![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: vispaar Riigaa, reizeem arri kur citur ![]() |
Foruma noteikumos pavīdēja apgalvojums, ka dziednīcā nonākušie pavedieni taps dzēsti 3 mēnešu laikā, ja viņi "nelabosies". Tomēr - dziednīcā joprojām atrodas pavedieni, kas jau apmēram gadu veci; nekur uz saprātīgo foruma sadaļu nav pārvietoti un dzēsti savas nekvalitativitātes dēļ arī nav. Vai tas ir modu trūkums vai arī kāda īpatnēja žēlsirdība tukšvārdībai?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Es domāju, ka tas ir tādēļ, ka forums ir tāds daļēji panīcis un tā viena sadaļa nevienu tā īsti nerausta.
A kādēļ Tevi rausta, ka tie topiki tur atrodas? Vai arī tas ir tāds veids kā mēģināt pieteikties, ka gribi kļūt par modu? ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
![]() Varbūt tāpēc, ka forumā pašlaik nav neviena aurora, kuriem pēc tiem pašiem noteikumiem, tas būtu jādara? Ja nopietni, tad tie pavedieni tagad nevienam netraucē. (Ja traucē - lūdzu, konkrēti un ar ko.) Tad, kad to bija saveidots daudz, bija savādāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: vispaar Riigaa, reizeem arri kur citur ![]() |
Es domāju, ka tas ir tādēļ, ka forums ir tāds daļēji panīcis un tā viena sadaļa nevienu tā īsti nerausta. A kādēļ Tevi rausta, ka tie topiki tur atrodas? Vai arī tas ir tāds veids kā mēģināt pieteikties, ka gribi kļūt par modu? ![]() Vnk, klejojot pa forumu un meklējot - kas jauns saradies, ieklejoju arī tur. Un pakasīju aiz auss. ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Man jau arī liekas, ka `actoiņikā` samestās tēmas nevienam sevišķi netraucē... manis pēc viņas tur var stāvēt mūžīgi
![]() |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Kā tad.
![]() IMAO, jāmaina vai nu prakse, vai nu noteikumi. T.i., vai nu jāsāk dzēst, vai nu jāmaina nosacījumi (tie, kur rakstīts, ka dzēš pēc 3 mēnešiem). Es ieteiktu pirmo, jo ````istiskā attieksme un slinkums neattaisno esošo noteikumu neievērošanu. Turklāt nav nemaz tik grūti ieķeksēt un izdzēst visus ar aizvēsturiskām atbildēm, ja ne senākus par 3 mēnešiem, tad pusgadu noteikti. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.03.2023 04:37 |