Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Noslēpumainie apļi, labības laukos un citur
G®unt
iesūtīt 22.06.2004 10:24
Raksts #1


Attīsta savu iekšējo Aci
***

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 18.10.03
Kur: Valmiera



CITĀTS
Pirmie apļi laukos tika pamanīti 1972. gadā, kad divi aculiecinieki, Arturs Šatlvuds un Brūss Bonds, sēdēja kalna nogāzē, cerot ieraudzīt noslēpumaino nezināmo lidojošo objektu, kas šo Anglijas rajonu bija padarījis par ufologu meku. Taču tas, ko viņi ieraudzīja, bija kaut kas ekstraordinārs: dažu desmitu metru attālumā viņi redzēja, kā daļa vārpu vēdekļveidā noliecas, izveidojot laukā vienmērīgu apli.


CITĀTS
Kopš tā laika ir ziņots par gandrīz simts šādiem notikumiem. Daži pat esot nofilmēti. Apļu parādīšanās notiek aptuveni 20 sekundēs, un to veidošanās laikā bieži ir dzirdama čīkstoša skaņa.
Pēc gadiem desmit vēlāk apļu fenomens parādījās arvien vairāk. Tobrīd bija aptuveni 9000 ziņojumu par apļiem no visas pasaules. 90% ziņojumu nākuši no Anglijas. Apļu lielā daudzveidība kopā ar to milzīgo skaitu liek šaubīties par apgalvojumiem, ka visi apļi laukos ir falsifikācijas – cilvēku roku darbs.


(Apskati šeit  lielāku!)
CITĀTS
1986. gadā kāds laikraksts samaksāja vietējam fermerim par apļa izveidošanu paša laukā. Taču tas bija nieks salīdzinājumā ar apļu viltojumu bumu, kas parādījās vēlāk. Vissāpīgāko triecienu versijas par apļu ārpuszemes izcelsmi entuziasti saņēma 1991. gada septembrī, kad divi mākslinieki no Sauthemptonas atzinās, ka ir falsificējuši apļus, ko pierādīja ar fotogrāfijām. Savu rīcību mākslinieki skaidroja ar vēlmi kļūt slaveniem un demonstrēt pilsoņu lētticīgumu. Kopš tā laika viņu sekotāju skaits ir krietni audzis. 2000. gada novembrī viens no viņiem, Metjū Viljams, pat tika apcietināts par apzinātu zaudējumu nodarīšanu - viņu nofotografēja apļa veidošanas procesā. Savukārt 2000. gada novembrī kāds anomālo parādību pētnieks no Austrālijas apsūdzēja kompāniju Disney Studios par apļu viltošanu visā pasaulē ar nolūku reklamēt filmu Signs, kurā Mels Gibsons tēlo fermeri, kurš savā laukā ir atradis apli.

Šodien tiek uzskatīts, ka aptuveni 30% apļu uz laukiem ir radījuši cilvēki. Nevienā no viltotajiem apļiem nav atrodamas tās pazīmes, kuras atrodamas īstajos apļos.

Viena no galvenajām falsifikācijas problēmām ir tā, ka vārpas tiek noliektas ar kādu fizisku objektu, kas tās salauž. Īstajos apļos vārpas nav salauztas, bet tikai noliektas pāris centimetru no zemes. Liekas, ka augi tikuši pakļauti īslaicīgai siltuma iedarbībai, kas ir mīkstinājusi tos un likusi noliekties pie zemes gandrīz taisnā leņķī. Cilvēcei nav zināma tehnoloģija, ar kuras palīdzību varētu veikt ko tamlīdzīgu.

Turklāt apļu viltotāji nespēj radīt tādas pazīmes kā vārpas paresnināšanos, dīgļa izmaiņas un dobumu parādīšanos augos, it kā tie būtu sasildīti no iekšpuses. Īstajos apļos ir novērojamas izmaiņas šūnu struktūrā, taču augs neiet bojā un turpina augt. Nevienā viltojumā šādās izmaiņas nav novērotas.

Atšķirībā no īstajiem apļiem viltojumos vārpas ir noliektas dažādos virzienos un piemītas, un, protams, salauztas. Īstajos laukos vārpas ir savītas spirālē, kurā izmantotas tādas pašas logaritmiskās proporcijas, kādas ir Fibonači skaitļos. Figūras pamatnei var būt pat pieci slāņi, katrā no kuriem vārpas ir savērptas virzienā, kas ir pretējs iepriekšējam slānim. Apļa vidū vārpas var būt savijušās, bet dažkārt centrā atrodas tikai viena taisni stāvoša vārpa (parasti gan vidū atrodas kūlis neskartu vārpu).

Vēl kāda īsto apļu īpatnība – paaugstināts infrasarkanais starojums figūras iekšpusē un ārpusē. Šādos laukos ar kompasa palīdzību nav iespējams noteikt debespuses, nedarbojas mobilie telefoni un kameras. Apkārtnes dzīvnieki parasti izvairās no apļu vietām, pat pirms figūra ir parādījusies.

Īstie apļi mēdz izvietoties virs zemes enerģētiskās līnijas, atkārtojot apkārtnes enerģētisko rakstu. Apļus var fiksēt ar kārkla rīksti. Pat tad, kad raža ir novākta un lauks ir aparts un apsēts, rīkstnieks spēs noteikt to vietu, kur atradās aplis.



P.s.
Šo raxtu es atradu tvnetā!!
Nu tātad,domāju pietiekami mistiski un neizskaidrojami lai pa šo raxtu diskutētu silent.gif
Personīgi es domāju,ka tie ir kādi mazi zaļi cilvēciņi shifty_a.gif
Nu vispār es īsti esmu apjukusi,joa reāli neviena cilvēcīga būtne to izdarīt nevar pa 20sekundēm&vel tik precīzi crying.gif

Šo rakstu rediģēja Wallievinn: 22.06.2004 10:30
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
3 Lapas V   1 2 3 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 19)
Nimue
iesūtīt 22.06.2004 13:13
Raksts #2


Istari māceklis
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.12.03
GP eksperts 2006



hehe neaizskarot pašu fenomenu kā tādu, piekasīšos tikai tvnet rakstam...

1) No matemātikas protams neko neatceros, bet kāds sakars fibonači skaitļiem ar logaritmiskajām propocijām? jeb tās ir kādas īpašas logaritmiskās proporcijas starp fibonači virknes skaitļiem (kas, ja parezi atceros, ir nekas vairāk, kā katrs nākamais skaitlis ir divu iepriekšējo summa. Varu arī kļūdīties, matemātika tiešām sen vairs nav bijusi. Īsi sakot - vai kāds būtu tik laipns uz sameklētu/uzzīmētu shēmiņu, kā tieši tās vārpas tur sakrīt? noliektas pie zemes taisnā leņķī un savērptas kaut kādās interesantās spirālēs..... izklausās amizanti.

2) Infrasarkanais starojums ir SILTUMS. Ne vairāk, ne mazāk. Paaugstināts infrasarkanais starojums figūras iekšpusē un ārpusē nozīmē to, ka tur kaut kas izstaro siltumu. (ja jau vārpas noliektas "it kā ar siltumu", tad tas būtu visnotaļ arī sagaidāms). Un eh... ja tas starojums ir paaugstināts gan iekšpusē, gan ārpusē, tad salīdzinot ar KO tas ir paaugstināts? Ēnainu pļaviņu lauka malā?

Kameras šajos reģionos visai acīmredzami darbojas - bildes tak ir? Mobilā telefona un kompasa nedarbošanās nav obligāti savstarpēji saistīta... Pārāk ilgi saulītē pārturētam telefonam gan varētu būt tendence nedarboties (palasiet lietošanas instrukciju par pieļaujamo temperatūru), bet citādi infrasarkanie stari gan to diži neietekmē. Un Kompasu infrasarkanais starojums varētu ietekmēt vienīgi izkausējot... un tad tur vajag tāāāādu starojumu... jūs jau sapratāt. A bet dzīvnieki vispār ne īpaši mīl baru svešu onkuļu ar fotokamerām, un PIRMS apļu parādīšanās neviens nepamanītu, ka pa lauku starp vārpām peles NEskraida.

3) Dīgļa &co izmaiņas es visitcamāk noveltu uz falsificētāju fermeri, kas speciāli kādas īpašās "viegli nolokāmās un spirālē savērpjamās" sēklas sasējis konkrētā formā tongue.gif

4) par to, kā vispār vārpu noliekt tā lai tā nesalūstu nestādos priekšā, jo vienkārši ar to nekādas darīšanas nav bijis... Bet esmu redzējusi, ka vārpas sakrīt veldrē, un tas notiek visnotaļ dabiski, un pieņemu, to var simulēt arī mākslīgi.

5) Tehnoloģija kas sasilda "it kā no iekšienes" "cilvēcei ir pazīstama" jau diezgan ilgu laiku. Mikroviļņu krāsniņu esat redzējuši? Pat netaisos apgalvot, ka te kas tāds ir izmantots... vienkārši lasot frāzi "cilvēcei nav pazīstamas" iztēlojos cilvēciņu kas ar savu vārpu kūli skraida pie visiem zinātniekiem ko tik var iedomāties un prasa "kā to var dabūt gatavu" - visi viņu pasūta, a šīs "cilvēcei nav zināmas"... Cik daudz vispār mūsdienās kāds var zināt par visām zināmajām tehnoloģijām?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
NovemberNövelet
iesūtīt 23.06.2004 10:59
Raksts #3


Kārto teleportēšanās eksāmenu
****

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 07.02.04
Kur: The point of no return



Njā, ir pazīstami ne tikai apļi, bet arī piktogrammas labības laukos. Pateicoties šim fenomenam, ufulogi pievērsās līdzīgas lietas pētīšanai- apļiem uz ledus. Apļi labības laukos lielākoties izrādījās viltojumi, tomēr apļi uz ūdens ir grūtāk viltojumi.
Labs piemērs ir šis :
2003. gada 11. martā uz kāda dīķa ledus Norvalkas ciemā ASV Konektikutas štatā parādījās aplis aptuveni astoņu metrus diametrā. Kā ziņoja masu saziņas līdzekļi, apļa līnijas platums nepārsniedza 63 milimetrus. Kā vairākums jau zināmo ledus apļu, arī šis uzradās laikā, kad nakti sāk nomainīt agrs rīts. Kad gaisa temperatūra ir viszemākā — tonakt tā bija mīnus 23°C.
Dīķa saimnieks apli ievēroja agri no rīta, taču arī ap pusdienlaiku to vēl tīri labi varēja redzēt. Aplis izzuda tikai tad, kad ledus bija gandrīz pilnīgi izkusis. Tonakt neviens neko aizdomīgu nebija ne redzējis, ne dzirdējis. Saimnieks neparasto parādī­bu nofotografēja pulksten 4.45 no rīta. Parādība šķitusi tik pārsteidzoša, ka pirmā doma bijusi —ātrāk fotografēt, kamēr tā vēl redzama, citādi neviens neticēs, ka vispār kaut kas tāds iespējams!
Skats patiešām bija efektīgs. Likās — kāds uz­manīgi un ļoti precīzi «iegravējis» to ledus virsmā. Gravīra aizņēma gandrīz visu ūdenstilpes virsu, tomēr aplis nekur nepieskaras krastam. Tieši tas vedināja domāt, ka cilvēka rokas kaut ko tādu radīt nespēj.
Varbūt aplis veidojies kāda dabiska procesa, teiksim, ūdens virpuļošanas, rezultātā? Taču foto­attēlā skaidri redzams — uz ledus nav manāmas nekādas pazīmes, ka, ūdenim sasalstot, tas būtu viļņojies vai kā citādi kustējies.
Pieņemsim, ka, ūdenim sasalstot, tajā no gaisa iekritis kāds priekšmets. Dīķa tuvumā patiešām aug koki, taču neviens no tiem nelīkst pāri ūdenim. Turklāt daudzi agrāk zināmie apļi ledū radušies vietās, kur ūdens tuvumā vispār nav neviena koka. Taču Norvalkas aplis ir tik liels! Lai tāds rastos, ūdenī būtu jāiegāžas teju vai veselam kokam.
Un vēl kāda īpatnība. Vietā, kur aplis ir vistuvāk krastam, tam būtu jādeformējas, ja vien to radījuši parasti riņķi, kas veidojas, kādam priekšmetam iekrītot ūdenī. Taču nekā tamlīdzīga te nav. Aplis ir pilnīgi ideāls!
Protams, radās jautājums, vai kāds to nevarētu tīšām izveidot? Par to jautāja dīķa saimniekam. Viņš šādu versiju kate­goriski noliedza. Pirmkārt, kaimiņos dzīvo tikai vecāki ļaudis, bērnu un pusaudžu nav. Otrkārt, ja pieņemam, ka patiešām kāds zīmējis uz ledus apli, izmantojot kaut ko cirkulim līdzīgu (nūju, dēli utt.), tad viņam, pirmkārt, nāktos iebrist ledainā ūdenī, bet dziļums tur ir no pusotra līdz diviem metriem, otrkārt, no krasta to izdarīt nekādi nav iespējams, nesalaužot ledu — tas ir pārāk plāns un trausls. Bet mazākais attālums no krasta līdz aplim ir vismaz metrs. Arī apļa centrā nav nekāda padziļinājuma vai zīmes, taču tāda noteikti rastos, ja kāds tur atbalstītu rasējamo ierīci.
Protams, visiem zināms, ka daudzas piktogram­mas labības laukos radījuši «jokdari», tā dēvētās «lauku mākslas» cienītāji. Lieta ar ledus apļiem ir krietni sarežģītāka. Apļu rašanās vietās ledus ir pārāk plāns, lai cilvēks varētu uz tā uzkāpt un uzzīmēt kaut ko tādu. Tas nespētu izturēt pat bērna svaru, par pieaugušo nemaz nerunājot.
Viens no iespaidīgākajiem šāda tipa atgadīju­miem notika 1993. gada februārī Bostonā (ASV Masačūsetas štats). Toreiz vienas nakts laikā uz Čārlza upes ledus saradās desmitiem visdažādākā lieluma apļu un koncentrisku aploču. No rīta tos savām acīm redzēja simtiem cilvēku, to skaitā arī slavenā Masačūsetas tehnoloģiskā institūta līdzstrādnieki. Radās iespaids, ka visi minētie apļi šajā vietā radušies tikai tāpēc, lai pievērstu sev nopietnu zinātņu vīru uzmanību.
Vēlāk, 2001. gadā, arī februārī, daudz rakstīja par ledus apli Čērčvilā (ASV Merilendas štats). Sis savā ziņā unikālais «mākslas darbs» no ledus diametrā pārsniedza deviņus metrus. Turklāt tas nebija vienkāršs aplis, bet īsta piktogramma. Tā ārmalai bija «kātiņš» ar asām malām. Tas vairāk at­gādināja taisnstūrveida celiņu. Pēc izskata viss ļoti līdzinājās piktogrammai miežu laukā Hempšīrā (Anglija), ko atklāja 1987. gadā. Šis mazais, taču ļoti izteiktais «kātiņš» it kā lika cilvēkiem saprast, ka te nav vainojami «dabiski apstākļi».
Vai ir svarīgi, uz kuru pusi pavērsts minētais «kātiņš» gan labības lauka, gan ledus apļos? Ir zinī­bu vīri, kas uzskata, ka jā. Ja tas vērsts pola (īpaši ziemeļu magnētiskā pola) virzienā, tad var uzska­tīt, ka te darīšana ar dabiskiem spēkiem, kas nāk kaut kur no Zemes dzīlēm. Taču šādu atzaru vērsums mēdz būt ļoti dažāds.
20. gadsimta 90. gadu sākuma šajā sakara radās milzums atsauču uz «starptautiskajiem meteoro­loģiskajiem simboliem». Runa ir par to, ka piktogrammas vēsta par «atmosfēras plazmoīdu» jeb «zemes uguņu» u. c. rašanos. Un, lūk, tieši tie (tās) «zīmē» piktogrammas gan labības laukos, gan arī uz ledus. Pētnieki atminējās pat faktu, ka šāds simbols — aplis ar no tā izejošu līniju — senajiem alķīmiķiem apzīmēja nakti vai «nakts uguni». Un minētās piktogrammas patiešām visbiežāk veido­jās naktī. Turklāt daudzi zina stāstīt, ka naktī virs lauka manītas noslēpumainas ugunis, bet no rīta tajā vietā jau bijusi redzama jauna piktogramma. Varbūt te patiešām darbojusies kāda «atmosfēras plazma»?

Pēc žurnāla "Mistērija"





Šo rakstu rediģēja Reiki: 23.06.2004 20:43
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
harry
iesūtīt 23.06.2004 23:56
Raksts #4


Kārto SLIM-us
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 16.03.04
Kur: Azkabanas cietumā.



Es šitādus apļus redzēju pa ren-tv NLO failos, itkā tās ir zīmes no kosmosa, ka mums tuvojas pasaules gals. unsure.gif sad.gif
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
G®unt
iesūtīt 27.06.2004 14:02
Raksts #5


Attīsta savu iekšējo Aci
***

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 18.10.03
Kur: Valmiera



Hempšīras citplanētietis



Turpinot tēmu par mākslas darbiem labības laukos, jāpiemin viens no 2002. gada skaistākajiem veidojumiem. 2002. gada 15. augustā fermerim Maikam Burgam piederošajā laukā, kas atrodas Hempšīrā, tika atklāts aptuveni 110 x 76 metrus liels attēls – citplanētietis, kurš rokās tur kaut ko līdzīgu kompaktdiskam.

Attēls veidots no horizontālām līnijām, kuru platums modulējas, lai radītu saskatāmas toņu pārejas. Citplanētieša rokās esošais priekšmets ir piktogramma, kas ļoti atgādina kompaktdisku ar bināro kodu tajā. Šim binārajam kodam ir skaidri norādīts sākums un beigas, un tas ir lasām pa spirāli, sākot no centra. 8 bitu binārais kods ataino ASCII simbolus, kādi tiek izmantoti datoros. Piemēram, 01000001 saskaņā ar ASCII nozīmē burtu A.


Rezultātā ziņojums skan šādi: "Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. BELIEVE. There is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. COnduit CLOSING."

Latviski tas skan aptuveni šādi: "Sargieties no viltus dāvanu nesējiem un viņu lauztajiem solījumiem. Daudz sāpju, taču tas turpināsies. Ticiet. Ārpusē ir labi. Mēs pretojamies maldināšanai. Kanāls aizveras."

Šajā kodā gan ir dažas neprecizitātes, piemēram, pēc vārda "BELIEVE" seko divi nesaprotami biti. Nav gan saprotams, kādēļ "svešzemnieki" mocījušies ar ASCII un nevis vienkārši uzrakstījuši savu ziņu skaidrā angļu valodā, turklāt vēl nesaprotamais lielo un mazo burtu salikums. Iespējams, ka tas viss tādēļ, lai mēs saprastu, ka to ir izdarījuši citplanētieši.

Pastāv gan ļoti liela varbūtība, ka šis veidojums ir cilvēka roku darbs. Pārāk klasiska citplanētieša seja, kompaktdisks, ASCII kods, pārāk daudz cilvēka loģikas, turklāt tas viss atkal noticis Anglijā. Arī rāmis apkārt citplanētietim nav īsti precīzs. Aculiecinieki arīdzan ziņojuši, ka tajā laikā tai rajonā lidinājies helikopters. Teorētiski šādu darbu var izgatavot no gaisa vai arī ar datoru un GPS aprīkojumu.

Iespējams, kārtējais Mela Gibsona un viņu draugu roku darbs filmas Signs reklamēšanas nolūkos. Taču jebkurā gadījumā skaists un interesants darbiņš.

šī pati informācija dabūta protam notvneta portāla,tapēc ja Nimue atkal atradīs tam stulbajam tvnetam labu izskaidojumu būšu ļoti priecīga happy.gif

Es jau takā esmu bišku iegrimusi tajos apļos,tvnet acīm redzo arī silent.gif
Tapēc šo es īsti nespēju izskaidrot,mazliet atejot no tēms,lai arī cieši saistīta,
nevaram aizmirst kādi zaudējumi dēļ šiem raxtiem tiek nodarīti zemniekiem.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Trusite
iesūtīt 27.06.2004 14:58
Raksts #6


Attīsta savu iekšējo Aci
***

Grupa: Biedri
Pievienojās: 25.12.03
Kur: Iespējams Latvijā



CITĀTS(Wallievinn @ 27.06.2004 15:02)
Rezultātā ziņojums skan šādi: "Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. BELIEVE. There is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. COnduit CLOSING."

Latviski tas skan aptuveni šādi: "Sargieties no viltus dāvanu nesējiem un viņu lauztajiem solījumiem. Daudz sāpju, taču tas turpināsies. Ticiet. Ārpusē ir labi. Mēs pretojamies maldināšanai. Kanāls aizveras."

hmm, es pat ar 8 klashu izgliitiibu un savaam "krutajaam" anglu valodas zinaashanaam speeju saprast to, ka ja tur izmainiitu dazas vaardu noziimes tam teikumam pieshkirtos pavisam cita noziime huh.gif

piemēram, much pain but still time es diezgan droshi varu teikt, ka ar turpinaashanos tur nav nekaada sakara wink.gif ja to tulkotu kaa daudz sodu bet laikus, tad, manupraat, doma buutu taada, ka mees sanemam sodu par saviem greekiem, nevis, ka nav no naaves jaabaidaas, ka tur ir labi blah, blah, blah

nu man taac sviestainis sanaaca, bet ar to es gribeeju pateikt, ka ir gruuti ko taadu paartulkot nezinot, ko ar to saprot pashi shiis valodas iipashnieki, jo vinjiem, taa pat kaa mums, daudziem vaardiem ir vairaakas noziimes. uz patrreiz TVNETaa iztulkotaa fraaze pavisam iespeejams muus maldina.
numm, tas par taadu praktisko pusi..

bet ja taa, tad par shaam paraadiibaam es tomeer domaaju, ka visam ir pilniigi logisks izskaidrojums, arii tas, ka citplaneetieshi to ir radiijushi prieksh manis buutu izskaidrojums, ja vien kaads tieshaam shos citplaneetieshus buutu redzeejis wink.gif bet, manupraat, tieshi par sho gadiijumu ir paaraak maz informaacijas un peetiijumu atspogulojuma, lai vareetu izdariit secinaajumus.

P.S. - tas viss ir mans subjektiivais viedoklis (lai kaadam nesagribeetos paarprast smile.gif )

Šo rakstu rediģēja Trusite: 27.06.2004 14:59
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Nimue
iesūtīt 27.06.2004 16:37
Raksts #7


Istari māceklis
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.12.03
GP eksperts 2006



CITĀTS(Wallievinn @ 27.06.2004 14:02)
šī pati informācija dabūta protam notvneta portāla,tapēc ja Nimue atkal atradīs tam stulbajam tvnetam labu izskaidojumu būšu ļoti priecīga happy.gif

Hmm.... Aculiecinieki ziņo par helikopteru... ascii kods.... "halftone" stila ēnojumd...


Nē, tie pilnīgi noteikti ir citplanētieši tongue.gif Viņi ir TUR ĀRĀ lai mūs savāktu tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Dekaels
iesūtīt 28.06.2004 16:58
Raksts #8


Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.04.04
Kur: Tornis



Tieši šobrīd pa Discovery Science iet raidījums par šiem apļiem.

Izrādās pirmās ziņas par šādiem apļiem Lielbritānijā sniedzas jau 17. gs, kad šamos saistīja ar velna darbiem, un, ja nepārklausījos, bijusi runa arī par "sarkaniem velniem, kas nolaižas no debesīm" vai taml. Rādīja arī vecu jo vecu angļu avīzi, kur bija pat attēls ar velnu, kurš taisa apli.
BET. Toreiz šie apļi bija pavisam vienkārši, nekādu ģeometrisku brīnumu, kādi parādījušies tikai 20. gs., tā kā par pēdējiem secinājumus izdariet paši wink.gif
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
aFēra
iesūtīt 28.06.2004 17:06
Raksts #9


Universālais kedmāsters
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.05.04
Kur: skype



Izskatās jau nu ļoti, ļoti dīvaini... un tomēr neticami. :blink:

Un tomēr - tik daudz aculiecinieku. Neviens netic.
Tik daudz filmu. Neviens netic.
Tik daudz pierādījumu. Un atkal neviens netic...

TO es nekad neesmu sapratusi... unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Dekaels
iesūtīt 28.06.2004 17:32
Raksts #10


Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.04.04
Kur: Tornis



Kā jau vienmēr - aizdomās tiek turēti arī militāristi...

Raidījumā pašlaik ar eksperimentālu apļu taisīšanu nodarbojas MTI (ne pa jokam prestiža iestāde, tiem kas nezina - Masačūsetsas tehnoloģiskais institūts). Kaut kas izdevās.

Pam pa ram pam pam, pārraide turpinās: mēģina vainot "enerģētiskās plazmas sistēmas" (kas tas tāds?) un tādā garā. Tagad muld kaut ko nezinātniski stulbu par lāzeriem grin.gif

Tā, tagad, MTI ļaudis darbojas ar mikroviļņu ģeneratoru, it kā izdodas.

Noslēpums ir mazītiņās dzelzs daļiņas (daždesmit mikronu diametrā), ko atrod šajos apļos. It kā MTI izdodas arī šo paveikt, bet kopumā visa padarīšana ir stipri sarežģīta; potenciālajiem mistifikatoriem jābūt labi ekipētiem (un vēlams zinātniekiem, he he).

Reportāža iz TV, iespējams, turpināsies. Reportieris Dekaels.
--
Turpinās.
Virs pašu MTI izveidotā apļa gandrīz nogāzās helikopters, he he.
--
Kāds secinājums: nomīdīt labību ir ļoti viegli.
Raidījums beidzās ar jautājumu, kam būtu janomocās ar tādu apļu taisīšanu, bet jo īpaši- ar to dzelzs daļiņu, nez, "izsmidzināšanu". Atbilde: tā sauktie "īstie" apļi joprojām ir noslēpums.

Šo rakstu rediģēja Dekaels: 28.06.2004 17:44
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Memoria
iesūtīt 29.06.2004 09:07
Raksts #11


Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 03.02.04
Kur: Tur kur tu vismazāk to gaidi



Ai nu cilveeki esiet tach reaali!
Ir tach 1000$iem aciliecinieku, bet es domaaju ja patie$aam buutu noticis kaut kas TAADS tad jau visi baigi sarosiitos un taa taaalaaak... Bet manupraat $itaam lieciibaam neviens iipa$i netic taapeec arii nekas nenotiek! smile.gif
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
...Zanish...
iesūtīt 29.06.2004 19:32
Raksts #12


Pārvērš vaboles par pogām
***

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.03.04
Kur: Riiga



Nu ja visi domaa ka to ir izdariijushi citplaneetieshi tad nu ko ..... atliek vien piebilst ka vinji labi ziiimee.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Sirradze
iesūtīt 01.07.2004 20:54
Raksts #13


Bēg no sera Kedogena
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 13.06.04
Kur: tepat.



Esmu vienmeer ticeejusi shiim paardabiskajaam lietaam par apljiem un dazhaadaam citaam ziimeem labiibas un uzartajos laukos. Arii man tas shkjiet ljoti diivaini un interesanti! Var jau buut, ka shajos visos gadiijumos kaads vienkaarshi ir panjirgaajies par citu cilveeku naivumu un shos visus kaut kaadaa veidaa "uzmeistarojis", bet kaada jeega no taa visa??? Zinaatniekiem ir tik daudz pieraadiijumu, tachu diemzheel uz muusu planeetas ir cilveeki, kuri "ieseedushies" savos ieruuseejushajos stereotipos!
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Viesis_peljux_*
iesūtīt 25.07.2005 17:33
Raksts #14





Viesi




es domāju, ka šie apļi patiesi ir zīme no kosmosa būtnēm, apmēram kādos 20-35% visu gadījumu...
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 26.07.2005 11:57
Raksts #15


Gatavo atskaiti Zemvaldim
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 22.06.04
Kur: Pie krāna
Savādnieks



Es esmu arī diezgan daudz lasījusi un dzirdējusi par tādām parādībām...manuprāt baigi apbrīnojami rolleyes_a.gif tas noteikti nevar būt cilvēka darbs grin.gif
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
spitzbube
iesūtīt 26.07.2005 19:34
Raksts #16


Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 16.06.04
Kur: krāsu ledusskapis



Tad nu tā, pastiet kkur šepat manu stāstu par to NLO gadījumu ar mani. Ejot garām laukam tur tagad var redzēt kko itkā noliektas vārpas, dāžas vietās, itkā būtu ieplacināts. Man ir pamatotas aizdomas, ka tur arī ir kkas attēlots, bet tāka neredzu to apli no augšas nevaru pateikt, vnk vietām utr ir pamatīgi nogludinātas vietas& skatoties var kko samanīt, ļoti žēl, ka man nav pašai digicam& es nevaru to lauku nofočēt. Bet nu tas lauks ir viens no pierādījumiem, ka tajā vakarā tur kkas bija. ermm.gif .Varētu es viņu aiziet tā tuvāk papētīt ne tik no malas skatoties, bet man ir bail ermm.gif & ikreiz ejot garām tai vietai jūtso neērti ermm.gif . Bailīgi
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 06.08.2005 08:36
Raksts #17


Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija



Kas tur paranormāls vai pārdabisks, ja kāds tos ir uzdarinājis? Protams, nevienu mistiskā mīļotāju neapmierina pats parastākais izskaidrojums - lauku ir daudz, un viņu saimniekiem patīk popularitāte.

storm`rasta... To sauc par veldri. grin.gif Tādas lietas gludā laukā izdara pats parastākais vējš. Tur nu gan nav nekā neparasta!
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
kuuuuuka
iesūtīt 15.08.2005 14:23
Raksts #18


Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 02.08.05



kad es veel dziivoju riigaa dziivoklii, pie maajas bija pljavinja... un tur zaalee bija taads kaa saulee izdedzis aplis.... diezgan liels... vinjsh no turienes pazuda tikai naakamajaa pawasarii, kad izauga jauna zaale...
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
gerda.skr@inbox....
iesūtīt 26.12.2005 20:16
Raksts #19


Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 04.06.05



apļi ir drošvien kādu enerģijas lauku rādīt veidojums. bet tas ciplanētietis un kods ir NLO nedarbs. shifty_a.gif shifty_a.gif bet es brīnos ka kādi nejēdzīgi cilvēki var būt un špiko no dabas!!! angry.gif
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
vampirgirl
iesūtīt 31.12.2005 19:06
Raksts #20


Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.12.05
Kur: Starp paredzamo un neparedzamo.



CITĀTS(Sirradze @ 01.07.2004 18:54) *
Var jau buut, ka shajos visos gadiijumos kaads vienkaarshi ir panjirgaajies par citu cilveeku naivumu un shos visus kaut kaadaa veidaa "uzmeistarojis", bet kaada jeega no taa visa???


Varbūt mēs jēgu nesaskatam, bet, kaut vai piemēram NASAi taču arī ir sava iekšējā politika! Es domāju, ka zinātniekiem arī. Varbūt jēga ir tāda, ka viņi savā starpā risina savas DĪVAINĀS problēmas DĪVAINĀ veidā (nu jūs tač zinat- ne jau visus atklājumus viņi atklāj sabiedrībai)...
Varbūt vienkārši ne mūsu galviņām to saprast! <kaut gan pati arī esmu redzējusi tādu apli!..- whistling.gif te nu es nonāku pretrunā ar sevi! silent.gif >
ĻOTI <uzsveru ĻOTI> iespējams, ka daudzi apļi tiešām nav cilvēku roku darbs....bet ....-tomēr paliek viens BET!....te nonākam pie jautājuma- vai pastāv citplanētieši (šeit es domāju augstāk attīstītas būtnes par mums) un šajā gadījumā vai viņi cenšas mūs brīdināt...un par ko...? Pasaules galu...?....
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

3 Lapas V   1 2 3 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 20.04.2024 04:57