Roulinga atkārto savas pārdomas par kreisajiem un labējiem, Publicēts 8. novembrī, X |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā sadaļā iesūtītie pavedieni ir Kurbijkurne ziņas un parādās Kurbijkurne sākumlapā.
Roulinga atkārto savas pārdomas par kreisajiem un labējiem, Publicēts 8. novembrī, X |
11.11.2024 22:01
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs |
Es uzrakstīju šos vārdus vēl aprīlī, un tas bija par Apvienotās Karalistes kreisajiem, taču es tos atkārtoju šodien, lai atgādinātu par to dažiem labiem aizmāršīgākiem komentētājiem.
Sievietes, tādas kā es, un tādu, ticiet man, ir ļoti daudz, nav un nekad nav arī bijušas labēji noskaņotas. Mēs vienkārši vēlamies, lai kreisie beidzot pamostas no savas pašapmierinātības, jo mēs vērojam, kā viņi no ādas lien ārā, lai atgrūstu no sevis tos cilvēkus, kurus pirms tam bija pārstāvējuši. Es neapgalvoju, ka Tramps uzvarēja pateicoties viņa dzimuma politikai - es neesmu amerikāņu vēlētāja, tā ka par to nevaru spriest. Visādā ziņā, leiboristi uzvarēja iepriekšējās Apvienotās Karalistes vēlēšanās, un viņi kā reiz pilnā mērā atbalstīja moderno genderisma politiku (lai gan, jāatzīst, uzvarēja leiboristi tobrīd pie varas bijušos torijus - tik ienīstu un nepopulāru partiju, ka būtu bijis brīnums, ja toriji noturētos pie varas, un turklāt kopš nonākšanas pie varas leiboristu popularitāte ir lielā mērā izkūpējusi) Bet es esmu pārliecināta, ka Apvienotajā Karalistē un arī pārējā attīstītajā pasaulē ir miljoniem sieviešu, kas nav sajūsmā par vīriešiem - sieviešu sporta čempioniem, par vīriešiem sieviešu cietumos un par to ka viendzimuma telpās tiek arvien vairāk likvidētas kā diskriminējošas. Ir miljoniem vecāku, kas ir pārskaitušies par viņu demonizāciju tikai tāpēc, ka viņi iebilst par viņu apjukušo atvašu nozīmēšanu iziet neatgriezeniskas medicīniskas operācijas ar ārkārtīgi apšaubāmu labumu. Cilvēkiem ir līdz ūkai pieriebies, ka viņus vajā un terorizē par to, ka viņi neatbalsta elitāristu akadēmiķu ideoloģiju, kam ir ārkārtīgi smagas sekas reālajā pasaulē. Pārāk daudzi kreisie turpina šo draudēšanas un terorizēšanas politiku pret tiem, kas iebilst pret agresīvi uzspiesto ideoloģijas diktēto jaunvalodu, vai vajā un iespaido tos, kas atsakās atmest sliktdomāšanu. Kreiso aktīvisti ņirgājas un zviedz par savām kādreizējām visciešākajām sabiedrotajām - feministēm, apvainojot tās par ticēšanu faktiem par bioloģisko dzimumu - ka tas ir reāls un ir svarīgs. Tikmēr kreiso vadītāji vairāk ir ieinteresēti pieglaimoties genderisma aktīvistiem, nekā - atkal tipisks AK piemērs - atbalstīt medmāsas, kuru noziegums ir nevēlēšanās izģērbties vienā telpā ar pilnīgi frontāli kailu tēvaini. Tā ka tie no jums, kam tā patīk kliegt, rādot uz mani ar pirkstu - fanātiķe, fašiste - jums nāksies iegaumēt pāris lietas. Pirmkārt, man ir pie vienas vietas jūsu nosodījums, kā, cerams, vairums no jums jau esat sapratuši. Otrkārt, un svarīgākais, vienīgais, kas jūsu taisnajai lietai ir graujošāks par jūsu pseidoreliģiskajiem genderisma uzskatiem ir jūsu apbrīnojamā paštaisnā augstprātība. Patiesība ir tas, ka kreisie ir pilnībā sačakarējuši genderisma politiku, un kamēr vien viņi šo savu kļūdu neatzīs, viņi dod labējiem rokās absolūti neapgāžamus argumentus. https://x.com/jk_rowling/status/18548545172...Nef9oA&s=19 |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.12.2024 08:45 |