![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jautātājiem
* Pirms jautā, pārliecinies, vai uz tavu jautājumu nav jau atbildēts.
* Virsrakstā īsi apraksti jautājuma būtību. (Neizmanto vispārīgas frāzes, kā "Palīdziet!", "Kāpēc?", "Vai kāds man nevar pateikt?" u.tml.)
* Sūti jautājumus tikai par šī foruma lietošanu. Citiem tematiem paredzētas citas sadaļas.
Atbildētājiem
* Esi pieklājīgs, gan jautājot, gan atbildot. Esi izpalīdzīgs, neesi iedomīgs.
* Šajā sadaļā iesūtītās atbildes priekšskata regulatori. Apstiprinātas tiek tikai pareizas, pilnīgas un objektīvas biedru atbildes, kā arī papildjautājumi un papildetaļas par attiecīgo tematu.
* Atkārtotiem jautājumiem ar saiti parādi, kur ir pieejama atbilde. Neliec saites uz pavedieniem pašā atkārtoto jautājumu sadaļā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Ļoti ceru ka šāds pavediens nav bijis(meklēju meklētājā neko tādu neizmeta)
Vēlētos saņemt Gondolīnas-Apslēptās pilsētas atļauju,jo vēlos papildināt savas zināšanas par Tolkīnu angļu val. u.tml Bet problēma tāda ka es nesaprotu pie kā man jāvēršas??? ![]() ![]() Šo rakstu rediģēja Vingrotāja: 19.07.2012 13:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
o----o tā gadījuma pēc, nebija modu sadaļa? Vai es kaut ko murgoju?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Nē,tā nav modu sadaļa,jo kā ta es dabūtu atļauju!
![]() ![]() Var slēgt ciet pavedienu. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Tur pamatā ir pašmāju centieni Silmariljona un Gredzenu pavēlnieka neiztulkoto pielikumu iztulkošanā. Nav pieejami publiskai apskatei sakarā ar neskaidro likumisko statusu (vai brīvi pieejami fragmenti un to tulkojumi nepārkāptu kādas autortiesības). Sadaļu pamatā redz tās modi un Tulkotāju biedru grupai piederīgie. Ja kas, tur jau sen nekas vairs aktīvi nenotiek.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Nē, tā bija tulkotāju sadaļa. Lūdzu par to kontaktēties ar attiecīgās sadaļas moderatoriem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.03.2023 04:41 |