![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.06.04 Kur: Jūrmala ![]() |
kursh tew liekas interesantsdzīvnieks? Kuru tu gribētu sew? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Es vēlētos skaisto fēniksu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
Fēniksu vai pūķi. Kādu skaistu dzīvnieku...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.07 ![]() |
Ikdienišķu. Piemēram, ezi.
Kaut gan man intresi izraisa arī urkšķi |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) atturēšos no balsojuma... man patiik vairāki varianti
piem. es gribētu fēniksu, urkšķi, Žurku(starp citu man jau bija), peli(man ir vairākas), suni, varbūt varētu pūķīti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) , tomēr labāk ar tādu neriskēt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Es izvēlējos pūķi, jo pūķis, nu pūķis tas irr.. OI cik superīgi būtu, ja man būtu pūķis... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Ja godīgi, šis jautājums bija grūts, jo man nebūtu iebildumu paturēt visus šos mošķīšus! Man gribētos staigājošu audziņu, gribētos FĒNIKSU, kas ir tik skaists un graciozs pluss vēl viņa asaras un atdzimšana, gribētu mazu, spalvainu mošķīti, kas gulētu dārglietu lādītē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) , gribētu milzu kalmāru, kaut gan nezinātu kur viņu bāztu! --> Mans mazais burvju zoodārzs! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.11.07 ![]() |
Tā kā man nevajag nekādu mazu, pūkainu radībiņū (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
es vēlos, kaut ko radikālu- Pūķis. Tieši tas, ko vajag! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Fēnikss ,jo viņš nekad nenomirs un varēs nest manus iepirkumus no veikala ,jo Fēnikss var nest lielus smagumus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
100 % feniksu no burvju dzivnikiem...
Briniskiigs putns + asaraam peimiit dziedinoshas spejas... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Es gribētu fēniksu...Viņš ir visskaistākais no visiem, viņa asarām piemīt dziedinošas spējas un viņam ir ļoti skaista balss.Nu ko vēl vairāk vajag? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Fēniksu, jo viņš ir visskaistākais no visiem putniem un dzīvniekiem. Labi arī tas, ka var nest lielus smagumus. Un vēl es gribētu gribētu pūķi. Tādu lielu un skaistu, kas man puslīdz klausītu un nepūstu virsū liesmas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tikai nez kur es tik lielu viņu liktu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Es gribētu Fēniksu. Pirmkārt viņš ir skaists, otkārt viņš ir jauks un mīļš, un viņš var panest smagumu, un viņam ir dziedinoš spēks, kuru var izmantot katrā laikā ja kautkas notiek..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
heh... es jau gluži kā hagrids fanoju par pūķiem.. vispār, ja viņus būtu iespējams pieradināt tad - kapē ne?
bet vispārīgi man patiktu gan fēniks, gan arī kāds vienkārš dzīvnieciņš... njā, un fēniksi liekas baigi nopietnie - ne tādi, ka man patīk (dažreiz) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Fēnikss, jo daudz labu īpašību. Piemēram, spēj sadziedēt ievainojumus ar asarām, nomirstot atjaunojas, arī labi izskatās un es domāju vieglāk turams nekā pūķis.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Loģiski ka fēniksu. Es šos putneļus vienkārši mīlu. Gribētos fēniksu vien tāpēc, ka grūti ir šķirties no dzīvnieciņiem, kad ir pienācis to laiks. Bet fēniks nodeg (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un viņa vietā no pelniem izrušinās mazs bumbulītis!! Tāpēc fēniksus es mīlu!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Noteikti,ka Fēnikss... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 09:05 |