushas shaadas taadas sajuutas paaris reizes. Ka peekshnji it kaa atmozhos, saprotu, ka man ir izdevies iziet no kjermenja, tad peekshnji nobiistos un ar taadu skalju troksni un aatrumu atgriezhos atpakalj. Vieniigais, ko esmu izjutis, ir tikai sajuutas bez vizuaalaa teela, tikai tumsa. Vibraacijas, sastinguma un smaguma sajuuta kjermenii ir diezgan biezha paraadiiba, vieniigais, ko nevaru panaakt ir atbriivoshanaas no kjermenja. Riktiigi to veelos, bet liidz shim nesanaak!!! Bet tas ir tikai laika jautaajums, to es zinu. Un kaadreiz vareeshu aprakstiit savu pirmo aarpus kjermenja sapraatiigo celjojumu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kādu tehniku tu pielieto? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) vajag jau katru dienu itkā mēģināt, tomēr ļoti daudzko ietekmē vienkārši domāšana par to un vēlme, jo tā atdalīšanās sajūta ko aprakstīju iepriekš man radās tikai pēc kādām 2 nedēļām, bet nedēļu es vispār neko nedarīju, tikai vācu info un domāju par to un piepeši tas ne no šā ne no tā sāka notikt. Par bailēm, tā ir mana lielākā problēma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) tomēr, es speciāli paņēmu biblenē psihologa grāmatu par baiļu pārvarēšanu, it sevišķi bail no tā atdalīšanās momenta, ja nu es iesprūstu pa pusei ķermenī pa pusei astrālā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) starpcitu šis ir diezgan izplatīts gadījums...Un vēl mājaslapā www.astralsociety.com viens teica, ka tjipa ir iemācījies astrālās ceļošanas laikā pārslēgt savu astrālo ķermeni uz paralēlo visumu, es teiktu citu dimensiju, kas manuprāt ir kkas baigi kreizī, iedomā cik jau pārattīstītu ļaužu nav? Iesaku paskatīties šajā saitā visādu info un citu cilvēku postus, visi kas tur ir lielākoties jau ir šo to pieredzējuši, un arī profiņu tur netrūkst.Eh, mēs vientieši iesācēji... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 21.11.2006 12:13 |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Peedeejaa laikaa izmantoju Hemy sinc! Nokachaaju no neta Monroe instituta ierakstus!!! tur ir tehnikas, kas paliidz!!! Protams viss ir muusu domaashanaa, ikkatraa domaa!!! Cilveekam viss ir pa speekiem, ja speej pakljaut savu domu speeku!!!
Runaajot par pieredzi un iespeejaam astraalaa, tad man shkjiet, ka taam nav robezhu un tas nav mums, muusu domaashanai un pasaules uztverei saprotamas!!! Tu ir iespeejams pilniigi viss! Gan paraleelaas pasaules, citi energjeetiskie lauki, citas dimensijas, pagaatne, naakotne, cita realitaate un veel daudz kas cits! Tur ir kas vairaak kaa muusu pierastaa 3 dimensiju pasaule. Tik jaaprot tur nokljuut, tad jau arii varees par visu paarlieciaaties! Man shkjiet, tas ir daudz jeedziigaak un labaak, kaa gandriiz pusi savas dziives pavadiit vienkaarshi guljot (sapnjojot) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Es sapratu ka tā ir ķermeņa nemateriālā pārvietošanās.
Kāds saprata??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Interesanti kaada ir astraalaas un citu dimensiju celjoshanas jeega ko, kaa tev liekas? Sevis pasha izzinaashanai vai pasaules izzinaashanai? Vai vnk zinjkaares deelj vispaar tas ir iespeejams? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Par to skanju jeb skaljo dzjinkstonju ausiis par kuru es stastiiju, dzirdeeju ka taa ir kkaadas energjijas skanja ko tas noziimee? Kaa var izvairiities no taas dzjinkstonjas? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
CITĀTS(Rowenny @ 01.11.2006 21:52) [snapback]1058292[/snapback] Pati par šo pieredzi neatceros, bet ir bijis pāris reizes, kad ir tāda dīvaina sajūta. Tu guli un dzirdi un sajūti, kas notiek apkārt, bet nespēj pakustināt ne locekli, gribi atbildēt, bet lūpas ir pilnībā slēgtas, neizkustās no vietas. Diezgan bailīgi. Kas attiecas uz šo: esmu dzirdējis teoriju par to, ka tādos gadījumos cilvēka apziņa ir nomodā, bet ķermenis aizmidzis, un tad nu locekļi vienkārši neklausa. Pašam tā nav gadījies, bet zinu cilvēkus, kuriem bijis tāpat, kā tev, Rowenny. |
|
|
Viesis_cosmoal_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) man jau liekas, ka shi celjoshana galven kārt ir sevis izzināšanai. Tāpat jau var prasīt, kāda jēga ir zemes dzīvei. Acīmredzot gan tā, gan tā mēs kaut ko mācāmies apgūstam, attīstam sevi, pilnveidojamies! Kam? Acīmredzot kaut kam tādam, ko savādāk nevar sasniegt. Bet ja godīgi, tad viens no mērķiem, kāpēc tu personīgi, piemēram, vēlētos apgūt šo ceļošanas mākslu, varētu būt, lai iegūtu atbildes uz tevis uzdotajiem jautājumiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Domāju, ka tur esošās augstākās enerģētiskās būtnes ir spējīgas sniegt atbildes uz jebkuriem jautājumiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Protams, ka ir iespējams. Tad jau jāuzdod arī jautājums, vai mēs naktī redzam sapņus, vai tas ir tikai izdomājums!!! Runājot par skanju - gruuti kaut ko komentēt un teikt. Itka esot tā, ka nevar uz savām sjūtām ieceklēties, tas ir, nedrīkst tās uztvert fiziski, itkā vajagot visu tā kā uztvert no malas, nedomājot. Varbūt, ka tu pārāk daudz nofokusējies uz šo skaņu, un tādā veidā liki tai būt un pastiprināties. Vari mēģināt atcerēties, vai iztēloties kādu jauku vietu, atgadījumu, okeānu, palmas, pludmali un nofokusēties uz šīm sajūtām, nedomājot, kas un kā notiek ar fizisko ķermeni! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kaa tev iet ar praktizeeshanu, man shodien atkal gadiijaas savaadiibas.Taatad gulju un redzu sapni, kur esmu citplaneetieshu kughii(shchiiviitii), saakumaa es redzu cilveekiem liidziigas buutnes kuras straada pie operaaciju galda, bet peec tam paraadaas klasiskais peleekais citplaneetietis ar lielajaam melnajaam aciim. Kughis saak griezties, es saaku justies kaa karuselii, man tas nepatiik un tad es atkal juutu astraalaa khermenja atdaliishanos, tikai nevaru neko pakustinaat, man ir bail un es jau esmu nomodaa, tad veel briidi ir taa atdaliishanaas sajuuta un es atveru acis un sajuutas pamazaam paariet, nu ko teiksi? Es atkal ljoti paarbijos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
Viesis_alancosmo_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 08.12.2006 16:43) [snapback]1072310[/snapback] Kaa tev iet ar praktizeeshanu, man shodien atkal gadiijaas savaadiibas.Taatad gulju un redzu sapni, kur esmu citplaneetieshu kughii(shchiiviitii), saakumaa es redzu cilveekiem liidziigas buutnes kuras straada pie operaaciju galda, bet peec tam paraadaas klasiskais peleekais citplaneetietis ar lielajaam melnajaam aciim. Kughis saak griezties, es saaku justies kaa karuselii, man tas nepatiik un tad es atkal juutu astraalaa khermenja atdaliishanos, tikai nevaru neko pakustinaat, man ir bail un es jau esmu nomodaa, tad veel briidi ir taa atdaliishanaas sajuuta un es atveru acis un sajuutas pamazaam paariet, nu ko teiksi? Es atkal ljoti paarbijos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) inchiigi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) man ar dazhaadi sapnji raadaas, bet ar astraalo celjoshanu veel joprojaam nekas nesanaak! Aciim redzot neesmu veel kaut ko apguvis, kaa vajag! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) mani miiljaakie sapnji ir, kur es ar snowu lidinos. Galvenais, ka riktiigi feini, uz trampliiniem palecoties, riktiigi ilgi gaisaa lidinies un var griezt visaadus labos trikus! laikam deelj taa, ka pa iistam nesanaak padeeljot, musu "forshaa" ziema paaraak muus miil (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) tapee ar pa sapnjiem izbaudu sho prieku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ko lai skaka, bailes bija ir un buus cilveeka lielaakais bremzeeshanas iemesls, taa kaa, jatiek no taam valjaa un ta visas durvis valjaa! Kad mani pārņem bailes, es censhos iedomaaties, izprast tās, ko tās man dod, no kā tās rodas, vai tām ir jēga. It kā galvenās cilvēku bailes ir no nāves un visa, kas ar to saistīts, bet es takš zinu, kas būs, kad pienāks mans laiks. par to iedomājos, un bailes izzūd! Un vēl, bailes ir no zemapzinjas, tiklīdz ieskaidrosi zemapziņai, ka nav no kā baidīties, tās pāries! Veiksmi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
A jums prātā neietnā, ka šie "sapņi" varētu būt tieši tas, kas tas ir - sapņi?
Nu jā, var jau sapņot, kā močī pa tramplīniem un kruķī tādus trikus, kādus reāli nemaz nevar izdarīt, ja vien tas nav tavs pēdējais lēciens. Nevari, nav iespējams - pasapņo. Bet tas nenozīmē, ka tajā brīdī tu pārcelies uz kaut kādu paralēlo mūžīgās ziemas un nereālās fizikas pasauli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ēē, Shadowstalker, piedod protams, bet var redzēt ka tu esi pilnīgs iesācējs šajā ziņā. sapņi iedalās tik daudzās kategorijās ka tu pat nezini. Tradicionālais uzskats ka ir tikai lēnais un ātrais miegs ir diezgan aplams manliekas, jo pastāv arī tādi miega veidi kuros mēs spējam atstāt savu ķermeni un astrālā veidolā kautkur doties apzināti vai neapzināti, ja gadās neapzināti nekad nevar zināt kā tavas smadzenes apstrādās iegūto informāciju. nu tā apmēram, bet tam ko es rakstīju iepriekš jau tāpat nav nekāda sakara ar sapņiem un miegu, tas mans sapnis visdrīzāk bija gluži vienkārši dīvains sapnis, bet tas kas ar mani notika pēc tam varu derēt bija astrālā ķermēņa atdalīšanās, nu lai nu kā saproti kā gribi.
Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 12.12.2006 09:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.12.06 ![]() |
CITĀTS(ievuks @ 26.11.2006 16:55) [snapback]1067615[/snapback] Es sapratu ka tā ir ķermeņa nemateriālā pārvietošanās. Kāds saprata??? tu domaa kaa teleportēšanās? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Teleportēšanās būtu materiālā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
Uzmanies, ka kāds svoločs neielien tavā ķermenī while you're out there.
|
|
|
Viesis_Viesis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Njaa.. interesanti te palasiities, pashai arii shitais viss interesee
Kkur TV vai kur dzirdeeju, ka cilveeks var atdaliities no kjermenja, ja tam ir no dzimshanas dotas speejas vai arii, ja tam ir ljoti stipra griba.. Man ar to gribu taa ir kaa ir - jaatrenneejas. Neesmu lasiijusi vispaar neko par astraalo celjoshanu, tikai kko shur tur padzirdeejusi, taapeec iisti nemaz nezinu kaa tas daraams. Vados peec intuiicijas xD Liidz shim ir bijis taa, ka gulju, kko baigi domaaju un tad juutu, ka gulta itkaa saak vilņoties, pati kluustu smaga, peec tam viegla un taada sajuuta, ka celjos aigshup. Sajuuta visai diivaina un interesanta.. |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(Viesis @ 17.12.2006 13:07) [snapback]1075958[/snapback] Njaa.. interesanti te palasiities, pashai arii shitais viss interesee Kkur TV vai kur dzirdeeju, ka cilveeks var atdaliities no kjermenja, ja tam ir no dzimshanas dotas speejas vai arii, ja tam ir ljoti stipra griba.. Man ar to gribu taa ir kaa ir - jaatrenneejas. Neesmu lasiijusi vispaar neko par astraalo celjoshanu, tikai kko shur tur padzirdeejusi, taapeec iisti nemaz nezinu kaa tas daraams. Vados peec intuiicijas xD Liidz shim ir bijis taa, ka gulju, kko baigi domaaju un tad juutu, ka gulta itkaa saak vilņoties, pati kluustu smaga, peec tam viegla un taada sajuuta, ka celjos aigshup. Sajuuta visai diivaina un interesanta.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) feini, ka tev bez īpaša trenniņa ir izdevies sasniegt šāda veida sajūtas! Neatmet ar roku un ta ne tikai sajūtu veidā celsies augšup, bet gan pa īstam, un ne tikai celsies, bet spēsi arī lidot, kurp vien sirds kāro! Tieši to mēs ar Apoka lipsi cenšamies apgūt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Eu, cosmoal, a tu taisies vispaar kaadreiz arii piereģistrēties ko? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) un vispār pastāsti kas tev vēl interesē no šitām tēmām bez astrālās ceļošanas!
Un, viesi, klau tas tiešām ir baigi reāli ka tev tā sanāk bez iepriekšējās sagatavošanās, tu gan to nevari kontrolēt, bet palasi par šo tēmu dažādās grāmatās kas te ir minētas un varu derēt ka tu varēsi pat astrāli ceļot! Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 27.12.2006 19:39 |
|
|
Viesis_Viesis_Cosmoal_*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
It kā piereģistrējos, bet tad, man neļauj diskutēt šajā foruma, nez. kas par lietu! Lai nu kā, tam nav būtiskas nozīmes!
Mmmmmm, vēl bez astrālās ceļošanas man interesē zemapziņas iedarbība uz mūsu ikdienas dzīvi un velmēm, tās spējām ietekmēt mūsu dzīvi, domu spēkam uz ikdienu! Un vēl pēdējā laikā kļuva interesanti par bioritmiskiem skaņu impulsiem, kas iedarbojas uz smadzeņu enerģētiskajiem, laukiem, izlīdzina tos un palīdz ietekmēt organismu dažādos veidos, piemēram, lai sasniegtu relaksāciju, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem, stresa, lai labāk uztvertu kaut ko, ko vēlies mācīties, lai uzlabotu veselību utt. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.07 ![]() |
varu padalīties piedzīvotajā...
zinu, lai varētu pilnvērtīgi ceļot ir jabuut garīgi stipram (ar gribasspēku, drosmi, varbuut fanātam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ). Galvenais nebaidīties, bet būt piesardzīgam... tas cik ātri iemācīties ceļot ir atkarīgs no katra atsevišķi. man izdevās neilgā laikā. no sākuma, kad visus man zināmos vingrinājumus biju atkārtojis neskaitāmas reizes, nolēmu pamēģināt. noguulos...atslābinājos un attiriju domas, koncentrējos....kjermenis likās ka krīt no liela augstuma - ir bezsvara stāvoklī, tad pēkšnji paliek silti un visapkārt ir koša gaisma...biju nonācis savas omas mājā (atrodas km no manas mājas)... likās viss tik reāli un iisti. pastaigājos pa istabām... un ieraudzīju ka mājai logs ir izsists. neko, nodomāju ka tā ir fantāzija... tad pēkšņji atgriezos kjermenii (diezgan nepatīkami). Intereses pēc ptrā dienā aizgāju apskatīties kas ir ar to logu... man par lielu izbrīnu tas tiešām bija izssists...viss kā iepriekš piedzīvotajā. kopš tās reizes turpinu treninjus un cenšos sevi "uzlabot". BET!!! Ir bīstami buut prom no kjermenja ilgu laiku, var netikt atpakal. Kā saka asttrālais ķermenis ir dvēsele. un ja ilgi esi prom no sava kjermenja, kāda cita dvēsele var to izmantot. (ir zināms viens gadiijums). Turklāt jauzmanās lai tuvumā nebuutu neviens cilvēks, berns vai dzīvnieks, jo ja tas juus aizskars tad ir auzas - šis cilvēks neko sliktu nevēlot aizslēgs ieeju kjermenii uz mūžigīem laikiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Mayhem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.04 Kur: stoned GP eksperts 2007 ![]() |
No halucinogēnajām narkotikām (teiksim sēnēm vai LSD, vai zāles (lielos daudzumos ir arī halucinogēna)) ir līdzīgs efekts, dažreiz saukts par 'tripu'.
Prāts itkā atslēdzas, tb apziņa, un būtībā tu ceļo pa savu zemapziņu, domā ar to, un redzi visu caur to. Domas un tas ko redzi un jūtu/dzirdi ir atkarīgs no 'set and setting'. Set - domas, tas kas galvā, informācija, domas, kas uzņemtas pirms tripa, teiksim izlasīta grāmata, redzēta filma or sth, un setting - apkārtējā vide, cilvēki. Atkarībā no 'set and setting' var būt vai nu 'good trip' vai 'bad trip'. Būtība visādi tur jogi un tādi čaļi izmanto eiforiskās un rekalsējošās narkotikas (zāle, opijs), lai palīdzētu atbrīvot prātu un ieslīgt dziļā meditācija. Pie augstas meistarības to pašu efektu - ceļot astrāli vai arī zemapziņā - var panākt arī vienkārši meditējot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Eu, trakaiz, reāli ka tu tā vari, bet nekur nebēdz no šīs diskusijas jo gribu tagad tev daudz ko pajautāt, kāda ir redzamība un visa ko tu redzi skaidrība, pilnīgi tā kā realitātē, vai nedaudz miglaini kā sapnī ko? Un vēl tev nebija bail? nu tu nepārbijies kad viss tik pēkšņi notika? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Erasmus, par tām narkotikām gan es varu teikt ka tas ir pilnīgi aizliegts visiem tiem kas vēlas astrāli ceļot, jo tas bojā to astrālo un laikam arī ēterisko ķermeni, nemaz nerunājot par to cik protams tas vispār ir slikti un t.g., bet jā ir dzirdēts ka ir tāds efekts un nereti dīvainās radības un briesmoņi ko gadās redzēt tiem kas ir galīgā pālī ir īstenība, tikai lielie visakā lietotāji tā pa īstam nekad nevarēs astrāli ceļot vai nodarboties ar cita veida gaišredzību. Zini, cosmoal, par to zemapziņu vispār arī ir interesanta štelle, tas augstākais es un tā, ko tu par to zini? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Es piemēram nesen izlasīju ka ja saprāta un loģikas vietā izmanto intuīciju vai arī dibina kontaktus ar savu augstāko es tad ir iespējams vienmēr pieņemt nekļūdīgus un veiksmīgus lēmumus kā arī neveiksmes ir pilnīgi izslēgtas, kas nozīmē ka viss ko tu iesāc tev izdodas, protams intuīciju nav viegli attīstīt un tā ir jāizmanto pilnīgi spontāni, jo tikai tad ir garantēti panākumi un tā. tas viss ir izskaidrojams ar to ka augstākais es itkā redz visu kas notiek arī uz priekšu un var pateikt priekšā pareizo rīcības plānu, kas izpaužas kā intuīcija.Pastāsti ,ko tu zini par to zemapziņas ietekmi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
redzamīb ir kā kuru reizi. lai8kam tas ir atkariigs no tā cik loti esmu attīrijis dvēseli no šmucēm uz doto brīdi un cik ļoti spēju koncentrēties. protams ka bija bail...kaut kas jauns...
Lieta tāda, kuru nepieminēju...kad ir sasniegts relaksācijas augstākais punkts visa enerģija ir jakoncentrē uz 3šo aci...diezgan nejauka sajuuta, ja pretojas, bet ja ļaujas, tad sākas ceļojums... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.07 Kur: Tumsā ![]() |
Tā ir tāda kā vibrācija, kas liek sajust saikni starp materiālo pasauli un ēterisko, daudz vieglāko. Ar pirmo reizi tas, protams, neizdosies. Ir jādomā. Ļoti daudz jādomā par to, lai saprastu tieši KĀPĒC tas vispār tev ir nepieciešams.
Kad sapratīsi KĀPĒC - ta KĀ jau būs viegli. Bet tā sajūta ir mazliet biedējoša. Grūti uz to koncentrēties. Bet ja izdodas - ka jau trakaiz te teica - tas palīdz pamanīt lietas, kas citādi būtu pamanītas tikai vēlāk. Ja vispār. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jaa, dark one, es zinu ka jaabuut taadam reaalam pamatojumam lai to dariitu, nu nevareetu teikt ka man taads iipashi buutu bet man tikuntaa gandriiz sanaaca bez iipashiem treninjiem, lieta taada ka es shausmiigi baidos no taa atdaliishanaas momenta un taas dunonjas ausiis un parasti sapurinos lai aptureetu to atdaliishanos momentu, manliekas ja es to nedariitu tad man viss izdotos, varbuut kadam ir ieteikumi kaa paarvareet bailes? turklaat ir jau dzirdeeti un lasiiti diezgan atbaidoshi gadiijumi ka nevar atgriezties atpakalj kjermenii utg
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nju jā...man sonakt bija baigi interesanti...viss kā parasti līdz piepeši atvēru acis..liekas ka pašam neapzināti...unkad virs sevis ieraudzīju lidināmies...iisti nezinu ko..tādi kā esģeļi vai spoki...satruukos un beidzu ceļojumu...bet tad sajutu tādu kaa karstumu ausiis - ieslēdzu gaismu un ieraudziiju ka viss spilvens vienās asiniis...
BIISTAMI - bet ja ar ko tādu nodarbojas ir jaapzinās un jarēķinas arsekām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
aarpraac asiniis? Kaa taa? No kurienes asinis? Par tiem tjipa spokiem tie vareetu buut jebkas zini astraalaa ir daudz dazhaadu buutnju- elemantaalji, domformas tie ir tjipa taadi astraalaas pasaules rezgalji, kas biedee un izaazee ljaudis, no tiem nekaadaa zinjaa nevar baidiities, bet taas asinis es nesapratu, tu ta kaa biji astraalaa un redzeeji taas asinis vai kad pamodies un realitaatee? njaa ar to izieshanu astraalaa nekad neko nevar zinaat, kaut gan kad lasiiju Rampu, viss bija uzrakstiits tik bezruupiigi, itkaa tas buutu tiirais nieks.
Es piem peedeejaa laikaa noveeroju shaadu paraadiibu sevii, ka tas mans astraalais kjermenis itkaa grib izrauties, tas notiek vienmeer kad gulju uz muguras un tad momentaa saakas, taa krishanas un viljnjoshanaas sajuuta, tapeec tagad gulju vienmeer uz saaniem un tad nekas nenotiek, bet pilniibaa atdaliities veel neuzdriikstos, itsevishchi peec shaadaam atsauksmeem kaadas raksti tu, trakaiz, visai baisi.(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
asinis bija realitāte...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
pavisam nopietni? tu kaadam teici? Cik reizhu tu vispaar esi bijis tajaa astraalaa? cik es saprotu tu celjo neapzinaati un nekontroleeti lai nu kaa manshchiet tev jaameeghina izvairiities no taas astraalaas celjoshanas vismaz liidz tam laikam kameer nebuusi uzzinaajis kas ar tevi notika un kapeec. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.05 Kur: Night's Watch ![]() |
Varbūt atrodiet kādu ekspertu?
Nesaku jau, ka nekas šāds nav iespējams un arī pati interesējos par astrālo projekciju, bet šeit lasāmais (vismaz trakaiz piedzīvojumi) izklausās pēc mednieku stāstiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Arī pārspīlēt jāmāk ar mēru. |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Par tiem spokiem un briesmoņiem - viss ir atkarīgs tikai no personīgās pasaules uztveres, domām iespējām, ko pieņem. Ja kaut ko tādu pieņem, tas būs, ja ne, nebūs. Un vispār, to, kas tur ir realitāte nenosaka nekas, realitāti veido pats cilvēks personīgi no savas pieredzes, domām, izjūtām, velmēm, vīzijām. tas ir sev jāiesāsta zemapziņā, tad tur nevajadzēu būt nekādām problēmām.
Mani bremzē nokļūšanai astrālā tikai tas, ka nespēju pilnīgi atslēgt savas izjūtas par to, ka lūuk tulīt jābūt atdalīšanai un ta nu es varēšu lidot.Nespēju pilnīgi visu atslēgt un izgaist tumsā! Tas, ka zemapziņai, ir liels spēks, ir pierādīts un ir daudz dažādu piemēru, kas to apliecina, piemēram, medicīnā pielieto suģestijas paņiemienus, kad cilvēki, dzerot parastu ūdeni, ārstējoties ar kaut kādiem metāliem, priekšmetiem, pilnīgi izārstējas no sarežģītām slimībām. Viņu zemapziņai vienkārši tiek spēčīgi suģestēts, ka tie ir rīnum līdzekļi, kas viņus izdziedēs, viņiem neatklāj taisnību, un cilvēki tic un izārstējas. To pat var apliecināt katrs no mums, es aceros, ka parasti man bija tā, ka kad panesās runa un teicu, ka vot jau riktīgi sen neesi slimojis, tad kā par brīnumu saslimu pēc šāda izteiciena. Vienkārši zemapziāi bija kā norādījums, ka vot lūk sen neesot slimots, tā kā vajadzētu to labot. Ne velti ļoti daudzi filozofi, gudrie, garīgi attīstītie māca tīrīt savas domas no ļaunuma, nedomāt kautko sliktu, bet tikai pozitīvo, jo tas viss atspoguļojas reālajā dzīvē, tas, ko domā. Intuīciju negribu izskaidrot, lai nu kā tas būtu tikai no mana viedokļa u puses. Vieglākais veids, kā tikt pie atbildēm, ir pajautāt sev pašai. Vienkārši pajautāt iekšējam spēkam. Atbilde neliks sevi ilgi gaidīt. Un varbūt loģiskai domāšanai liksies, ka tas takš ir sviests, ko tā intuīcija man ieteica, bet kā lai to zina, ka tas ir sviests, varbūt tā ir likumsakarība uz kaut ko tādu ,ko vajag piedzīvot, kam ir jābūt, lai viss būtu tieši tā kā vēlētos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā cosmoal man ir tieši tā pati prolēma kad gribu atdalīties apzinoties, nevaru pieņemt domu ka tūlīt būs tā atdalīšanās, tikai kā jau teicu kopš bieži sāku domāt par to astrālo ceļošanu astrālais ķermenis pats ir sācis atdalīties momentos kad es vispār nedomāju to darīt un tas mani biedē vēl vairāk, šodien no rīta bija pavisam dīvaini(protams ne salīdzināt ar trakā stāstiem, bet priekš manīm gana traki) es pamodos no tā ka sāku just stipru astrālā ķermeņa atdalīšanos un skaņa bija vēl skaļāka nekā iepriekš, turklāt tā itkā vibrēja ikreiz kad gribēju sapurināties un tikt no tās vaļā, beztam nepieminēju to ka bija pārņēmis tas sastingums nevarēju kādu brīdi pat atvērt acis, tomēr biju nomodā, tad kautkā piedabūju sevi atvērt acis un tad piecēlos sēdus, sāpēja galva un sāka stipri nākt miegs, nogulēju skolu un vispār baigā laža sanāca dēļ visa tā, pat tagad tāds smagums galvā jūtams, nezinu kā lai to visu izskaidrot varbūt tas ir tikai normāli?
kagura, kas attiecas uz trako man neliekas ka viņš pārspīlē varbūt man tā liekas tāpēc ka es ticu visamkam, bet tomēr par to astrālo projekciju ir dzirdēti visādi dīvaini stāsti un tur nav nekādi joki. |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Ir tāds teiciens, ka bailes vairo bailes! Nebaidies un ta nekas ljauns ar tevi arii nevar notikt, vai tad ne tā, ja aizdomaajas, tie cilveeki, kas neko nebaidās, ar viņiem reāli arī nekas nenotiek - tādā nozīmē, ka ja arī kas notiek, tad viņi to neuztver ar bailēm un paniku, bet gan par esamību, un tad jau tas vairs nav nekas traks priekš viņiem.
Izklausās, ka tev nav tālu līdz ceļojumam, un es kaut kur lasiiju ka tajā paralīzes stāvokli atdalīties ir dikti vienkārši. Kaut kā tā. Galva sāp dēļ tā, ka astrālais ķermenis nav pienācīgi savienojies ar fizisko, rodas dizkomforts, slikta sajuta, galvassāpes. Tādos gadījumos ir jācenšas atslābināties un likt tam pieņemt pareizo formu, vienkārši par to domājot! Savādāk visu dienubūs draņķīga sajūta. To var arī reizēm novērot, kad guļot un sapņojot, kāds, vai kaut kas pamodina, tad arī ir līdzīgi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā jā šito štelli lasīju Rampas grāmatā, bet tas jau tikai tad ja astrālais ķermenis nav pilnīgi savienojies ar īsti ķermeni, bet mans astrālais ķermenis jau nebija atdalījies, lai nu kā izdomāju uzrakstīt pāris jautājumus kas domāti visiem atbildēšanai, lai katrs uzraksta savas domas vai arī īstu informāciju, tātad:
1.)Vai mēs varam ar astrālo ķermeni doties zem ūdens un cik dziļi, un vai cietā vielā tāpat? 2.)Kāpēc dažreiz astrāli ceļojot nevar iziet cauri piem. savas mājas sienai(Enerģētiskais bloks)? 3.)Kas notiek ar elpošanu brīdī kad atdalās astrālais ķermenis? 4.)Kā atšķiras astrāls no parastās Zemes pasaules? Un vai astrālā pasaule ir ceturtā vai vienkārši cita dimensija? 5.)Kādas būtnes sastopamas astrālā? kas tās par būtnēm kas līdzinās eņģeļiem?(ceru uz šo jautājumu atbildēs Trakaiz) Nu tā, kas zin lai atbild vai arī izsaka savas domas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 15.01.2007 11:49) [snapback]1091369[/snapback] Jā jā šito štelli lasīju Rampas grāmatā, bet tas jau tikai tad ja astrālais ķermenis nav pilnīgi savienojies ar īsti ķermeni, bet mans astrālais ķermenis jau nebija atdalījies, lai nu kā izdomāju uzrakstīt pāris jautājumus kas domāti visiem atbildēšanai, lai katrs uzraksta savas domas vai arī īstu informāciju, tātad: 1.)Vai mēs varam ar astrālo ķermeni doties zem ūdens un cik dziļi, un vai cietā vielā tāpat? 2.)Kāpēc dažreiz astrāli ceļojot nevar iziet cauri piem. savas mājas sienai(Enerģētiskais bloks)? 3.)Kas notiek ar elpošanu brīdī kad atdalās astrālais ķermenis? 4.)Kā atšķiras astrāls no parastās Zemes pasaules? Un vai astrālā pasaule ir ceturtā vai vienkārši cita dimensija? 5.)Kādas būtnes sastopamas astrālā? kas tās par būtnēm kas līdzinās eņģeļiem?(ceru uz šo jautājumu atbildēs Trakaiz) Nu tā, kas zin lai atbild vai arī izsaka savas domas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Tātad, uz tevis uzdotiem jautājumiem objektīvi varētu atbildēt tikai astrālceļotājs ar pieredzi, es varu izteikt tikai savus uzskatus un domas no manis izlasītā un maniem priekšstatiem! 1) Astrālajam ķermenim nepastāv pārvietošanās robežas, tikai tevis minētie tā saucamie enerģētiskie bloki (laikam jau tādiem arī jāpastāv, jo visur jau darbojas kaut kādi likumi un normas, un, ja tu neesi gatava, neesi pietiekami attīstījusies, vai tev tas nav jāpiedzīvo, tev tiek bloķēta tam pieeja) tātad, respektīvi, astrālā var ceļot gan ūdenī, gan kosmosā, kan ejot cauri cietām vielām fiziskajā pasulē. 2) par šo jau minēju iepriekšējā atbildē! 3)Domāju, ka ar elpošanu nekas būtisks nemainās, mūsu fiziskais ķermenis turpina funkcionēt, kā vienmēr, kad mēs guļam. Astrālajā ķermenī elpošana nav nepieciešama un tā nenotiek, protams, ja cilvēks pats apzinā un iztēlojas, ka bez tās nevar, tad viņam liksies, ka viņš elpo! 4)Uz šo jautājumu nav iespējams konkrēti atbildēt, tas ir tā pat, kā pilīte okeānā nespēj aptvert un atbildēt par to, kas ir okeāns un kā tas atšķiras no tās vietas, kur atrodas viņa. Domāju, ka tu pati esi ikti daudz lasījusi par astrāla pasauli, es neko jaunu nevaru pateikt,jo, kamēr nebūšu bijis tur pats, pieņemšu grāmatās izklāstītos aprakstus. 5)Domāju, ka tur ir sastopams viss, ko var un nevar iedomāties. tā saucamie enģeļi pēc manām domām ir augstākās pakāpes enerģētiskie radījumi, un kā var nojaust, tad tur viss ir saistīts ar dažāda veida enerģiju. vēl gribētu piebilst, ka tas, ko mēs neredzam un nejūtam, nebūt nenozīmē to, ka tā nav, vienkārši esošajā fiziskajā stāvoklī mums tas nav pa spēkam. varbūt, ka astrālā pasaule un tajā esošās būtnes ir visur mums apkārt un tieši tagad kāds mūs novēro, vai ir blakus, vienkārši mēs to nespējam ŗedzēt, just, dzirdēt, varbūt, ka virs mūsu galvām slejas grandiozas platības ar dažāda veida dzīvībām, lanšaftiem, konstrukcijām utt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jaa piekriitu tev gandriiz visur, nedaudz shermulji skrien paar muguru, kad iedomaajos ka kaads vienmeer redz ko es daru, gandriiz vai jaasaak piedomaat pie visa ko tu dari, jo tie engjelji manupraat noveero vai mees daraam labus vai sliktus darbus lai arii cik tas banaali neizklausiitos!
Cerams veel kaads atbildees uz shiem pashiem jautaajumiem Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 16.01.2007 09:44 |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 16.01.2007 09:43) [snapback]1091788[/snapback] jaa piekriitu tev gandriiz visur, nedaudz shermulji skrien paar muguru, kad iedomaajos ka kaads vienmeer redz ko es daru, gandriiz vai jaasaak piedomaat pie visa ko tu dari, jo tie engjelji manupraat noveero vai mees daraam labus vai sliktus darbus lai arii cik tas banaali neizklausiitos! Cerams veel kaads atbildees uz shiem pashiem jautaajumiem Man atkal liekas, ka viņiem nav svarīgi, vai mēs darām labus vai sliktus darbus, tas ir svarīgi mums pašiem, vienkārši, tie, kas nodarbojas ar kaut ko sliktu, ir vēl tik niecīgā garīgās izaugsmes līmenī, ka viņiem vēl dikten ilgi ir atkārtoti jādzīvo uz zemes un jāmācās, jāmācās, jāmācās! Jo cilvēks ir labāks, garīgi izaugušāks, jo, var teikt, ka viņš jau ir pēdējās šīs (zemes skolas) klasē, un visdrīzāk pēc miršanas vairāk uz zemi neatgriezīsies, bet gan dosies kaut kur augstākā līmenī. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jaa tas arii, bet kaada tad ir sho engjelju loma tavupraat? kaa tev liekas kaadaa pakaapee tu jau esi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) es domaaju piem. vienreiz es pildiiju kautkaadu tur pitagora tabulu ar dzimshanas dienas datiem un tad vareeja apreekjinaat kura zemes dziive tev ir shii, es nezinu ticeet tam vai nee, bet liekas tu domaa zemes dziives kuro tur reizi ja? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 19.01.2007 15:24 |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Īstenība nemaz nevaru tā tieši nojaust viņu lomu, to varētu uzdot viņiem pašiem, iemācoties ceļot un kontaktējoties ar viņiem. Vienā grāmatā lasīju, ka itkā viņu uzdevums esot palīdzēt mums attīstīties uz pozitīvās enerģijas ceļa, jo šī enerģija veidojot visu visumu, un mēs esam vieni no tās ģenerētājiem. Mūsu izaugsmes mērķis ir sasniegsim tādu pakāpi, ķa varam brīvi pāriet uz nākamo dimensijas līmeni, tad, iegūstot kārtējo pieredzi, uz vēl nākamo utt.
man nez kapēc šķiet, ka mitinos te pēdējo reizi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) kapēc tāda sajūta, nezinu, vienkārši apdomājot savu būtību, zināšanas, domāšanu, nonāku pie tāda secinājuma, ka vairāk negribēsies uz šejieni atgriezties! Un kā ar tevi pašu???" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pieņemsim, ka tā ir, kurā dzīve tev seko? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 15:52 |