![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.04 ![]() |
Man vis labāk patīk fēniksi!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Man patīk Testrāli, jo es daļēji izprotu kā viņi jūta, ja visi domā, ka viņi ievieš nāvi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 ![]() |
Nu vienradži, viennozīmīgi fēniksi, zirgērgļi - majestātiskuma dēļ... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Pūķi ,jo viņi ir gudrības simbols senajā ķīnā.
man patīk arī fēniks ,jo tas nekad nemirs ,bet atdzimst no jauna. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Man vislabāk patīk fēniksi.Pirmkārt, viņi ļoti skaisti izskatās.Otrkārt, viņu asaru dziedinošās spējas.Treškārt, skaista dziesma.Gribētos paklausīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Un fēniksi ir tik...nu majestātiski, cēli.Nu burvīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Unikāli! Trīctārpi jeb Flobberworms ir paši labākie. Viņi ir mazi, izraisa riebumu un visi viņus uzskata par nekaitīgiem - tieši tādi spēj pārņemt pasauli, vai vismaz cūkkārpu nemanot.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
man ir tādu kādi 20 bet man ļoti patīk hedogi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Man patiktos personīgais Urkšķis (Niffler)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Ak, es, protams, gribētu sev melnu knīzlu (raganas sabiedroto kaķi), kuru sauktu par Šredi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es gribētu ēnu kaķi matagotu. To, lielo, melno ar zilām acīm, kas prot sevi pavairot un nes saimniekam naudu. Viņš gan neskaitās gaišs radījums, ar knīzliem nesatiktu, bet tas nekas.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 09:07 |