Es domāju,ka Čo lomas atveidotāja izskatīsies gudrāka

,diemžēl vīlos.
Man jau šķiet, ka viņai nav ne vainas...Savu lomu viņa notēloja diezgan labi, bet man tomēr škiet, ka varēja atrast arī piemērotāku meiteni...
šausmiņa
02.01.2008 19:08
Manuprāt viņa ne ar ko īpašu neizceļas. Bet tākā viņai jau arī nav galvenā loma, tad arī nevajag.
Bet meitene kā tāda ir smuka.
washulis
02.01.2008 20:55
nav ne vainas... tiesa viņa tēloja tā nepārliecinoši, likās ka poters sit viņai kanti pat vairāk nekā viņa pati. loma viņai tehniski parādījās uz tikai 2 daļām, tad viņa būtu varējusi notēlot labāk, bet pēc izskata tā neko...
Aktrise ir ļoti līdzīga manai iztēles Čo. Es nevarētu sūdzēties
Svētās Šausmas (Holy horror)
P.S. kā tulkojumā or "Deathly Hallows"
grafiene
26.01.2008 16:56
man nepatīk aktrise ,kura spēlē Čo. Vīņai nav pilnīgi nekāda talants.( Tas ir tikai mans viedoklis.)
nju 5 grāmatā viņa liekās aprakstiita kā tāda rauduliite... nju nez... arī tāda nedaudz histēriska, jo viņa aizsvilās tiklīdz kā Harijs pieminēja Hermioni...
tomēr 5taja filma viņa liekās tāda mieriiga un jauka... bezmaz vai sveetuuliite

varbuut tā naw vinjas, bet režisoru vaina... isti nepārzinu tos uzņemšanas knifus

bet nju tādas ir manas domas
Pipardilliite
04.02.2008 20:32
Jauka. Bet nu..
Piekrītu
lestot
Es teikšu, ka viņa kā aktiere ir laba, taču loma viņai iedota samērā sāpīga...
Anabellpaula
09.07.2008 11:05
Nav ne vainas,bet tomēr labāku arī varēja atrast:(Bet skaista viņa nav.
Secret_Potter
24.07.2008 11:13

Nebija ne vainas, man viņa patika un tēlojums arī bija labs! Ja godīgi tad lasot grāmatu es viņu nemaz nemēģināju iztēloties... Parasta ķīniete un viss.!
Mattiass
26.07.2008 01:40
Testa atbilšu varianti sucks. A ja man vienkārši liekas, ka vajadzēja citādāku, bez pārmērībām a la
šausmas vai kas tamlīdzīgs?
Shainy Dark
27.07.2008 21:49
Nav ne vainas..
Man ir diži vienalga kādi tie aktieri ir.. Tādi kādi ir tādi arī būs..
Un, ja nu viņas vietā būtu kkāda cita, tāpat nebūtu pietiekami laba, lai visiem izspatiktu..
Šī ir pamatsatura "Lo-Fi" versija. Lai skatītu pilno versiju ar papildinformāciju, formatējumu un attēliem, lūdzu,
klikšķini šeit.