![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.03.05 ![]() |
nu tad kā jūs domājat , ar ko tad īsti burvjiem būtu visērtāk ceļot,jo taču teleportēties var tikai pilngadīgie... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.05 Kur: Ogre ;P ![]() |
man liekas, ka teleportācija būtu vislabākais [ja esi pilngadīgs, ja neesi - tava problēma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ], bet pēc tā, ko Harijs juta teleportējoties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif) ... njāāāaa...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.05 Kur: Cūkkārpas gaitenjos meklee Piivzu, lai "pateiktos" par "laipno" sagaidiishanu ![]() |
tur jau ir tas āķis, ka katra pārvietošanās veidam ir gan plusi, gan mīnusi. Tomēr, teleportēšanās ir visdrošākais veids... =]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nu taa jau teleporteeties tachu taakaa to var tikai pilngadiigie utt...tad nobalsoju par slotu...taa var visu pa celjam arii apskatiit no augshas un vispaar taa liekas baigi forshi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Teleportējoties, bet nezkāpēc nospiedu ar ford Anglia... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) *žņaudz "peli"*
Ātrs un ērts (nedaudz nepatīkams) veids, kā nokļūt kur vien vēlies...puff...un viss gatavs...nepaiet pat 10 minūtes... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 ![]() |
Katrā gadījumā, ne teleportācija! ātra jaw ir, bet palasot tās Harija izjūtas... Manuprāt, vislabākās ir slotas - vējš matos u.t.t.
Šo rakstu rediģēja alienz: 23.04.2006 10:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
O, pūķa mugurā būtu forši...! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Lidojot varētu ajust vēju skrienam pār matiem un garām slīdošos skatus... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
1) puukja muguraa
2) teleporteejoties 3) zirgeerglis 4) slota 4 ideaali varianti vienu nevar izveeleeties! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
lidu tīkls, der visiem, arī nepilngadīgajiem
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
pūķa mugurā, pieradināta pūķa protams.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 Kur: Nav iespējams precīzi noteikt. ![]() |
Es domāju ka teleportēties ir vislabāk. Man pašai arī gribētos to mācēt..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
ēm... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) pieaugušajiem, jeb pilngadīgajiem ērti un nu jā ātri ir teleportēties, bet nepilngadīgajiem kamīni, knakts autobuss, ūn slotas, bet tas der tikai burvju pasaulē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Ammm, es dotu priekšroku pūķim (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Mīlu tos radījumus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Teleportējoties... ātri, ērti, vienkārši... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
[btw esmu arī pilngadīga] Bet tādam izklaides braucienam, ja nav nekur jāsteidzas, bet vnk grib izbaidīt mazliet ātruma un vēju matos, tad ļoti labi noder arī slota, pūķis vai zirgērglis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
teleportējoties...interesanti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
teleporteejoties - taa man liekas visdrošāk, visātrāk, visforšāk, vis.., vis....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
teleportēties. jā, ir tā nepatīkamā sajūta un jāliek arī eksāmens, bet tas šķiet parocīgāk!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Manuprāt labākais ceļošanas veids ir teleportācija. Tas ir ātrs un 'efektīvs'. Problēma ir tas, ka manuprāt teleportācija ir bīstama, jo īsti neatceros, bet kkas tamlīdzīgs bija rakstīts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Vēl viena problēma - jābūt pilngadīgam, jeb 17 gadīgam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 Kur: Balvi ![]() |
teleportacija!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Piekrītu vairākumam - teleportējoties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ja es tā mācētu.. ātri un viegli. bez sāpēm [lielākajā daļā gadījumu]. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Mans sapnis tā pārvietoties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
CITĀTS(krikija::: @ 23.04.2005 17:13) [snapback]401817[/snapback] nu tad kā jūs domājat , ar ko tad īsti burvjiem būtu visērtāk ceļot,jo taču teleportēties var tikai pilngadīgie... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) oficiāli pilngadīgie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 14:28 |