Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Sākot jaunu spēli, ievēro!

Pavediena apraksta sākumā kvadrātiekavās norādi pieteikšanās nosacījumus:
1) Brīva pieteikšanās, jebkurš var jebkurā laikā pievienoties: [BP];
2) Pieteikšanās ATD pavedienā: [ATD];
3) Pieteikšanās ar privāto ziņu spēles vadītājam: [PZP].

Kā arī norādi, vai spēlei ir…
1) Harija Potera noskaņa, tā notiek ar HP tēlu piedalīšanos: [HP];
2) Gredzenu pavēlnieka noskaņa, tā notiek ar GP tēlu piedalīšanos: [GP];
3) cita lomu spēle, bez HP vai GP varoņu piedalīšanās: kvadrātiekavās neko neliec, taču norādi pilnu eksistējošas spēles pasaules nosaukumu (X-Men, Matrix u.tml.), vai arī žanru (SF, Fantasy…), ja pasaule ir pašizdomāta.

Visiem lomu spēļu rakstiem, tāpat kā visiem foruma rakstiem, jāiekļaujas kategorijā PG-13 (vairāk lasi foruma noteikumos). Izņēmumi pieļaujami ar īpašu atļauju; šādi pavedieni ir īpaši apzīmēti.

> Laimes meklētāji, [ATD][PZP] D&D Pathfinder Vispārējā fantāzijas pasaule
Aiva
iesūtīt 08.08.2022 13:45
Raksts #1


Šņācmēles tulks
******

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs



Bija kārtējais rīts klusajā Skelē.

Gaiļi, kas vēl nebija nonākuši zupā, centās pārkliegt viens otru, kaijas, slinki ķērkdamas, gaidīja uz zvejniekiem ar rīta lomu atgriežamies piestātnē, cerībā ko nokampt. Dzirdēja arī citāda veida dzīvās radības trokšņošanu.
Rosība lēnām sākās arī krodziņā "Sāļais vīrs", saimnieks Rass, pamodies, dzenāja pie darba ģimeni un nolīgtos darbiniekus, gan īpaši nesteidzoties un neskubinot. Īstā rosība sāksies, kad parādīsies tie, kas vēlēsies ko iekost, vai vakarā, kad sanāks vietējie iemalkot pa kādam kausam pašgatavotā alus un patrīt mēles, kas kam ko.
Un protams, tika modināti tie, kas lielo krogus zāli bija izmantojuši par naktsmītnēm. Dažs labs jau otro nedēļu...

Šo rakstu rediģēja Aiva: 08.08.2022 13:48
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
107 Lapas V  < 1 2 3 4 5 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (40 - 59)
Roviela
iesūtīt 10.08.2022 10:47
Raksts #41


Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija



- Aizejam! - tumšmatainais elfu jauneklis piekrita. Viņš vēl pameta acis uz jūrniekiem atpakaļ, bet kaut kā neizskatījās, ka tie jau būtu alu sadzērušies tiktāl, ka varētu kļūt vaļsirdīgi, un tad sekoja Erikam. Vēlāk gan. Tad varbūt vismaz no tā plikpaurainā, kas runāja par sērēm un nolūzušiem mastiem, varētu mēģināt kaut ko uzzināt vairāk par notikušo.

- Iepazīsimies? - Spraucoties cauri pajūgu, zemnieku, tirgoņu un sazin vēl kā burzmai lai tiktu uz ostu, elfs ierosināja.
- Mani sauc Daejons, un Tu droši vari mani uzrunāt vārdā. Varbūt tā izskatos, lai mani gribētos saukt par kungu, bet tas noteikti manas tautas dēļ. Un Tu esi Eriks? Pareizi?

Kad bija tikuši vietā, kur nebija tik daudz ļaužu, toties jau varēja pamanīt kuģa mastus, Brīze turpināja.
- Paaicināju Tevi pastaigā tāpēc, lai noskaidrotu, vai man jau māņi nerādās, proti, Tu pazini kapteini? Viņam seja izskatījās kaut kāda nedabīga. Tā, itin kā liekie mati būtu uzlikti vai arī bārda neīsta, vai arī, nez, nobijies ļoti, nu, nezinu, bet kaut kas tur nebija tā kā vajag.
- Tad vēl tās runas par alus neesamību nedēļu... Es esmu kuģojis, bet kuģi, kur alus izbeidzies, redzējis neesmu, kur nu vēl tirgoņu kuģi. Un, saki, vai tas tā parasti, ka nerunā vis sākumā ar zemniekiem, bet ar bodniekiem? Un vēl tā kavēšanās uz pusi nedēļas - tā bija? Pareizi? Kur te ir sēres, kur kuģi var uzskriet? Un, ja uzskrēja, un šie par to runā - dzirdēji taču, ne? - tad kur palika tā kuģa jūrnieki? Un krava? Vai tas vispār tagad ir tas kuģis, ko gaidījām, vai arī vai tā ir pareiza komanda? Ka tikai nav dumpis bijis un par pirātiem nav kļuvuši! Tad neko te nevienam nesamaksās. Savāks mantu un aizbēgs labākajā gadījumā. Varbūt es maldos, bet mani māc šaubas par notiekošā īstumu. Tas baltmatainais matrozis tur arī teātri spēlēja. Nu, pilnīgu. Beigās zemniekus malā pastūma, tikai ar bodniekiem runāja. Nav tur kaut kas kārtībā.
- Iesim, apskatīsim kuģi?

Daejons gluži labi saprata, ka tagad ir uzkrāvis savas bažas Erikam, bet Eriks bija vietējais, daudzus pazina, vismaz bija redzējis. To kuģi noteikti arī.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 10.08.2022 12:14
Raksts #42


Piedalās Bezgalvju medībās
*******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis



Ļaužu uz ielas bija saradies tik daudz, ka Eriks nemaz tā uzreiz Daejonam atbildēt nespēja, jo bija jāsveicina vai katrs otrais, kam viņi gāja garām. Tā ir, kad dzīvo vietā, kur visi visus (gandrīz) pazīst. Un arī nedaudz tālāk, kur iela izvērsās platāka, Eriks tik vien paguva, kā atsaukties ar, - Labi, Daejon. Jā, mani sauc Eriks... - kad sarunbiedrs apstājās un sāka izteikt veselu rindu apgalvojumu, no kuriem Erikam gandrīz zosāda uzmetās. Un ne visu viņš zināja atbildēt vai īsti saprata.

Ē-ē, kapteinis ir "Albēra" saimnieks Fenns. Tas, ar kuru jārunā par kuģošanu uz Viravu. Ļoti nepētīju, nebija laika. Kapteinis gribēja, lai viņam atsevišķu istabu atbrīvo, un tā nav pirmā reize. Krogā nav īrējamu istabu, tu jau zini, kas paliks pa nakti, tie gulēs turpat krogus zālē. Tēvs lika savu un mātes istabu iztīrīt. - Viltots kapteinis? Tāda doma Erikam prātā nebija iešāvusies. - Tad tas, kas par lūstošo mastu runāja, nu, tas, plikgalvainais vīrs, ir Vērsis vārdā. Vienmēr daudz runā. Baltgalvim vārdā Hakslijs. Vēl bija vismaz trīs, ko esmu ievērojis.

Eriks nedaudz samulsis un nopietns palūkojās uz elfu. - Ejam. Pēc mastiem nevaru pateikt, vai ostā stāv "Albērs" vai kāds cits kuģis. - Saulīte uz puiša pleca pagrozījās, ar savu ausi pakutinot Erika vaigu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 10.08.2022 12:55
Raksts #43


Šņācmēles tulks
******

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs



Pēc pieredzes Eriks atminēja, ka 'Albērs' ostā uzkavējas dienas divas, reti kad ilgāk, kamēr izkrauj, iekrauj visu, Pats pa reizei bija kādu monētu piepelnījies pie kraušanas palīdzot.

Kuģis ostā bija 'Albērs', par to Erikam šaubas neradās, pat ja pēc mastiem un korpusa kuģis īsti neatšķirās no līdzīgiem piekrastes buriniekiem. Enģeļa figūra priekšgalā ar zobenu izstieptā rokā un spārniem neatstāja šaubas, pat ja uzrakstu uz plāksnes aizmugurē būtu varējuši arī noviltot.

Par kapteiņa dīvaino izskatu - viņam ir stikla acs, Eriks atminēja. Kur zaudējis, īsti nekad nav stāstījis, baumas mijas no pirātu kapteiņa zobena cirtiena līdz banālam krogus kautiņam.

Ostā notika rosība - pusducis matrožu cītīgi krāmēja no kuģa ārā atvestās preces, novietojot tās uz krasmalas steķiem, kamēr tips ar trejstūreni galvā strīdējās ar pulciņu pilsētniekiem un zemniekiem, pamatā par to, ka nē, tagad vēl neko nepieņems un iekšā nekraus, vispirms izcelsim ārā visu, ko te atstājam, un tad lūk ķersimies pie iekšā kraušanas, un to komandēs Hakslijs. Tā ka lai visi gribētāji pienāk ka rīt no rīta. Vai dodas uz krogu uzmeklēt Haksliju. Vai kapteini, ja grib šo to par savu izcelšanos jaunu uzzināt. Un nē, kavēšanās - tā nu sanāca. Nav viņa problēma, ka te daži gaidījuši teju pusi nedēļas. Un viņš neko tur nevar darīt. Un ja kāds nu ļoti grib ko darīt, lai iet uz templi un pažēlojas saviem dieviem.

Ja ieskatījās, pa laikam tur ieradās kāds vīrs ar papīra lapu, un, to izlasījis, tips ar trejstūreni visžēlīgi atvēlēja savākt šo to no jau izkrauto mantu klāsta. Teiksim, Eriks (Un Daijons arī, lai arī nepazina krāvējus) redzēja kā sardzes vīri savāc vismaz trīs pamatīgas un smagas kastes, ko tikai četratā iecēla ratos. Tad svētais tēvs Marks ar palīgiem savāca mucu (laikam jau vīns) un vairākas kastes. Un vēl tur manīja Rasa pasūtītās dienvidu vīna mucas, pagaidām vēl pārsegtas ar lielu gaiša audekla gabalu, lai saulē pārāk neuzkarst. Gan jau brālis drīz būs klāt ar ratiem. Bija vēl vairākas kastes no kurām pa spraugām spraucās ārā salmi, laikam iepakots kas trauslāks.

Šo rakstu rediģēja Aiva: 10.08.2022 14:24
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.08.2022 14:24
Raksts #44


Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija



- Bet kāpēc kapteiņa seja ir tāda savāda? - Daejons, nu jau vairāk nomierinājies, vēl gribēja zināt.
Nu redz, Eriks pazina šos jūrniekus un kapteini arī, tad jau viņš tiešām ir velti satraucies, tikai tā viena lieta.

Un tas kuģis sērē. Par to būs jāmēģina noskaidrot, ja izdosies.
Labi. Visu pēc kārtas. Vispirms apskatīsim kuģi.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 10.08.2022 14:36
Raksts #45


Piedalās Bezgalvju medībās
*******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis



Savāda... jā, nu ir gan citāda kā citiem. - Eriks pēkšņi iedomājās, ka tas, ko viņš par kapteini zina, ir vairāk, nekā zina Daejons. - Kapteinim Fennam ir stikla acs. Tā būs tā savādība.

Viņi jau vairs nebija tālu no piestātnes. Tur arī valdīja kņada, bet, vismaz no matrožu puses, organizēta. Kuģis izkrāva atvestās preces. Eriks piegāja pie pārklātajām mucām un palūkojās, vai tās varētu būt tās, kas krogam tika pasūtītas. - Ir gan "Albērs". Re, vīns, ko gaidījām. Un re, - Eriks rādīja ar roku uz kuģa priekšgalu, - eņģelis ar zobenu. Tāds rotājums ir tikai "Albēram".

Ja ne šībrīža pavadoņa loma un izejamais apģērbs, Eriks būtu uzprasījies piepalīdzēt kuģi izkraut. Tagad nevarēja, un puisis nolēma tikai pagaidīt brāli ar ratiem. Mucas tajos sacelt.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.08.2022 14:44
Raksts #46


Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija



- Tu mani nomierināji, - Daejons viegli nopūtās un pasmējās. Droši vien pats par sevi. Jā, tik ilgi būt uz pirātu kuģa laikam jau rada sekas.

- Varbūt Tu zini arī, kur te var būt tādas sēres, kur uzsēžas kuģi tā, ka tiem masti lūzt?
Tas nedeva mieru. Kopā ar aizkavēšanos.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 10.08.2022 15:03
Raksts #47


Šņācmēles tulks
******

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs



Krasts apkaimē ir akmeņains, bet vietām jūrā ir arī sēkļi un pat pa kādam akmenim no ūdens rēgojas, tikdaudz Eriks atminējās dzirdējis. Ir arī dažas sīkas saliņas, kurās gan tikai roņi un ūdensputni mitinās... Pavasaros uz turien brauc ar laivām lasīt olas, rudēnos ķert paŗlidojušos putnus.
Kāds, kas īsti nezināja, kur piesargāties, varēja arī pilnā gaitā uznesties uz tādas zemūdens sēres. It īpaši, ja no kā bēga, vai ko ķēra, un tas otrais labāk zināja, kāda gultne patiesībā zem viļņiem slēpjas... Fenns gar piekrasti bija kuģojis vismaz pēdējos gadus desmit un droši zināja te teju katru līci un zemesragu... Gan jau arī viltīgākās smilšu sēres.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 10.08.2022 16:06
Raksts #48


Piedalās Bezgalvju medībās
*******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis



Te visa piekraste tāda - te akmeņi, te sēres. Kas nezina, kur dziļāks, var pat vienkāršu laivu uzsēdināt. - Eriks stāstīja. - Bet es ar kuģi jūrā neesmu bijis, kas tur, tālāk aiz apvāršņa, nezinu. - Tad viņš nedaudz padomāja, pie reizes palūkodamies uz ielas pusi, vai brālis jau nebrauc. - Kapteinis Fenns ilgi jau te brauc, gan visas bīstamās vietas zina. Un neesmu dzirdējis, ka būtu kā ar pirātiem pinies. Varbūt centās no tādiem izbēgt un uzvilināja sērē? Tad, domāju, šovakar dzirdēsim stāstus, kad alus muca būs patukšota. - Ja kā citādi būs bijis, tad gan kuģaļaudis turēs muti.

No vietas blakus mucām gluži labi varēja saklausīt izkraušanas izrīkotāja runu, kurā gan nekādi paskaidrojumi par kavēšanos nebija dzirdami.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.08.2022 16:34
Raksts #49


Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija



Daejons nopētīja kuģi, klausīdamies, ko Eriks stāsta. Kuģis kā kuģis. Nav pārāk liels, divi masti tikai. Tik tiešām! To, ka kapteinis te kuģo jau ilgi, to elfu jauneklis nebija iedomājies, un arī ne to, ka 'Albērs' varētu būt to otro kuģi uzvilinājis sērei. Ha! Ka tikai tas nejauši nav bijis viņa paša bijušais kuģis, kas sakārojis tirgoni padzenāt.

- Piekrītu, pēc pusmucas alus ne to vien stāstīs, - tumšmatis pasmaidīja. Viņš nosprieda, ka, ja kāds ko stāstīs, un stāstīt tā kā vajadzētu, ja jau pat bez alus skaļi par mastiem un sērēm runāja, tad jau dzirdēs to stāstu.

- Tu vēl paliksi te? Es tad iešu atpakaļ uz krogu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 10.08.2022 17:34
Raksts #50


Šņācmēles tulks
******

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs



Komandētājs uz piestātnes bija jauns gados, bet visai vīzdegunīgs, un Erikam nepazīstams, bet vairāki no matrožiem gan pazīstami pēc skata, pat ja vārdus īsti neatcerējās.

Pirms abi izlēma ko daŗit, no ielas puses tuvojoties varēja dzirdēt greizi vilktu jūrnieku dziesmu par meičam krastā. Izskatījās, ka Vērsis bija pierunājis Erika brāli paķert viņu un matrožus ar ratiem atvizināt to mazo gabaliņu, un tagad, kājas šupodami, auroja kā īsteni laupītāji, kaķu kora tikai trūka. Nemaz tik daudz laika nebija pagājis, bet tomēr kaut kas laikam bija gan. Neizskatījās, ka matroži būtu paguvuši ko vairāk par sātīgu uzkodu un pāris alus kausiem.

Še pat pie piestātnes apstājušies, visi izbira ārā, un, žēli nopūtušies, Vērša vadībā ķerās pie darba ievelt vīna mucas ratos, kamēr otrais bars, kas visu laiku bija strādājuši, pazuda zem klāja, lai pēc neilga brīža parādītos jau pieklājīgākās drānās tērpušies.

Trijstūrenes nesātājs tā kā metās škērsām, gatavs protestēt, bet Vērsis pabāza tam zem deguna papīru, gluži kā no Hakslija grāmatiņas izplēstu, un tad viņš atmeta ar roku, tā vietā pūloties apklusināt to protestus, kas arī bija gaidījuši savu kārtu.

"Paķeriet man ar ko no krogus labumiem!" trijstūrenes nēsātājs uzsauca, kad nomainījušies pusducis apstāja piekrautos ratus, arī uzprasoties uz pavizināšanu un soloties par to mucas ne tikai izkraut bet arī aiznest un novietot kur tik saimnieks likšot. Uz piedāvājumiem braukt līdz viņš tikai īdzīgi atmeta ar roku, norādot uz tiem, kas gaidīja savu kārtu pie kravas saņemšanas.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 10.08.2022 19:29
Raksts #51


Piedalās Bezgalvju medībās
*******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis



Es uzjautāšu tam, trīsstūrenē, ko no kroga atnest. - Eriks atsaucās Daejonam pēc tam, kad bija noskatījies, kā matroži tiek galā ar vīna mucām un pajautājis brālim, vai nav kādi rīkojumi no tēva vai vispār kādi jaunumi. Nebija, un Eriks pamāja ar roku aizbraucošajiem ratiem.

Eriks piegāja pie sapīkušā bocmaņa (vai kas nu šis bija) un piedāvāja, - Varu pusdienas uz šejieni atnest, ja ir gribēšana. Vai alu. - Puisis uzskaitīja ēdienu, kāds pagatavots un cik maksā, un piebilda, lai nerodas pārpratumi, - Esmu "Sāļā vīra" krodzinieka dēls, Eriks.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.08.2022 19:34
Raksts #52


Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija



Daejons piekrītoši pamāja ar galvu. Lai Eriks dara to, ko viņš nodomājis. Galu galā, var arī pagaidīt un uz krogu iet kopā.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 10.08.2022 20:00
Raksts #53


Šņācmēles tulks
******

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs



"Tomass," vīrs atņēma sveicienu. "Beidzot vismaz kāda cerība te muti apslacināt, kamēr Hakslijs un keps krogā. Paķersi man labas vakariņas, puis,? Un pāris kausus alus. Došu piecus sudrabus. Ja kas paliks pāri, tas būs tavējais, bet skaties, lai patiesi labākās vakariņas nevis teļiem dodams strebeklis. Te jau mute sausa strīdoties. Nauda man ir," plaukstā nozibēja sudrabs, "Bet maksāšu kad atnesīsi, sarunāts?"

OOC - Aptuveni sanāk labas vakariņas - 3 sudrabi, par diviem labākā alus kausiem 8 vara gabali. Sudrabs un divi vara gabali tīrā peļņa par piegādi uz vietas. Ļoti izdevīgs darījums.

Šo rakstu rediģēja Aiva: 10.08.2022 20:03
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 10.08.2022 20:16
Raksts #54


Piedalās Bezgalvju medībās
*******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis



Būs labas, Tomas. Un alus arī būs labs. Sarunāts. - Eriks apsolīja. Tā īpaši tur pat jādomā nebija, laba nauda tika solīta. Un, ja nu kas, liecinieki solītajam arī bija. Bet vispār jau kuģinieki nemēdza krāpties. Tas nav izdevīgi, ja braukā starp vienām un tām pašām ostām. Ja par ēdienu, - tad Eriks pats visu pieskatīs un grozu sakrāmēs.

Eriks devās pie Daejona, - Sarunāju Tomasam vakariņas atnest un alu arī. Tā ka varam doties atpakaļ uz krogu. - Ja nekas nekavē, Eriks kopā ar elfu soļo uz "Sāļo vīru".
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 10.08.2022 20:26
Raksts #55


Šņācmēles tulks
******

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs



Soļojot pa ceļam uz krodziņu, piepeši priekšā sacēlās tracis, kas pārspēja pat parasto kašķi uz ielas, kad divi rati saķērušies ar asīm un vairs nekustās, un katrs no īpašniekiem uzskata, otrs bijis pie vainas.

Kliedza sievas un meičas, zviedza zirgi.

Ieskatoties vērīgāk, Eriks pamanīja tikai putekļu mākoni OOD Perception 6 un pārbiedētus ļautiņus raujamies malā. Elfa Daejona skatiens bija vērīgāks, OOC - Perception check 21 viņš ievēroja kādu gara auguma vīru nodriskātā paltrakā bēgam ostas virzienā, kam uz papēžiem lādēdamies mina viens no no rīta krogū sastaptajiem galvumedniekiem. Otrs attālāk bija uzlēcis uz ratiem ielas vidū un pūlējās nobalansēt un reizē uzvilkt loku.

Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.08.2022 21:14
Raksts #56


Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija



Elfs draudzīgi pamāja Tomasam, kurš noteikti pamanīja, ar ko kopā bija Eriks, un gāja vien uz krogu.

Tā! Tur uz ielas kaut kas notika! Putekļi, rati, bļaušana. Elfs jau gribēja mēģināt kaut kur nogriezties, lai to vietu apietu, kad pamanīja to pašu no rīta aprakstīto bērnu bendētāju skrienam.

- Tur! - viņš iesaucās, ar kreiso roku piebikstot Erikam un labo jau ceļot gaisā. Paspēt noraut no pleca loku un vēl uzlikt tam bultu no bultu maka, kas nav pie jostas - to nevar paspēt, bet iemest ar aukstumu gan var, un tam, ja trāpīs, vajadzētu vismaz mazliet aizkavēt.
Daejons koncentrējās un būrās, cenšoties trāpīt bēgošajam.

OOC - mazliet nesapratu, vai mēs esam tam bēgošajam ceļā, vai arī viņš no mums attālinās. Aprakstīju gadījumam, kad attālinās.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 10.08.2022 21:38
Raksts #57


Šņācmēles tulks
******

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs



OOC - viņs tuvojas. Skrien uz ostu, jūs naķat no ostas. Tūlīt paskatīsimies kas saanāks ar aukstuma staru.

OOC - 1 uz uzbrukuma ar maģiju. Pārbaudē - 2.

Daejonam maģijas pališanā samisējās. Kaut kas tur uzplaiksnīja, bet aizgāja zemē tieši viņam pie kājām. Teju blakus paša zābakiem.

OOC - Erika otrais perception ar bonusiem no Daejona 3+2+4 tik un tā tikai 9.


Erikam joprojām nebija skaidrs, kas tur darās, tikai tālāk redzēja vienu vīru uzlēkušu uz ratiem un pūlamies kaut ko saskatīt pūlī starp viņu un abiem puišiem. Tas, ka vīrs sāka uzvilkt loku, liecināja, ka pa kādu tūlīt lidos bulta, un loks vīram bija pamatīgs.

OOC bēglim Kaujas manevrs 15+2=17

Bēgošais vīrs tuvojās. "Palīgā! Slepkavo!" atskanēja žēls brēciens. Daejons pamanīja, ka tas gan netraucē bēgli skrienot apgāzt kādu zemnieku ar nešļavu, izbārstot zemē tirgošanai sagatavotos labumus.

OOC pirmajam galvu medniekam akrobātika nepakrist uz izbārstītajiem traukiem 8+7=15

Vajātājs lādēdamies savēzēja rokas, tik tikko noturot līdzsvaru, kad kaut kas uz ielas izbirušais sašķīda zem smagajiem zābakiem. "Stāvi, nelieti! Neliec man skriet pakaļ!!"
"Mans vasks!" Nabaga zemnieks saķēra galvu šausmās.

OOC perception otrajam galvumedniekam 12+5=17

Vīrs ar loku turpināja nogaidīt, sagatavojis bultu un uzmanīgi vērojot jezgu priekšā, acīmredzot gaidot īsto brīdi.

Šo rakstu rediģēja Aiva: 10.08.2022 22:05
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 10.08.2022 21:42
Raksts #58


Piedalās Bezgalvju medībās
*******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis



Priekšā uz ielas bija kaut kāds tracis, bet Eriks neko nevarēja īsti saskatīt. Gluži vai visi ielas putekļi bija sacelti gaisā, kāds spiedza un vēl zirgi spārdījās. Vienīgi pēc kautiņa tas neizskatījās, drīzāk pēc tā, ka kāds bīstams zvērs jož pa ielu.

No Daejona izsauktā "Tur!" arī skaidrāks nepalika. Ka "tur", tāpat bija skaidrs. Nebija skaidrs "kas". Eriks centās ieraudzīt trača iemeslu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.08.2022 22:17
Raksts #59


Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija



Nekas nesanāca, un kad nav, tad nav.

Viens mirklis, rapieris bija rokā, un elfs pats nostājās mazliet, mazliet iesāņus, lai tur tālumā šaut mēģinošais viņam netrāpītu, ja kas, un ieņēma nepārprotamu kaujas stāju, cenšoties izskatīties pēc iespējas draudīgs un prasmīgs.
- Stāt! Vai būsi miris.

Tiesa, redzot, kas tikko notika, Daejons bija gatavs, ka arī viņu var mēģināt vienkārši nogrūst pie malas. Tad jāizvairās un jādur, kur nu trāpīs, kaut kājā.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 10.08.2022 22:27
Raksts #60


Piedalās Bezgalvju medībās
*******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis



Kaut ko arī izdevās saskatīt - uz ratiem bija uzkāрis viens no tiem vīriem, kas meklēja bēguļojošo slepkavu, un turēja rokās loku. Tad tur kaut kur būtu tas Vinsents, vai kā viņu sauca? Bet kopīgajā juceklī ieraudzīt meklēto Erikam joprojām nesanāca.

Elfs tepat blakus kaut ko darīja, kaut kas nozibsnīja, un nu jau Daejonam rokā bija rapieris. Kas te notiek? Bet laika Erikam tomēr bija bijis pietiekami, lai saprastu, ka tas, kas taisa jucekli, skrien uz ostas pusi. Tas ir, tieši pretī. Un puisis sagatavojās darīt vienīgo, ko varētu izdarīt brīdī, kad būs skaidrs, ka tiešām jāķer slepkava. Nevis izbēdzis ēzelis, piemēram. Erika nodoms bija mesties bēgošajam kājās un notriekt to gar zemi. Palika vēl cerība, ka viņš nedabūs bultu sānos vai rapiera dūrienu mugurā. Saulīti Eriks apdomīgi no pleca nocēla ielas malā.

Šo rakstu rediģēja echo3: 10.08.2022 22:29
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

107 Lapas V  < 1 2 3 4 5 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 28.03.2024 22:35