Mūzika, Fantāzijas izpausme caur ... troksni? |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
Mūzika, Fantāzijas izpausme caur ... troksni? |
11.10.2024 20:37
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.24 Kur: Rīga |
Viens daiļš veids, kā izpaužas fantāzija, ir caur krāsām kā gleznām, vai caur trokšņiem kā mūziku - sākot no klasiskās beidzot ar populāro mūziku, kas mijiedarbojas ar kaut ko tevī, ko tu nereti nekontrolē.
|
|
|
12.10.2024 03:59
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City |
Tā viš i. Es kādreiz baigi daudz klausījos power metālu, tur jau dikti daudz fantasy tēmu. Blind Guardian bija mīļākā grupa. Blind Guardian, starpcitu, ir arī dziesmas par GP tēmu
Tagad, savukārt, par mīļāko žanru drīzāk palicies synthwave, kas atkal vairāk ar sci fi un kiberpanku draudzējas. Toties nekad nav paticis hipijhops un visas tās nēģeru bubināšanas, kur tikai sh*t, f*ck, b*tch etc un nekā interesanta. Mellie vispār šai ziņā dīvaini, maz fantasy/sci fi. Šķiet, tajās grāmatu blogu listēs tikai vienu, divas Āfrikas tēmas fantasy/sci fi esmu manījis, bet tās pašas gan jau ne mello, bet voukeru propagandistu sarakstītas. Reiz mēs te dalāmies ar, te būs viena synthwave liste, ar sci fi tematiku: Šo rakstu rediģēja Crash: 12.10.2024 04:00 |
|
|
12.10.2024 12:08
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs |
Man vairāk patīk kkas melodiskāks. Pēdējā laikā esmu kritis uz zviedru Sabaton grupas dziesmām. Kur metālā var arī vārdus saprast.
https://youtu.be/0aro95LByGw?si=TuuTDWPZfrX9D8_W |
|
|
12.10.2024 14:49
Raksts
|
|
Melodiskāks saki, kur vārdus var saprast saki ... pirms kara bija tāda grupa Oceanpath, nu tik melodiska, ne tik visu var saprast ... ka pat jāpierod pēc balto puiku smirdīgo kirzu Grunge.
https://www.youtube.com/@GrupaOceanpath |
|
|
13.10.2024 04:13
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City |
Man vairāk patīk kkas melodiskāks. Pēdējā laikā esmu kritis uz zviedru Sabaton grupas dziesmām. Kur metālā var arī vārdus saprast. https://youtu.be/0aro95LByGw?si=TuuTDWPZfrX9D8_W Tie jau Staļina mīlētāji Nē, nu labi, zviedru imperiāļu albūms bija ok, bet tai pat laikā Gustiņš (tas, kas Ādolfs) jau arī bija sociālistiski tendēts. Protams, ne tik radikāls, fundamentāls kā mūsdienu voukeri, taču, kā tur tai teicienā, "iedod vellam mazo pirkstiņu, paņems visu roku", tā arī sociālisms/marksisms lien pa bišķītim vislaik uz radikālo pusi, vēsturē tas visai labi parādās, Gustiņam nez' vai bija prātā, ka ar šamā labiem nodomiem rezultātā mūsdienās zviedriņu valstsbaznīcā pie stūres būs lezbiete un pa ielām šturmēs vardarbīgi musļiki, nemaz nerunājot par to, ka no impērijas čiks vien bija |
|
|
14.10.2024 08:47
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs |
Pirmo reizi dzirdu, ka Sabaton par Staļina mīlētājiem nosaukti, parasti par Ādolfa piekritējiem šos lamā (klausoties 'Panzer batallion' un 'Ghost Division') . Bet dziesmas viņiem ir par karu, par visām pusēm ( kur kopā jaucas 'Night witches', 'Bismarck', ' Attack of The Dead Men', 'The Final Solution' un 'Talvisota').
|
|
|
17.10.2024 15:26
Raksts
|
|
Pirmo reizi dzirdu, ka Sabaton par Staļina mīlētājiem nosaukti, parasti par Ādolfa piekritējiem šos lamā (klausoties 'Panzer batallion' un 'Ghost Division') . Bet dziesmas viņiem ir par karu, par visām pusēm ( kur kopā jaucas 'Night witches', 'Bismarck', ' Attack of The Dead Men', 'The Final Solution' un 'Talvisota'). Visnotaļ iespējams, ka es neesmu necik pazīstams ar svaigāko šamo daiļradi. Es mūziku mazāk sāku klausīties pēc Jūķūb bana, tātad kādi 10 gadi atpakaļ or sth. Tad jau labi, ka šai ziņā ir, ehh, izbalansējušies. |
|
|
15.11.2024 19:15
Raksts
|
|
Šo rakstu rediģēja lvSnor: 15.11.2024 19:16 |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.12.2024 09:25 |