![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.05 ![]() |
man patika puukainiitis
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.01.06 ![]() |
Švītknābis, jo viņš bija vis normālākais!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Pūkainīts (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Apburošs un jauks sunīts ar trim galvām, kas gan var būt vēl foršāks un man tik ļoti patika tas kā viņš gulēja uz lūkas. Vienīgais žēl, ka viņš vairāk neparādās nekur (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Kā pasūtījums ar piegādi mājās vienu Norbertiņu un vienu Zirgērgli lūdzu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.06 Kur: Jūrmala, Kauguri ![]() |
Zirgērglis bija reaals!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Veel man patika Norberts!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Āāā, starp citu, kas bija Norberts??? Es pa viņu nobalsoju tā īsti nezinādama, kas viņš tāds pa keksu ir!!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
zirgeerglis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) !uz vinja vareeja pavizinaaties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.05.05 Kur: maskējos par šokolādi uz cepuma ![]() |
kaa jau paredzeeju, vairaakumam, mani ieskaitot, patiik zirgeerglji..
skaidri nezinu, kapee man vinji patiik.. taadi noderiigi.. hmm.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Man tie sunīš'allaž pie sirsniņ' ir gājuš'! TIkai žēl, ka manai būdai bišk pa lielu!:(
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
man gan patika spridzekljmuudziishi..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kursh gan negribeetu zveerinju kursh speej dedzinaat dzelt un suukt asinis???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: Vajadzību istabā ![]() |
zirgērglis, jo tas pagaidām ir bijis vislabākais un noderīgākais no visiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 Kur: Balvi ![]() |
norberts!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Man jau visvairaak patika spridzeklmuudzi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Aaaa Pūkainītis! Kas gan var but labaks par milzigu divgal... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Zirgērgļi man ar patika. Varētu iznākt labs lidojums ar zirgērgli, ja nenotiek kas neparedzēts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
pūkainīts bij baigais mīlulīc (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.05 ![]() |
Jū,Pūkainīc un Norberts paši labākie (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Šo rakstu rediģēja Dee: 09.09.2006 19:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Zirgērglis bija ļoti skaists dzīvnieks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Cēls un grūti pakļaujams. Dižens.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Zirgērgli. Skaistulis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Gribētu sev tādu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Zirgērglis, jo tas likās visdraudzīgākais no visiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Pūkainīts ir tik jaukiņš un proatms zirgezelis ar!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 05:46 |